Pokaż pełną wersje : Gdzie znaleźc łuk?
Chciałabym sie dowiedziec uprzejmi państwo, gdzie mogłabym znaleźc łuk lub kushę?w sklepie nie moge kupic.Dodam, że mam dopiero 10 lvl distance... :baby:
i jeshcze jedno
gdzie w miescie venore moge znalezc te no...speary?proshe o odp... :)
luk mozesz kupic od ludzi za okolo 100 gp :p , mysle ze tyle masz :p .
Kusze moze ci ktos z dwarfow soldierow przynies :) .
A speary wypadaja z troli ;) .
Nowohucianin
08-06-2005, 20:20
speary można kupić w sklepie z bronią po 10 gp za sztuke :)
Zeby znalesc luk wystarczy wykonac pewien quest na wschód thais <qs>
albo zapolowac na elfy :p
Xan Arcanist
08-06-2005, 20:22
W Venore powiadasz... Szkoda że nie AB lub Carlin... Może wybłagaj u jakiegoś high levela :p A za łuk sie nie łap póki nie będziesz miał ok. 55 dista
P.S Gratz że nie treniłeś dista na rooku :cup:
a to źle trenowac distance na rooku? 8o
na roku nieoplaca sie trenowac bo po pierwsze goscie ci ukradno speary ;p a po drugie skille rosno bardzo wolno i zanim cos zabijesz to troche potrwa
najlepiej wyjsc z macko lub swordem
Maliniak
08-06-2005, 20:46
Na małym levelu nie opłaca się kupywać łuku (od ludzi kusze kupisz za 150gp a łuk 100gp,przynajmniej na moim servie) zrób skille 50/50 i wtedy dopiero kup łuk i kuszę. Nie daleko Dwarven Bridge są trolle a z nich wypadają speary... :p
Na małym levelu nie opłaca się kupywać łuku (od ludzi kusze kupisz za 150gp a łuk 100gp,przynajmniej na moim servie) zrób skille 50/50 i wtedy dopiero kup łuk i kuszę. Nie daleko Dwarven Bridge są trolle a z nich wypadają speary... :p
niesodze ze kusze sprzedajom za 100 gp bo na fibuli w sklepie za 150 mozna sprzedac ;p
ej apropo trolli...nie wiem gdzie są!! ;( shukałam koło tego mostu, ale nic nie ma...
Zerknij tu (http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn) numer 36.
Piter211
09-06-2005, 11:02
ej apropo trolli...nie wiem gdzie są!! ;( shukałam koło tego mostu, ale nic nie ma...
koło thais są masy troli i spirów :) a ja ci pomogę lub sprzedam za 5gp.
yami-yumi lvl 8 :baby: mglvl 1 ;( :flaga_pl:
rafcio_21
09-06-2005, 21:25
huntery mają łuki, a nawet martwe czesto maja luki (wiele osob ich nie bierze)
mozna je spotkac miedzy ad'dendil a carlin (miedzy 2 rzekami trzeba wejsc w podziemie czasem chronione i w podziemiu wejsc po schodach)
Nie wiem czy zauwazyles ale ta dziewczyna nie ma szans w starciu z hunterem. Radze jej omijac te miejsca szerokim lukiem.
@piórek
Najlepiej bedzie jesli nabedziesz takowy luk od innego gracza, jak juz wspomniano jest to wydatek okolo 100gp, a problemow nie ma ze zdobyciem takiej kasy :D
Mimo wszystko nie oplaca sie skillowac na poczatku lukiem, poprobuj a sie sama przekonasz.
Pozdrawiam
Piter211
13-06-2005, 11:14
[QUOTE=Piórek]ej apropo trolli...nie wiem gdzie są!! ;( shukałam koło tego mostu, ale nic nie ma...[/Q :) ;) :p :( B) :] :o 8o :baby: X( :confused: :evul: :cup: :berserk: :miecz: :king: :lucznik: :kilof: :sword: :kat: :wiking: :mag: :cyclops: :kon: :flaga_pl: :swe: :glupek: :spam: :topic: :zimno: :elf: :Ork: :crusader: :x: :ban: :balwanek: :P hcesz speary ?
Chciałabym sie dowiedziec uprzejmi państwo, gdzie mogłabym znaleźc łuk lub kushę?w sklepie nie moge kupic.Dodam, że mam dopiero 10 lvl distance... :baby:
i jeshcze jedno
gdzie w miescie venore moge znalezc te no...speary?proshe o odp... :) luk mowisz kupisz u xeda za 400 gp :)
Yoh Asakura
16-06-2005, 19:10
Powiedz na jakim grasz serverze,bo jeśli na Securze to z łukiem i kuszą nie będzie problemu,msg Smoczy Palladyn (niestety dopiero po 19 czerwca...).
Łuk - najwyżej za 100gp od gracza,lub w sklepie za 200-300gp~.
Kusza - potrenuj dystans do 60+ i wtedy się bierz za kusze.
Don Corleone
16-06-2005, 19:52
Narazie z distem 10+ nie masz co kupować łuku. Ja ci radzę wogule go nie używać, tylko trenować dista do 60+ i wtedy możemy już wziąść kuszę. A jeżeli tak bardzo chcesz strzelać z łuku to wykonaj prostego questa pod Thais ( podpowiedź: łucznik został zabity przez zieloną masę....
[COLOR=Blue]Ja tam kupilem luk na serwerze hiberna na 9 lvl'u za 30 gp :) mozna go tez zdobyc w quescie kolo thais a wlasciwie troll moutans
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.