zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wasi idole z Tibi

Fisalu
10-06-2005, 22:57
Wpisujcie tutaj na jakim h levelu się wzorujecie i dlaczego właśnie na nim. W ten sposób wspólnie wybierzemy tibijski ideał. :p

Gewof
10-06-2005, 23:01
Fisalu - dlaczego? Bo zaklada debile tematy...

hoomik
10-06-2005, 23:02
Bubel. Za to, ze ma za***istego nicka. Jak bede duzy, to chce byc taki jak ona.

PUPISEM
10-06-2005, 23:03
@UP: Zgadzam sie Bubelek jest moim idolem od najmloszych lat, chce byc taka jak ona !

Lord_Nerevar
10-06-2005, 23:14
Na sobie... zaraz będą tematy jaki outfit lubicie, jaki jest największy noob :/ -.-'

Fisalu
10-06-2005, 23:14
Fisalu - dlaczego? Bo zaklada debile tematy...

No to wymyśl lepszy temat mądralo X(

Adolphus Elbragol
10-06-2005, 23:30
@Fisalu, a po co w ogole zakladac, jesli pomysl, masz zamiar argumentowac tylko w ten sposob?

@topic: nie cenie ludzi za lvl, czy skille - bardziej za charakter i styl gry (a takze "fantazje ulanska" - jedna z nielicznych, typowo polskich cech, ktora lubie). Dlatego postawie na Matiego Armanio - kto zna, zapamieta go na dosc dlugo.

Thomasi
10-06-2005, 23:32
moim idolem jest bubble nick...fisalu za najmadrzejszy temat na tym forum ale przede wszystkim moim idolem jest cachero chcialbym byc taki jak onwygladac jak on pachniec jak on zachowywac sie jak on, drapac sie jak on i wszystko robic jak on poprostu marze zeby byc cachero ehh no pomarzyc dobrze jest. HAIL FISALU wiecej takich plz a nigdy nie przestane sie smiac

Rybzor
11-06-2005, 09:28
Ja najbardziej lubie panią Bubble, wg mnie jest legenda Tibi, gra bardzo dlugo i zawsze bedziemy o niej pamietac mimo, ze niektorzy juz maja wyzszy lvl :]

Qurito
11-06-2005, 09:44
Zevs Mighty Thunder 88 Master Sorcerer z Aurea jest moim protectorem i idolem godnym do nalsadowania dla mnie:]
Hail Zevs Mighty Thunder!

Motoko
11-06-2005, 10:01
Idole z Astery : Mona czarownica lvl 33 Master Sorcerer ( Swietna kumpela, swietnie gra,jest uczciwa i zawsze mi pomaga.) John tanto lvl 18 paladin ( Zarabisty kolo !!! :p dednal dwa razy od cycka stracil crown legi,aola i z optymizmem kupil nastepne :p.)

Idole z Fortery: Xenoth Franarka 26 lvl knight( Moj rl brat :) ma niezle eq i skille ! gra zarabiscie i nie boi sie pk ;) wspol lokator tzn. mamy wspolny domek :p zawsze mi cos poradzi i kopsnie jakiegos itema ;D)
Paladyn Czlowieka 44 lvl Royal Paladin ( Dobry kolega :] ma niezlego speeda w expieniu niezle skille i niezla zonke :D respect ! )

Jojo Ninja
11-06-2005, 10:18
Zekiv - 100+ Aurea
@Qurito
Zevs to frajer tyle powiem ...

Severyn
11-06-2005, 10:42
Ja *******e juz nieraz byly takie debilne tematu ale looz i bubble moze jets najlepsza to gowno parwda nie zgadzam sie!! jak jzu to cachero ale ja podziwiam kumpal z klasy gra druidem Fiyona.

Jojo Ninja
11-06-2005, 12:41
@uP:
1. Skoro sie nie podoba to czemu odpowiadasz? :>
2. Naucz sie pisać :>
3. Co do Cachero i Bubble znam o wiele gorszych z lepszymi skillami i mlvami :>
btw. Bubble to ma looz, ona padnie i już jest cofka Antici -.-

ripper
11-06-2005, 13:22
@uP:
1. Skoro sie nie podoba to czemu odpowiadasz? :>
2. Naucz sie pisać :>
3. Co do Cachero i Bubble znam o wiele gorszych z lepszymi skillami i mlvami :>
btw. Bubble to ma looz, ona padnie i już jest cofka Antici -.-

Daj mi ssa z informacją o tym że Antica jest cofnięta (po tym jak Bubble padła). Czemu wy sie jej do cholery czepiacie? Żałosne.

Moimi idolami jest cała rodzina Del'toro. Lurerzy, thirefy, power abuserzy, pkerzy ale genialni gracze.

