Pokaż pełną wersje : KoRn w polsce
elo,
wybiera sie ktos z was? na forum duzo metali widze i mysle ze ktos pojedzie :P ja na bank jade. koncert 31 sierpien ;\ (na zajutrz do szkoly ^^) w katowicach, bedzie jazda ; >
Dan the Automator
11-06-2005, 12:58
Jeśli mieli by grać tylko z pierwszej i ostatniej (NIE "de best of") to mógłbym ich zobaczyć ;)
Gniewosh
11-06-2005, 17:19
Kurde, szkoda, że nie jakoś wcześniej niż 31 sierpień.
Nie dam rady :((
Dr. Bitter
11-06-2005, 19:12
Oj bede, oj bede i bedzie sie dzialo, oj bedzie!
news na buttsexcrips!!!! O_O!!!!!!:
to all polish fans
i made our booking guy book a show there in poland im very excited to play there again hope you guys are happy and i dont want to see anymore come to poland posts cause we are coming soon hehe
]v[ichal
12-06-2005, 12:31
po ile bilety?
Arrivald
12-06-2005, 12:38
sie zobaczy
Arthus Drag'Tail
12-06-2005, 16:31
Niesamowicie bym chcial pojechac, ale na to nie ma raczej szans.. :( (Rodzice i kasa) :/ To jest jeden z moich ulubionych zespolow, wiec zawsze chcialem zobaczyc ich na zywo...
Michaleq
13-06-2005, 17:11
A ja tam metalu nie lubie, a za te pieniądze to juz wogole :P
Dan the Automator
13-06-2005, 17:53
mam juhs wiecej informacji:
zagraja rowniez Opeth, Lacuna Coil "oraz jeden polski zespół",
wejscie od 16:00
Ceny biletów :
105 zł - sektor niebieski
115 zł - sektor czerwony
120 zł - płyta (miejsca stojące)
150 zł - sektory czerwone H oraz J
200 zł - loża
Bilety będą dostępne w sprzedaży w sklepach muzycznych oraz Empikach od piątku tj. 17.06.2005. W sklepie internetowym Metalopolis będzie można je zamiawiać od jutra tj. 14.06.2005.
na podstawie www.kornzone.pl
ROTFL!!! Myślałem, że Dillinger Escape Plan supportujący SlipKnota to ROTFL roku, ale to jest lepsze! Opeth i Korn? To nie jakiś dowcip :p?
nie ; p
chyba ze metalmind se robi jaja? o_O
Te najtańsze bilety to 'płyta', right?
Może się wybiorę, chociaż taką kasę to wolałbym wyrzucić na coś lepszego niż Korn. Trzeba to jeszcze przemyśleć ; ).
przecież jest forum metalocośtam;|myśle że to do dupy skoro temat "wywiad z dj nekro został usunięty bo jest technocośtam"to ten los powinien spotkać ten temat,ale nie spotkał-.-
#up:
Ale tamten "wywiad" był kijowo-denny pod każdym względem.
#topic:
Z!0/\/\Z tu macie płytke Korna... po co jechac? +P (by Kald)
http://scifi.pages.at/gnatu666/music/pelnealbumy.htm
]v[ichal
14-06-2005, 16:34
Z!0/\/\Z tu macie płytke Korna... po co jechac? +P (by Kald)
Dla Opetha -,-
Dan the Automator
14-06-2005, 16:47
przecież jest forum metalocośtam;|myśle że to do dupy skoro temat "wywiad z dj nekro został usunięty bo jest technocośtam"to ten los powinien spotkać ten temat,ale nie spotkał-.-
1. Korn jest raczej średnio metalowy
2. Korn'a znają miliony - Dj Nekro - zdziwilbym sie gdyby ktoś ponad wasze forum
3. Przeciez tamten temat aż prosił się o zROTFLowanie ;)
ok już rozumię i żeby nib było oftopa to korn był w nirvanie tak:P?
150zł+ benzyna, ja sie nie wybieram, troszke za drogo, lepiej dozbierać i kupić sobie porządne głóśniczki ( altus 140+ po malutkim tuningu) dobre audio i też jest fajnie, co prawda nie ma klimatu koncertu ale za to te emocje kiedy sąsiedzi chcą wzywać policje :D
Arrivald
24-06-2005, 23:26
Bilety zakupione i jade na pewno. Ale jest lipa ze ch.ujek gitarzysta ostatnio odszedl z zespolu i nie wiadomo co poczna ; )
Hehe ja chyba też jadę.Bilety po 120 zyla(najtańsze)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.