Pokaż pełną wersje : PoH, czyli gdzie co i jak.
Dzisiaj postanowiłem zrobić filmik jak poruszać sie po pohu bez pokazywania niektórych miejsc ( za mały lvl ) sądze że postacie 15-40 lvl mogą skorzystać z niego. Mogę opisać więcej miejsc tylko prosze o propozycje. Komentujcie xD
http://rapidshare.de/files/2290169/droga_na_poh.rec.html <-- tutaj filmik
bajerfull
10-06-2005, 13:51
Film dość krótki i wielu miejsc na PoHu nie pokazałeś. Po za tym odradzam chodzenie solo na poh dla 15 lvli gdyz przy full respie cycków i minosów może być źle. Również zlurowane GS'y są dużym zagrożeniem
Film dość krótki i wielu miejsc na PoHu nie pokazałeś. Po za tym odradzam chodzenie solo na poh dla 15 lvli gdyz przy full respie cycków i minosów może być źle. Również zlurowane GS'y są dużym zagrożeniem
Wiem że nie pokazałem kilku miejsc ale tam już nie expi sie na małych lvlach bo sam bym padł. Pokazałem poprostu najlepsze miejsca.
Grah Amek
10-06-2005, 16:26
^
^
T
A
M
J
E
S
T
N
O
O
B
<< Tam jest wiedżma na mitole
Tam jest burak w ziemi >>
Eq , lvl masz w pożo ale to co pokazałeś (oraz długość trwania) w tym filmie to jest śmieszne...
Omg film kompletna klapa wogule po co takie cos nagrywac -.- tam jest to tam jest to 3 punkty dla tego pana co pisal na demna /\ .... bys pokazal jak gs`a solujesz ze sperow rycem to juz by bylo na co popatrzec i jakis maly hard corek by byl a tak to do bani ....
Gohan Demon
10-06-2005, 17:25
Beznadzieja :(
nastepnym razem bardziej sie postaraj przy rezyserowaniu.Spielbergiem to ty nie zostaniesz :D
@down
A ty se kup slownik
coza szajs, ale z***ane no jusz nawet niewiem co powiedziec na ten temat poprostu szajs jaki guwno nieda sie tego opisac tyloko mi kompa zasmieca X( X( X( X( X( X(
Druid Miedzio
15 lvl bo mnie ku*** zabila
27 mlvl bo mnie ku*** zabila
LUNARA rules :] ;) B) :]
Aldruhn of Aldora
11-06-2005, 11:44
Znajde czas to wam pokaze CAŁY PoH. :P
/Signed Ald.
filmik taki se ;p aldruhn karec nakrec plz :P
PS.
Wróbel? :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.