zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dwarf w Kazo

Jumson
10-06-2005, 15:00
Chciałbym poexpic w Kazo ale niewiem jak dojść do wiekszego skupiska krasnoludów a na mapie respawnu nie ma podziemi.
Możecie dać mapke czy coś innego
prosze o odpowiedz. Szukałem i nie znalazłem takoego tematu

Azux
10-06-2005, 15:15
Podaj lvl i profesje i na jakie krasnoludy tylko chcialbys chodzic.

Jumson
10-06-2005, 17:11
45/43
lvl 16
słabe
i chodzi mi jak dojść do krasnoludów bo do Kazo doszedłem

evilKRIK
10-06-2005, 17:50
Jak idziesz od Carlin do Ab to zara po krypcie skrecasz w dol i tam mijasz tą góre i są takie domki 1 i 2 lvl dwarfy nizej soldki jeszcze nizej guardy.
To są takie małe zabudowania po lewej od Kazz(tej góry) jak byś chciał na mapie zobaczyć

Azux
10-06-2005, 18:49
Także jak idzie sie do depo w Kazordoon to wczesniej można skręcić w prawo w taka brązową ścieżke i tam bedą dwarfy, soldy i guardy ( na guardy lepiej nie idź bo deda możesz zaliczyć). Zeby do kopalni dojsc to tak jak bys chcial wyjsc z kaz to jak tam jest rope spot to wchodzisz i idziesz w gore. Na 1 i 2 poziomie sa tylko dwarfy, roty i poison spidery, na 3 troche soldów a niżej nie masz co schodzić.

Fisalu
10-06-2005, 22:51
Zejdź do pierwszej lepszej kopalni koło Kazo, a te są narysowane na mapie i tam zawsze jest sporo dwarfów różnego rodzaju ;) Jeśli jednak koniecznie chcesz expić w Kazo to juz ci nie pomoge :p

Archanin3
10-06-2005, 22:58
Wyjasnic moge Ci jedynie poziom z dwarfami w kaz. Wiec po zejsciu do kaz na -1 schodzisz na -2, nastepnie idziesz ciagle w dol az do zakretu w prawo, nastepnie schodzisz w dol, po zejsciu idz w gore, prawo i znow w gore, kiedy znajdziesz droge jak w podziemiach bedziesz juz na miejscu.