Pokaż pełną wersje : Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej
Witaj w dżungli!
http://images.tibia.pl/preview/bridges_s.jpg (http://images.tibia.pl/preview/bridges.jpg)
kliknij obrazek żeby zobaczyć go w pełnym rozmiarze
Jak wielu z was już pewnie wie, nowa letnia aktualizacja Tibii będzie skoncentrowana głównie na aktualizacji mapy. Dżungla pokryje spory nowy obszar dla premium account na zachód od Ankrahmun. Będzie sporo nowych grafik, wliczając w to nowe rośliny, budynki, i oczywiście nowe potwory. W dżungli będzie można znaleść wiele kolorowych kwiatów, wielkie drzewa i inne egzotyczne rośliny, które nadadzą Tibii nowego wyglądu. Będzie można zabrać swoją miłość na romantyczną wycieczkę pod wodospad, jednak trzeba będzie uważać na dzikie zwierząta kryjące się w dżungli.
Na nowych obszarach odkryto także nowe osiedle, w którym będzie można zamieszkać i zrobić wszystko to, co w każdym innym mieście. Gracze, którzy polubia ten zielony raj, będą mogli osiedlić się w jednym z domków na palach.
Jeśli więc chcesz wiedzieć, jak się śpi w hamaku, zacznij oszczędzać na nowy dom już dzisiaj.
A tylko u nas ten oto screen z gry, którego nie zobaczycie (przynajmniej legalnie) na żadnej innej stronie.
http://images.tibia.pl/preview/fort_s.jpg (http://images.tibia.pl/preview/fort.jpg)
kliknij obrazek żeby zobaczyć go w pełnym rozmiarze
Inne unikalne screeny znajdziecie także na www.tibianews.net oraz www.tibiabr.com.
Ponadto dział FAQ (http://www.tibia.com/guide/?subtopic=faq) (najczęściej zadawane pytania wraz z odpowiedziami) na tibia.com został zaktualizowany.
Dr.ażniący
10-06-2005, 15:52
Jestem ciekaw jakie nowe questy itemy i stworki przyniesie ten update:D. Jakies pomysły?
Ciekawie zapowiadający się update...SS-y wygladają ładnie...Mam tylko nadzieje że FACC też się co nieco dostanie, nie tak jak w poprzednim update...
Co do obrazków to szkoda, że nam zostały te najgorsze...
A sam update zapowiada się ciekawie i nareszcie są korzyści ze współpracy z tibia.com. :)
Ten drugi screen to coś a la'Biskupin?
Lukas_Devlin
10-06-2005, 15:53
No coz, jak to zawsze bywa nowe miejsca i potworki tylko dla PACC :)
Ciekawe co bedzie nowego dla FACC??
a ja sie ciesze ze wkoncu bedzie nowy update po wakacjach mam zamiar wrucic //wrócić// do tibi
Wczoraj ten news był przez pare minut z innym SS'em - o co chodzi ?
Raimel Reaktywacja
10-06-2005, 15:58
kiedy będzie ten up date
Taki mały falstart i niezrozumienie między mną a CipSoftem :)
Ale zniknął chyba jeszcze szybciej, niż się pojawił :P
O to, że MatKus się trochę zagalopował. ;)
Były 3 screeny i mogliśmy wybrać tylko jeden. Jak chcesz zobaczyć inne to na tibianews.net i tibiabr.com.
Pacc ma zawsze lepiej, poniewaz zawsze oni wchodza pierwsi na nowy server i tylko oni moga sobie zabic nowego potworka czy tez pojsc na nowa wyspe lub miasto.
ciekawe kiedy facc beda mieli troche wiecej swobody
Grzesiex
10-06-2005, 16:04
no nareszcie jakies nowosci, bo na tibia robila sie coraz nudniejsza :p(dobrze, że kupuje se tego pacc :p)
Stefan12532
10-06-2005, 16:04
Super ! Tibia bedzie fajniejsza... lae mam nadzieje ze Cipy wkoncu zrobia cos fajnego dla faccow, a nie ze fajne expowiska i krajobrazy maja tylko pacci :P
Pacc ma zawsze lepiej, poniewaz zawsze oni wchodza pierwsi na nowy server i tylko oni moga sobie zabic nowego potworka czy tez pojsc na nowa wyspe lub miasto.
Jak zaczną płacić i staną się paccami :p
A czego się spodziewasz? To chyba oczywiste, że jeśli się z czegoś żyje, to daj się więcej tym, co płacom niż tym, co grają za darmo.
Faaaaaaajnie
Bedzie Ciekawe
Dj Fara0n
10-06-2005, 16:19
Nice...Odrazu po update pojde zwiedzac fun charem xD .
Już niedługo ten wielki, przełomowy moment. Update Tibii...
Nowe tereny, przdmioty, potwory, miasta, itd.
[...]Dżungla pokryje spory nowy obszar dla premium account na zachód od Ankrahmun.[...]
Własnie, płatni mają wszystko, a ja mam FACC'a i update będzie dla mnie niezauważalny, dobrze że po wakacjach będe miał PACC'a...
Co do samego wielkiego update, cieszę się nawet z samego update gdy nie mam PACC'a. Nowe przedmioty i tak jakoś FACC'e zdobędą. Po za tym PACC'e bedą teraz siedziały cały czas na swoim terenie, więć i Mainland się lekko opróżni (mam nadzieję). Po za tym, gdyby FACC'owie dostawali nowe tereny/potwory/itemki to by nie kupywali PACC'a, bo po co? CipSoft musi jakoś zarabiać na życie.
kiedy będzie ten up date
W czasie wakacji... :p
Super,super :P.Zapewne niedługo test Serwer.Odrazu jak uPdate wejdzie w życie pędze swoim charem na podbój dzungli z machetą.pytanie jakie potworki i itemki będą :confused:
Mógłby ktos podać linka z fotką z tibiabr.com??? Bo ja niestety nie moge znaleźć. 8o
Krzesław
10-06-2005, 16:23
No! Nareszcie! Może ten update zmobilizuje mnie do dalszego grania :p
Lord Fakolpet
10-06-2005, 16:24
to...to..JEST PIĘKNE!!!! JA CHĘ PACC!!!!
Co do obrazków to szkoda, że nam zostały te najgorsze...
A sam update zapowiada się ciekawie i nareszcie są korzyści ze współpracy z tibia.com. :)
Sorry, ale i tak jak narazie kiepsko się przedstawia ta "współpraca" : //.
@Topic
.........i ots się chowa ;)........
Premium acont zawsze beda miali lepiej i to sie niezmieni dlatego ze my placimy a facc moze zawsze zakupic miendzy innymi nowe tereny dla pacc maja zahcecic graczy z free acc do zakupy premium
BurSzuraS
10-06-2005, 16:26
Ciekawi mnie jakie potworki będzie można spotkać w dżungli i jaka będzie prędkośc poruszania się po terenie dżungli (teren).
Widziałam SS na tibianews i moge przyznac ze Junga jest przepiekna :P
Mozna tez stwierdzic ze "Tibia pacc" juz przerosła stary dobry Mailand :o.
Doszly mnie tesz sluchy...ze maja byc 3 nowe rasy potworków...Modki wiadomo cos o tym ?
Doszly mnie tesz sluchy...ze maja byc 3 nowe rasy potworków...Modki wiadomo cos o tym ?
Steve w wywiadzie dla tibiabr.com wspomniał chyba o 2 nowych rasach podzielonych na kilka potworków (coś jak orki, elfy czy krasnoludy teraz).
Omg! To jest super! : ] Juz nie moge sie doczekac TS-a zeby znow na rooku wymiatac ; >>
Wracajac do topica: Juz mi sie podoba dzungla ; > Narazie widzialem tylko ss'y z tibia. pl ; )) i tibianews ale zaraz "biegne" na tibia.br : D
rafal kopi
10-06-2005, 16:34
No mnie sie wydaje że jeśli jest dżungla i dużo drzew to mogą być potwory coś w rodzaju drzewcy(enty) a to by sie przydało i na to czekam :) co wy o tym sądzicie?
Nuku Hiva
10-06-2005, 16:37
Jak to facce niebędą mieli żadnych korzyści .... wejdziecie elegancko na tibia.pl i zobaczycie jakie są nowe potwory potem je summonujecie i będzie gitka :P, a update jest niezły baarzo mi sie podoba kupie se tam domek :D
Lukas_Devlin
10-06-2005, 16:37
Moze jeszcze quest na odnalezienie entowych zon?? :D :D :) :)
Murderer
10-06-2005, 16:39
ale fajnie :p
mam troche n00bowskie pytanie: Czy mozna jakos zrezygnowac z licytacji domku bo chcialem kupic domek w dzungli??:P
ale to ku... bendzie zzaje..... sry za wyrazenia ale nie moge sie doczekac
Trzeba kupic pacc
Evil Maul
10-06-2005, 16:41
Przed chwila sie dowiedzialem !!!!! Właczam tibie.com patrze juz mysalem ze update ale to juz przedsmak tego co bedzie !!!!!!!! Dzieki Bogu ze mam juz kase na pacca !! :D :baby: :baby: Nowe tereny questy i nowa legenda !!!! oyyyeeeeee!!!!!!!
Diamentowe Ostrze
10-06-2005, 16:43
nie beda miec nigdy, cip soft nie potrzebuje faccom czegokolwiek dawac bo i po co. To jest element ich strategii, zebys nie wiedzial co tam jest i kupil pacc wtedy zobaczysz, a oni zarobia.
