Pokaż pełną wersje : Problem z odnajdywaniem drogi na mapie
Mam bardzo dziwny problem, ktory wzial sie niewiadomo skad... otoz ostatnio jak klikam na mapie, to gosciu zamiast isc we wskazane miejsce, idzie w przeciwne, w ogole nie dziala mi odnajdywanie drogi! Czy ktos spotkał się już może z takim problem i wie o co biega? ( już reinstalowałem Tibię i ni epomogło :/ )
a moze droga gdzie chciales isc byla zablokowana?-.-
Oczywiście. Jeżeli na twojej drodze jest jakakolwiek przeszkoda ( Trzcina, Parcel, Skrzynka itp ) To Komputer szuka jak najszybszej drogi dojścia we wskazane miejsce, omijając blokade.
Ja niestety tez tak mam. Na drodze nie stoją żadne przeszkody bo jak idę strzałkami to nic nie napotykam X(
Ej, ja nie jestem noobem :P Jak mówię, ze mi drogi nie znajduje to coś nie tak jest :P NIe chodzi o to, że jest zablokowana, nawet jak każe mu ruszyć tyłek o kilka czyściutkich, niczym nie zablokowanych kratek, to idzie mi w zupełnie inną stronę :/ Co jest kurna to ja nie wiem, nigdy tak nie miałem, o gram w Tibię już z rok :/
Ja mam trochę inny problem... jak oznaczam jakieś miejsce na mini mapie (set mark), opcja ta pojawia się w zupełnie innym miejscu niż kliknąłem. Nie wiem, może to normalne...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.