Pokaż pełną wersje : Droga do hero
Bedoctoos
08-06-2005, 22:22
Czy zna ktos jakas latwa (bez duzej ilosci silnych potworkow) droge na resp hero. Jezeli byl taki temat juz to przepraszam nie znalazlem. Prosze o odpowiedz.
Aha i czy poradze sobie jako bloker z doooooooooooooza iloscia uhow. Oczywiscie chodzi o pojedynczy resp bez zadnych przeszkadzajek.
Pozdro All
edit:
Thx all lepiej jeszcze poczekam z tym hero ;) poskilluje po expie. Mysle ze hero to najmniejszy klopot-gorsza jest droga do hero :/ POZDRO ALL temat moze byc zamkniety :)
Droga jest tylko jedna. Gdzie jest wejscie mam nadzieje, że wiesz.
Na powierzchni sa huntery i ww (z 3 moze wiecej hunterkow)
Potem 3 ww.
Na nastepnym poziomie 2 dsy na wejsciu, potem dsy, pristess, hunter, beho, ale nie jakos strasznie duzo.
Potem jeden monk i i dalej ww i troche dsów.
Potem 3 dragi (ale na klate jak sie nie pchasz to bierzesz 1, gora 2)
Jak zejdziesz z dragow to masz pojedyncze hero i jakies 4 monki (rzucasz f-bombe w korytarz jak masz nizszy lvl)
Jak pojdziesz w lewo to masz 2 dsy i beho i jak zejdziesz to ww i pristessy i tam dalej jest podwojny spawn hero (2 hero, ds, shaman, pristess) i 2 monki troche wczesniej.
A jak z pojedycznego spawnu zejdziesz drabinka na dol to masz troche duzo potworow (dsy, pristess, mino mag ....) potem po drodze spokojnie i tam dalej jest potrojny spawn hero (3 hero, pare ds, monkow, stalkerow) nizej huntery, witch shaman, warlock (ale jak bijecie hero to nie zluruje sie wrl)
No to tyle ;]
Latwo paść tyle powiem :D
Nowohucianin
09-06-2005, 09:45
uzyj opcji szukaj i wpisz hero (szukanie zawansowane) zaznacz zeby szukało tylko w filmach i wyswieltli sie iles tam hero huntów i zobie obejżysz to się dowiesz jak dojść :)
droga jest trudna bez stealth ring duzo uh zejdzie i nie znam spawnu samego hero znam tlyko 2 jeden z monakmi a 1 czasem priestes sie przypaleta
Survivor
13-06-2005, 20:43
Z twoim lvl'em to ja Tobie dwarf soldiery polecam.
Memento Mori
16-06-2005, 11:23
Z twoim lvl'em to ja Tobie dwarf soldiery polecam.
n/c -.-'
@topic: Jesli naprawde chcsz blokowac hero, to nie licz na jakis oplacalny loot. Za duzo uhow zejdzie. Idz lepiej z dobra ekipa na dragi lub cos w tym rodzaju... Albo najlepiej poskilluj tak do 70\70, wtedy mozesz spokojnie poblokowac cos lepszego, bo chyba grasz na pvp?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.