Kumagoro
10-06-2005, 16:44
No nareszcie poprawili grafikę trawy.
Stara jest obleśna (blee)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 16:45
niemoge sie juz doczekać tego nowego up-datu, ciekawe czy beda potfory silne czy slabe też ale napewno wiadomo ze bedzie wypas
kurcze niemoge znaleźc tego screena z tibiabr.com, moze mi ktos powiedziec gdzie on jest lub dac linka?
@Kamilek@
10-06-2005, 16:46
napewno beda małpy tygrysy i inne potworki
To ja mame namowie na pacca :D
No właśnie, czy mógłby ktoś podać linka ze zdjęciem z tibiabr.com??? Bo jakoś brazylijskiego mi sie uczyć nie chce :p
@Kamilek@
10-06-2005, 16:50
a moze cipy by zrobili dzień otwatry dla facc zeby mogli na tereny z paccem wejsc
No właśnie, czy mógłby ktoś podać linka ze zdjęciem z tibiabr.com??? Bo jakoś brazylijskiego mi sie uczyć nie chce :p
Z tego, co widzę, to br jeszcze nie zauważyli, że mogą dać screena, i jeszcze go nie opublikowali.
czarodziej_czasu
10-06-2005, 16:51
a moze cipy by zrobili dzień otwatry dla facc zeby mogli na tereny z paccem wejsc
juz to widze.....
Hmm zapowiada się bardzo ciekawie :D Pozostaje tylko czekać :)
MayGyver
10-06-2005, 16:52
na http://tibiabr.com nie ma jeszcze newsa o updacie
czarodziej_czasu
10-06-2005, 16:53
Hmm zapowiada się bardzo ciekawie :D Pozostaje tylko czekać :)
tak,
@matkus
ktos pisał że widział screena z tibiabr
Z tego, co widzę, to br jeszcze nie zauważyli, że mogą dać screena, i jeszcze go nie opublikowali.
Ci brazylijczycy zawsze są mało kumaci :D
Mam jeszcze dwa pytanka, czy na test server mogą wejść facc i czy mogą poruszać sie po wyspach dla pacc w czasie test serva??
Murderer
10-06-2005, 16:55
Mam jeszcze dwa pytanka, czy na test server mogą wejść facc i czy mogą poruszać sie po wyspach dla pacc w czasie test serva??
to zalezy od update'a:
przy ostatnim facc mogli wejsc na testa
kiedys nie bylo takiej mozliwosci ;)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 16:56
czy facc mogą poruszać sie po wyspach dla pacc w czasie test serva??
chyba nie- raczej nie
Mam jeszcze dwa pytanka, czy na test server mogą wejść facc
Moga.
i czy mogą poruszać sie po wyspach dla pacc w czasie test serva??
Za duzo bys chcial. =P
Wszystko dobrze tibia sie ulepszy ale kiedy Test serwer login???????????
Murderer
10-06-2005, 16:58
Wszystko dobrze tibia sie ulepszy ale kiedy Test serwer login???????????
zazwyczaj tydzien przed update,right?
Mam już kase na paccka na 3 miechy wystarczy wysłać... to se niedługo pozwiedzam. Mogli by dać więcej screenów/filmik jakiś bo już się nie moge doczekać more.
A swoja drogą ile trwa test serwer tydzień, dwa?? I z jakiej daty sie zapisuje ile mam runek itp. Bo bym zaczoł zbierać uszki na testa :D
Gothican
10-06-2005, 17:07
Zapowiada się bardzo ciekawie, ale ta dżungla to taka jakaś zj***na.
Lukas_Devlin
10-06-2005, 17:13
Zapowiada się bardzo ciekawie, ale ta dżungla to taka jakaś zj***na.
A jak wyglada dzungla??
Maja postawic trzy drzewka na krzyz i kilka krzaczkow??
No może być ciekawie :P
Ale napoczątku to tyle ludu tam będzie że sie nie wepchasz do tej dżungli :]
A co do rasy to jakies tubylce pewnie będą. Takie małe ludziki z włuczniami :P
Niech strace, zainwestóje te moje 90zł na pacc-a tylko po to żeby oglądnąć tą dżungle i pozabijać jakieś małpiszony :D. A co do tego update to jestem ciekawy czy będą jakies nowe lądy dla facc-ów... :)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 17:19
wie ktos coś o tych nowych potworkach(lub ewentualnie itemach lub zmianie grafy itemów)?
Dr. Omader
10-06-2005, 17:20
Jak narazie zapowiada sie ciekawie :)
Oby tym razem CipSux skonczyl update do kocna, nie tak jak bylo z Ankrahmun...
Moze wkrotce dowiemy sie wiecej :)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 17:27
ej ludzie to prawda ze maja byc jakies czary ofensywne dla druidow po tym update??? :D
ta, jasne, a knightci beda robić hmm
Knight Simon Dark lord
10-06-2005, 17:28
a już sie bałem bo pisało że update 5 lipca a tu 10 czerwiec i ani jednej zapowiedzi upka na szczęścia pacca przedłużam ciekawe cyz będzie nowy potwór "tibsan"-tarzan w wersji tibijskiej :P już nie moge się doczekać
fajnie ze bedzie update ale mysle ze jakies czary mogliby wsadzic dla najta
i jakies nowe bronie nie chodzi mi koniecznie sword,axe czy club ale jakic nowy rodzaj i cos z seta ale ogulem sie ciesze ze bedzie kolejna aktualizacja bo juz nie dobrze mi sie robi jak patrze na ank... ;)
bardzo się cieszę ale zostało mi 50dni pacca i nie wiem czy zdążę obejrzeć dżunglę.ciekawe co z czarami dla druidów:>ciekawe czy te głosowania nad profesjami coś nowego wniosą.ps.test server plss;d
Cholera, brzydszych domkow juz nie mogli zrobic? Mam nadzieje ze te wieksze beda wygladaly ciekawiej...
Angel of Death
10-06-2005, 17:44
Noo update zapowiaad się super :D dżungla nowe rasy potworów ^^ może będzie rasa murzynów albo jacyś inni tubylcy :P
Jest już screen na tibiabr.com. Nam sie trafił lepszy, ale i tak najładniejszy jest na tibianews.net. Ta dżungla zapowiada się dość ciekawie, jeszcze tylko brakuje kilku czrów druidowi i będzie git :)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 17:49
Jest już screen na tibiabr.com. Nam sie trafił lepszy, ale i tak najładniejszy jest na tibianews.net. Ta dżungla zapowiada się dość ciekawie, jeszcze tylko brakuje kilku czrów druidowi i będzie git :)
co ty masz z tymi czarami dla drudów? to tak samo wiarygodne jak to że knightci beda runki robić.......
Gangsta_Rap
10-06-2005, 17:50
No, no zapowiada się ciekawie. Będę miał przynajmniej blisko do nowych terenów ( mieszkam w pięknym Ank :p ). Jeżeli to miasteczko w dżungli spodoba mi się to na 100% będę tam mieszkał bo zostało mi 191 dni PACC'a :)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 17:57
Ja to mam szczęście na świąteczny update kupilem pacc i na wakacje tesz planuje mam nosa :D mam nadzieje tak jak kilka postuw up że bedzą lepsze domki niż na screenach ale :D chyba zrobie se fun chara :d ale i tak będie beka ze szok !! Kiedy data !!!! mama nadzieje że jakoś ze 2 - 3 tygodnie po rozpoczęciu wakacji ! :D luudzie ale podnieta ! :D
tez bede zwiedzał ale ostrośnie bo moge stotkac jakis zboczonych żadnych sexu czarnych murzynów po drodze, najpirew miasto obejrze
Nigdy...Bo pacc płacą za tibie a facc nie..
Uff jak dobrze ze koniec z tibią wkoncu sie zbliżyl do mnie : ))
atrureks
10-06-2005, 18:04
:FFFFFFFFF
PACC, PACC, PACC i jeszcze raz pacc -_-"
moze Cip(y) :P zrobia wreszcie cos dla facc'ów np jakies miasto tereny czy potwory -.- n/c
dbajac tylko o tych którzy płaca moim zdaniem traca klientów którzy w przyszłości tez mogliby płacic ;]
No..no, przyznam ze zapowiada sie calkiem niezle :)
Mam nadzieje ze moj komp bedzie radzil sobie z nowa grafika :D
Btw. Kiedy bedzie Test Server? ktos wie?
