zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Opłacalność Knight a Demony, Behemoty itp.

Deythwen
09-06-2005, 21:43
Witam, szukałem - nie znalazłem nic o tym.

Czy knightem na osiągalnych skillach i lvlu, np. knight lvl 150 skille 100/100, da się opłacalnie tzn. tak żeby przynieść więcej, niż się wydało, polować na te najsilniejsze potwory np. Warlock, Behemot czy Demon? Mówie tu o solo, ale z dozwoleniem wszystkich metod: runy itp :P Prosił bym żeby wypowiadali się tylko doświadczeni gracze bo od tego będzie pewnie zależało czy z maga przeskocze na rycka :)

Jeśli nie, to jaki najsilniejszy potwór będzie opłacalny dla takiego knighta?

edit: Wyżej wymieniony knight miałby najlepszy osiągalny sprzęt (bez artefaktów) to znaczy: Shield of the Mastermind, Magic Sword, Magic Plate Armor, Golden Legs, Demon Helmet, Steel Boots i Amulet of Loss.

ciemne dropsy
09-06-2005, 22:10
Demony i behemothy chyba odpadaja, zwlaszcza demony. Widziales film z bubble w roli glownej - solowanie demona? Spoooro jej uhow zeszlo. Widzialem goscia co z SA polowal sobie solo na warlockach, ale nie wiem czy mu to na dobre wyszlo. Mysle jednak ze dla knighta to raczej solo takich stworow sie nie oplaca bic.

~Moje przypuszczenia.

Dabek
09-06-2005, 22:12
Z wymienionych przez Ciebie potworów tylko warlocki wchodzą w grę - a z tego co mi wiadomo na wyższych lvlach (120-130+?) stają się koniecznością, bo nabijanie lvli na czym kolwiek innym byłoby beznadziejnie długie.

Fisalu
09-06-2005, 22:30
Hehe nie wypowiadam sie bo 150lvl jeszcze nie mam :p
Ale ambicje co do nabicia skili i levelku to masz niezłe :p to chyba dobrze...

Kajzer
09-06-2005, 23:06
z wymienionych potworow tylko warlocki bo maja 0 defa jak huntery, a co do dosc silnych potworow nadajacych sie dla knighta to dragon lordy

Karrith
10-06-2005, 08:20
na tibia.de jest filmik jak eternal oblivion expi na behe, nie wali z melee tlyko z explo, ale przy jego skillach i lvlu to mozna tak expic

@down
nie chcialem im proponowac zeby sami tak probowali, tlyko ze jest ktos kto tak expi

Ozon18
11-06-2005, 15:10
Warlocki, warlocki i jeszcze raz warlocki. Szkoda ze xplo jest malo dostepne...
Na wrl xpi na przykład Eli www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Eli Stormstriker