Pokaż pełną wersje : Moderatorzy
Chciałbym się coś wiecej dowiedziej o moderatorach:
jak sie nazywacie w realu
z kąd są
ile mają lat
jakie mają postacie w tibi
jakiej muzy słuchacie
jakie macie hobby itp
Chcę wiedzieć kto męczy te forum!!!
DO ROBOTY MODERATORZY PISZCIE!!
THX 8)
Slyszalem ze Bosal jest ze Starachowic. Jesli to prawda daj znac. Czy ktos jest jeszcze z tego cudownego miasta??
edit:
Mam pytanie. Jak mozna zostac modkiem?
O to! to! to! Wlasnie. Jak zosrtac moderatorem? Bardzo chcialbym wiedziec, zeby przez przypadek nim nie zostac :) (na serio, w zyciu bym sie za taka niewdzieczna robote nie wzial)
Dark Ice
19-09-2003, 19:29
Ja jestem z tego cudownego miasta i bosal chyba tez.Bosal znasz Piotrka K.???
moderatora mianuje bosal i nie robi tego bez zgody delikwenta
re. Gorcik:
co ci da ze powiem iz jestem z Gliwic
mam 18 lat [w tym roku maturka]
na imie mam Michał
slucham softrocku
moim hobby jest meczenie takich ludzi jak ty [na forum], oraz informatyka i matematyka [heh dzifne hobby mam]
a postacie z tibii sa wypisane ponizej
No jeden normalny moderator a ty Bosal to jak z tobą napisz!!!!!!
Lucznik Swiatla
20-09-2003, 11:25
Tak szczeze muwiac nigdy nie widzialem wypowiedzi bosala(oprucz 1 w niusach) yogi czyli to znaczy ze jak bosal zobaczy ze sie przykadasz na forum to moze do ciebie pyknac czy chcesz byc moderatorem???
Oryginalnie dodany przez Yogi
moim hobby jest meczenie takich ludzi jak ty [na forum], oraz informatyka i matematyka [heh dzifne hobby mam]
Heh, Yogi...
Studiowalem matme przez dwa semestry (i oba zaliczylem). Jesli to lubisz, to fajna sprawa, naprawde.
Hmm. Na modera trza se zasluzyć, czyli ładnie sie wypowiadać, na temat, nie spamować, i ogólnie przestrzegać zasad netykiety i współżycia z innymi (bez skojazen z tym współzyciem).
A ja to :
MatKus, czyli Mateusz Kuśnierz, mam 23 latka, co widać w moim profilu (jest data urodzenia), interesuję się Tibią i Delphi (co wiadać w moim profilu). Studiuję Informatykę Stosowaną w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Nysie.
Moje psotacie w Tibii są w podpisie
A co do muzy, to klimaty typu Offspring, LinkinPark, czasem Garbage, Lady Pank, i inne tego typu (w dziale real jest temat muzyka czy jakoś tak, i tam to już też pisałem)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.