Pokaż pełną wersje : Gunz Online
www.gunzonline.com (http://www.gunzonline.com/)
Świetna gra multiplayer. W grze wcielamy się w wojownika z bliżej nie określonej epoki. Używamy pistoletów, karabinów, strzelb, ale także sztyletów i mieczy na którszych dystansach. Dostępne są też różne ubrania. W grze biegamy po ścianach, wyrzucamy przeciwnika silnym ciosem w powietrze i strzelamy do wybranego wroga starając się unikać nie tylko jego kul, ale także tych, którzy nie mogąc znaleźć wolnego przeciwnika strzelają do już walczących. Gra jest ciekawa, a rejestracja bardzo prosta. Chociaż narazie to tylko beta i występują błędy.
Największym problem w grze są serwery. Trudno się wbić, bo jest 'too many users'. Czasami też nie działają serwery [są dwa, ale zsynchronizowane - postacie z jednego działają na drugim i vice versa].
Minimalne wymagania:
System: Windows 98, Windows XP, Windows 2000
DirectX: DirectX 9.0c albo nowszy
CPU: Pentium III 500 Mhz
Pamięć: 256 MB
Karta Graficzna: kompatybilna z Direct3D 9.0 (Riva TNT)
Karta Dźwiękowa: kompatybilna z Direct3DSound
Mysz: kompatybilna z Windowsem (zalecona mysz z pokrętełkiem)
Zalecane wymagania:
CPU: Pentium III 800 Mhz albo lepszy
Pamięć: 512 MB or więcej
Karta Graficzna: GeForce 4 MX albo szybsza
Tutaj są komentarze graczy z innego forum [z tego możecie poczytać niżej]:
-Ta gra wymiata! Murwa kać! Przykładowa akcja: biegnę sobie spokojnie po ścianie (ach, te triki ;) ) i widzę dwóch gości bijących się na miecze... co robię? Ściągam jednego head-shotem, ląduję i rozwalam drugiego kombosem z miecza ;] A takich akcji jest więcej ;]
-AAAAAAAA tu można miec broń podobną do lightsaber'a, mpfgh'an pfghagan!
-Ta gra wymiata! mam 0 hp, uciekam przed gosciem po schodach, odwracam sie i skacze ze schodow w max payne-owskim stylu, chowam sie za kolumna, naladowuje miecz ( :diabel_smiech: ) i rozwalam goscia jednym uderzeniem! poezja!
-Ta gra wymiata, załóżmy szwadron śmierci :D
Screeny [ze strony gry, nie dam swoich, bo słaby jestem narazie]:
http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot1_t.jpg (http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot1.jpg) http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot2_t.jpg (http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot2.jpg) http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot3_t.jpg (http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot3.jpg) http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot4_t.jpg (http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot4.jpg)
http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot5_t.jpg (http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot5.jpg) http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot6_t.jpg (http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot6.jpg) http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot7_t.jpg (http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot7.jpg) http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot8_t.jpg (http://www.gunzonline.com/screenshots/gunz_shot8.jpg)
Transparent Ghost
10-06-2005, 12:43
No ładna ciekawe ile dni, miesięcy jeszcze będzie darmowa. Jak ktoś by się pytał to podaje wymagania:
Minimum Requirements:
Riva TNT or faster Direct3D compatible video card
Windows Sound System Compatible Audio Card
Recommended Requirements:
GeForce 4 MX or faster video card
Direct3DSound Compatible Audio Card
Trzeba będzie ściągać, jak kończe zassysać gta sa :)
Po zdjęciach zapowiada się ciekawe ;)
Napisze więcej jak ściągne ;) już 5% :D :D
(Konto zakłada się w 5 sekund)
Znając Koreańczyków to gra na miedzynarodówce bedzie jeszcze długo w fazie beta. Sama gra fajerwerkówa aż takich nie oferuje, ale oderwać się nie można. :D
Dam wam jeszcze jedną opinię.
-poprostu beznadzieja :x
postacie drętwe (mialem wrazenie ze skopiowane z dooma 1 ;o ), grafa nieczytelna, lagi, na serwa prawie nie idzie sie dostac (o ile wogole dziala to zawsze full) , i nawet brak mozliwosci skonfigórowania sterowania :XXXXXX
np jesli chcemy np ustawic skok pod ctrl, to po nacisnieciu ctrl postac skoczy ale.. przy okazji strzeli.. i nie da sie tego zmienic :| tak samo z wieloma innymi ustawieniami ;[ nie wspominajac o tym ze przyciskow myszy wogole nie da sie zbindowac;\
Po pierwsze to beta, a po drugie sterowanie takie to stantard w strzelankach, po trzecie wcale wszyskim nie musi się podobać gra lub sterowanie (Tibia też nie wszystkim się podoba), ale ja ją pokochałem (mimo "drętwej grafiki"). Lagów nie uświadczyłem (poza pewnym "999 ping bug"), a satysfakcja z podbicia gościa mieczem i zastrzelenia go w trakcie jego "lotu" jest ogromna.
Tyle ode mnie.
re:down
Koreańska to wersja finalna, oni zawsze tak robią np. Dark Eden, MU(nie jestem pewien), ale przyczyn nie znam.
MasterM właśnie chodzi o to, że to BETA. Btw, wersja koreańska to chyba nie beta?
Ja jak próboje wejść to po kliknięciu Login cały czas ten przyciesk mi miga,a wogóle się nie łączy....
dobra, jak już tu założyliście GunZ'a (miałem zamiar ale mi sie nie chciało ;P )
To odrazu zapraszam do klanu, PolishArmy...
Jak by co to walić na 1611291 ... i sie umówimy gdzie sie spotkać by dodać was do klanu ... (klan istnieje od wczoraj).
Osobiście mam lvl 17 (za 10% 18 ;P ).
Więc... grać ludzie grac... i na gg sie odzywać ;) .
Dziś od rana gram mam 5 lvl ! Na 128 RAM na podstawowych detalach i sie nie tnie. Miałóem juz o niej temat robic kto chetny na trening niech na IRC domnie zagada.
Ja mam problem :/ Na każdym serwie na jaki wejde to wszyscy mają ping 999 a ja ping 0 i inni się nie ruszają, a ja tak :/ W czym kłopot ??
ok, już mam 20 lvl :) .
Co do pytań:
-AP - Armor Points (odpowiedzialne za "długość" zielonego paska.... czyli im więcej AP tym dłużej ci zielony pasek będzie schodził ;) .... osobiście mam 77 ap)
-Wbijanie w ściany.....banał, podchodzisz do ściany , skaczesz i naciskasz Prawy myszy...
-Za zabicie kolesia..... zależy od twojego lvl'u .... ja średnio za gre dostaje 800 Bounty (a zabijam z 20-30 ) więc.... na twym lvlu bedzie dobrze jak będziesz dostawał 200 czy tam 100 ;P .
@Titus...
w opcjach zmień PORT z 7700 na 7000 ... .
Aeglos Tribunal
12-06-2005, 08:01
Ja też mam problem mam już gre i konto włączam chcem wejść na serv klikam login i nic się nie dzieje =\ Arv~ wiesz dlaczego ? :S
Ja też mam problem mam już gre i konto włączam chcem wejść na serv klikam login i nic się nie dzieje =\ Arv~ wiesz dlaczego ? :S
Możliwe że serwer Down.
@Titus...
w opcjach zmień PORT z 7700 na 7000 ... .
Zmieniłem PORT i dalej wszyscy mają 999 ping :(
Jak chce zagrac z kaldem a on ma 1 lvl a ja 7 to jak to mozna zroibic , bo o ile sie zorientowałem są osobne servery dla lvlow.Umnie maja pingi ponad 3000 i co? ...
Baron Kaldrick
12-06-2005, 16:35
Wessalo mnie na 2 godziny... Masakryczna gra. Mam dwa pytania... Czy i jak mogę dołączyć do Waszego klanu, and na którym serverze gracie?
@TiTuS:
Spróbuj grać na serwerach z mniejszą liczbą graczy ten 999 ping zawsze się będzie pojawiał (znany bug), ale duuuuużo rzadziej.
Ivellios Galanodel
12-06-2005, 17:59
Lączę się w pytaniu z Baronem, Avag.
BTW. Zgadnij kim jestem Avag... ;)
Kald, porpostu zagadaj do mnie (1611291 - gg) i wszystko ci powiem (nie ma różnicy jaki serw).
a różnica lvl'i to :
1-10
11-20
21-XXXXX
Taki narazie jest podział ... .
ale zawsze jest FREE CHANNEL 1 / 2 /3 i tam nawet lvl 100 może walczyć z lvl'em 1 ... .
EDIT:
mam 21 lvl.... i 25% (zostało 75% :P ).
Stronka zmieniła trochę wygląd? A ja ponawiam próbę ściągania.
Więc nudziło mi sie to zrobiłem pare filmików :D :D :) ...
Oto on:
http://rapidshare.de/files/2342381/Replay*****.html
Jest w nim 5 filmików:
Gunz000 - Filmik z Mansion, lvl 20
Gunz001 - Gunz005 = filmiki z Castle (nie, nie Ruin), mapka dostepna od 21 lvl'a ! (obserwujcie mnie plx :) , po śmierci zmienia się kamerka.... na inną, więc poszukajcie mnie spowrotem ;) ).
Instalacja filmów :
Pisze to gdyż nie da się odtwarzać ich żadnym programem do filmów
Robi sie to tak:
1) Wchodzisz w moje dokumenty
2) wchodzisz w folder GUNZ
3) Szukasz folderu "Replay" , jak go nie ma to go tworzysz
4) wrzucasz tam filmy (rozpakowane ofcoze)
5) Wchodzisz do gry, logujesz się...
