Pokaż pełną wersje : Exp Pallki <20lvl+> 60 dist miminum (paCC)
Genetic'int
07-06-2005, 21:19
Polecam exp na tombach, (ankrahmun) Pallki (60 dist), Knajci (60/60) przynajmniej P-set, d shield itp ;p :confused: :] Sorc/drut 27+ <monki>
Najciekawszym tombem moze okazac się tommb najbardziej położony na polnoc przy przejściu na drashie .. przy starych ruinach =) jutro zamieszcze mapke :P które to dokładnie miejsce ponieważtego tomba zna mało osób i jest tam najwiekszy resp potworów ze szywstkich tombów polece go każdemu nawet do 100lvl+ mozna tam przebywac ja osobiscie zdobywam tam 125k expa w 3,5-4h ... pozdro for all tibiczycy :evul:
Knight nie ma szans tam expic na takim lv.....
na jakim?, bo nie podal?
tam jest w porywach 40 k/h z gfb ( bez gfb przy 800 ludkow online to 30-35 k/h ) co dla niektorych jest bardzo duzo (dla mnie tez, ale jakos mam uprzedzenia do krypt po wbiegniecu na 4 behe na 48 lvlu :D ), nalezalo by rowniez wspomniec, ze bez hmm tam sie ma zabardzo gdzie biegac, stalkery by nas zabardzo wkurzaly,
jeszcze knight 60/60 to tam by mogl chyba skaraby( ? ) i ghule bic z tym setem
---------------
dół
to nie jest poradnik, slepy?,
bezsensowny to jest twoj post, jak cos ci nie podchodzi, albo uwazasz ze lamie regulamin, reportujesz posta, a nie wyjdziesz na idiote
wg szanownego pana lepszy bylby temat : Msm najta skills pincet dwajsca na sidymset, gdzi mam xpic, plx ??????????
takie miejsce jest w sam raz tylko na 1 osobe, wiec scisku tam nie uswiadczysz, jak jest zajete pojdziesz gdzie indziej, proste??
Polecam exp na tombach, (ankrahmun) Pallki (60 dist), Knajci (60/60) przynajmniej P-set, d shield itp ;p :confused: :] Sorc/drut 27+ <monki>
Najciekawszym tombem moze okazac się tommb najbardziej położony na polnoc przy przejściu na drashie .. przy starych ruinach =) jutro zamieszcze mapke :P które to dokładnie miejsce ponieważtego tomba zna mało osób i jest tam najwiekszy resp potworów ze szywstkich tombów polece go każdemu nawet do 100lvl+ mozna tam przebywac ja osobiscie zdobywam tam 125k expa w 3,5-4h ... pozdro for all tibiczycy :evul:
I Co to jest według Ciebie? Poradnik? Bezsensowny temat.
Pozatym, podziękują Ci wszyscy którzy tam expią. Więcej osób zacznie tam expić, przez co zdobycie kolejnych ptk. doświadczenia będzie trwać dłużej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.