Pokaż pełną wersje : Czy lubisz koszykowke???
Wlasnie czy lubicie koszykowke? Ja zupelnie nie rozumiem czemu nie jest w Polsce popularna... Mieszkam we Wrocławiu i tam wiekszosc lubi(w koncu jestesmy najlepsi)
Gram w koszykówke tak często jak tylko mogę (dzisiaj miałem inaugurację sezony na otwartym boisku - efekt naciągnięty mięsięń). Dużo ludzi lubi koszykówke i dużo ludzi gra, więc nie narzekaj tylko marsz na boisko bo w niedziele ma być ponoć 20 stopni :D
Leppera nikt i nic nie przebije.Zazanaczyłem że lubię koszykówke ale ja woje np.piłkę reczną bo można się bardziej wyszaleć.
A ja lubie i kosza i Leppera :D Oglądaliście dzisiaj Lepper vs Wiśniewski? Lepper fajnie gadał :D
Uwielbiam, kocham, ubostwiam i trenuje koszykowke :D
Od kwietnia bede uczestniczyc w rozgrywkach miedzy miastowych :)
Andy ognisty
15-03-2004, 09:35
baaaaaaaaaaaardzo lubie kosze sam trenowalem z dwa lata kosza wole nawet bardziej niz noge dzisiaj mam wf moze wiec pogram w kosza :D :D :D
Powiem krótko.
Kocham koszykówke/ I love this game!
Każda moja wolna chwila zostaje spędzona na boisku do kosza z kumplami. Gram w kosza. 2 razy w tygodniu mam treningi, a w sobote szkolny trening w kosza.
Na ostatnich zawodach szkół gimnazjalnych w kosza w moim mieście byliśmy o krok od awansu do dalszych rozgrywek (do rozgrywek powiatowych). W końcówce meczu straciliśmy 4 punkty no i właśnie czterema punktami przegraliśmy. No nic czekam na majowy Streetball, który będzie w moim mieście.
P.S.----->Szkoda, że nie udało się Idei awansować do Top 16. Ale i tak dla mnie Idea jest najlepsza.
"Cała Polska w cieniu Śląska"
Heh. Ja jestem wiernym kibicem Idei. Sam mam treningi 4 razy w tygodniu a jak sie zrobi cieplo to bede gral cale weekendy.
Heh. Ja jestem wiernym kibicem Idei. Sam mam treningi 4 razy w tygodniu a jak sie zrobi cieplo to bede gral cale weekendy.
To tak jak ja. Może kiedyś spotkamy się w Hali Ludowej na meczach Euroligi albo na meczach EBL. :D
A daleko masz do Wrocka??? Grasz w jakiejs lidze? Ja w wielkiej;p
Lubie ten sport, gram czasami, najczęściej w wakacje i w lecie.
Loozaczek
15-03-2004, 16:55
Oryginalnie dodany przez behi
Wlasnie czy lubicie koszykowke? Ja zupelnie nie rozumiem czemu nie jest w Polsce popularna... Mieszkam we Wrocławiu i tam wiekszosc lubi(w koncu jestesmy najlepsi)
Elo ziomal :)
tez z Wrocka jestem... i zyc bez kosza nie moge... trenuje w WKS SLASK WROCLAW od 3,5 lat... w kazdej wolnej chwili wybijam z kumplami na kosza...
BASKET RLZ :)
Loozaczek a ile masz lat? WKS najlepszy ja w MKS:p, mam 14lat.
Loozaczek
15-03-2004, 21:11
15 :) 1989 rocznik plx
gg jak cos 2213938
kocham kosza
nawet nagrałem z qmplami and1 :] (koszykarze wiedzą o co chodzi)
tak wogle to na stronce będę zamieszczać różne zdjęcia niedługo :] (wsady moje i moich qmpli itp)
www.basketplayer.webpark.pl
tak swoją drogą to gram na LEGII (a dokłądnie teraz trenuję w juniorach starszych - coś jak 3 liga)
pozdro
A daleko masz do Wrocka??? Grasz w jakiejs lidze? Ja w wielkiej;p
Do Wrocławia nie mam aż tak daleko (jakaś godzinka drogi :D ) mieliśmy z kumplami jechać na mecz z Tau, no ale coś nie wyszło i zostało oglądanie w telewizji. Nic nie dorówna atmosferze jaka panuje na meczach Idei.
Ja mam jeszcze pytanie do wszystkich, którzy grają w kosza "Na jakiej grasz pozycji?" Ja gram na rozegraniu, moja ulubiona pozycja i częste pojedynki jeden na jeden. :D
Ja jestem z sz-n i wole pograc w pilke nozna lub pojedzic na bmx :P Mi osobiscie koszykowka nie podoba sie za bardzo no ale kazdy lubi co innego :))
Hehehe widzę że forum koszykówką mocno stoi. Co do Całej Polski w cieniu Śląsku... to HELL YEAH~!!!!!!!! Pamiętacie rzut Krzykały w meczu z Anwilem (jak jeszcze grali w kurniku), to było jak NBA.
