Pokaż pełną wersje : Smoczek w kanionie?
Ithelios
14-03-2004, 19:05
No więc dzisiaj na test serwie poszedłem sobie swoim palkiem spróbować zsolować smoka w tym kanionie w The Big Old One koło Kazoo.Wchodze do kanionu gdzie się respi,no ale smoka nie ma.Więc staję sobie w odpowiedniej odległości koło rzeczki i czekam.Przesiedziałem jakieś 15 minut nie naruszając respa(na forum się zaczytałem :D ),po czym wyruszam a smoka dalej nie ma 8o Zauważyłem że nie ma ANI JEDNEGO ciała dragonika w pobliżu(nawet poza kanionem),więc na pewno nikt go nie zabił.Czy to możliwe więc że CIPy zlikwidowały tamtejszy respawn smoczka??Co jest grane??
kotomaniak
14-03-2004, 20:02
To jest tak zwany dead resp. Ten smok się respi co ładnych pare godzin. Poszliśmy na niego z qmplami zabiliśmy 1 i na poha pobiegliśmy. Po powrocie (byliśmy tam koło 2h) dalej smoczka nie bylo.
Ten smoczek to jest dziwny. Na Isarce raz czekałem na niego mniej niż 5 minut. Na Eternii z kolei czekałem ponad godzinę i się niezrespował :P Nikt chyba nie wie o co z tym gadem chodzi.
Loozaczek
14-03-2004, 20:39
Guzik prawda...czesciej sie respuje niz co 2h... gdzies 30-45 minut...wiem bo sie hunciło na malym lvl'u :)
wspomniales o test servie, cipowie bawiom sie na tym servie 80% potworow ma freezy a ich reszty niema czego sam doswiadczyles :P
hehe tam naprawde zryty respawn jest bo se raz przechodze i smoka nie ma, no to se poszedlem 8 lvlem tam do gury na trolle i patrze smok :D
misio220
15-03-2004, 16:45
Kto mi może powiedzieć co jest za tym smokiem (jakaś grota, jakie w niej potwory itd.) oraz ile jest tam tych smoków.
To jest coś w deseń groty, chociaż ma wyjścia zarówno od południa jak i od wschodu. Pośrodku jest ten smok, a ludzie zazwyczaj lurują go na wschód, na polankę
Smoczek w kanionie sie bardzo dlugo respi godziniami. ;( wiecej nie wiem 8o
Hmmm... powiem tak: nad respem smoczka jest jakis resp czegostam xD, i wiem ze często stoja tam ludzi i blokuja respa. Gdy nikt nie stoi w poblizu to smok odradza sie w trakcie full serva (np. Isara, Lunara) co okolo 5-7 minut.
Pani Czarodziejka
23-03-2004, 21:18
spojrz na mape kanionu . zobacz co jest dokladnie pod nia. ( podpowiem depo a jak wiadomo tam sa czesto ludzie czyli resp blokniety) narty
TEn smok jest dziwny czasem czekam na niego dlugo a czasem 5krotko :) teoria z depo moze byc prawdziwa :))
Lord Skellen
24-03-2004, 16:44
Hm dziwne bo na Ruberce czekalismy na niego góra 10 minut i jakos zawsze się pojawiał ...
A ja jak bylem z qmplami to jdenego zabilismy bo wiecej sie zrespowac nie chial widocznie to przez to depo pod nim:P:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.