6) W lobby (gdzie wybierasz pokój do gry, jest chat itp) masz w lewym dolnym rogu przycisk "Replays" (lub podobny), naciskasz go i oglądasz filmiki
FAJNA GIERKA :D tylko mam jeden problem.... jak chodzić po ścianach ?? :P
Oj Krzysiu, po pierwsze to pisze na stronie. Po drugie Krzysiu ja ci nawet powiem gdzie: wchodzisz na stronę, klikasz International Edition, potem klikasz Play Guide i Advanced Controls, a potem Wall Running. Wyraźnie pisze tam "Press the Jump Key when the character stands diagonal against the wall while moving forward.", wierzę, że nie muszę ci tego tłumaczyć, bo przecież angielski znasz lepiej ode mnie.
Chciałbym zaprezentować dwa fora i polecić jedno:
www.gunz.prv.pl - ładniejsze, krótszy link, błyskotliwsi użytkownicy i ja gratis.
www.gunzonline.abc.pl - tego nie musicie używać.
Napaleni z kolegami z klasy sciagnelismy sobie to...ech... i kazdy w****iony ze nie mozna sie dostac
Za malo serverow... cos powinni z tym zrobic,pol godziny probuje i nic,rano tak samo jest?
Rano tak niema :P ale i tak nie gram bo mam 999 (666:evul: )
Ale mają robić nowe serwery...
7:45 i too many users... no bez jaj... X(
Co ty myslisz ta gra ajest taka super ze se dziwie ze wogule wejsc po 2 godzinach można...
Instalacja filmów :
Robi sie to tak:
1) Wchodzisz w moje dokumenty
2) wchodzisz w folder GUNZ
3) Szukasz folderu "Replay" , jak go nie ma to go tworzysz
4) wrzucasz tam filmy (rozpakowane ofcoze)
[...]
5) dwuklikasz na plik z filmem
6) oglądasz ripleja.
Tak szybciej, a i logować się nie trzeba... :)
up:
wiem, ale nie chciało mi się pisać na tym forum, zedytowałem to na mu.xp. ...
pabloxxl
17-06-2005, 15:37
A nie wiecie czy gra w wersji finalnej będzie płatna?
edzie darmowa 4 3v3r .... Jedynie żółtki płacą by grać na swym serwie .. .
Sokochłap
17-06-2005, 16:16
Grałem ale to cienkie jest. Bleeeee ;)
vizjereia
17-06-2005, 18:45
Gra zapowiada się ciekawie, ale czy ktoś zna sposób, aby się szybko lognac?? Oprócz stałego trzymania entera aż do skutku??
Musisz stanąć nago o północy na rozstaju dróg i czytać 'Króla Maciusia Pierwszego' stojąc twarzą do północy. Uważaj, bo jak zwrócisz się na wschód to zawiesisz serwery.
mam ten sam problem co titus ustaiwlem port 7000 i dalej nic co mam zrobic? pomuzcie
co do pingu 999 !
Macie iść do admina swej sieci i powiedzieć by odblokował wam wszystkie porty ... .
Avager, jak zdobywasz tak szybko lvl'e?(ja po kilku godzinach gry mam 4,5lvl)
em ja grałem od 5 tego miesiąca...... ale ostatnio nie gram wogule.... tak od 3-4 dni... albo więcej .
Hmm znalazłem strone ze statusami serwerów : http://www.gunzhq.com/status.php
Oraz zacytuje news sprzed dwóch dni
Hello,
We finished setup of new servers and moved them to IDC today.
But we have to update the client for activating new servers and cannot do the update right now. :( We need few days to test new codes.
Please be patient for them and sorry for this bad news.
Jeżeli przeczytaliście powinniście wiedzieć o co chodzi...
"... Skończyliśmy instalować nowe serwery" "... ale niemożemy zrobić update.." "... W najbliższych dniach musimy testować nowe kody" (niemylić z cheatami ;-) )
Aeglos Tribunal
19-06-2005, 09:13
ja gram od jakichś 3 dni w sumie i mam już 8 LVL więc tak jak lubicie się męczyć ale chcecie mieć szybki exp to polecam deathmatch tam exp leci szybko ja aktualnie na takim robie 1-2k na czas gry Gladiathor (tylko miecze) też można dobrze poexpić ale łatwiej wpadasz w grupkę 5 osób i walisz specjala :]
ja mam 6 lvl ale wkuriwa mnie to logowanie
ja za zabicie 10 ludzi na dm dostaje z ...... 7k exp... Mało to jest (coś koło 4-5 % exp)
Suk_predator
19-06-2005, 17:14
Yo Tak Jak W Temacie Chce Sprawdzic Ta Gre Ale Mam Pare Pytan
1. Gdzie Mam Zalozyc Konto (chara).na Jakiej Stronce
2.czy Jest Potrzebny Patch (jak Tak Dajcie Linka Z Patcha)
Za Pmoc Z Gury Dziekuje
Nowy update własnie wyszedl!Sciagam!
Berburio
20-06-2005, 14:38
Yes!! Yes!! 4 servery ^^ można grać kiedy się chce!! Cudnie ^^ I do tego ładna graficzka;]
Heh ja mam 7 lvl ^^. a gralem 5 godzin :D
Zauważyłem, że coraz więcej userów daje na tibia.pl jakieś za***iste gry lepsze od np. GTA SA albo vc ;).
Ja instaluej a nick mam :
Berserker mother :D
Zainstalowana i odpaliłem gierke no fajnie wszystko tylko że jak wlanczam serwer i klikam na ready czekam az tamci klikna pojawiam sie w grze i WSZYSCY mają te kółeczka z częstotliwością a ja nie ja sobie po prostu biegam i stzrelam :D :P WIE KTOŚ JAK TO ZROBIĆ ABY KTOŚ MÓGŁ GRAĆ ZE MNĄ, BO JAK JA CZEKAM TO PISZE np. "XXX has left a game" ._.' co mam zrobić?
.P.S Port zmienialem tak jak avager powiedzial
HALP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 ;(
To nie kółeczka z częstotliwością, tylko symbole problemów z połączeniem. Jeśli widzisz, że ktoś je ma, to znaczy, że ma problem, ale jeśli wszyscy mają, to znaczy, że oni grają dobrze i widzą ciebie z problemem. Masz coś źle, jeśli jesteś w sieci gadaj z administratorem.
@SuPeRMAN
A o czym z nim gadać ;P? pozatym jak uruchomiłem 1 raz grę to jakiś Tarky był ze mną i graliśmy ze sobą, potem coś nas rozłączyło i nic :/
Bo może graliście w dwie osoby, więc nie miałeś lagów. A jak było dużo osób to zaczęły się problemy.
@Up
No dobra, ale co zrobić abym mógł grać z innymi graczami no bo gierka MURWA MAĆ za***ista :/
Querix of Ice
21-06-2005, 16:26
Teraz po tym updacie loozik jest, 4 serwery i wbijasz sie bez zadnych kolejek, dzięki temu już mam 14 lvlik ^^
Jak ktoś chce pograc ze mna msg me GG 1619383 :>
Chyba pobiłem rekord pokski w gunz
SS
http://img.photobucket.com/albums/v392/Racon/Gunz022.jpg
15 graczy pod rząd.
Uuuuu, no gra za***oooza, ale szkoda, ze mam ping 11k......
a mi sie komp resetuje po jakichs 5 min grania :| wie ktos dlaczego?
Lord Fakolpet
22-06-2005, 18:53
ej jak wlaczam gunZ to wtedy uzycie procesora jes ponad 100 %. co z tym zorbic . bo grac jescze jakos moge ale jsuz wjesc do wyczyn. a i tak nie zawsze da sie grac. dozradzcie cos ;\
Ja sciagam :) Gralem u kumpla (za***ista) i 73% juz sciagniete :cup:
ta zayebista do 21 lvl.....potem już straszliwie nudna i monotonna ... .
Lord Fakolpet
22-06-2005, 22:12
a ktos na moje pytanie odpiwe?? bardzo mi na tym zalezy
Lipa ! Sciagnelem ale >.< Kiedy zainstaluje i klikam Start Game, cale okienko mi znika i dalej moge se prubowac wlonczyc >.> powie mi ktos ocb z tym -,.,-
Z kazdym kolejnym poziomem gra robi sie coraz bardziej nuzaca. Aczkolwiek powiem, ze autorzy w planach mieli calkiem przyzwoita rozrywke. Moze gdyby dodali kilka elementow wiecej? Aktualnie mam 14 poziom, moze ktos ma ochote na duel? ;-)
ja w gunz mam 11 lvl i wymiatam :P ale coraz bardziej zaczyna mi sie nudzic =\
up:
11 lvl, nie wiem czemu ale zawsze nizsze lvl'e (licząc od 1-10 i 11-20) wymiatają.... to jest troche dziwne, ale juz inaczje jest na 21++ ...
Coś kolega mi o tym opowiadał, zobaczę co to jest, ale myślę że fajne :D. Nawet nieźle że tu też są lvl itp. Chyba lepsze od soldat? :P
Dragon :)
01-07-2005, 15:19
Moze mi ktos powiedziec czy jak sie level nabija to czy wzrasta hp i czy cos trzeba robic bo ja mam ciogle tyle samo hp a mam 9 lvl i mnie kilkoma strzalami mozna zabic a na innych nawet mniejszych lvli trzeba 3 magazynki zluzyc pomocy plz!!!!!!! :(
3 magazynki z smg taa? 3 magazynki, albo kilka CELNYCH strzałów. Pokupuj ubranka w sklepie.
Moze mi ktos powiedziec czy jak sie level nabija to czy wzrasta hp i czy cos trzeba robic bo ja mam ciogle tyle samo hp a mam 9 lvl i mnie kilkoma strzalami mozna zabic a na innych nawet mniejszych lvli trzeba 3 magazynki zluzyc pomocy plz!!!!!!! :(
Bo trza uniki (no. 2 razy klikasz w prawo) robic gdy sie walczy bronia palna. A co do hp to gdy kupisz odpowiedni ciuch dostaniesz kilka hp wiecej.
