Pokaż pełną wersje : W drodze do Amazon Camp.
Na jakie potwory mozna się natknąc idąc do Amazon Camp niedaleko Venore??
Słyszałem ze zdarzaja się tam zlurowane gs-y. :\
Maciek Dragon
06-06-2005, 18:35
Tak na Amazon campa mozna zlurowac:
-Dragi
-Gs'y
-Zerki
-Oki leader'y
Wymienilem tylko te wazniejsze bo jeszcze mozna jakiegos huntera i inne syfy, ale te co wymienilem robia takie z lekka wieksze szkody :]
Margarius
06-06-2005, 18:36
Nie przesadzają oczywiście da się tam zlurować arkanista ,Gs,Draga,Huntera, i zerka (chyba lidera )ale lurowane są tam bardzo żadko wiec możesz spokojnie expoć :cup:
Maciek Dragon
06-06-2005, 18:40
Nie przesadzają oczywiście da się tam zlurować arkanista ,Gs,Draga,Huntera, i zerka (chyba lidera )ale lurowane są tam bardzo żadko wiec możesz spokojnie expoć :cup:
To zalezy jaki serwer, poniewaz najczesciej luruje sie potwory na serwerach non-pvp, a ja mialem okazje grac na takim to uwierz mi przynajmiej raz dziennie byl drag na amazon campie :)
kszychu13
06-06-2005, 18:49
najfajniej jest na danubi:tam regularnie jest lurowany dragon lord pod most dwarfow:P
ale na innych servach jest to raczej zadka sprawa mysle ze bedizesz mogl tam expic jesli spelnaisz wymagania skile eq etc
lol :/ Interesujące ale i tak nie rozwialiscie mi moich "chmurek" w głowie a chodzi mi o wszystkie potworzy wystepujace w tym regionie i czy często sie tam zdarzają grozniejsze bestie gram na Galanie.
Maciek Dragon
06-06-2005, 19:50
lol :/ Interesujące ale i tak nie rozwialiscie mi moich "chmurek" w głowie a chodzi mi o wszystkie potworzy wystepujace w tym regionie i czy często sie tam zdarzają grozniejsze bestie gram na Galanie.
Tam mozna zlurowac duzo roznych potworow i wystepuje duzo potworow co mamy ci zrobic liste wszystkich potworow jakie tam moga sie znajdowac!! Podalem ci pare takich moim zdaniem najgrozniejszych potworow :P
Deactives
15-06-2005, 09:23
Skąd zdobyć gsa by go tam lurnąć??!! X(
Deactives
knight 13lvl skille 48/47 buu <~~lipa=]
Geralt ze Spychowa
15-06-2005, 09:35
proponuje tez zajrzec tu
http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn
mapa respawnu - looknij na interesujacy Ciebie region.
Lord_Nerevar
15-06-2005, 18:26
Można też tam dla lurnąć ;]
Yoh Asakura
15-06-2005, 19:29
Najczęściej tam Zerki lurują.Gdybyś grał na Securze to nie miałbyś się czego obawiać gdyż wystarczy slówko i masz eskorte wrazie zlurowanego stworka.
@Off topic:
A skąd tam GS'a weźmiesz ?Z PoH'u ?(Jeśli się da to sorry,ale ja tam nigdy GS'a nie widziałem)
@Off topic:
A skąd tam GS'a weźmiesz ?Z PoH'u ?(Jeśli się da to sorry,ale ja tam nigdy GS'a nie widziałem)
Oj da sie - z bagien sie da :) Malo osob go tam luruje (latwiej smoki i lidery), ale sie da.
gsa da sie i o dziwo masz racje z pohu :D ale jest to mało oplacalne chodza tam za niskie lev i za uhy na zakrętach uzyte gdy cie gs dojdzie ci sie moze nie wrócic :D
Yoh Asakura
16-06-2005, 17:14
Ahh,no tak z PoH'u i przez Kanion =].
Jest to nieopłacalne,mój kolega woli Dragi tam lurować a jak musze chodzić i je ubijać bo low lvl nie mogą expić.
mm... a jak tam lurnąć lidera albo berka :D:D
mam jednego delikwenta który musi pasć :D:D a często tam biega !!!
re: UP
Na północ od Amazon Camp jest OrcLand, stamtąd można zlurować do Amazon Camp prawie wszystkie rodzaje orców (pomijając tylko Warlorda).
GS'a się da, raz spotkałem GS'a przy wyjściu z Venore prowadzącym na bagna. Skoro GS'a się da to i DL'a się da. O Arcaniście nie słyszałem i szczerze w to wątpie aby się dało go zlurować.
re: DOWN
OK, może i można, ale skąd ?
Lord_Nerevar
17-06-2005, 16:09
up) Arcana da się...na 100 % :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.