Heh bywałem na meczach zarówno w Hali jak i w Orbicie, a także na Mieszczańskiej czy w Brzegu Dolnym. Jenak najlepsza atmosfera jest zawsze na play-off. Trzeba tam być. Pamiętam jak byłem na 7 meczu finału z Anwilem, 9 tyś ludzi. Wszyscy wierzący tylko w jedno. A później zwycięstwo, wszyscy na parkiecie, noszenie zawodników, obcinanie siatek i biba na rynku. Zielinski skandujący Cała Polska z pomnika Fredry. Tego nie da się z niczym porównać.
Loozaczek
16-03-2004, 12:13
Oryginalnie dodany przez dzwiedz
Hehehe widzę że forum koszykówką mocno stoi. Co do Całej Polski w cieniu Śląsku... to HELL YEAH~!!!!!!!! Pamiętacie rzut Krzykały w meczu z Anwilem (jak jeszcze grali w kurniku), to było jak NBA.
Heh bywałem na meczach zarówno w Hali jak i w Orbicie, a także na Mieszczańskiej czy w Brzegu Dolnym. Jenak najlepsza atmosfera jest zawsze na play-off. Trzeba tam być. Pamiętam jak byłem na 7 meczu finału z Anwilem, 9 tyś ludzi. Wszyscy wierzący tylko w jedno. A później zwycięstwo, wszyscy na parkiecie, noszenie zawodników, obcinanie siatek i biba na rynku. Zielinski skandujący Cała Polska z pomnika Fredry. Tego nie da się z niczym porównać.
Na mieszczanskiej to ja mam treningi 3x w tygodniu :)
Loozaczek jezeli rocznik 1989 to grales przeciw mojej druzynie... Dostalismy w dupke 20 ale co tam... Ja gram na 1,2,3(najczesciej 2i3)... W tym roku Slask ma Greera i jezeli nie zdobedzie majstra to zwatpie we wszystko w co wieze...
Oryginalnie dodany przez Sajan
[QUOTE]Ja mam jeszcze pytanie do wszystkich, którzy grają w kosza "Na jakiej grasz pozycji?" Ja gram na rozegraniu, moja ulubiona pozycja i częste pojedynki jeden na jeden. :D
Ja jestem slaby skrzydlowy. Ale tak jakos lepiej sie czuje w roli centra, ale trener mnie tak nie widzi:P Widze ze sporo z Was gra w klubach:) A ktos bedzie jechac na turniej miedzymiastowy?? Ja jak cos z Trojeczki jestem z Olsztyna
Loozaczek
16-03-2004, 19:29
Oryginalnie dodany przez behi
Loozaczek jezeli rocznik 1989 to grales przeciw mojej druzynie... Dostalismy w dupke 20 ale co tam... Ja gram na 1,2,3(najczesciej 2i3)... W tym roku Slask ma Greera i jezeli nie zdobedzie majstra to zwatpie we wszystko w co wieze...
mhm, moze i gralismy :) Pamietam jak grałem rok, czy dwa lata temu w Hali, w przerwie meczu Euroligi, mecz z jakąś tam drużyną :) to były jaja, całe trybuny sie na Ciebie patrzą... i wygralismy :) 12:6 :) hehhee
To wtedy grales w szkolce Slaska. Ja tez gralem 2 lata temu. Trener mowil ze zagramy w przerwie meczu ale w koncu nie zagralismy... A tak apropos tej ligi tych szkolek to ja bylem Kozanow...
Loozaczek
17-03-2004, 15:27
aaa, na Kozanowie to moi rodzice znajomych mają : )
Teraz od pol roku juz nie trenuje...mialem "kontuzje" kolana..szpital itp ... i nie moge...rok przerwy...czyli od wrzesnia zaczne jakby to pwoeidziec...na nowo...
a pozycja to 1 :) [rozgrywajacy plx]
Kontuzja to straszne oslabienie. Rok z glowy jak mowisz to nauka od nowa...:( Jak sie chce trzymac forme to przynajmniej 3 treningi w tygodniu. Ja gdyby nie kosz skislbym w chacie po lekcjach...
A jaki mecz obojetnie jakiej druzyny pamietacie najlepiej? Mi bardzo zapadl w pamiec ten przegrany z anwilem w zeszlym roku w polfinale po 2 dogrywkach i pierwszy mecz euroligi w tym roku z olympiakosem...
A jaki mecz obojetnie jakiej druzyny pamietacie najlepiej? Mi bardzo zapadl w pamiec ten przegrany z anwilem w zeszlym roku w polfinale po 2 dogrywkach i pierwszy mecz euroligi w tym roku z olympiakosem...
Ja chyba najbardziej pamietam mecz z tego sezonu z Euroligi. Idea grała u siebie z Tau (brakowało jednego wygranego meczu do awansu). Prawie przez cały mecz prowadzili i w końcówce stracili cenne punkty. Przegrali 81:80. Potem był jeszcze mecz z Efesem w Stambule tam scenariusz był podobny. Również końcówka meczu i porażka Idei.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.