Gangsta_Rap
10-06-2005, 18:11
""***a Nie Loda""
Znowu dla pacc w****ia mnie ta tibia niedługo tych którzy niestac na pacca nie będa grali bo bedzie tibia pacc za 500 zł a bez pacca niebedzie mzona grac 50+ lv
LOL
Wiesz co, jesteś po prostu śmieszny. Zawsze odkładam sobie kase na PACC'a i płacę go regularnie i właśnie dlatego mam lepsze expowiska od jakiegoś ludka z facc'em posożytującego na CIP'ach. Jeżeli tak bardzo chcesz zobaczyć nowe tereny to zapłać sobie PACC'a, przecież kosztuje on marne grosze a dzięki niemu mamy o wieeeeeeeeeele większą przyjemność z grania :)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 18:13
""***a Nie Loda""
Znowu dla pacc w****ia mnie ta tibia niedługo tych którzy niestac na pacca nie będa grali bo bedzie tibia pacc za 500 zł a bez pacca niebedzie mzona grac 50+ lv
LOL
jak cie ,,denerwuje'' ta tibia to przestań grac i tyle...bedzie o jednego nooba mniej
@Up
No wiesz, dla mnie nie sa to az takie marne grosze.. :]
Btw. To wie ktos kiedy Test Server? :P
czarodziej_czasu
10-06-2005, 18:14
@Up
pewnie tydzien przed up-date, a kiedy up-date za jakiś czas
Gangsta_Rap
10-06-2005, 18:16
@Up
No może rzeczywiście przesadziłem z tymi marnymi groszami. Ale wkońcu PACC kosztuje tylko 1zł za dzień. Test Server jest zwykle tydzień przed upade.
czarodziej_czasu
10-06-2005, 18:17
No może rzeczywiście przesadziłem z tymi marnymi groszami. Ale wkońcu PACC kosztuje tylko 1zł za dzień. Test Server jest zwykle tydzień przed upade.
tak, w przeliczeniu to grosze
Pytalem sie o tego Test Server'a bo chcialem sprobowac swoich sil z roznymi potworami na solo :)
Np. Demon at parchment itp. :). A jak wiadomo na tescie mozna sobie troszke zaszalec <evul> :>
Ja tez uwazam,ze mogliby cos zrobic dla facc.Oczywiscie ze ten kto gra za darmo powinien mniej skorzystac z update,ale zeby nic....Niedlugo tereny dla pacc stana sie wieksze od maina,a skonczy sie to ostatecznie tak ze tibia bedzie calkowicie platna.CipSoft bedzie tlumaczyc sie tym ze granie bez pacc i tak juz nie mialo sensu( :p).
czarodziej_czasu
10-06-2005, 18:21
Pytalem sie o tego Test Server'a bo chcialem sprobowac swoich sil z roznymi potworami na solo :)
Np. Demon at parchment itp. :). A jak wiadomo na tescie mozna sobie troszke zaszalec <evul> :>
zsolowalbys demona tylko potrzeba duzo manasów i sd, na 35 levelu sorkiem da sie zsolowac demona ale to niezly hardcore
a tak btw. sa jakies nowe informacje o nowych itemach, grafie, terenach, potforkach itp.?
Jak Słysze wasze gadanie to troche mi się zle robi.
Otóż z każdym nowym Updatem FaCC ,jak zarówno Pacc ma korzyści:
Pacc:
-Nowy terenik ,potworki ,itemki
-Frajda z zwiedzania nowego terenku :)
-Coś nowego (czary lub coś)
Facc:
-Nowe Itemy (sprowadzone od Pacców)
-Test Serwer ,będziesz mógł się wyrzyć
-Puste serwery podczas Test Serwera (Super się wtedy Expi)
Każdy z Updatów wnosi też plusy Dla Obydwu Stron według mnie 8o
Kumagoro
10-06-2005, 18:39
Przecie FACC też dostaje nowe rzeczy
1. Dom wiedźmy koło Kazo
2. Carlin protectorate tower (ta wieża na femor gdzie czasami są orki)
I kilka kosmetyków (grafika, mostek anty-GS etc.)
Akurat dzisiaj postanowiłem skończyć z Tibią..........
Danuneko
10-06-2005, 18:45
Właśnie o takich grafikach marzyłem!! :cup:
Sorcererka
10-06-2005, 18:48
Hmm Upgrade będzie niezł własnie hatke opyliłem zeby w Jungli kupić :D
jeśli nie masz pacc to się nie burz też masz korzysci :D
Adimarimes
lvl:21
mlvl:36
Master Sorc :D
czarodziej_czasu
10-06-2005, 18:49
Właśnie o takich grafikach marzyłem!! :cup:
powoli a będzie to tibia 3D
Teraz to żeś pjechał...Tibia 3d...Też bym chciał :P
Wole z mądrym piechotą, niż z idiotą Toyotą
czarodziej_czasu
10-06-2005, 18:55
Teraz to żeś pjechał...Tibia 3d...Też bym chciał :P
Wole z mądrym piechotą, niż z idiotą Toyotą
to byla przenosnia :D
ale powoli juz dostaje coraz bardziej przestrzenne kształty
Dr. Omader
10-06-2005, 18:56
powoli a będzie to tibia 3D
Watpie, za duzo zmian cipsux musialby wprowadzic do gry, zeby to sie stalo. Poza tym gra by pewnie wiele wtedy starcila z swojego uroku...
Mam nadzieje ze ta ladna trawa bedzie w calej tibii, bo to co teraz jest to masakra...
@Gimlos: A juz myslalem, ze tylko mi sie nie podobaja nowe domki :p
Aczkolwiek hamak jest bardzo ladny :)
A co do terminu update, to niebylbym takim optymista na waszym miejscu, z tego co zauwazylem to udpate bedzie prawdopodobnei albo na przelomie lipiec/sierpien albo pod koneic wakacji... Jednak nie sa to potwierdzone informacja, a tylko moje kalkulacje ;)
Może by zrobili też póżniej jakięs wodne potworki np: rekiny,ośmiornice,planktony itp. B)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 18:58
Watpie, za duzo zmian cipsux musialby wprowadzic do gry, zeby to sie stalo. Poza tym gra by pewnie wiele wtedy starcila z swojego uroku...
Mam nadzieje ze ta ladna trawa bedzie w calej tibii, bo to co teraz jest to masakra...
@Gimlos: A juz myslalem, ze tylko mi sie nie podobaja nowe domki :p
Aczkolwiek hamak jest bardzo ladny :)
A co do terminu update, to niebylbym takim optymista na waszym miejscu, z tego co zauwazylem to udpate bedzie prawdopodobnei albo na przelomie lipiec/sierpien albo pod koneic wakacji... Jednak nie sa to potwierdzone informacja, a tylko moje kalkulacje ;)
czlowieku przez ciebie stracimy wiare....a wszyscy sie cieszyli że juz niedlugo....jak mozesz cos takiego robić biednym dzieciom :D
Wojownik Calmery
10-06-2005, 18:59
Ciekawosć mnie zżera na wiesć o nowych przedmiotach. :) Wiadomo coś o tym? (znaczy o itemach) ;)
Fajny pomysł z tą dżunglą :) . Ciekawi mnie jak będą wyglądać te domki z bambusa :] .
czarodziej_czasu
10-06-2005, 19:01
Ciekawosć mnie zżera na wiesć o nowych przedmiotach. :) Wiadomo coś o tym? (znaczy o itemach) ;)
narazie chyba nie
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:02
@ UP
szkoda ... :)
To ja jużq** muszę zbierać na pacca :):)
Wolę z mądrym piechotą, niż z idiotą Toyotą
Mam takie pytanko...........jak wy zbieracie na pacca? Moi starzy nie lubią Tibii, a mam kumpla 10-letniego,który ma już pacca
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:04
Myślę że Cip soft pokaże troche tej dżungli faccom :P
Nom...może żeby facców zachęcić w inny sposób do kupienia pacca,nz czary,regeneracja many,więcej expowisk itp.
czarodziej_czasu
10-06-2005, 19:06
ta jasne...jak juz muwilem to tak samo wiarygodne jak to że knight będzie robil runki
ta jasne...jak juz muwilem to tak samo wiarygodne jak to że knight będzie robil runki
Dałem się ponieść wyobraźni............. :D
No za***iscie ^^ potwory pewnie to:
Tygrysy
Goryle
Tarantule
Papugi
Pantery
Inne ryby
I DZIKUSY!!!
A kwiaty, jednym z nich będzie to ten co ma zęby taki fajny kwiotek ^^
JESTEM CIEKAW CZY W COŚ TRAFIŁEM : P
czarodziej_czasu
10-06-2005, 19:09
Dałem się ponieść wyobraźni............. :D
zauwrzylem :Dja mam pacca i niemusze kombinować
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:10
Ja zrobilem przerwe w nauce i wchodze na tibie.pl i mala bania UPDATE :D wiec zakupuje pacca niedlugo :D
Dzikusy to takie raczej bęa (przynajmniej tak mi się zdaję) z włóczniami i łukami. A te roślinki to mnie nie pasują.Idziesz red hp z jakichś mocnych potworków,a tu nagle jakaś za***** roślina wyskakuje i cię rozwala.
Wolę z mądrym piechotą, niż z idiotą Toyota
czarodziej_czasu
10-06-2005, 19:12
Tygrysy
Goryle
Tarantule
Papugi
Pantery
Inne ryby
I DZIKUSY!!!
coś w tym jest(w tym co pogrubiłem)
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:12
Tygrysy
Goryle
Tarantule
Papugi
Pantery
Inne ryby
I DZIKUSY!!!
Papugi ????
