Pokaż pełną wersje : Jaka płeć??
zastanawia mnie jaką płcią gracie w tibie i co się z tym wiąże, czy np kiedy gracie kobietą to faceci ustępują wam pierwszeństwa?? piszcie jak jest u was
Wątpie w to co mówisz:p Nikt nikomu nie ustapi miejsca to jest walka o szybkosc:P
Wojtas mylisz się.Jak przechodziłem swoimi postaciami rooka to musiałem sobie radzić zupelnie sam.A jak przechodziłem kumpeli rooka to znalazł się kolo który mi tanio sworda sprzedał, koleś mi skeletony blokował, i takie tam rzeczy.Dostawałem czasami prezenty w postaci np. na 1 lvly studded shielda.Ogólnie kobietą gra się łatwiej ale jakoś nie mógłbym się przyzwyczaić :P
Zastanawia mnie tylko, czemu zdecydowana większość ludzi zaczyna wyzywać facetów grających kobietami od pedałów i innych takich przekrętów. I czemu to kobiety na low lvl'ach częściej bywają celem PK [1]... Nie ma równouprawnienia w Tibii. ;)
[1] Doświadczenie własne.
Kiedys sobie pomyslalem: Zaloze se charka kobiete, bedzie fajnie, przeciez kobiet sie nie bije, moze beda mi cos dawac. I zaczelo sie fajnie, dostalem na rooku legion helmeta, potem tez bylo spoko, raczej mi nie kradli potworkow, i po dwoch deadach od pk odechcialo mi sie grac kobieta.
W grze kobieta najgorsze jest przyzwyczajenie sie do rodzaju zenskiego, czesto sie zapominalem i mowilem np. zabilem cos tam cos tam, znalazlem cos tam cos tam
Ja gram facetem, ale kobitek jest mniej i trudno znalesc sobie malzonke w Tibi. Jak bym teraz zaczynal grac w Tibie od nowa wybralbym kobiete. Kobit jest malo w grze i czasami ludzie bija sie o to zeby zonke miec :D
Ja jestem chlopakiem i w grze tez gram chlopakiem, nie mogl bym sie przyzwyczaic do grania kobieta :P ale znam wielu ludzi ktory sa facetami a graja dziewczynami :))
Jestem facetem, a gram facetem i kobietkom. Niki postaci macie w opisie tagże lv i profesje. :D
Jestem facetem, a gram facetem i kobietkom. Niki postaci macie w opisie tagże lv i profesje. :D
maszlesz
15-03-2004, 17:39
Ja gram kobietą i jestem kobietą, ale żałuje. Raz tylko koleś mi oddał p-armora, którego straciłam jak padłam, najpierw zapytał czy w rl jestem kobietą, jak powiedziałam, że tak, to mi oddał p-arm'a.
Ale jest inny problem, a mianowicie H.L. nie chce ze mną gadać, ludzie mówią, że dlatego że jestem kobietą. Jeżeli tak jest to mam problem, bo nie mam gdzie np. scale armora sprzedać.
Little Lady
15-03-2004, 18:05
A ja w rl jestem kobietka w tibi gram kobietka . Uprzejmosci w sumie nie widze od obcych na tibi .
Zabilo mnie tyle Pk ze w character deaths mam chyba tylko raz ze potwor mnie zabil ( Gs ) a reszta czyli jakies 9 to PK!!!!!!!!! ;( Irytuje mnie to gdy o tym mysle.
Ale jakos zyje :] Jestem twarda i sie nie dam :D i koniec :P
Pa Pozdrowienia :))
Dan the Automator
15-03-2004, 18:15
Oryginalnie dodany przez maszlesz
Ale jest inny problem, a mianowicie H.L. nie chce ze mną gadać, ludzie mówią, że dlatego że jestem kobietą. Jeżeli tak jest to mam problem, bo nie mam gdzie np. scale armora sprzedać.
Potwierdzam, ów pan gada tylko z mężczyznami (w grze)
A ja jestem facetem ( :P) i w tibii tez grałem facetem~
Melnorica
15-03-2004, 18:20
Tez jestem kobietką, w Tibi też gram babką. Popieram słowa koleżanki, nie widać bardzo uprzejmości od innych graczy, ale zdarzyło mi się raz dostać na rooku studded legsy, całkowicie za darmo ^^ :D
dla kobiet jestem hmmm..... grzeczniejszy? a czasem(czesto) jak mnie ladnie poprosi spuszczam cene i wogole, tylko jednej nie lubie i to bardzo - juz ja zwalczam od 4 miesiecy. PK oczywiscie
ja gram kobitą bo lepsze stroje ma od faceta
Little Lady
15-03-2004, 20:54
Rainm no to powod masz naprawde super :P .
Melnorica no bardzo mi milo :)) ja dostalam chain armor brass shield mace i cos tam jeszcze od brata mojego meza (z tibi ) :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.