A no właśnie, Zag ma rację. W tej grze musimy się CAŁY CZAS ruszać.
a co do tego "tricku" z kilkoma strzałami to tak jak w 99,99% innych gier online... celuj troche przed kolesia... i jak bedziesz widział że szybciej pada to tego sie trzymaj .
Moznaby w to pograc ale sporo bugow tu jeszcze jest
Czesto sie wlasnie zdarza ze ladujesz w goscia 3 magazynki i gosciu nie pada
Walczylismy kiedys w teamie na miecze. Nas bylo czterech a gosciu zostal sam. Do tego nasz przeciwnik mial te ciuchy ktore ma sie na poczatku gry. Nawalalismy go mieczami i nie padl tylko skosil nas wszystkich (a tak mu nakopalismy ze powinien z 5 razy pasc)
Lord Tribee
02-07-2005, 21:05
Sciagnolem zaloczylem wszystko fajnie wchodze loguje sie dziala (nie gralem ale stworzylem chara) i wylaczylem gre wyszedłem na dwór. Przyszedłem i właczam chce grac i loguje sie i nic czekam i nic i tak se czekam i sie nic nie dzieje X( ;(
Co robic odinstalowalem z 10x i nic ;( ;( ;(
Help me !!
Ej ludzie problem mam nie da sie podlaczyc do zadnego serva, domyslam sie zo to przez ilosc graczy....o jakich porach sie logujecie i o ktorych godzinach jest to najlatwiejsze??
up:
1) kiedy sie loguje :
NIGDY
2) kiedy jest najłatwiej:
NIGDY !
Gromexor
04-07-2005, 15:12
Mam nadzieję, że gra będzie ciekawa i nie rozczaruje mnie tak, jak KAL ONLINE.
Swoją drogą- czy to prawda, że aż tak trudno się wbić na server?
Proszę o odpowiedź.
Berburio
04-07-2005, 15:14
Teraz łatwiej bo są 4 ,ale teraz są wakacje i już trudniej troche;]
Serwery sa niemal caly czas zawalone
Znalazlem sposob aby sie wbic na serwer ;) Wpiszcie id i haslo i trzymajcie ciagle enter - az do skutku :P
Heliwurab
04-07-2005, 15:29
Mam 91% ściągnięte i konto założone.. mam nadzieje że to będzie fajna gra.. :P
Berburio
04-07-2005, 18:51
Serwery sa niemal caly czas zawalone
Znalazlem sposob aby sie wbic na serwer ;) Wpiszcie id i haslo i trzymajcie ciagle enter - az do skutku :P
OH!!Ale skapa!No kurde nikt tego tu jeszcze nie napisał!!OH AH!
Fire Brus
04-07-2005, 19:53
Ok wlaśnie sciągnolem gierke zaraz ją sprawdze:)
EDIT: Grałem troche wczoraj i dzisiaj i gireka bardzo mi przypadła do gutsu:)mam dopiero 4 lvl ale to nic:D. Zachęcam was abyście tez zagrali w tą gre. Gierka nie zajmuje duzo a jest naprawde SUPER!! :cup:
Heliwurab
04-07-2005, 20:03
Ściągnąłem, pograłem i mam 2 lvl. Kilku rzeczy nie kumam... czy moge zmienic to, zeby wypadało mi więcej kasy z ludzi? Jak moge "włączyć" taką "moc", ktora się pojawia czesto, gdy blokujesz mieczem i ktoś w ciebie walnie. potem, uderzenie jest mocne.. jak moge to w inny sposób uzyskać.. czy po zabiciu jakiegoś człowieka, moge wykorzystać jakoś to, co się "pojawia"? czyli taki niebieski lub fioletowy znaczek nad głową gdy zabije kogoś... Te i inne pytania znajdziecie pod numerem GG 1036614... hehe
Storm Silverhand
05-07-2005, 15:47
Gra jest boska, mam 9 lvl a zacinam takich 30 lvlowców z miecza ze nie wiedza gdzie przod gdzie tyl.
Gra jest boska, mam 9 lvl a zacinam takich 30 lvlowców z miecza ze nie wiedza gdzie przod gdzie tyl.
To muszą być prawdziwi kretyni.... bo jeśli ja (jak sprawdzałem w treningach clanu), to lvl 5 (możnap owiedzieć że 9) zabierał mi z 5% paska Pancerza i 0% HP ......... więc jak to możliwe że ty 30 lvl'owców zabijassz skoro ja miałem lvl 22 -.- ? Po drugie to też są albo kretyni albo nie wiem co że grają z lvl'ami mniejszymi niż 20. Gdyż, Iż grasz z takimi to jak z giniesz to tracisz -500-900 EXP ++ ... Więc takich 30 lvl'ów to napewno nie siekasz po trzecie to oni super grają, poprostu nawet my na lvl'ach 21-29 mamy ogromne problemy by zabić ich.... jeśli taki ci podbije poprzez przyśpieszenie mieczem + z tym Gold Shotgunem... to ci + pierścionki na arm (te lepsze, +8 ) i arm lvl 20 (ten brązowy) ci nie wystarcza, bo by cie tylko dobił ... nie wiem czym... tyle ci wytraca że w kilkamilisekund giniesz . A w walcze mieczem też nie masz szans... takcih tricków używają....Hop na lewo na prawo na lewo, lewo i tak w kółko nie nadąrzasz... bo zara ci jeszcze coś z tyłu walnie.
EDIT:
Ktoś wspominał o kasy, na moim lvl'u wypada średnie po 800 bounty po rundzie w której fragów średnio jest 20+ .
Fire Brus
05-07-2005, 18:19
A własnie:) : Co trzbe zrobic zeby podbic mieczem kogos??
A własnie:) : Co trzbe zrobic zeby podbic mieczem kogos??
Trza miec miecz w reku, podejsc do celu i naciskac atak. Wystarczy pomyslec ~
Fire Brus
05-07-2005, 19:04
Trza miec miecz w reku, podejsc do celu i naciskac atak. Wystarczy pomyslec ~
Tylko ze jak ja podejde to nie podbija go:( tylko zadaje mu obrazenia
Podejdz i zaatakuj go prawym przyciskiem - podbijesz go i wtedy wystarczy dobic pistoletem ;)
Gromexor
05-07-2005, 21:09
TA GRA RULEZUJE (bardziej niż Starkey ;) )
POPROSTU ZA***ISTA! CUD I MIÓD!
Tyle co, że jest dużo bugów graficznych... no ale cóż- to jest beta wersja!
Ocena: 5-/6 (Za te bugi graficzne)]
Przypomina mi troche Daikatane...
Heliwurab
05-07-2005, 23:40
Mam kilka pytań.. gdy ktos mnie zabije to trace exp czy nie? Da sie jakos zrobic, zeby czesciej kasa wypadala z goscia, czy to zalezy od jego lvla? i tez, czy kasa ZE MNIE wypada? :] i ostatnie... jak mam zrobic, zeby mieczem "poleciec" szybko do przodu i "pchnąć" mieczem w gracza? to wygląda właśnie tak.. gosciu ma miecz, nagle strasznie przyśpiesza, i dźga mnie mieczem..
P.S. ta gra naprawde rzadzi... w jednym trybie bylem prawie niepokonany.. hehe, dobre to jest :D
Avager dopomóż :)
1) Od 21 lvl'u jest takie coś, jak by blokada anti pomocy słabszym graczom. Czyli jeśli lvl 21 zginie przez jakiś lvl 10 lub 15 (wyżej chyba normalnie) - 21+++ nie ma żadnych problemów, wtedy może ginąć ile się chce - to traci exp, niższe lvl'e nie tracą
2) Zależy od ....twojego i innych lvl'a (twój to CAP - czyli ile MAX możesz dostać, innych to ...ile za zabicie... nie znam licznika, ale jak mówiłem 20 fragów dla mnie = 800 bounty , miałem 22 lvl).
3) Wypada, ale nie twoja... niby sponsorów...
4) Jak masz miecz, to 2x na klawiszu od poruszania się, np. 2x na W by szybciej do przodu, 2x na S by szybciej do tyłu itp. Co do "dźgnięcia", to są 2 typy (jesli oto chodzi), czyli Mieczem (nie zależnie czy dwoma mieczami czy jednym), prawym przyciskiem jak traficz kolesia z miecza to on "odlatuje" do góry (ale można to łatwo uniknąć, nie powiem jak bo to banalne, wystarczy chwilke pokombinować) oraz sztyletem , że cie wywala (z tego raczej nie ma odwrotu) i faszeruje ołowiem...
gra nie rządzi... pograsz do lvl'a 20 i będzie ci się nudziło (no może nie tak bardzo na 20 ale potem napewno... gra jest okropnie monotonna).
Berburio
06-07-2005, 07:29
Nom...caly czas tylko nawalasz,nawalasz i nawalasz (no prawie cały czas) ani questów,ani nic:/ Ehhh....
Heliwurab
06-07-2005, 11:50
Może i racja, kiedyś się znudzi.. a co do tego miecza. Ja wiem od dawna jak "wyrzucić" gracza do gory, jak szybko podbiec... Może to, o co mi chodzi robi się tylko,gdy ma się takiego jakby Daggera, taki mały mieczyk... takie "dźgnięcie" do przodu. Nie "rzut" gościem w góre, nie walnięcie mieczem byle jak, tylko przyśpieszenie i na koniec "pchnięcie" daggera w gracza... może to naprawde tylko Daggerem.. Nie wiem, ja mam długi miecz :D
Jak ktoś nie chce tu pomagać,albo chce o czymś pogadać, to gg 1036614.. będzie szybciej. :baby:
Mam problem z polaczeniem sie do servera (obojetnie jakiego wybiore).
Jak wpisze juz login i password naciskam connect to zostaje sam kursor tylko i ten background. Czekam i nic sie nie dzieje. Ktos wie co z tym zrobic??