ZWARIOWAŁEŚ????
czarodziej_czasu
10-06-2005, 19:14
Dzikusy to takie raczej bęa (przynajmniej tak mi się zdaję) z włóczniami i łukami. A te roślinki to mnie nie pasują.Idziesz red hp z jakichś mocnych potworków,a tu nagle jakaś za***** roślina wyskakuje i cię rozwala.
co do dzikusów to juz istnieja i nazt=ywaja sie wild warriors
zauwrzylem :Dja mam pacca i niemusze kombinować
A ty skąd masz pacca?Moja kumpela rozdawała jakieś ulotki obsrane i na pacca zrobiła
łoooo ja cie chpa sie posikam z radoźći, ciekawe co nasi kochani cipsofci wymyślą tym razem żeby "uprzyjmnić" i "ułatwić" gre, oj oj pefno bydom nowe upranka dla facc i pacc i wogóle bydzie zaje-superosko że oj oj albo i aj aj aj
a tak serialnie to pewno walna na opierdziel sie kilka expowisk, "polepszą" grafike i tyle
łoooo ja cie chpa sie posikam z radoźći, ciekawe co nasi kochani cipsofci wymyślą tym razem żeby "uprzyjmnić" i "ułatwić" gre, oj oj pefno bydom nowe upranka dla facc i pacc i wogóle bydzie zaje-superosko że oj oj albo i aj aj aj
a tak serialnie to pewno walna na opierdziel sie kilka expowisk, "polepszą" grafike i tyle
JA nie wytrzymam zraz .Dorosły człowiek i błędy robi ortograiczne.I pomyśl że dzieci będą brały z ciebie przykład
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:18
ej przystopujcie troche z postami to nie gadu gadu !!!! :) :)
czarodziej_czasu
10-06-2005, 19:19
przejmujemy tego posta h4ehehehehehehehehehehe :D
ps. wladca czasu to ja :D 19:26 Wladca Czasu: EXORI ""Time to DIE""
Ale mi się zepsułó GG :P:P
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:20
Nie nadazam z czytaniem :D:D:D:D
Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 35, gości: 26)
Wojownik Calmery, czarodziej_czasu, AdamS_, Michal Wladca Miecza, sebcio, Anaconde, Mafikz, zoom, Shein Silvershadow, Falimor, Kuraj, Meeen1991, Grallu, Marcin wymiatacz, Gromnjir, Ayde Shoron, Człowiek honoru, Thorin Veld =], mateomen, Shins, Qomar freak, Kajzer, Gangsta_Rap, Skenone, Antraxas, Bikstopa Reaktywacja, Haloren, Sorasil, Bezlitosny, L@p0juf0, Komandos, iglarf, bec_88, Kumagoro
Descartes
10-06-2005, 19:21
Mamo ja chcę PACC, mamo ja chcę PACC...
znowu...
PS. Fajnie by było, gdyby zrobili jakieś ptaki (orzełki i takie tam) które mogą przelatywać nad wodą. :P
@Down: Słuchaj no. Nazwać kogoś LoL-em jest obraźliwe, przynajmniej dla mnie. Ten akronim ma trzy znaczenia...
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:23
Mamo ja chcę PACC, mamo ja chcę PACC...
znowu...
A ty jakoś nie prosiłeś ????? LOLQ?
No ale jaja będą jak mnie jakaś małpa nawalać będzie.Tylko kłopot z tym paccem :o
Marcin wymiatacz
10-06-2005, 19:28
Mam nadzieje że będą jakieś nowe bronie typu axe bo ich jest najmniej X(
czarodziej_czasu
10-06-2005, 19:28
No ale jaja będą jak mnie jakaś małpa nawalać będzie.Tylko kłopot z tym paccem :o
ja mam jeszcez 53 dni pacca :D
Michal Wladca Miecza
10-06-2005, 19:35
ludzie przystopujcie troche z tym pisaniem nie nadanrzalem strony przeczytac i juz byla nastepna zapisana -.-
Update faktycznie zapowiada sie swietnie ale test serverowi mówie nie. Najlepsze z test serva jest to ze wszystkie respy dla pacc sa wolne bo wiekszosc sie loguje na testa ;p
Edit: omg zanim napisalem tego posta doszly 3 nastepne
No to ja już koncze.Do jutra :confused:
Hmm... czuje, że trzeba się będzie pchać żeby domek zdobyć :P
daroslaw
10-06-2005, 19:42
Gdy zobaczyłem screena na tibianews to wydaje mi się że zapowiada się bardzo dobrze.
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:42
Hmm... czuje, że trzeba się będzie pchać żeby domek zdobyć :P
Masz rację może mi sie uda :D
Wydaje mi się, że na Calmerze to będzie szczególnie trudne :]
EDIT
@Down
To się okarze... na razie widze dosyć duże zainteresowanie.
EDIT 2
@2Down
Możliwe, że masz rację...to się okaże jak już wprowadzą te nowe tereny. Na razie się zastanawiam ilu ludzi zaginie bez śladu zwiedzając je ;]
Wojownik Calmery
10-06-2005, 19:46
Myślę ze nie :) :) :) :)
Nie sądzę, by domki były trudno dostepne... na Ankh do tej pory jest mało ludzi :P
Sorcererka
10-06-2005, 19:52
ja gram na jamera i spycjalnie opyliłem hate zeby kupic w Jungli bo takie 30 kratek na jamera 1.5 do 2k kosztuje to w jungli tez beda takie ceny,na secura bedzie masakra tam hatki sa bardzo drogie ja mam jeszcze 100 dni pacc nie martwie sie przedluze sobie cya :D
Lukas_Devlin
10-06-2005, 19:53
Ludzie pozyjemy zobaczymy!! a moze akutar ludzie nie beda chcieli domku w dzunglii (choc w to nie wierze)
Sorcererka
10-06-2005, 19:55
ludze będą chcieli kupować hatki w jungli poniewaz to nowe tereny,jest podnietka odkyrwa sie nowa make fajne hatki hamaki na zadupiu runki mozna robic bedzie za***icho normalnie az mi staje
Sorcererka
10-06-2005, 19:59
też prawda ze wszystko dla pacc,ja mam pacc kiedyś nie miałem i też byłem wkurzony jak update i wszystko dla pacc ,powini cos dla facc zrobic i powinni new stroje zrobic bo te co sa dla facc to masakra dla [pacc zreszta tez
ludze będą chcieli kupować hatki w jungli poniewaz to nowe tereny,jest podnietka odkyrwa sie nowa make fajne hatki hamaki na zadupiu runki mozna robic bedzie za***icho normalnie az mi staje
Jak ci staje z tego powodu to czas odwiedzić seksuologa :] ale odkrywanie nowych mapek to cos fajnego bo gra staje sie bardziej realistyczna... częściej powinni coś takiego robić :)
:)Superrr jeszcze mnie małpa bananem rozwali :>
Ciekawe co za nowe rasy potworów beda :> ? jaszczurki ?:> doczekac sie nie moge . . . a narazie to na pacca zbieram :/
hiehie mam ponad 200 zl kupie se pacc'a na pol roku :D i bede miotal ale narazie bije mlvl zeby tylko expic moim sorckiem ;>
Akira Tiger
10-06-2005, 20:16
hmmm świetnie że będzie uptdate ...ale wątpie że coś powstanie nowego dla FACC'ów :(
4 miechy temu mówilem ze bedzie jungle i mi nikt niewierzyl tera sami widzicie :>
Nie dlugo zaczna faccom odejmowac
a potem to juz wogole nie bedzie facc
i tibia stanie sie platna
i wtedy nikt nie bedzie zaczynal w nia grac
bo zacznie grac w jakas bezplatna
i nie bedzie przybywac ludzi a pacc zaczna powoli odchodzic
i sie kasa skonczy a co za tym idzie tibia
kazdy pacc byl kiedys faccem
PRAWA PACCA ZACZYNAJĄ SIE OD PRAW FACCA
hmm powiem ci tyle gdyby nie pacc teraz tibia by nieistniala, zatrzymala by sie na pierwszym rozwoju czyli samo thais i male okolice,
tam pracuje banda ludzi którzy harujo 8 h dziennie niepoto zeby facc se poggral...
Rajdowiec
10-06-2005, 20:25
4 miechy temu mówilem ze bedzie jungle i mi nikt niewierzyl tera sami widzicie :>
hmm powiem ci tyle gdyby nie pacc teraz tibia by nieistniala, zatrzymala by sie na pierwszym rozwoju czyli samo thais i male okolice,
tam pracuje banda ludzi którzy harujo 8 h dziennie niepoto zeby facc se poggral...
Ale Tibia zaczela od facca i nie powinna z nim skończyć. A zresztą każdy kto chce sprawdzić co to za gra ta tibia zaczyna od facca. Chba nie kupi od razu pacca! No nie! X(
Gdzyby nie pacc Tibia by sie nie rozwijała, ale gdyby nie facc nikt by o niej nie wiedział. Ktoś by usłyczał ''Tibia? A to ta gra w której nie wiadomo o co chodzi i za to trzeba płacić?". Gdyby był tylko pacc tibia prawie wogule nie miała by sensu. ;(
Dj Fara0n
10-06-2005, 20:31
Jestem ciekawy dlaczego na tibia.de nie pojawil sie zwiastun letniego update.Dlatego ze nie dostali screena?
Z tym się akurat zgodze. Ale Tibia zaczela od facca i nie powinna z nim skończyć. A zresztą każdy kto chce sprawdzić co to za gra ta tibia zaczyna od facca. Chba nie kupi od razu pacca! No nie! X(
Wiecie z FACC jest jak z normalnymi grami. Wezmy pierwsze lepsze demo to po przełozeniu na tibie jest facc, a pełna wersja gry to PACC jasne? :P
@topic
Hehe tego sie spodzieałem jednak ssy domków niewyglądają najlepiej ale mnie ciekawi czy dadzą jakies nowe czary...
Jestem ciekawy dlaczego na tibia.de nie pojawil sie zwiastun letniego update.Dlatego ze nie dostali screena?
