zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kto z was gra w Xyber Mech?

Stefan12532
10-06-2005, 17:38
Witam. Jestem ciekawy czy ktos z was gra w XM (jesli masz komorke w plusie...zajrzyjwww.xm.plusgsm.pl (http://www.xm.plusgsm.pl)).

Otoz poszukuje ludzi do swojego klanu SpaceBerserkers

Aktulanie w rankingu jestesmy 36 :). Przyjmuje od 5 lvl,ale jednak nie ludzi ktorzy beda w klanie a wogle nie bede grali :\

No ale dobra... co uwazacie o tej grze? jestescie chetni do klanu? kto z was gra?

Czekajta na odpowiedzi :P

@down:

OMG... bzdury pleciesz trafiles do dzialu RPG... a zreszta sie nie dziwie twojej madrosci patrzac na date dolaczenia xP

Nevemu
10-06-2005, 18:44
sorki ziom na tym forum rozmawia sie o tibii a nie innych gierkach X(
I w tym się mylisz,ten dział jest do Omawiania innych gierek jak Tibia.Głównie są to RPg :)

Diabel Marcin
10-06-2005, 18:52
A kto gra w sapera? taka gra co sie z windowsem instaluje. bardzo fajna. szukam rekrutow do gildii. teraz jestesmy na -90 miejscu w tabeli ale idziemy do przodu. przyjmuje wszystkich chetnych.

^Zohop^
10-06-2005, 19:43
A kto gra w sapera? taka gra co sie z windowsem instaluje. bardzo fajna. szukam rekrutow do gildii. teraz jestesmy na -90 miejscu w tabeli ale idziemy do przodu. przyjmuje wszystkich chetnych.

Lol, saper to wg ciebie rpg? :)

Jezeli tak to pozdrawiam, a jezeli nie to zgadnij co... offtopic lol...

Specter
10-06-2005, 19:44
Lol, saper to wg ciebie rpg? :)

Jezeli tak to pozdrawiam, a jezeli nie to zgadnij co... offtopic lol...

boshe to bylo powiedziane z ironia!

Avager
10-06-2005, 19:54
1) nie mam Plusa (Era rox)
2) nie chce iść do twego klanu
3) To jest RPG ? Bo mi sie wydaje że jakiś shooter czy cuś (nie wiem bo nie czytałem co to za dziwadło)
4) blabla blala

morwi
10-06-2005, 20:00
@down:

OMG... bzdury pleciesz trafiles do dzialu RPG... a zreszta sie nie dziwie twojej madrosci patrzac na date dolaczenia xP

a co ma "madrosc" do daty dolaczenia?-.-

Stefan12532
10-06-2005, 20:26
Prawe same offtopici :)

A i dal tego pana co sie pytal czy to rpg to tak :). MAsz wlanego mecha za zabicie innych dostajesz expo i kredyty...i rozbudowujesz mecha xD

@down:

no chyba masz racje :)

Avager
10-06-2005, 20:54
i co w tym RPG ?

RPG- Role playing Game

JA tu nie widze nic z RPG ... poza tymi co są na necie.... ja np. grałem w AA (americas army) tam zdobywasz pkt za każdego zabitego kolesia i wykonane zadanie, i jak uzbierasz odpowiednią ilość rosnie ci tzw. HONOR lvl, możesz wypełnić treningi by dostać więcej broni itp... A jest to Pospolity shooter al'a CS (lepszy od CS'a) ... i jest to RPG ? NIE !!!

Więc ja nie widze nic tutaj z RPG ..... prócz rzeczy które są w innych grach only Online !

Bambuko
10-06-2005, 21:21
Ale to nie jest shooter, bo tam właściwie się nie patrzy chyba. Nie wiem, z chęcia bym grał, ale nie mam plusa.

Avager
10-06-2005, 21:29
nie wiem.... z wyglądu strony racze jjest grafika i możliwość poruszania się komórką ... chociaz..... I tak uważam że to nie RPG :P .

MasterM
10-06-2005, 22:48
Gra działa na zasadzie pozycjonowania,grafiki nie ma, lokalizujesz wysyłając komende, więc nie raz trzeba troche pochodzic w normalnym świecie aby spotkać tego co się chce. Małe miasta (jak u mnie) mają troche że tak powiem "przes***e", boty niby są, ale takie granie jest nudne. :P

@Igomas
Chętnie się przylącze tylko najpierw bym wolał wiedzieć w jakim mieście działa klan, bo z drugiego końca Polski niewiele pomogę. Napisz PM'a do mnie.

offtopic:
i co w tym RPG ?

RPG- Role playing Game

JA tu nie widze nic z RPG ... poza tymi co są na necie.... ja np. grałem w AA (americas army) tam zdobywasz pkt za każdego zabitego kolesia i wykonane zadanie, i jak uzbierasz odpowiednią ilość rosnie ci tzw. HONOR lvl, możesz wypełnić treningi by dostać więcej broni itp... A jest to Pospolity shooter al'a CS (lepszy od CS'a) ... i jest to RPG ? NIE !!!

Więc ja nie widze nic tutaj z RPG ..... prócz rzeczy które są w innych grach only Online !

No a nasza poczciwa Tibia też do RPG nie powinna się zaliczać. Gdzie tu odgrywanie ról? Dla większości liczy się tylko exp (czyli klikanie na potwory). Prawdziwych RPG w sieci nie ma, RPG istnieje praktycznie tylko gdy siedzisz z kumplami przy kartkach na sesji RPG typu paper&pen.

Nawet w grach w których z założenia banuje się osoby nie odgrywających ról często się tego nie przestrzega.

Widzisz więc te "erpegi" to nie RPG jakie powinno być, a XM pasuje do "komputerowego" (MMO)RPG. Jest możliwość komunikacji, w grze jest się non-stop itd.

Wdług ciebie AA to prawie ten sam gatunek (w obydwóch celujesz myszką i klikasz). A jednak jest różnica co nie?

Koniec offtopa

Avager
10-06-2005, 23:08
niby jest różnica, ale czy ja mówiłem żę TIBIA to RPG ? Dla mnie to Rubbish !
Osobiście nigdy nie grałem w Prawdziwe RPG ....ale wiem mniejwięcej na czym polega.... nie mam poprostu z kim pograć (na osiedlu mam samych... "Fajka, Piwko i SEx .. tylko to sie liczy")... .

Malpa@
28-07-2005, 23:29
W tą grę bym w życiu nie zagrał....
Chodzisz po mieście (lub wsi) z komórką (lub cegłom) i ciągle puszczasz sms'y (petardy) lokalizujące ( by wypłoszyć) gracza (ofiare) którą zabijesz (to samo) puszczajonc sms'a (żucając cegłą) offtopic: żeby mech atakował....I za to dostaniesz pare kredytów (lat) w tej ..........(nie bende przeklinać) ( w więzzieniu)
Co za edukacyjna i ekscytująca gra..... 8o

Ravervick
20-09-2007, 19:18
Sry, że odświeżam, ale ja w to gram. Aktualnie mam 19 lvl. I jestem w klanie Heritage_of_Blood.

Bluray
20-09-2007, 20:02
Może zagram ale powiedzcie w jakim mieście jest wasz klan.

Ahriman
20-09-2007, 21:58
Co wy się bawicie w archeologów ?

janek@
20-09-2007, 22:32
Ta gra wogole jeszcze istnieje? o.O