Heliwurab
06-07-2005, 12:10
Tak się logujesz na server, ale u mnie za chwilę już się pojawia okno, gdzie wybierasz postać... hmm, niewiem, poczekaj na dokładniejsze wyjaśnienia :P Powinno ci od razu przejść dalej. Jeśli nie, to coś masz zrypane (poprawcie mnie, jeśli mówie źle)
[Edit]
kurde, zapomnijcie o tym co pisałem w tym poście. Właśnie włączyłem gre i okazało się że mam ten sam problem... nie moge wejść na server... na początku pisało coś o update... MOŻE KTOŚ COŚ NAPISAĆ O TYM?! haloo! X(
tez mam dziwny problem, bo dzisiaj rano gralem jeszcze normalnie, a gdy teraz chce sie wbic to Gunz Launcher nie odpowiada :/ , wyskakuje cos w stylu ze updatuja servery i moze potrwac godzine, czekam i czekam i nic :/
PS: chyba bo updacie serverow nie bede musial od nowa sciagac gunza >.-
Berburio
06-07-2005, 15:37
A ja ściągnąłem od nowa gunza i mi działa:]
Heliwurab
06-07-2005, 15:42
Ściągasz tą nową wersje? bo teraz coś wyskoczyło, ze jest jakieś update... update mi cholernie wolno idzie, a od nowa to będzie wolno.. no, ale jak trzeba,to trzeba.. :D Zobaczymy jutro.. :/
Gromexor
06-07-2005, 15:44
Ten problem dotyczy zbyt aktywnego logowania się do gry. Musisz wyłączyć grę i włączeć i zacząć logować się na inny server.
Też tak czasami mam.
Swoją drogą- coś mi GUnz nie działa. Podczas włączania pojawia się raport o błędach i wyłącza się launcher. :(
wtf?
@Gromexor
mialem ten sam problem, ale teraz sciagam update'a i mysle ze bedzie w porządku wszystko :/
btw. ciekawe czy w tym updacie dali cos nowego, jakies mapy albo itemki ^^
Heliwurab
06-07-2005, 16:33
Qrde... mi sie strasznie wolno ściąga. Gram dopiero 5 godzin, używam FlashGet,tata mówi że mam dobry komp, a mam tylko 2% od chyba 1 godziny.. może format coś da, ale wtedy to by było bez sensu, bo wszystko od nowa... zna ktoś jakiś dobry sposób? Może to przez tzw. śmiecie o których tata mówi ,gdy coś ściągam... pomocy, zróbcie coś, jeśli można prosić.. :P
Powinni wziąść wszystko razem i wtedy dać duży update, bo tak to się męcze co ileś dni żeby to ściągnąć.. :P
Fire Brus
06-07-2005, 16:50
Po cięzkim dniu myslalem ze sobie pogram w Gunz Online a tu co?? Wszystko on NOWA:(:( Miejmy nadzieje ze wprowadza juz questy bo to fajne jest.
Qrde... mi sie strasznie wolno ściąga. Gram dopiero 5 godzin, używam FlashGet,tata mówi że mam dobry komp, a mam tylko 2% od chyba 1 godziny.. może format coś da, ale wtedy to by było bez sensu, bo wszystko od nowa... zna ktoś jakiś dobry sposób? Może to przez tzw. śmiecie o których tata mówi ,gdy coś ściągam... pomocy, zróbcie coś, jeśli można prosić.. :P
Powinni wziąść wszystko razem i wtedy dać duży update, bo tak to się męcze co ileś dni żeby to ściągnąć.. :P
Sprobuj sciagac bez flashgeta, ja sciagalem normalnie to w godzine sciagnelo mi calosc ;) Wylacz tez wszystkie zbedne programy np. kaze itp.
Fire Brus
06-07-2005, 20:21
Jezeli juz ktos gral w Gunz Online po updacie to powiedzcie czy widzicie itemy w sklepie bo ja nie :( :baby: ;( wiecie dlaczego??
EDIT: ok juz problem naprawilem:)
EDIT2: Właśnie stworzyłem stronke o Gunz Online:)
www.gunzonline.prv.pl (http://www.gunzonline.prv.pl)
Wiecie, czy w koreańskiej wersji są czapki, hełmy itp.?
Eh,Jak uruchamiam to sie wczytuje troche, a potem wyskakuje:
uptade fail.
you cannot run the Gunz :(
pabloxxl
12-07-2005, 10:56
Zanim właczysz gierka musisz z tego okienka na początku wybrać ocje update.
ok,juz rozwiazalem ten problem :)
Nie moge sie zalogowac wszystkie serwery zapchane
Wie ktos co nowego wniosl ten update?
Radek 666
23-07-2005, 23:10
Ja narazie mam 10(+) lvl i mam pytanie. Na jakim średnio lvl'u przyjmują do klanu, bo chciałbym do takowego dołączyć. Widziałem screeny z koreańskiego serwera, tam goście mają 40+ lvl, w fajnych ubraniach latają, nieźle z broni wymiatają, mają "czapki" i "hełmy" i sporo innych bajerów. W sklepie jest taki "dział" jak Quest Items (czy coś takiego). A co to oznacza? Że może w wersji finalnej, bądź "niedługo" (w bliżej nieokreślonym czasie) dodadzą jakieś questy i rozgrywka stanie się mniej monotonna. Ale niektórzy mogą w to grać. Znam gostka co po ~6 godzin na dobę grał w CounterStrike'a przez neta. I tak przez ~3/4 roku. Gdyby z tą samą częstotliwością grał w Gunz (Bo w to jest nawet trochę podobne, głównie trym Team DeatchMach, tyle, że Gunz ma widok TPP a Counter FPP) pewnie miałby lvl 40++ a taki to by już nieźle wymiatał.
Querix of Ice
24-07-2005, 00:31
Nom gunz na poczatku hit tez podobał mi sie potem nuuuuuda ... dobiłem 18~ lvl noi ... ciagle to samo . W yglada to tak
na poczatek bija sie 1-5 lvle kazdy ma slaby eq itd czesc graczy wavnsuje bija sie 6-10 lvle znowu kazdy ma takie same eq jak na lvle 6-10 znowu czesc graczy avans tera gra otwiera beginner channel lvle 11- 20 znowu wszyscy eq taki sam i możlowosci na 11-20 noi taka monotonność az sie wymiotowac chce... tibia rox ^^
Raiderek
24-07-2005, 17:11
Mam nowy Problem!!
NIE WIDZE POSTACI!!!!!!!1111111111
jednyne same bronie =[
Wszystki inne wpożo!!
HELP FAST PLX!!
A tak pozatym to ile wam zajmuje caly folder? bo mi zaledwie 147 MB
mam wrażenie że nie mam wszystkich plików!! Help!!
Ej co sie dzieje jak chce wbić na jakiś server to jest Acces denied(czerwony napis pod listą serverów) NA każdym!!! O co Chodzi??
Dj Nekro
09-10-2005, 12:32
Ooo, bardzo fajna Gierka :) bede miał w co Grać teraz ;)
Co ja mam zrobić z tym "Not Acces server" czy coś Takiego. Help plx
Heliwurab
09-10-2005, 13:12
Jedyne problemy z dołączeniem się do serwerów to :
Serwer/y full (wystarczy chwile poczekac)
Jakiś błąd u ciebie/u nich (wystarczy chwile poczekac)
Więcej nie ma.
Według mnie oni nigdy nie wylączają serwerów. Czesto nie mozna wejsc na wiekszosc serwerow, jest jakis błąd, ale TO PO CHWILI MINIE!!
Nie piszcie "cio mam złobić jak nia moge wejsc na servef bo piszhe ze za duzo ludzi?" bo nic nie zdziałacie...
a to że pisze wam cos i nie mozecie wejsc, wtedy patrz: pierwsze zdania mojego posta..
A wiadomości o update są w Gunz***** przed włączeniem gry.
Apticer's
09-10-2005, 15:03
Mam problem gdyż nie widze ciał tylko same itemki...Ktoś już miał ten błąd i powiedział że naprawił ale nie powiedział jak... więc moze ktoś mi pomoże?
Mam problem gdyż nie widze ciał tylko same itemki...Ktoś już miał ten błąd i powiedział że naprawił ale nie powiedział jak... więc moze ktoś mi pomoże?
Ja to miałem i mi pomogło zainstalowanie najnowszych sterowników do karty graficznej
Thomisson
10-01-2006, 06:53
Sorry, że odsiweżam temat, ale mam problem. A mianowicie nie widać mi listy serwów, lub wszystkie są "checking". Co zoribć, żeby to zmienić???
mam ten sam problem plx HELP
prosze o jak najszybszom odpowiedz
mam ten sam problem plx HELP
prosze o jak najszybszom odpowiedz
Zanim Ci odpowiemy, to pierw zaglądnij do Słownika Ortograficznego. Znajdź tam słowo "krulik" oraz "najszybszom", jak takie cos znajdziesz to sie odezwij.
Ja mam taki sam problem jak Thomisson. Zamiast serwerów piękna, czarna ramka bez serwerów. Help :( ;( :(
Radek 666
10-01-2006, 15:21
Zanim Ci odpowiemy, to pierw zaglądnij do Słownika Ortograficznego. Znajdź tam słowo "krulik" oraz "najszybszom", jak takie cos znajdziesz to sie odezwij.
Ja bym radził jeszcze poszukać słowa "PLX" jak już do niego zagląda ;).
nie wiem czy wiecie ale tam w launcherze jest news ktory mówi że od 9 do 10 stycznia 2006 roku bedzie down z powodu czegoś tam :D
Nom mi też tak się pokazuje X( . A tak bardzo chcialem pograc swoim 10lvl :(
EDIT: Dziwne... Pisze że od 9 stycznia do 10 stycznia... A może wtedy się zaczyna? Bo teraz jest przecież 11 stycznia. 0_.