Bo Tibia.de nie jest "Supported Tibia Fansite" ; )).. Byly 3 ss'y, i kazda stronka mogla sobie jeden wybrac = ] Stronki które rozdzielily "lup" miedzy soba to tibianews, tibiabr, i nasza kochana tibia.pl ; )))
Ss'y dostały tylko strony z tibia fun site, a na tibia.org.pl też nie ma jeszcze newsa.
tibia.de to ofizjalna strona cipów, wiec chyba niepotrzebujo tego newsa albo za pare dni wrzucom calo mse screenów ;p i wolo troche poczekac
Tibia.de to żadna oficjalna strona CIP'ów i oni raczej żadnych nowych screen'ów nie dostaną gdyż odłączyli się od Tibia Fansite. Dokładnie tak jak pisze Monciaq The Cruasader.
tibia.de to ofizjalna strona cipów, wiec chyba niepotrzebujo tego newsa albo za pare dni wrzucom calo mse screenów ;p i wolo troche poczekac
Kto ci takich głupot naopowiadał? Oni z CIPami mają mniej wspólnego jeszcze, niż Tibia.pl, bo my przynajmniej jakiś tam support mamy, oni nawtet tego nie mają :P To zwyczajna strona fanowska, nic więcej :)
Jaka oficjalna strona cipów? To zwykła strona :| Ponadto kiedyś była w tym programie, ale się wycofali czy coś takiego...
Dobra pacc to pełna wersja gry! Ty masz za pewne pacca i sie cieszysz! Gracze fcc są przes takich jak ty krzywdzeni bo nie mają pacca, a ty masz i ich dręczysz! Rozumiesz!!
to jak niemajo to mogo sobie kupic, a jak niemajo kasy to chyba ich wyloczny problem a przedewszystkim jakby wszystko ylo free to tibia by nieistniala, i to jest PRAWDA :)
to z oficjalno strono to niepowinno tego byc , bo usunolem ale mam zwalono klawiature :/ a szkoda kupywac nowej bo pod strzalkami mam przycisk wklej który sie czesto przydaje do vity eh
Rajdowiec
10-06-2005, 20:51
to jak niemajo to mogo sobie kupic, a jak niemajo kasy to chyba ich wyloczny problem a przedewszystkim jakby wszystko ylo free to tibia by nieistniala, i to jest PRAWDA :)
No to już mówiłem! Ale gdyby jakiś facc nie zaczoł grać i nie powiedział tego kumplom nie było by pacców! Rozumiesz
Kto ci takich głupot naopowiadał? Oni z CIPami mają mniej wspólnego jeszcze, niż Tibia.pl, bo my przynajmniej jakiś tam support mamy, oni nawtet tego nie mają :P To zwyczajna strona fanowska, nic więcej :)
tibia.de jest menrzem CIpsofta!
Vanhelsen
10-06-2005, 21:01
Ehhh, ja nie moge, teraz to mam problem...
Mam coś koło 2 miechów by uzbierać kase na pacca
(i fount a new quest :D)
sir szpak
10-06-2005, 21:01
noo tak czas poraz 2 zakupic pacca nie moge sie doczekac odkrycia tajemniczej dzunglii......
user12345
10-06-2005, 21:17
yayayayayayy to bedzie zaje***te!!!!!! :DDDDDDDD oj wspulczuje facom :)))) :P
Boże kochany - jak zwykle pewnie - nowe obszary, nowy quest jakis, jakis nowy item i pare potworków. Ludzie dajcie mi nowy spell dla druta =)
Ghost Revent
10-06-2005, 21:43
Zeby zrobili Goryla !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Grundos'clubbaser
10-06-2005, 21:45
Hnn , przewiduje że to będzie raczej update doa zawansowanych postaci , i jakieś itemy w stylu Pharaon Questów. (wrr) i raczej większość się zawiedzie.
Tyle żeby te statki kursowały między wszystkimi miastami, i żeby były nowe grafiki dwarfów , na których tak długo expie, a już mi się nudzą....
matkus tylko nam zaostrzyl apetyty :]
Trzeba być cierpliwym, a nie wymyślać co będzie, czego nie, a co być musi... Pożyjemy, zobaczymy :]
kiedy bedzie test serv ?
Nikt jeszcze tego nie wie. Czytaj wyższe posty ...
hell fire
10-06-2005, 22:14
Powini zarzucić jakiegos wymurzdzonego aXe :wiking: (atk:100 :) )
chyba zaczne zbierać na paCCa : B)
Jestem za ... Sam walczyłem toporami. Na Iridii miałem Fire Axe ale przydałby się lepszy jednoręczny. POZDRO for ALL :):):)
Jestem za ... Sam walczyłem toporami. Na Iridii miałem Fire Axe ale przydałby się lepszy jednoręczny. POZDRO for ALL :-)
Zdaje mi się, że Fire Axe nie jest najlepszym jednoręcznym toporem (patrz Stonecutter Axe).
Zdaje mi się, że Fire Axe nie jest najlepszym jednoręcznym toporem (patrz Stonecutter Axe).
Dokłądnie, ale miałem na myśli FACC'a, który nie wyda 2000 zł na Allegro za niego :D
No nareeeeszcie, nie ma nowych serwow tylko update starych. :) Mnie najbardziej ciekawia nowe potwory i itemki.
Evil Maul
10-06-2005, 23:02
Dobra pacc to pełna wersja gry! Ty masz za pewne pacca i sie cieszysz! Gracze fcc są przes takich jak ty krzywdzeni bo nie mają pacca, a ty masz i ich dręczysz! Rozumiesz!!
Boże nie popłacz sie !!! Pomyśl z czego by Cipsoft żył jak nie z pacców skad by miali na kupno nowych serwów !!! A już o prądzie nie wspomne :p
Dobrze że cipsoft ma swoja siedzibie na uniwersytecie w Reegensburgu wiec nie płaca za czynsz . Premium Accont jest po to żeby do końca cieszyć sie grą a facc to przedsmak tego co jest w grze !!! I nigdy tego niezmienisz !!!
Co do ss-ów to fajne ale popatrzcie sobie na tibianews znajdziecie tam link do strony rysowników cipsoftu !!! Tam sa fajne rysunki i niektóre przypominaja dżungle taka jak teraz !!! Obstawiam na 60 % że nowa rasa potworów typu jak :dwarfy,orcy czy elfy to teraz będa jaszczurki a w sumie gekony bo na rysunkach widzialem Jaszczurke zwykła natomiast druga juz miała zboroje , miecz i tarcze
adam knight
11-06-2005, 00:08
ja ma facca i nie zapowiada sie zbyt szybko abym mial pacca słyszałem że dla facca ma dojść rozbudoiwanie kopalni w kazo to jest giciao bo jestem mieszkancem kazoo ale pewnie dla faccow zbyt wiele potworkow nie dojdzie bo pace placa za wszysto to i wymagaja bo inaczej by nie kupowali paca co nie
hali Bikaz Heros(juz nie dlugo 1 vice lider wyparowal ;()
OnlyM(PL)
11-06-2005, 00:36
oO widze ze Cipsoft cos robi :)
btw byl nawet jeden fajny fake o tym update chyba na tibianews
no i jeszcze najwazniejsze nowe potwory i jakies frii itensy plax!
Lukasz Bialy Mag
11-06-2005, 00:41
NAdal jednka nie wiemy kiedy bedzie :D a ja jzu sie nie moge doczekac !!! Moglibe chciaz miesiac poadac, a nie z nienacka znow zrobia jak ten grudniowy
Masamune
11-06-2005, 01:07
A nie latwiej bylo by poczekać??........
Xzonixek
11-06-2005, 07:54
B) Będzie git, bo babcia z kanady mi przywieźe Dolarki.... :] :p
Fajnie że będzie nowe Update (frreee itenz plax plax plax...), nowe questy i dżungla :evul:
Podejrzewam ,że ci co tak płaczą, że Facc jest pokrzywdzony bo nie ma wszystkich potworków i terenów nie zwiedzili nawet 10 % terenów dla nich dostępnych.Ja mam facc i nie narzekam jeszcze mam tyle do exploracji że na pewno przed 70 lvl pacc mi nie potrzebny.A potem sobie go kupie :) .
Xzonixek
11-06-2005, 08:12
:] Podejrzewam ,że ci co tak płaczą, że Facc jest pokrzywdzony bo nie ma wszystkich potworków i terenów nie zwiedzili nawet 10 % terenów dla nich dostępnych.Ja mam facc i nie narzekam jeszcze mam tyle do exploracji że na pewno przed 70 lvl pacc mi nie potrzebny.A potem sobie go kupie :) .
Bravo dla tego Pana w Kapeluszu :p I to mi sie podoba
Panowie nie ma takiego bata ktory by mnie zatrzymal przed kupnem domku w dzungli biore pierwszy i najlepszy domek cena nie gra roli "BO NIC INNEGO NIE CIESZY NIZ ZYCIE JAK TARZAN CZY WILLD BOYS"
Bardzo sie ciesze z nowego update przynajmniej bedzie co huncic i wogole xD fajnie ale najbardziej ciekawi mnie jedno jak duzo powierzchnie bedzie zajmowala ta dzungla i czy Clipisoft zostawil cos miejsca na next updacik xD oraz czy ciezka bedzie droga do tego miasta nie mowiac o plywaniu oczywiscie!!!!
Murderer
11-06-2005, 08:53
Panowie nie ma takiego bata ktory by mnie zatrzymal przed kupnem domku w dzungli biore pierwszy i najlepszy domek cena nie gra roli "BO NIC INNEGO NIE CIESZY NIZ ZYCIE JAK TARZAN CZY WILLD BOYS"
ale najbardziej ciekawi mnie jedno jak duzo powierzchnie bedzie zajmowala ta dzungla
tez sobie kupie tam domek B)
a co do powierzchwni to wejdz na www.tibia.com i sprawdz na mapkach, jest ten teren zaznaczony :]
Juz se wyobrazam siebie w dzungli z pacc ;] bedzie fajnie tylko aby nie zaduzo tych terenow ?Moze jakies nowe czary dla druta bo taki zaczofany jest
Cipsoft zachęca do gry w płatną tibie. Dzieki nowemu updatu kupie sobie pacca po raz pierwszy od roku.