Hadi
11-06-2005, 13:23
Moim idolem jest: Cachero
dlaczego ?? nie wiem :D :D :p :p może dlatego że ma największy level

tibioma
11-06-2005, 13:48
Harrina Jilnoy. Dlaczego? Bo Betty jest wporzo, fajnie się z nią gada w grze :P

Jumboss
11-06-2005, 13:58
pomysł na temat całkiem niezły mimo że niektórzy uważaja inaczej -.-
@topic
Moimi idolami są głownie ludzi z mojego servera, choć nie tylko.
i tu np. Spanky Templeton za zaje@$*y PvP,
Wufahufi Lecter za kosmiczne akcje przed Thais depotem,
Dawid Ded za to ze jest i Cachero za to że udowodnił że nie tylko Knight'ci mogą być high-high lvlami. Pozdro dla nich! :cup:

Masamune
11-06-2005, 14:12
Hail-Yberius-Hail-Hiberna-Hail
Spoko qmpel lvl 100+
zawsze pomoze lub cos doradzi
You see yourself.You are Royal Paladin...blablabla(Protected By Yberius) :)

Morin
11-06-2005, 14:14
Odpowiedz jest prosta. Moim Idolem jest oczywiscie Eternal Oblivion... w 2 lata dogonil Bubble, zrobil najlepsze skille na swiecie, no i jako jedyny knight ma 9 m-level... Gdybym mial skilowac tyle co on to bym dostal swira.. B)

Berials
11-06-2005, 14:14
Moimi idolami jest cała rodzina Del'toro. Lurerzy, thirefy, power abuserzy, pkerzy ale genialni gracze.

Chociaż to nie patriotyczne w pełni Ciebie popieram, Del'Toro mają pare cech których nam brakuje: lojalność, zgranie i odwaga, a no i grają genialnie miałem okazje się o tym przekonać bo raz napadli na Isaryjskie Ab'Dendriel kiedy tam stacjonowałem, a no i to zabicie obładowanego runami UH Gottara dosłownie majstersztyk.

Ok ludzie możecie zaczynać na mnie najeżdzać.

paffelek
11-06-2005, 20:46
Odpowiedz jest prosta. Moim Idolem jest oczywiscie Eternal Oblivion... w 2 lata dogonil Bubble, zrobil najlepsze skille na swiecie, no i jako jedyny knight ma 9 m-level... Gdybym mial skilowac tyle co on to bym dostal swira.. B)
może ma świra? =] nie no, ale co do idola się zgadzam w 100%

Lazixv
11-06-2005, 20:55
Mówcie co chcecie ale moim idolem jest Karwa \m/

Diabel Marcin
11-06-2005, 20:57
A co to jest Fisalu.

Noob Noob newbie das newbie newbie newbie.
Newbie das klaine krokodil.

ripper
11-06-2005, 20:59
Chociaż to nie patriotyczne w pełni Ciebie popieram, Del'Toro mają pare cech których nam brakuje: lojalność, zgranie i odwaga, a no i grają genialnie miałem okazje się o tym przekonać bo raz napadli na Isaryjskie Ab'Dendriel kiedy tam stacjonowałem, a no i to zabicie obładowanego runami UH Gottara dosłownie majstersztyk.

Ok ludzie możecie zaczynać na mnie najeżdzać.

Eeee tam... Ubicie Gottara to nie problem :s strapowali go w 20 więc miał małe szanse :s a właściwie żadnych... Co do patriotyzmu to Tibii do tego nie mieszam... W sumie to 3 razy padłem z ręki DT'ka, ale i tak ciągle uważam ich za najlepszych... To ich drużynowe PvP...

Badzo
11-06-2005, 21:33
omfg

czaczero jest mojim idolem bo ma dórzy lefel i ma dórzo kasy!

Kebes
11-06-2005, 21:59
Moim Idolem jest oczywiscie Eternal Oblivion

Co tu dużo mówić :) Zgadzam się.

sebcio
12-06-2005, 13:15
Idole z Astery : Mona czarownica lvl 33 Master Sorcerer ( Swietna kumpela, swietnie gra,jest uczciwa i zawsze mi pomaga.) John tanto lvl 18 paladin ( Zarabisty kolo !!! :p dednal dwa razy od cycka stracil crown legi,aola i z optymizmem kupil nastepne :p.)

Idole z Fortery: Xenoth Franarka 26 lvl knight( Moj rl brat :) ma niezle eq i skille ! gra zarabiscie i nie boi sie pk ;) wspol lokator tzn. mamy wspolny domek :p zawsze mi cos poradzi i kopsnie jakiegos itema ;D)
Paladyn Czlowieka 44 lvl Royal Paladin ( Dobry kolega :] ma niezlego speeda w expieniu niezle skille i niezla zonke :D respect ! )

Heh, mi sie nie wydaje, zeby on kupil nastepne c legi z "optymizmem" moze ukradl z optymizmem, owszem. Niezly zlodziejaszek.

@topic
Rollst Haroni ;)

...:::Mareczek:::...
12-06-2005, 13:20
mona jest spoko ale john to za***any thief 2 razy bohy w ten sam dzien chcial mi ob***ac nie dal na trade bo nie polozylem na ziemi bohow... wszystko co on ma to za***ane.

@topic
Jeme omek