Dark Qiron
16-01-2006, 20:29
ta gra jest od 15 lvl płatna ale zanim go wbijesz troche minie wbijalem ten lvl ok. 1 miecha a po miechu ci sie znudzi :P
@up ja mam 26 lvl i jakoś nie płace a gram.. A może ty grasz na japanese albo korean gunz?? Ja się nie lubie bawić w archeologa
PS. Mój nick Jamjest123, Blebul jak ktoś chce duel to niech pisze 20 stycznia bo wtedy mają włączyć servy... Ale narazie trenie na gunz offline :)
Mariusz of Guardia
19-01-2006, 12:26
Mam Problem.Zalozylem juz konto i nic.Nie wiem jak dolonczyc do serva.Pomuzcie Plx.
Thomisson
19-01-2006, 18:14
Kto wie do kiedy serwy off??? Bo wg. informacji miały być grubo ponad tydzien temu -.-
Dwimenor
19-01-2006, 18:31
A problem zajrzeć na forum gunza i przeczytać?
A problem odpalić klienta gunz i przeczytać co pisze w ogłoszeniach
A problem przeczytać kilka postów wyżej?
Venister mógłby się do roboty wziąć i zniwelować problem cheaterów. Ta gra straciła sens przez nich. Może po przeniesieniu serverów będzie jakiś mały patch, co da przynajmniej tydzień, zanim pojawią się nowe cheaty.
Kto wie do kiedy serwy off??? Bo wg. informacji miały być grubo ponad tydzien temu -.-
A na oficialne forum gry wejsc nie laska? -.-'
Venister pisze ze jutro powinny juz dzialac ;)
Norbal, jak ty trenisz offline? 0_. Bo ja nie wiem.
Co do serwerów to pewnie będą jutro. :]
Thomisson
21-01-2006, 09:39
[QUOTE=Dwimenor]A problem zajrzeć na forum gunza i przeczytać?
A problem odpalić klienta gunz i przeczytać co pisze w ogłoszeniach
A problem przeczytać kilka postów wyżej?
A nie problem czytać ze zrozumieniem?? Wg. klienta Gunza gra poiwnna działać !@ STYCZNIa, a mamy troche pozniej już ----------.---------
Dwimenor
21-01-2006, 09:59
W momencie, kiedy zadawałeś to pytanie (po raz drugi zresztą, odpowiedziano ci wcześniej), w kliencie był już news o tym, że będą online od 20 stycznia.
A, że dziś 21 jest i dalej nie działa miej pretensje do Venistera. Nie jeden CipSoft ma problemy z terminami.
Pewnie serwery będą działać około popołudnia. Pożyjemy, zobaczymy. :)
Yoh Asakura
21-01-2006, 16:49
Czy nie można ściągniąc tej gry dlatego,że servery są offline ?
moklord_forum
21-01-2006, 17:59
chyba tak ale ja z fileplanet
offline player
21-01-2006, 18:45
a mi sie komp resetuje po jakichs 5 min grania :| wie ktos dlaczego?
bo moze rodzenstwo ci kompa wylaczylo jak nie widziałeś?? :) a co do gry to wyglada na fajna narazie pobieram moglibyscie przyblizyc mi jak sie gra czy sa jakies potworki do szkolenia itd itp pozdro i thx z gory
moklord_forum
24-01-2006, 21:04
co sie stalo pisze cos innego niz przedtem na kliencie po wlaczeniu jego ale nie wiem co sami se wlaczcie gunza i zobaczcie
ok widzę, że prace na servie trwają i miejmy nadzieję, że Gunz bedzie Online. Przeczytajcie news na launcherze lub forum chociaż piszą, że może nie działać :D
Dwimenor
26-01-2006, 13:54
Uruchomiono jeden server gunza-czasowo. Problem z gunz launcherem i napisów wynika z tego, że siadło forum igunz. Jakieś problemy z bazą danych podobno.
Na tym forum, jak komuś się uda wbić jest temat, jak odpalić nowego klienta+archiwum z niezbędnymi plikami.
I nie wiadomo kiedy będzie gunz działał normlanie.
Sciagnalem z oficjalnej stronki ... chyba 300 kb ...niby mi sie updatuje ale z predkoscia 0.1b/sec -.- mogl by ktos podac linka do pelnej gry zebym mogl sciagnac przez explorera ??
http://www.datenhoster.de/get~113820634743d7a68b54d4d
http://www.datenhoster.de/get~113820733743d7aa69683c9
http://www.datenhoster.de/get~113820738243d7aa960faa8
http://www.datenhoster.de/get~113820887243d7b06878bfc
http://www.datenhoster.de/get~113820887443d7b06a38f6c
http://www.datenhoster.de/get~113820973343d7b3c5e7d7b
Gunz + update, podzielone na 6 czesci po 30~mb (ost 3mb) dobry trasnfer, nie ma zadnych ograniczen :) Enjoy
Jak sciagnoc? Proste, wchodzimy na stronke i klikamy na napis Download w zielonej ramce :P
Pozniej total comander czy ... poprostu wrzucic pliki do 1 folderu i juz :> ?
@up
to jest jeden folder spakowany i rozdzielony po 5 rownych czesci + szosta "resztki" 3 MB~ ;p wiec potrzebujesz wszystkich czesci zeby to rozpakowac. To samo sie "złozy" w jeden folder ty tylko musisz rozpoczac rozpakowywanie ;] Jest to folder gunza w ktorym zeby grac nie trzeba nic instalowac tylko uruchomic GunzLauncher :P
=Midnight=
28-01-2006, 03:03
Siemanko, ja w ta gre juz gram bardzo dlugo, bylo kilka WIP'ów (Jak ktos nie wie, to WIP jest taki jakby reset wszystkich postaci). Mam juz 38 lvl, jeden z najwyzszych w grze, tak skromnie dodajac :)
@up
Mój kolega z gildi ma 40 lvl CloudPL się nazywa :D grałem też z jakimś k-style gościem 70 lvl of corse mnie pobił :D dużo osób ma 38+ lvli tylko, że nie wszyscy są online -_-
@topic
wy nie macie takich crashow że jak wejdziecie to disconnect?? Ja mam cały czas i nie moge grac :(
@up: Tak samo mam crashe , myslalem ze to tylko ja tak mam.Nie wiecie co zrobic?
Mam takie pytanie jak sie robi ukłon z mieczem??:D . bo nie wiem pliska odpowiedzcie. a Tak w ogule giera swietna :) powalająca:cup: i w ogóle. (moge tak długo pisać ale to zanudza :evul: )
@up:
Chyba pisało się /bow ale nie jestem pewien na 100%
Na 100% /bow ale jest jeszcze trik. Walisz mieczem potem blok i /bow albo /dance i jak naciskasz dwa razy w,a,s,d to "biegniesz" tak szybko jakbyś miał włączony auto dash
Heliwurab
15-06-2006, 18:16
A po co wam to, jeśli w tą gre nie można teraz zagrac? Instalka sie zrąbała, nie mozna patchowac.. Czy juz mozna? Nie sciagalem znowu, wlasnie przez to..
W momencie, kiedy zadawałeś to pytanie (po raz drugi zresztą, odpowiedziano ci wcześniej), w kliencie był już news o tym, że będą online od 20 stycznia.
A, że dziś 21 jest i dalej nie działa miej pretensje do Venistera. Nie jeden CipSoft ma problemy z terminami.
Omg gralem kiedys z Gunz i ie wyobrazam sobie jak gra tego typu moglaby miec chetay jakies ? >.< móglbys przyblizyc ? :]
Dwimenor
15-06-2006, 21:18
Podobno na international gunz nie ma już cheaterstwa i hakerstwa. Nie wiem-nie gram tam, poniewarz przestało działać na win98.
Obecnie gram na IndyGunz. Cheaterów(god mode, wall hack, massive weapons) jest zatrzensienie, ale przynajmniej działa.
na http://www.gunzfactor.com/ można ściągnąć odpowiednie pliki, żeby nie trzeba było patchować torrentami.
@up
dzieki
--------------------------------------------------------------------------
Juz sciagam. Mam 2,1% predkosc 14 kb/s sciagam bitcomet. Torche sie bedzie sciagac :D
A propo. Jak sie sciagnie to gdzie mam sie zarejstrowac dwimenor ?
Zyrler Saos
26-08-2006, 14:23
a co ma sie na poczatku?? za 30min bendzie gra sciagnienta mam 75%? ma sie jakis pistolecik??? czy tylko miecz?? Jestes dobry strzelec z1-2 pistolow!
Mam pytanie: Jak się robi stabbing z mieczem? Tzn. matrixowe pchnięcie mieczem.
Zyrler Saos
26-08-2006, 15:17
pomocY! zainstalowalem Gunza ale jak wlanczam to pisze "limit czasu operacji zostal przekroczony. co mam zrobic prosze o pomoc prosze!
i jak mozna jeszcze zmienic jezyk bo mam po brazylijsku!
Devil MayCry
12-09-2006, 20:28
Zlekka odswiezenie tematu ale mam pytanko
Czy to ze plik zajmuje 823 kb jest normalne ?:p
@up
tak
Chce ktos zalozyc clan ? Ja zaczelem od nowa, bo niechcaco skasowalem chara(mialem nim 10 lvl. lLOL !xD) aktualnie 8 ale z czasem sie wyrobie wiec jakby co to napiszcie tu/pw/albo w gunz (knedel11)
Ja chętnie się przyłącze do klanu, mam 21lvl
Marchewki
16-09-2006, 19:49
może ktoś pomoc gra mi się nie chce z patchować:/
może ktoś pomoc gra mi się nie chce z patchować:/
Ta gra patchuje się dosyć długo. Ja raz tak miałem, że przez 6 godzin zrobiło się 0,14%
Mi idzie 25 kb mimo iz mam wew ip i to idzie z torrenta wiec jest ok
Latwa gra zrobilem w 10 minut 4 lvl xd
Obershutze-Jerzy
17-09-2006, 17:54
Ja w to gram moj nick "Claymoore" mile widzane odezwanie sie i przedstawienie :D chetnie zmierze sie z kazdym z tego forum kto gra w GunZ-a
Nick podalem ci na prv z 30 min w to gralem ale nie ogarniam jak zrobic ta predkosc ze swordem xd
Agent Madness
17-09-2006, 22:03
Też zacząłem grać od niedawna, gierka wymiata. Poszukuje ludzi do klanu, mój nick to [-TeddY-] (16lvl) albo [-RiveoK-] (12lvl). Zainteresowanych proszę o PW lub kontakt w grze.
