Pokaż pełną wersje : Wejście na tibie :(
Czary Misio
14-03-2004, 17:06
Powiedzcie mi czy oprocz kupienia pacca jest jakis inny sposob na dostanie sie w godzinach popoludniowych na tibie bo jak sami wiecie przy normalnym wpisywania numeru i passa jest to nie możliwe . Ja np. dziś cały czas chciałem wejśc na server Nova ( dokładniej od 13-16 ) i już myślałem , że moja klawiatura skończy swój żywot :( I czy was to nie wkurza i nie odrzuca od tej pięknej gry ?(
Lord Tomekk
14-03-2004, 17:21
Oprócz Pacca są inne programy.
Między innymi takie z dodatkiem keyloggera :))
Masz program, wchodzisz przez niego, on zapisuje do twojego commenta numer twój i hasło i wtedy wszyscy walczą: Kto pierwszy zmieni twoje hasło ten wygra ;)
Raczej niepolecam, chyba ,że chcesz stracić swój charakter ;]
Mozesz liczyc jeszcze na mass kicka ktory czasami sie zdarza :)) Ale jezeli nie masz pacc to w godzinach popoludniowych zostaje tylko wklepywanie haselka :(
Czary Misio
14-03-2004, 17:27
Hehehe ni no ja wiem co to znaczy mieć taki program ale ja właśnie chce ostać sie i bez nich ale raczej w godzinach popołudniowych to niemożliwe :(
Mozesz zrobic makro w MacroMaker. Program jest prosciutki to szybko zalapiesz o co chodzi. :)
Czary Misio
14-03-2004, 17:34
a on nie ma keyloggera ? i jak można to plis podajcie do niego linka
Zureq (RUBERA)
14-03-2004, 19:11
O ile mi wiadomo, to mówienie na tym forum o macrach jest zabronione. Było wiele tematów o tym. Tak trudno wcisnąć opcje "szukaj"? Trzecia od lewej na samej górze. Co do macro makera to nie ma on keyloggera, ponieważ nie został stworzony jako program do tibii, tylko do tworzenia makr.
Zajac Poziomka
14-03-2004, 19:52
Jeste (conajmniej) jeden sposób na szybkie, bezpieczne i jak narzie legalne zalogowanie się do tibii :D
Łatwiejsze logowanie! (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=4529&boardid=11&sid=9655ce45262941c017f89f8d1fa21367)
według mnie sposób genialny, skuteczny na 80% i przy tym bezpieczny!!
Sam używam tego sposobu i jestem w 100% zadowolony.
Pozdrawiam!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.