A mnie ciekawi nie jakie potworki będą, nie jak będzie wyglądała dżungla, tylko dla jakich lvl będą tam expowiska i co zrobią z kopalniami w kazo. :kilof:
Dla takich rzeczy warto zakupić pacc (kupuje koło 20 czerwca :) wiec mysle ze sie oplaci. Co do narzekania ze facc to facc tamto. Tibia to gra komercyjna nastawiona na zarabianie pieniedzy i zmuszanie graczy do jak najdluzszego spedzania przy niej czasu(czekanie na resp potworka, duze straty przy deadzie). Wiec radze wam jedno, kupcie PACC :P
Ungoliathos
11-06-2005, 10:19
Coś mi sie wydaje że CipSoft znowu ma gdzieś facc..... Niedługo zaczne mieć to gdzieś i:
1) Albo Żuce Tibie
2)Albo Kupie Pacca i bede gdzieś miał kolejki itp....
Ale jak widać 75% graczy to Facc a więc niech cipowie z nimi nie zadzierają...
Mama nadzieje ze update zrobia jak najszybciej bo jzu sienie moge doczekac :D tylko szkoda ze takie denne screeny dostalismy ;/ 1 kolega dobrze stwiedzil ze wyglada to jak biskupin :D dopasowali do nas ;]
Sorcererka
11-06-2005, 10:27
mi się wydaje że ten update będzie już niedługo oby bo się doczekać nie moge,u[pdate gwiazdkowy był szybko więc ten też powinnien też być szybko
ale namieszałęm no nic :D
nick:Adimarimes
world:Jamera
proffesion:Master Sorcerer
lvl:21
mlvl:36
Lukas_Devlin
11-06-2005, 10:38
@Sorcererka
tez sadze ze update bedzie tak szybko jak grudniowy
a w wakacje trzeba do roboty aby se PACC'a kupic :P :)
czarodziej_czasu
11-06-2005, 10:45
Ja się z tego upade nie ciesze. Korzysci to tylko przyniesie dla osub z PACC. Zebi Clp Soft zrobil wiencej przestrzeni dla osub bez PACC. Mam juz dosyc cionglego EXpienia na slabych potworach(89 level)+(oraz 9).Zeby za to udostempnili nam edron bylo by fajnie :D
i co z tego że byłoby około 200% deathów wiecej bo 20 levele by sie wybierały na demony itp.
ps. to mój 61 post z koleji :D
Ja się z tego upade nie ciesze. Korzysci to tylko przyniesie dla osub z PACC. Zebi Clp Soft zrobil wiencej przestrzeni dla osub bez PACC. Mam juz dosyc cionglego EXpienia na slabych potworach(89 level)+(oraz 9).Zeby za to udostempnili nam edron bylo by fajnie :D
Nom i jeszcze niech Darashie dorzucą, a co tam Ankrahmun też, a Dżunglę pod koniec wakacji, a ci frajerzy z pacc niech dalej za nas płacą. W końcu to nas jest najwięcej. -.-
Xzonixek
11-06-2005, 10:56
Nom i jeszcze niech Darashie dorzucą, a co tam Ankrahmun też, a Dżunglę pod koniec wakacji, a ci frajerzy z pacc niech dalej za nas płacą. W końcu to nas jest najwięcej. -.-
Bravo za charakter wypowiedzi :D
Heh... Edron to dla pacc najlepsza karta przetargowa B) Jakby pacce to dostali, to posiadanie pacca nie miało by sensu.
Czekamy na Test serwer...
@Down:
Dla tego pana oklaski plax... :cup: :evul:
Facce jak macie takie problemy, że nie będziecie mieli korzyści płynących z update'a to nie grajcie. Cip Soft jak byście nie wiedzieli też nie mają z was korzyści bo gracie za darmo. Ktoś kto zaczyna gre ma facc i wlaśnie darmowe konto ma wciągnąć w grę tak aby ten gracz chciał być lepszy i kupić pacc. Facce, może jakiś strajk zrobicie? :baby:
czarodziej_czasu
11-06-2005, 11:00
Facce jak macie takie problemy, że nie będziecie mieli korzyści płynących z update'a to nie grajcie. Cip Soft jak byście nie wiedzieli też nie mają z was korzyści bo gracie za darmo. Ktoś kto zaczyna gre ma facc i wlaśnie darmowe konto ma wciągnąć w grę tak aby ten gracz chciał być lepszy i kupić pacc. Facce, może jakiś strajk zrobicie? :baby:
brawo dla tego pana :D
jakby nawet wszyscy facce odeszli a zostali tylko pacca to itak by niestanowiło różnicy dla cipków
Sorcererka
11-06-2005, 11:06
kurcze ale bym sie ucieszył ja by update byl o 18 tak jak grudniowy o 21 :D
Lord KATuxo
11-06-2005, 11:17
w koncu jakis duuuzy plus pacc-a (jak bym go nie mial to bym byl wqrwiony :evul: ). Trzeba skille klepac i leciec na exp zeby nie dostac w*******u od(najparawdopodobniej) nowych potworów :D
Raimel Reaktywacja
11-06-2005, 11:20
jakby coto ja też mam papiery(Dysleksja to sie nazywa)
kufa nik nic niewie o tych itemach, grafie itp.(i o potforkach)
Zamknij ryj wkońcu. To nie chat idioto!!!. Jak masz jakieś informacje dotyczące up-date to pisz ale nie jakieś pierdoły!!!
Evil Maul
11-06-2005, 11:22
Niezdziwilbym sie gdyby po tej dzungli chasaly giant spidery !!!!!!! A w podziemiach behomoty !!!
Xzonixek
11-06-2005, 11:31
ej jeśli nie masz ty nic do powiedzenia to sie sam przymknij kup sobie pacc a nie wyzywas na forum cos ci sie nie podoba to wypadad my rozmawiamy na temat updatu mamy ifnroamcje nie tak jak ty ehh ci ludzie
Jeszcze gorzej... ;)
Kilka postów wcześniej gadaliście jakie macie niki itp. X( Więc sie odnego odczepcie bo racja jest po jego stronie :D
Pewnie GSy będą biegać... Wszystkie pająki.... Cobry.... Może będą Anakondy??
Master Kejzi
11-06-2005, 11:50
Moim zdaniem mogły by być w tej całej Jungli expowiska dla Knighta a nie wiecznie coś dla Pali
Aktualnie na tym charze co gram pacca nie mam ale zawsze moge zweidzić na od kumpla charze .Sam komibnuje kase na rl na premium :)
Ogółem Upate zapowiada sie ciekwie klima będzie tam spox a co do tego co ja bym tam ulokował to ulokował bym tam gniazda pająków jakiśnowych pająków typu takiej siły ja ma cyc :)
See you in game
Margarius
11-06-2005, 12:21
No no fajna ta puszcza :) . Tylko ja już w tibie nie gram a szkoda może jeszcze wruce .Na pewno bedą nowe potwory i itemy na pewno :cup: :cup:
(http://www.tibianews.net/img/articles/jungle_big.JPG)
Fajnie, że tutaj modki posprzątali z bezsensownych postow. A grafa w nowej tibii zapowiada sie naprawde ciekawie. Jestem ciekawy czy dojscie do tego miasta w dżungli jest trudne i czy do miasta bedzie można lurować jakieś potworki -.^
Wydaje mi się, że grafika zrobi duży postęp.. Spójrzmy chociażby na trawę teraźniejsza a na trawę, która ma byc w dżungli. Licze na jakieś potworki dające ok. 150~200 expa, coś typu cyklopy, mino guardy (nie chodzi mi o potworki, które wymieniłem, tylko o nowe rasy, które będą dawały ok. takiej liczby expa), oraz na bamusowe ville ; D
dominik16
11-06-2005, 12:58
Świetnie długo czekałem na tą wiadomość i się doczekałem ;) .
Ciekawe jakie bedą qesty i potworki. 8o
Tylko szkoda że wstęp mają tylko prenium account. :(
Mam nadzieje że po pewnym czasie będą mogli tam wchodzić ludzie bez pacc chociażby na pół tej junglii.
Master Kejzi
11-06-2005, 13:13
Mam nadzieje że po pewnym czasie będą mogli tam wchodzić ludzie bez pacc chociażby na pół tej junglii.
Osobiście w to wądpie aby mogły tam face wchodzić a pozatym, niby jak do tej Jungli ponoć da sie tylko dostać przez pustynie w Ank ,ile ludzi pisało już żę Cipowie robią upaty po to aby więcej ludzi grało w tibie oraz więcej płaciło za kąta (Sam aktualnie nie place ale mam plany do tygodnia zakupić premium :) )
Kup premium 90zł to nie aż tak dużo :)
Nosfe Draconis
11-06-2005, 13:25
Hehe, juz drugi pacc mi sie skończył niedawno ale co tam, kupie sobie trzeciego. Mi najlepiejby pasowało jakby był on na przełomie lipiec/sierpień albo też na końcu sierpnia- wtedy najczęściej będe w domciu :P Domek na bank kupie, pewnie na spółke z jakimś kumplem i będziemy śmigać explorować "The Jungle" :D:D:D Nowych potworów jestem ciekaw jak i nowych itemków ale trzeba poczekać...