Też zacząłem grać od niedawna, gierka wymiata. Poszukuje ludzi do klanu, mój nick to [-TeddY-] (16lvl) albo [-RiveoK-] (12lvl). Zainteresowanych proszę o PW lub kontakt w grze.
Mozemy cos zrobic ja wbijam 4 lvle dziennie wiec 2 dni i bedzie 16 xd
no fajnie :) gunz w Polsce zaczyna być wreszcie popularny ^^ czekałem na to prawie 2 lata żeby to się stało :P No ale dobra nie podniecam sie bo polacy przez postac Kozac_PL są znani jako największe *qrfy* [sory za wyrażenie ale tak jest ;/] w tej grze niestety ;/ Także nie zrażajcie się jak jakiś pro gamer np. usa was wyśmieje. ale do tematu:
- nie podniecajcie się że wbijacie 4 levele dziennie zobaczycie jak to jest na np. 40 poziomie
- nie bijcie na siły poziomów a'la DM i Swap bo jak wejdziecie na elite channel to nikogo nie zabijecie, albo się zbłaźnicie
- w grze są dwa główne style gry d/j style [dagger/japan style] i k style [korean style] ja polecam uczyć się k stylu bo kadyżdy lepszy gracz go używa, ale to nie jest gra w stylu innych strzelaninek i opanowanie któregoś ze styli wymaga czasu i treningu po pewnym czasie powtarzaniu tricków i jak już bedziecie mieli lepszy skill [szybkość robienia go na klawiaturze] starajcie sie wszystkie tricki przyspieszać np. BF [Butterfly] i uczyć sie bardziej zaawansowanych np. rhs [Reload Half Step] i bardzo przydatnego itfu [Install Falla]
- nie używajcie prosze haxów bo zszargacie i tak nie najciekawszą opinie polaków w tej grze ^^
- strona polska jakby ktoś niewiedział to www.gunz.pl i tam na forum macie opisy i wykonanie róznych tricków k stylu takich jak wall cenceling, slash shot, half step, butterfly itp :P
pozdro i kończcie z tibią :P nick: gwiazda_pl lvl: 52 klan: -Bushido- :P
Bardzo fajna gierka ;] Gram gdzieś tak od pół roku... Nie zgadniecie w czym próbuję być dobry...K-style... ;]
da sie w gunzie jakos kupowac bronie?? Juz prawie 6lvl mam i nie wiem czy sie da :P
Tak musisz nacisnonc store czyli sklep jest nad wyborem pokoii.
off top: A ja cie mychacz Z kondś z tibii pamientam ;p ale za chiny nie wiem z kond xD
Marchewki
17-10-2006, 17:04
pfff nie dawno wszedł jakiś Update i mi gra nie działa :/ pfffffff
na forum gunz.pl znajdziesz pliki nowego update nie tylko ty masz taki problem ;p
Bezel'ek
19-10-2006, 21:44
Mam Problem który polega na tym że bardzo czesto wchodze na jakich pokoj i wszyscy maja ping 0 i nikt sie nie gra albo jest tak ze jest pare osob ktore gra np.5/16 . Nie wiem co trzeba zrobic Nie czytalem calego tematu :) Czy to jest bug w wersji beta ? Czy trzeba zmienic porty ? ....Mam 16 lvl Nick Bezele (glupi):D
OjczulPL 8lvl trenuje k style narazie umiem bfa i troche wallcancel.
nie chce mi sie przegladac wszystkich stron
wie ktos w jaki sposob podlozyc do gry swoja muzyke?
DrakoOsek
22-12-2006, 00:01
No wszystko fajnie super !
Ale dlaczego zatrzymuje sie u mnie na 0,35% ??? pisze ze scaiga z 0,0 B/s l o l ?
ocb?
Qralem w tą grę (27lvl) najprościej bierzesz kumpla włazicie na 1 server tworzysz server na hasło i się zabijacie ty 10razy go on 10 razy ciebię (najlpeszy exp) oczciwy chyba że chcesz programy hakerskie (jebane nooby)
Qralem w tą grę (27lvl) najprościej bierzesz kumpla włazicie na 1 server tworzysz server na hasło i się zabijacie ty 10razy go on 10 razy ciebię (najlpeszy exp) oczciwy chyba że chcesz programy hakerskie (jebane nooby)
Opanuj się ze słowami trochę, młodzieńcze. Taka gra jest nudna, nic tylko nabić lvl. Ja już wole sobie pograć na 1 lvlu z jakimiś 5 lvlowcami.
@down:
13 latek używający wulgaryzmów, w publicznym miejscu - na forum. n/c. Mnie tam to dziwi.
I Gunz ten którego tu ściągacie już dawno upadł i prawie nikt w niego nie gra... Teraz jest nowy gunz [NA Gunz]: www.gunz.ijji.com Tam teraz grają wszyscy z byłego I Gunza -.^ BTW.: W nowym gunzie dodali dwa tryby gry [Extreme TDM] i Duel Mode jeszcze doszły nowe serwery nastawione na Questy i Clan Wary, poza tym są dostępne rankingi osobiste i klanowe na stronie no i of korz premium items będą niedługo do kupienia :P NA Gunz jeszcze w styczniu będzie miał duży update [poszerzenie Quest Mode, dodanie premiumów itp itd /to co niedawno dostała wersja K/J Gunza] Pozdro miłej gry -.^ Ktoś [nie jeba... hacker chce ze mną duelka nie ma problemu nick w grze gwiazda_pl albo mychacz]
O jeszcze dodam...
@up
Co ma liczyć? Bardzo dobrze określił hackerów :)
edit:
ja widziałem na ulicy w Gdańsku dwoje 7-10 latków
- "Twoja stara jest pojeba....."
- "Spie...laj kur.. od mojej starej szmato"
- " A chcesz ustawke z moim bratem dziw...o"
Mnie tam to już nie dziwi xD Niedługo z brzucha matce wyjdzie i będzie wrzucać na pielęgniarke xP
@x2
Takie zabijanie jak ty mówisz to noobostwo [tzw. Swap] i na NA Gunz jest karane za 1 razem banem 3 dni potem kasacja konta
@x3
Czasami I Gunz sie nie ściąga ale można zessać z innego mirrora na forum gunz.pl ;>
I Gunz ten którego tu ściągacie już dawno upadł i prawie nikt w niego nie gra... Teraz jest nowy gunz [NA Gunz]: www.gunz.ijji.com Tam teraz grają wszyscy z byłego I Gunza -.^ BTW.: W nowym gunzie dodali dwa tryby gry [Extreme TDM] i Duel Mode jeszcze doszły nowe serwery nastawione na Questy i Clan Wary, poza tym są dostępne rankingi osobiste i klanowe na stronie no i of korz premium items będą niedługo do kupienia :P NA Gunz jeszcze w styczniu będzie miał duży update [poszerzenie Quest Mode, dodanie premiumów itp itd /to co niedawno dostała wersja K/J Gunza] Pozdro miłej gry -.^ Ktoś [nie jeba... hacker chce ze mną duelka nie ma problemu nick w grze gwiazda_pl albo mychacz]
O jeszcze dodam...
@up
Co ma liczyć? Bardzo dobrze określił hackerów :)
edit:
ja widziałem na ulicy w Gdańsku dwoje 7-10 latków
- "Twoja stara jest pojeba....."
- "Spie...laj kur.. od mojej starej szmato"
- " A chcesz ustawke z moim bratem dziw...o"
Mnie tam to już nie dziwi xD Niedługo z brzucha matce wyjdzie i będzie wrzucać na pielęgniarke xP
@x2
Takie zabijanie jak ty mówisz to noobostwo [tzw. Swap] i na NA Gunz jest karane za 1 razem banem 3 dni potem kasacja konta
@x3
Czasami I Gunz sie nie ściąga ale można zessać z innego mirrora na forum gunz.pl ;>
To jeżeli IGUNZ juz niema to skąd zassać NAGunz ??Może byś podał linka lub stronke do klijenta.Bo ta strone co podałeś to niedziała bynajmniej mi:s
Marchewki
26-12-2006, 13:14
www.mu.xp.pl tam też coś o Gunz jest i to bardzo dużo :D
Thx za help ale mam problemz tym klijentem.Bo ładnie pięknie zassałem go zainstalowałem i gdy chce odpalać wyskakuje błąd "Wystąpił bąld podczas otwierania prosze ..blablabal" i niewiem co jest grane
grę włącza sie przez przeglądarke internetową. Koniecznie przez IE. Na stronce naciskasz PLAY LIVE w takim żółtym kółku. Logujesz sie i wciskasz jeszcze raz to kółko. Odpala sie klient i wciskasz start game ... proste;)
GunzManiak
21-05-2007, 23:23
Avager, jak zdobywasz tak szybko lvl'e?(ja po kilku godzinach gry mam 4,5lvl)
HAHAHA ja wbijalem level 5 w 20min i to z samym swodem bo pistolety sprzedalem teraz mam aktualnie 42lvl a gram 2 godz dziennie przez 2 tyg
Banalna gra, zdobyłem 13 poziom chyba i znudziło mi się.
A ja zaczynam grać ;]
Zobaczę...jaka to gra ;]
@edit:
Włączam i...właśnie nic -.-
A jak jeszcze raz to mi pokazuje że uruchomione
Może ktoś pomóc?
@edit2:
A teraz mi nagle że update failed xD
@edit3:
"Jush" wszystko ok :)
@edit4:
Teraz włączam grę i mam conect,exit i dwa serwery czy coś...i nie wiem co robić, klikam na serwery-nic się nie dzieje...conect też...czyli na razie umiem:
-włączyć grę
-wyłączyć grę
A Ja dzisiaj sobie zagrałem, a że dawno nie grałem to mój Skill w Korean Style spadł prawie do zera...
