zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Skad wiecie o tibi?

Master magi
14-03-2004, 22:04
no walsnie skad wiecie o tibi??::)
Ja akurat wiem od kuzyna ktory wkrecil mnie do gry;)

behi
14-03-2004, 22:06
Ja wiem od kolegi ktory opowiadal mi na koloni. Wtedy jeszcze nie mialem neta i z niecierpliwoscia czekalem az w koncu rodzice wyloza kaske... Jak widac doczekalem sie...:D:D:D

Linek
14-03-2004, 22:20
Ja kiedyś zauważyłem w kafejce Tibię pomyślałem sobie "pogram se może być fajne" ale patrzę... jakiś account i password...łeee to się trzeba rejestrować to głupie...No i potem trafiłem przypadkowo (w poszukiwaniu gierek online) na tibia.gery.pl.Pooglądałem troszkę i jakoś trafiłem na tibia.com.Zrobiłem konto bo było napisane że za free.Ściągnąłem clienta i tak się zaczęło.Ale ogólnie rzecz biorąc to pierwszy raz widziałem Tibię w kafejce kiedy jeszcze nie wiedziałem co to.Dopiero później skapowałem że gdzieś to widziałem :P

WizzArD
14-03-2004, 22:22
lol ciekawe kto sie dowiedzial od rodzicuw ?? bardzo mnie to ciekawi :D ja tam sie dowiedzialem od koleguw :D

Gewof
14-03-2004, 22:56
Ja sie dowiedzialem od qmpla ktory gral w kafejce, przyszedl do mnie i kazal sobie sciagnac, zobaczylem, polubilem i gram :))

Gumski
15-03-2004, 18:45
mnie wkrecil kuzyn

Jedi
15-03-2004, 18:48
Oryginalnie dodany przez Gumski
mnie wkrecil kuzyn

LOL Mnie tak samo

Starkey
15-03-2004, 18:57
Ja o Tibii dowiedziałem się od sąsiada. 8)

qba
15-03-2004, 20:40
kiedyś był już taki temat, ale miał jeszcze jedną odpowiedz (Świętej Pamięci) "RED DRAGON" i na jednym z banerów tej gry był fajowy napis i "scenka" leciało to jakoś tak:"you'll never forget your first dragon" (hlip aż się łezka w oku kręci ;( )

Rincewind
15-03-2004, 21:05
mnie sąsiad wkręcił

mali
15-03-2004, 22:10
Hmm...Jak to bylo wiem ze pierwszy raz widzialem ta gre u siostrzenicy jak jej kuzyn w ta gral i ona mowilem ze ta gra jest do bani...Jak przyszli do mnie on mi to sciagnol i gral w tedy zrobilem se konto i mi sie spodobalo i gram do dzis ;) I nie moge sie ODERWAC :]

Jazio!
15-03-2004, 22:43
Ja sie dowiedziałem od kolegi

rampah
16-03-2004, 12:36
..jak reszta, dowiedzialem sie nie od kolegi, ale od kolegow. Wychodzac przed klatke na fajka, slyszalem cos takiego.

- Ty na PoHu typ mnie zaczal jechac, wiec ja...

I se tak mysle o czym oni pier****** i gnilem z nich przez jakis czas. Ale coraz bardzij korcilo mnie wychodzic na tego fajka posluchac co tam sie dzieje :P
W koncu zapytalm jak w to zagrac itp. No i jestem, Ofkoz po wyjsciu na maina kumple mnie wspomogli, ale kiedys to calkiem inaczej wygladalo... ten pierwszy raz :P

Nitropl
16-03-2004, 13:04
Ja zaznaczyłem od kolegi, ale to nie bardzo kolega...

Kiedyś (pół roku temu) przeglądałem sobie forum o grach komputerowych i zauważyłem temat "Tibia", bardzo mnie on zaciekawił, więc go włączam...
Jakiś koleś pisał tam, że w grze chodzi o zabijanie owieczek i sprzedawanie jedzenia, które z nich "wypada"...
Z ciekawości pytam sie go na GG skąd mam tą gre ściągnąć, a on mówi, że z "www.tibia.com"...
Wchodzę, rejestruję się, ściągam i gram... na początku mi sie nie podobała, ale później tak mnie wciągnęła, że do dzisiaj gram :))