@Rynek
będziemy sąsiadami :P
@wszyscy facc'e
Nie martwcie się, nakręce wam filmik jak juz będzie nowa tibiCAM. Ujme tam nowe miasto, kilka nowych terenów i itemów, potworki itp. Będziecie się czuli, jakbyście tam byli... :P :D
maybe lizardmen's?
A tak wogole to chyba wróce do tibi :p
Xzonixek
11-06-2005, 15:17
Dziekuje modkom, że usuneli posty niezgodne z regulaminem...
Czekamy... Zapowiada sie pierwszorzędna zabawa 8o
Lucid Dreamer
11-06-2005, 15:19
A mi tam wcale niezależy zbytnio na nowym obszarze...
Niektórzy może powiedzą co to za "bałwan", no ale jak ktoś
niezna nawet dziesiątej części mainlandu, to co to dla
niego mały nowy skrawek obszaru?
Gram w tą grę już dwa tygodnie i mi się ona jeszcze
nie nudzi, czy ja jestem normalny ;) ?
Gram na Berylii jako Ampelkeey Kiurreader,
jak ktoś chce grać drużynowo, lub poprostu nie może
sobie poradzić, chętnie przyłączę się do każdej drużyny.
JUŻ NIE GRAM NA BERYLII ZOSTAŁEM ZABITY J**** TO!
Update zapowiada sie swietnie :D szkoda tylko ze za 18 dni konczy mi sie pacc ;p ale kumpla charem pobiegam po nowych terenach :P
!!!David!!!
11-06-2005, 17:08
Mnie też cieszy update ale mogli by też zrobić coś na rooku...
No no zapowiada sie ten update bardzo ciekawie :) ;) . Juz mam kase odlozona na pacca tylko wykupic i jazda po jungli 8o
Ale cip'y mogly by powiedziec przynajmniej w ktorym miesiacu bedzie ten update bo wszyscy juz sie nie moga doczekac a bedzie lipa jak bedzie on w polowie sierpnia :( albo pod koniec wakacji X(
Mogli by poinformowac przynajmniej kiedy mozemy sie go spodziewac :)
Mały offtopic:
@AdamS_:
Jak masz rodzine na wsi i niedaleko jest las to do lasu i ogień potem na ulice
i sprzedawac.Jak chcesz ceny to ci wysle PW
No super sie updacik szykuje ;) Ja na wakacje prawdopodobnie bede pierwszego pacca miał ;) to bedzie co zwiedzać. Ciekaw jestem natomiast czy CIPsoft zrobi coś z profesją druida, którym mam zamiar grać na nowym serverku w wakacje. W każdym bądź razie czekam z niecierpliwością i ufam, że po update tibia bedzie lepsza, ładniejsza, ciekawsza i w ogóle cool ;)
Santry Squad
11-06-2005, 19:25
To jest kompletnie bez sensu czemu daje ten cipsoft tylko paccą dżungle i nowe potworki ... niech dadzą coś koło thais Carlin lub venore a nie na jakies posranej wysepce ;) niech coś zrobia dla uzytkowników z darmowym kontem
Raimel Reaktywacja
11-06-2005, 19:42
To jest kompletnie bez sensu czemu daje ten cipsoft tylko paccą dżungle i nowe potworki ... niech dadzą coś koło thais Carlin lub venore a nie na jakies posranej wysepce ;) niech coś zrobia dla uzytkowników z darmowym kontem
Idioto oni muszą mieć z czegoś zarobek. Co by mieli z tego że zrobią coś dla FACCów? NIC!!
Sorcererka
11-06-2005, 19:56
gdybym był z cipsoftu bym myślał tak ze mam w dupsku free account wkońcu oni nic nie płacą i nie mam rzadnej korzysci więc po co dawać nowe tereny i inne bajery faccom skoro są pacce które płacą i czuły by się pokrzywdzone no taka prawda
Elrendell
11-06-2005, 19:56
czy ktoś mógłby powiedzieć (o ile ktos wie bo ja nie za bardzo raczej ) KIEDY jest planowane wprowadzenie tego updat'a???? :]
Gdybys kupil pacc mowil bys inaczej.. Jak czytam posty takie jak ten to zastanawiam sie, czy czasem nie nastapila masowa ucieczka z ykhym.. szpitala psychiatrycznego..
Elrendell
11-06-2005, 20:15
Omg 8o a czy ty robiłbyś komuś cosik za darmo tak z dobroci serca? myślę,że tak..ale ile tak można :]
Lord Dreathan
11-06-2005, 20:18
Ten drugi screen to coś a la'Biskupin?
O tym samym pomyślałem :D Żeby tylko niektórzy polacy nie wzięli tego zbytnio do serca i pomyśleli że to specjalnie dla nas zrobiono....
@Topic
New quests, spawns and monsters plx !!! ;<
Lukas_Devlin
11-06-2005, 20:42
zaowazylem ze dodano do screenow podpis "Exclusive for Tibia.pl"
No no male zabezpieczena aby inni nie zaje... ukradli screenow
Hegemmon
11-06-2005, 22:00
Niestety miała już miejsce (przynajmniej jedna) kradzież ss-ków ^.- pewien brazylijski portal ( nie tibiabr.com) zebrał wszystkie ss-y bez zgody CipSoft-u ani żadnej z witryn, które biorą udział w suporcie, i zrobił newsa. Dodatkowo opatrzyli ss-y podpisem swojej witryny. Drom zareagował (niezłe to było -.-) ale tamci skasowali jego posta, niestety.
Elrendell
11-06-2005, 22:12
8o No cóż ośmielę się stwierdzić : TO TYPOWE DLA BR :p
(nie dla wszystkich mówię od razu ale większość z nich ma tę tendencję : zakitrać i zwiać :p )
Lord Dreathan
11-06-2005, 22:18
Niestety miała już miejsce (przynajmniej jedna) kradzież ss-ków ^.- pewien brazylijski portal ( nie tibiabr.com) zebrał wszystkie ss-y bez zgody CipSoft-u ani żadnej z witryn, które biorą udział w suporcie, i zrobił newsa. Dodatkowo opatrzyli ss-y podpisem swojej witryny. Drom zareagował (niezłe to było -.-) ale tamci skasowali jego posta, niestety.
Chamy ! Pewnie chcieli być pierwsi
czy ktoś mógłby powiedzieć (o ile ktos wie bo ja nie za bardzo raczej ) KIEDY jest planowane wprowadzenie tego updat'a????
Myślę że jakoś koniec lipca/początek sierpnia
Angel of Death
11-06-2005, 23:02
Sam będe miał pacc więc nie marudze że nie będzie nic dla facc'ów no ale coś by mogli jednak zrobić jakiś nowy teren nie musi być duży nawet coś wielkości ghostalndu ;] nowy potworek bo main dla facców już dosyć długo jest taki sam.
Mysle że jedna z nowych ras to będą tubylcy :P Zgadzam sie że powinny być expowiska głównie dla knightów =) jakieś potworki pokroju scarabów na których suuper sie expi :D
Krzywa*...
Jak nie będzie nic dla FACCów, to nie widzę sensu. Chyba, że na serwerze puszczą FACCów na dżunglę.
A jak nie, to Tibia dalej na odstawce!
* Angielskie "curve". ;)
i m.in. za to lubie tibie.... czeka się na kolejny gówniany update :)
Tanivupo
12-06-2005, 08:00
Nie rozumie dlaczego ludzie z platnym kontem chca wiecej od pacc?! dajcie nam to dajcie nam tamto-.- wkoncu Pacc placi za gre powinien miec lepiej niz normalne free acc ;] nie rozumie was.... Cipsoft dlatego robi tlyko dla pacc bo liczy na to ze wtedy wiecej osub //osób// go kupi.... i wtedy oni zarobia;] a pacc bedzie sie mialo git:p
redfaction
12-06-2005, 09:31
Myśle, że ten update będzie wspaniały sądząc po screenach ale ja szczególnie sie do niego nie pale, może to dlatego, że jak w większości update-ów żeby zwiedzić i zabić coś sensownego trzeba miec 80lvl+ ;). Ale prezentuje się naprawde nieźle.
Sorcererka
12-06-2005, 10:56
bardzo mnie wkurza jak facce tak gadają na chłopski rozum wiadomo że facce nić nie płacą więc po co im dawaćnew tereny nie ma porzytku a pacce którzy płacą oczekują na coś dobrego typu nowe tereny potwory,facce są nie potrzebne cip softowi łaski nie robicie wkońcu z pacców mają korzyść więc ja nie widze problemu facce nie chcą grać to nie będzie lepszy resp xD taka jest moja opinia przynajmniej
Nareszcie update ,ale chyba musze zainwestować w pacca :P Mam nadzieje że będzie dużo nowych itemów, bo tyle ile jest to ja wymyśle w ciagu 1 godziny ;)
Ciekawe, ciekawe.
Pewnikiem pojawią się nowe questy, a z potworków..węże boa? Tropikalne pająki? Wojownicze plemiona? Kto to wie.
Masamune
12-06-2005, 12:08
Ja mam nadzieje ,że będą NPC takie jak "Steve-o,Pontius,Bam Margera i inni z Wild Boyz,Jackass,Viva La Bam, 8o
vonbayba
12-06-2005, 12:27
Taaaa na update sobie jeszcze dlugo poczekamy bo jak zwykle CiPsoft sie spozni :P SEE U IN tibia :) :P
Rastllin Wielki
12-06-2005, 12:29
witam
co do aktualizacji to ja mam watpliwosci.
wyspa bedzie dostepna dla pacc ale czy trzeba bedzie przebic sie przez jakies silne potwory zeby sie dostac czy wystarczy poplynac statkiem??