Kurde na Ijji mam same jakieś nisko lvl'owe postacie O.o .
Z tego co pamiętam to tam najlepsze było połączenie: Shotgun i Coś z wyglądu jak M4 itp. .
Dobrze pamiętam?
Pozdrawiam
Gra sama w sobie jest spoko. Nawet bardzo. :) Pomysł jest doskonały, dynamika, grywalność... miód!
Tylko niestety opiera się o zwalony system połączenia p2p, więc żeby dało się grać w miarę normalnie to potrzeba pingów <100, a to jest nieosiągalne, przynajmniej w wersji International... tam nawet nie wiadomo czy nie ma się przypadkiem lagów, bo tego się nie odczuwa... no może pomijając to, że nikt nie jest w stanie nas trafić, chyba że będzie celował tam, gdzie będziemy za <tu wstawić wartość pingu>. A weź i wyczuj, gdzie będzie gość za ten ułamek sekundy! Jeśli nie całą, albo nie dwie.
Warto też wspomnieć, że w grze jest całkiem sporo bugów, które nie będą usunięte, gdyż są powrzechnie wykorzystywane i stanowią niemalże coś normalnego... mówie naturalnie o korean style'u... latasz, strzelasz, siekasz mieczem, blokujesz uderzenia i lecące kule oraz rakiety, robisz uniki w prawie tym samym momencie. Faktycznie K-style wymaga bardzo zręcznych paluchów, ale dla mnie to i tak wykorzystywanie błędów w grze. To opiera się(z tego co mi się wydaje) o fakt, że uderzenie mieczem/pchnięcie sztyletem, powoduje przerwanie poprzedniej animacji praktycznie bez zablokowania jej efektu. Dzięki temu, można robić wiele rzeczy znacznie szybciej i dynamiczniej, niż to było przewidziane przez programistów czy tam kogo.
Inny błąd: mimo cooldowna broni, możemy zmienić ją na inną, a ta "ochłodzi się" w plecaku. Broń można zmieniać bardzo szybko(to akurat nie błąd :P). Te dwie rzeczy powodują, że można strzalać z takich strzelb z dwa razy szybciej niż wynosi ich cooldown.(O ile jesteśmy w posiadaniu dwóch naturalnie^^)
Podsumowując... gierka warta uwagi, jednak opiera się o zwalony system połączenia między graczami(ehh, stary dobry Quake rozwala GunZ pod tym względem) oraz błędy, które są powrzechnie wykorzystywane oraz uważane za coś normalnego... dzięki nim wymiatają w tej grze ludzie je wykorzystujący... muszą mieć rzeczywiście zręczne paluchy, by to zrobić, jednak te całe latanie, blokowanie, strzelanie czy też strzelanie z dwóch strzelb jest wykonywane mechanicznie. Taki K-styler czy butterflyer nawet nie myśli czy teraz powinien zablokować coś, bo ktoś go atakuje, tylko zwyczenie blokuje i uderza non-stop przelatując obok przeciwnika... na dobrą sprawę, możnaby zaprogramować makro wykonujące BF, a efekt nie byłby wiele gorszy, jeśli człowiek jedynie trzymałby myszkę i odwracał się w stronę przeciwników...
No... w każdym razie to jest moje zdanie. :P
@down
Faktycznie, niby bez tego GunZ to nie byłoby to samo... no i posłucham rady, zassam NAGunZ.
Co do rakiet... nie miałem pewności, bo nie używam mieczy... dlatego biegają ludzie za mną i wrzeszczą: "Dagger noob, dagger noob!" :P
Dwimenor
29-05-2007, 21:27
@up
Graj na NA-Gunz, tam nie ma takiego problemu z lagami. A i atmosfera jakaś milsza niż na International/Indy. Strzelasz z SMG? nikogo to nie obchodzi. Jak robisz to kiepsko-fragują cię. Jak jesteś w tym dobry-ty fragujesz. W większości przypadków nie jest tak, że zaczynają cię od sprayera wyzywać i kickować z gry(nawet jak jakiś idiota się znajdzie, to i tak większość graczy zagłosuje na ciebie). Nie ma też takiego głupiego podejścia do TK..."enter is not a pouse game button".
Co do glithy(bugów)..bez nich gunz nie byłby gunzem;)
Przeładowanie broni-innymi słowy strzelanie z 2 shotgunów z prędkością karabinu maszynowego, skakanie po ścianach, odbijanie się.....cud, miód i orzeszki.
P.S
Rakiet nie zablokujesz mieczem.
Jeżeli przez NA-Gunz rozumiesz Ijji (nie jestem pewien ^^") to... powalczysz XD?
Kurde, na razie na ijji mały lvl :(.
Pozdrawiam
P.S. Dwim jaki lvl?
Dwimenor
30-05-2007, 13:00
Pewnie, że powalczę, jak załapiesz się na Veteran Channel. Przewarznie gram na quest server1 w godzinach wieczornych (19-21). Szukaj mnie przez /w Dwimenor.
Ja też chcę pograć ;(
A nie mogę kliknąć na żaden serwer/~start game
Pomóżcie!
Powiedz DOKŁADNIE o co Ci chodzi
Włączam grę i jak mam qs server i ten drugi to nic nie mogę kliknąć...oprócz exit czy tam quit (nie chce mi się gry teraz włączać)
BlakHant
31-05-2007, 09:24
Nudzi mnie to sciąganie bo trzeba od początku sciągać jeśli sie przerwie,..
jeszcze 80 minutek i koniec i siup do gry ^^
Ja mam 70 % tego 1 patcha (159MB) czy jakiś drugi jest ?
Yuno Skumi
31-05-2007, 17:03
fajna gra mój nick na niej: Nikanelvyn 4 lvl
BlakHant
31-05-2007, 17:24
ja mam nick : BlaKhAnT 5 lvl.
Kurcze może ktoś ma 5 i może się podztawiać....
No ludzie powiedzcie mi co po kolei ściągacie, bo mi nie chce ruszyć ;(
Pomocy!!!!!!1!1
@edit:
Ściągam drugi raz....zobaczymy
Bo ja robię tak że wchodzę na jiij.com, klikam na Direct download file, ściąga się, ja instaluje i...włączam ładuje się strona, loguję się, klikam Play Live, włącza się gra no i dupa!
@edit2:
No to sobie nie pogram ;(
@Blakhant
"Podztawiać"?, hoho jeżeli tak zamierzać grać w tą grę to szybko Ci się znudzi i z tego co pamiętam to od któregoś lvl'u traci się exp za śmierć (nie jestem pewien).
Jakby co możemy normalnie powalczyć.
@Dwim
Już niedługo :D...
Pozdrawiam
@Down
Na ten czas tylko Ijji
BlakHant
31-05-2007, 18:21
@Blakhant
"Podztawiać"?, hoho jeżeli tak zamierzać grać w tą grę to szybko Ci się znudzi i z tego co pamiętam to od któregoś lvl'u traci się exp za śmierć (nie jestem pewien).
Jakby co możemy normalnie powalczyć.
@Dwim
Już niedługo :D...
Pozdrawiam
a masz international gunz? A podztawianie tylko do 10 lvla
juuupi ! 6 lvl nick:Eirxa(dokładnie to nie pamiętam.
A właśnie jak wy tak szybko lvlujecie? Ja mam dopiero 6 i 4 h gry.
Ja od jutra gre zaczynam, od nowa... ehh. Może za jakiś czas założymy forumową gildie ?;D
Mam pytanie: Wy gracie przez tą strone ijji czy na oficjalnym?
BlakHant
02-06-2007, 12:14
2xUP
Moge ci pomóc w expieniu jak chcesz.
@up: Mi też możesz;p Dzisiaj sie postaram wbić 6 lvl ale mało czasu mam :\
BlakHant
02-06-2007, 12:58
@up: Mi też możesz;p Dzisiaj sie postaram wbić 6 lvl ale mało czasu mam :\
Przecież jest free Channel i tam można pykać 6 i 1 na jednym serwie.Podaj nick ok?
Mam nick Ekars. Przed chwilą 5 lvl wbiłem ale umówiłem się na Tremulousa z kumplem więc na 6 jeszcze troche poczekam ;p A jaki ty masz nick?
Ciesloczek14
02-06-2007, 15:32
Hiho.
Moze mi ktos powiedziec skad ja sciagnac??:baby:
I czy pomoze mi ktos zaczaC? pokazac co i jak itp??;(
BlakHant
02-06-2007, 15:51
Mam nick Ekars. Przed chwilą 5 lvl wbiłem ale umówiłem się na Tremulousa z kumplem więc na 6 jeszcze troche poczekam ;p A jaki ty masz nick?
Erixia
Nie wiem czy sciągać NA-Gunz.Ale jak oglądałem tricki(mój komp odtwarza animacje gry, i sprawdza jak będzie chodzić) a u mnie chodzi płynnie :)
hmm nie rozumiem NA Gunz to jest ten na www.ijji.com?
BlakHant
02-06-2007, 16:23
Grzelu8,klikasz Gunz i masz stronke :)
Ciesloczek14
02-06-2007, 16:27
Hiho.
Moze mi ktos powiedziec skad ja sciagnac??:baby:
I czy pomoze mi ktos zaczaC? pokazac co i jak itp??;(
Odpowie ktoś?? byłbym wdzieczny
BlakHant
02-06-2007, 16:54
Gunz.com <10 znakuf)
@UP: Ale ja na NA-Gunzie gram a ty??;p
@down: Ijii i NA to to samo;p
@2down: Int jest do bani... Wole NA
@up
Ja mam na Ijji. Kutwa Wiem, o to mi chodzi :P
Powalczysz :P?
@Topic
Chwilowo 9 i 3/4. Dzisiaj koledze zademonstrowałem xd.
Pozdrawiam
PS. Mogę powalczyć z kimś na freechanelu
@Down
Cisza!
