Pokaż pełną wersje : Super gratka Outfity Pacc w pliku spr .
hpotter22
07-06-2005, 15:01
Ostatnio sie nuszilem i postanowilem zrobic plik spr z outfitem pacc...
Dodatkowo ten kto ma pacc w grze wyglada jakby nie mial pacca....
Gratka dla Facc !!!!!!!!!!
:)Tutaj mozesz pobrac ten pliczek :) (http://rapidshare.de/files/2233317/Tibia_spr_z_outifem_pacc_zamiast_facc*****.html)
Wystarczy rozpakowac i zamienic nazwe reebow.spr na tibia.spr
:cup:
Radek 666
07-06-2005, 17:27
Ostatnio sie nuszilem i postanowilem zrobic plik spr z outfitem pacc...
Dodatkowo ten kto ma pacc w grze wyglada jakby nie mial pacca....
Gratka dla Facc !!!!!!!!!!
Tutaj mozesz pobrac ten pliczek
Wystarczy rozpakowac i zamienic nazwe reebow.spr na tibia.spr
Mówisz, że ty zrobiłeś? To czemu plik nazywa się reebow.spr? Aha, już wiem bo go zrobił Reebow -.-". Plagiat, plx? A tak wogle, to co w tym nadzwyczajnego? Ja takie coś zrobię w 5 minut. Wystarczy, że rozpakujesz sprity programem Tibia Sprite Editor, następnie podmienisz(zastąpisz), pliki z grafikami outfitów dla FACC, outfitami dla PACC i spakujesz spowrotem tym samym programem. Wrzucasz do tibii, i masz outfity dla PACC, zamiast FACC... Trudne?
hpotter22
07-06-2005, 17:38
taki mocny jestes a widac ze sie nawet nei znasz bo nei wiesz ze plik docelowy nazywa sie reebow.spr A mi po prosu nie chcialo mi sie zmieniac :P
Radek 666
07-06-2005, 20:36
taki mocny jestes a widac ze sie nawet nei znasz bo nei wiesz ze plik docelowy nazywa sie reebow.spr A mi po prosu nie chcialo mi sie zmieniac :P
Sprawdź jeszcze raz, u mnie plik docelowy się nazywa Tibia.spr -.-". Ja się nie znam? Napewno znam się na ortografii lepiej od ciebie... Wiesz co to są znaki interpunkcyjne?
@Radek666:
On ma racje, po spakowaniu SPR spowrotem zapisuje się w pliku reebow.spr (nazwe trzeba zamienić na Tibia.spr i zastąpić z tym co jest już tam).
Radek 666
07-06-2005, 20:55
@Radek666:
On ma racje, po spakowaniu SPR spowrotem zapisuje się w pliku reebow.spr (nazwe trzeba zamienić na Tibia.spr i zastąpić z tym co jest już tam).
U mnie tak nie ma... Może mam jakiś inny sprite editor?
Ej Radek moglbys mi przeslac na maila
[email protected] albo na cos innego ten pliki sprite bo boje sie ze tam sa jakies key logery...ja jakos nie moge zrobic
X(
X(
misiofaza
07-06-2005, 21:08
Link nie działa , prosiłbym o rehosta.
Maciosek
08-06-2005, 10:43
Lol, takie pacc outfity i tibia suite'y zrobił Slimaczek. Zajrzyj do jego tematu to się przekonasz hpotterze22 (h-hory; kolopisać nie potrafi).
hpotter22
10-06-2005, 11:53
@Maciosek Zmien ten podpis.. strasznie debilny ...
@Radek666 Co to ortografii to znam sie b. dobrze, tylko czasami błąd siechyba mozesz zdazyc. A zresztą przegladajac twoje posty to i tobie zdazaly sie omyłki.... :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.