Vanhelsen
12-06-2005, 12:35
Ludziska (szczegulnie ci, którzy narzekają, że update only 4 pacc)!!!
To logiczne, że najwięcej bajerów, nowości i cacy glancy itemków cool trafi w ręce tylko PACC(anów*)
CipSoft na tym przecierz zarabia, zbija niezłą kase i nie ma się mu co dziwić. Narzekac by można gdyby CipSoft miał wszystkich gdzieś i updatów w ogóle nie robił. W tibii FACC nalerzy traktować jak swoiste "demo". CS daje nam (FACC'om) Możliwość pogrania w Tibię za free, bez ograniczenia czasowego (jak to w niektórych grach bywa) ale za to w uboższą wersję. A gdy ów Tibia nam przypadnie do gustu, mamy możliwość wykupienia PACC'a i cieszenia się grą bez ograniczeń, do puki nam pacc ofkors się nie skończy ;)
----------------------
*-Bez urazy posiadacze pacców, sam niedługo będe tym "szczęśliwcem" ;)
Sorcererka
12-06-2005, 13:16
ja się już doczekać nie moge ale sądze że będzie już niedługo max tydzień takie są moje przeczucia xD
kocur_bury
12-06-2005, 13:18
przestańcie się powtarzać...
wszyscy mówią że facc ma mniej bo nie płaci, a pacc-om należy się wszystko lepsze...
to prawda i nie ma co nad tym debatować
i nie podniecajcie się tak tym updatem, bo na moje oko to nie będzie on tak super extra wyśminity pikny...
nie mam pacca i nie zamierzam kupić, a takie updaty napewno mnie nie skłonią do jego zakupu...
Sorcererka
12-06-2005, 13:21
[QUOTE=kocur_bury]przestańcie się powtarzać...
wszyscy mówią że facc ma mniej bo nie płaci, a pacc-om należy się wszystko lepsze...
to prawda i nie ma co nad tym debatować
i nie podniecajcie się tak tym updatem, bo na moje oko to nie będzie on tak super extra wyśminity pikny...
nie mam pacca i nie zamierzam kupić, a takie updaty napewno mnie nie skłonią do jego zakupu...[/QUOTE
a moim zdaniem to będzie super update,a co do tego pacc to napewno kupisz jak zrobisz duży lvl :D
Masamune
12-06-2005, 13:35
Za dużo byście chcieli CipSoft nie robi fri itams nic za free.Chcecie rzeby dali wam więcej od tak sobie...To morze wy im oddacie swoje domy od tak sobie co ?? 8o
Ludziska (szczegulnie ci, którzy narzekają, że update only 4 pacc)!!!
To logiczne, że najwięcej bajerów, nowości i cacy glancy itemków cool trafi w ręce tylko PACC(anów*)
CipSoft na tym przecierz zarabia, zbija niezłą kase i nie ma się mu co dziwić. Narzekac by można gdyby CipSoft miał wszystkich gdzieś i updatów w ogóle nie robił. W tibii FACC nalerzy traktować jak swoiste "demo". CS daje nam (FACC'om) Możliwość pogrania w Tibię za free, bez ograniczenia czasowego (jak to w niektórych grach bywa) ale za to w uboższą wersję. A gdy ów Tibia nam przypadnie do gustu, mamy możliwość wykupienia PACC'a i cieszenia się grą bez ograniczeń, do puki nam pacc ofkors się nie skończy ;)
----------------------
*-Bez urazy posiadacze pacców, sam niedługo będe tym "szczęśliwcem" ;)
szczesliwcem, nieszczesliwcem niema róznicy,
jak zaznaczyl wieszok poprostu:
cipsoft na tym zarabia wiec logicze jest to ze robi nowosci dla osób które placa i zacheca w ten sposób do placenia innych...
pozatym mam nadzieje ze dodadza malpy :D:D
Tasiorstrasz
12-06-2005, 14:15
Moim zdaniem facce nie beda zalaowac ze nie beda mialy dostepu do nowego miasta , bo z tego co widzialem , bedzie srednio lipne :D
A co do nowych terenow , wiadomo , jest to platna gra wbrew pozorom , dlatego CipSoft stara sie robic coraz wiecej nowych rzeczy wylacznie dla Paccow zeby namowic i zachecic kolejnych nabywcow platnego konta :)
Zapowiada się bardzo ciekawie. ;)
Gensioorek
12-06-2005, 14:23
Jak pyslicie jakie beda nowe porworki?????
moje :
anakonda
malpa
tukan
...
slimaczek
12-06-2005, 14:26
A moge się tak spytac, czy to jest topic z newsem o nowym update czy wojna debili myslacych z 10lv ze cipsoft jest zydem i nie daje nic dla facca?
Sanderos
12-06-2005, 15:22
A moge się tak spytac, czy to jest topic z newsem o nowym update czy wojna debili myslacych z 10lv ze cipsoft jest zydem i nie daje nic dla facca?
Co masz do Zydow?
kocur_bury
12-06-2005, 15:33
a moim zdaniem to będzie super update,a co do tego pacc to napewno kupisz jak zrobisz duży lvl
max lev jaki zrobiłem 35...
chyba bym wolał przestać grać niż dać się doić cipom...
nie chodzi tu o to że jestem "mondry" bo nie wydaje kasy na "głupoty", a inni tają się robić w balona ;) i są gupi, gupi, gupi...
poprostu straszny ze mnie skąpiec :p , jak komuś nie żal trochę gotówki to niech kupi, ja bym tam wolał iść do kina
tymbardziej że nie codziennie mam czas na grę (a pacc by leciał :) )
ciekawe ile jeszcze updatów zrobią...
Dragon Lord Gergorz
12-06-2005, 15:43
Świetnie beda nowe tereny!
Mam nadzieje ze chociaz w 1 miejscu dla facc bedzie mozna zabic 1 nowego potworka :D Moze beda małby z bananami hehehe :D Zaczne grac w tibie jak wyjda nowe serwery czyli gdzies kolo 24-26 czerwca i bedzie git zaczne nawet zbierac na pacca. Ale czy mi sie uda uzbierac do 26 to nie wie. I moja strona nareszczie ruszy. Bo mi sie niechce grac i nie moge grac :( zaduzo ndst do poprawienia do konca tygodnia :(. Ale uda mi sie hehe
PS: Wiecie kiedy bedzie test serwer?
Jakto FACC'e nic nie dostana??
A jak myślicie po co bylo to glosowanie:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting&page=show&votingid=11
Napewno w tym updacie uwzględnią to, że wiekszości playerow nie podobają się tereny Kazo i kopalni więc to zmienią... Takie jest moje zdanie.
Idąc za ciosem i patrząć na reszte votingów mozna przypuszcać, że druidzi dostaną jakiś czar ofensywny, knighci jakiś nowy ciekawy czar (fajne by było cos a'la enchant staff od sorca, tylko knight by mial enchant shield - powiedzmy na 1 minute shield dostaje + 15 obrony :D), można również przypuszczać, że sorc dostanie możliwośc strzelania runami spod battle (oczywiscie w PvP - może nie wszystkimi ale przynajmniej niektórymy)
W sumie jak by nie patrząć to po to oni te glosowania robia - żeby dowiedzieć się co zmienić.
PS. Oczywiście mojej wypowiedzi nie traktujcie jako plotki - są to czyste domysły - oby prawdziwe :D
Pozdro.
szalikowiec
12-06-2005, 16:44
No i znowu wszystko dla pacc:/ a mi tylko 15 dni pacc zostalo:/
Grzes Przewodniczek
12-06-2005, 18:17
aaaaa!! pomocy!!!! goni mnie zmutowany goryl z bananem w nosie!!! :D:D
fajnie... juz dawno chcialem dzungle... szkoda tylko z znowu to teren dla pacc :[ ale i tak jest fajnie :D ciekawe co to za itemy beda... moze jakies nowe wlocznie? albo tarcze maorysow? :D:D fajnieby bylo... :P
Masamune
12-06-2005, 18:19
Aaaaa pacc tooo aaaaa pacc tamtooooooo........a nie ma tegoooo a niema tamtegooo....
Stwórz taką gre jak tibia i zobaczymy jaki bys byl wspaniały admin.... -_-
Ja to bym chciał żeby paladyn FAcc mógł po up'date robić bolty.
shymchuck
12-06-2005, 19:24
A własnie mi się pacc skończył :/ no ale po wakacjach se kupie i poexploruję dżungle :D
Kamil Mistrzu
12-06-2005, 19:25
Narszcie update :cup:
A teraz pare pytań
1 Jak będzie można wejść na test serv?
2 Jeśli na test servie zużyje wszystkie runki to przy ponownym zalogowaniu na testa bede je mial je znowu w depo?
Ja nie kupie wogóle PACC bo na FACC fajnie mi się gra ;), ciekawiej.
Pozatym nowy update to w sumie kosmetyka i niewielu zachęci do kupna PACC...nowe tereny, domki, drzewka..itp. Gdyby CIP stworzył nową klase postaci dostepną tylko dla PACC to wielu tak jak ja grających na FACC pewnie by się skusiło na kupno PACC.
...a tak na marginesie, nie kupuje PACC bo moim zdaniem to wciąż za drogi interes ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.