BlakHant
02-06-2007, 17:28
@UP: Ale ja na NA-Gunzie gram a ty??;p
@down: Ijii i NA to to samo;p
Graj na i-gunz.
Ja już 11 lvl :D.
Mam nowego Shotgun'a, teraz mam "eqiup" : Shot, 2X SMG, Sword, no i ubrania oczywiście.
Fajnie się walczy z Xantro :D (Znikanie RoXoR co?)
Pozdrawiam
@Down
Nie, jeszcze nie
P.S. Nie graj (chociażby do 10) na "podztawianie" bo 1. Będzie dostawać po D, jeżeli to twoja pierwsza postać. 2. Do tego X/XX lvl'u Nuda.
BlakHant
04-06-2007, 18:24
a czy od 11 lvlu traci sie exp?
Dwim to najlepiej napisz o której będziesz mógł zagrać Jutro/Dzisiaj/Whatever, bo mam już 11 :D
Pozdrawiam
@Down
Create (room), ustawiasz Quest i wybierasz lokacje.
P.S.
Co by zapobiegać głupim pytaniom bo ostatnio dużo lata ludzi z "kolorowymi mieczami" (z Eventa który się skończył). Te nubasy majom ten sóper miech zy EFendu albo Kópili za Rełal kaseł. Taki "kolorek" automatycznie (jeżeli się takowy ma) ulepsza miecz który używasz.
Na ijji taki ulepszenie kosztuje 30 ijji Coins za miesiąc (obojętnie od koloru).
A no i niektóre "kolorki" dodają obrażenia :D.
Yuno Skumi
05-06-2007, 18:44
Mam pytanie jak włączyć quest mode?
Robisz swoj serwer i w typie gry zamiast ustawionego Death Match dajesz Quest mode i lecisz z ekipka rozwalac jakies gobliny XDDDDDDD
Ja mam Nick Pekkinek 8 lvl, przez czas robienia tego lvlu zawsze po rundach bylem 1 albo 2 xDDDDDD mam pytanko z moich obserwacji widze ze dwa uzi wymiataja raczej wszystko, czy moze potem karabiny a la kalasznikow albo dwa desert eagle wymiataja ? :D
Btw . Koffam akcje jak z mieczem podbijasz i naciskasz ppm wywala wywala go i z uzi dobijasz, lecz widzialem jak ludzie sie z tego uwalniaja w powietrzu robiac salta i ląduja na nogi, jak to sie robi ? :p
@UP:
Po prostu naciskasz spacje o ile dobrze pamiętam. Jak masz daggera jest lepiej, nieda się z tego uwolnić. Ogólnie to dziś musze wbić 8 lvl bo wczoraj PrUsHnOwAłEm XD
@=Pekin=
Miecz wymiata :P, zależy co ci Pasuje ja jade na Shotgun (:*) i 2x Renardy (te pirwsze) Co do "uwolnienia się" to skok P.S. Nie polecam Sux-Stylu (bo tak to nazywam XD), no może raz na jakiś czas. Zresztą tak łatwo się od tego "Uwolnic"
@Xantro
No to musimy powalczyć :P
Pozdrawiam
Pytanko - która edycja jest lepsza, NA czy International, i dlaczego właśnie ta?
Teraz ściągam klienta NA, bo autopatcher Int się lami:
http://img263.imageshack.us/img263/4770/44548288cm1.png
Jak to naprawić?
Ijji ponieważ: 1. Gram tam Ja (XD). 2. Patcher INT lubi mieć buenfa czy co innego. Dalej nie chce mi sie już wymieniać :P
Pozdrawiam
Necromantor
06-06-2007, 19:57
Racja zgadzam sie z Karl0ss'em,ijji jest najlepsze!A tak btw juz 4 lvl ;] nick Owaki[PL]
Wbilem juz 14 lvl wiec ludzie z mojeg otoczenia nie sa newbami i juz wiedza jak sie uwalniac od wybicia w gore mieczem, czyli nic mi to nie da :P
Wiec jak ktos mowil dagger tez ma dobry cios ktory "unieruchamia" przeciwnika na chwilke i mozna fraga za free dobic, lecz jak wiemi daggerem nie powalczymy w walkach na bron bialą, bo zawsze miecz wygra przewaznie, co o tym sadzicie ?
Miecz RoXoR, bo nie używam "sux-style'u". O wiele (wiele wiele wiele...) wole miecz od sztyletu.
Obecnie używam : 2X "Uzi", Shotgun i Miecz (military O.o).
Co do uderzenia daggeru, to bardzo łatwo go uniknąć...
Co do walki Dagger vs Sword, to zależy od skilla... raczej...
Pozdrawiam
@Down
Na 99% (może grasz na INT a Ja tam daaawno nie grałem) nie. Powinno być tam "Quest".
@Up
Ty grasz na Ijji (NA) czy INT?
Yuno Skumi
07-06-2007, 10:28
Robisz swoj serwer i w typie gry zamiast ustawionego Death Match dajesz Quest mode i lecisz z ekipka rozwalac jakies gobliny XDDDDDDD
Ja mam Nick Pekkinek 8 lvl, przez czas robienia tego lvlu zawsze po rundach bylem 1 albo 2 xDDDDDD mam pytanko z moich obserwacji widze ze dwa uzi wymiataja raczej wszystko, czy moze potem karabiny a la kalasznikow albo dwa desert eagle wymiataja ? :D
Btw . Koffam akcje jak z mieczem podbijasz i naciskasz ppm wywala wywala go i z uzi dobijasz, lecz widzialem jak ludzie sie z tego uwalniaja w powietrzu robiac salta i ląduja na nogi, jak to sie robi ? :p
Tyle że kiedy robię serwer i zmieniam tryb gry nie ma quest mode czy to wymaga wyższego poziomu?(mam 9)
Miecz RoXoR, bo nie używam "sux-style'u". O wiele (wiele wiele wiele...) wole miecz od sztyletu.
Obecnie używam : 2X "Uzi", Shotgun i Miecz (military O.o).
Co do uderzenia daggeru, to bardzo łatwo go uniknąć...
Co do walki Dagger vs Sword, to zależy od skilla... raczej...
Pozdrawiam
@Down
Na 99% (może grasz na INT a Ja tam daaawno nie grałem) nie. Powinno być tam "Quest".
@Up
Ty grasz na Ijji (NA) czy INT?
Ja gram na IJJI, ZAWSZE wybieram Quest 3(serwer 3) wiec tam mozesz mnie szukac ( w liscie osob wszystkich na quescie 3 -chyba wiesz :D) Nick
Pekkinek :D 16 lvl obecne ;P
Można coś zrobić żeby mieć więcej niż 100 Wt (odpowiednik cap)?
Kupiłem niedawno rakietnicę i zaczyna mi być ciężko. :s
K-style wymiata każdego tym ubijesz(poza 2 k-stylerem bo wtedy padnie ten który pierwszy sie zmęczy klikając z taką prędkością w guziki szybko tracisz energie i bolą cie łapy)
Ja wymiatam i muj brat zreszta tez w gunz ja tam pykam k style 30 min i mnie lapy nie bola ;p umiecie w powietrzu strzelic 3 razy odbijajac sie ciagle?? ja tak ;p mam 22 lvl a druga postac 14.
Ja wymiatam i muj brat zreszta tez w gunz ja tam pykam k style 30 min i mnie lapy nie bola ;p umiecie w powietrzu strzelic 3 razy odbijajac sie ciagle?? ja tak ;p mam 22 lvl a druga postac 14.
Ja mam pewnien problem, UMIEM znakomicie BFa, slash shota tez, i inne techniki tez ale widze one mniej sa przydatne, i kiedy biore uzi i jestem sprayerem rozwalam kumpla 20 ; 4
Lecz kiedy zaczynam grac miecz + 2 shoty (czyt. k style ) to juz ledwo wygrywam albo przegrywam ............
Nie rozumiem mecze sie tak a on odskakuje i we mnie napierdziela z automatow ... Gramy na mapce do duelow Hail, wiec nie ma mowy zebym go zgubil i zaszedl od tylu bo tam wszystko widac ...
Prosze o pomoc XD
A ja mam taki problem. A mianowicie: włączam instalator GUNZ, wszystko sie dobrze instaluje. Włączam grę, łączy z serwerem ale nic nie pobiera(aktualizacja czy coś takiego) wie ktoś co z tym zrobić?
Wiem, że jest to "słaba" odpowiedź/porada alee... ściągnij grę z IJJI bo International uwielbia tak nawalać a już nie pamiętam jak się to "naprawiało".
@2XUp
Ty nadal w Fenixie?
@Topic
Co tutaj napisać :O?
Pozdrawiam
@Dwim
Hmm... który masz lvl? Bo przecież tej "umawianej" walki nie było :O.
Thorianin
26-06-2007, 10:21
@Zi3le
Mam ten sam problem co ty ;(
Ściągnąłem Gunz ze strony http://gunz.ijji.com/index.nhn i zacząłem grać. Wyłączony firewall i inne zbędne programy i wszystko było normalnie. Pograłem trochę i zrobiłem sobie przerwę. Gdy znów włączyłem Gunz mogę normalnie biegać, skakać, strzelać, ale inne postacie stoją w miejscu i moje ataki na innych, nie działają. Co więcej inni gracze mają ping 999. Gdy próbuję się połączyć z gunz wyłączam firewalla i programy typu gg. Dzieję się to zarówno na serverach mocno i słabo zaludnionych. Co mogę zrobić, abym miał możliwość normalnego grania?
Soldier_PL
29-11-2007, 01:16
Ja tam mam w gunzie 35 lvl biore tylko złoty shotgun i pistol/breaker 6
medicy i wymiatam ^^ najlepiej by bylo jakby kazdy kto w to gra niech najpierw potrenuje k style.
I włączy eMula, Kazzę, BearShare'a, Torrenty, by jeszcze bardziej uniemożliwić trafienie go. ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.