PDA

Pokaż pełną wersje : tibia.pl - Twoja strona

bosal
16-07-2003, 00:11
Strona jaka jest taka jest ... :) jak na początek całkiem fajna - prosto przejrzyście, ale chcemy to zmienić, dlatego piszcie na forum co chcielibyście tu zmienić i czego brakuje, oraz jakie są błędy. Błędy będziemy poprawiać od razu, a reszta pojawi się w nowej odsłnie. Narazie jednak wszystko pozostaje jak jest :). Zapraszamy do współpracy. Czekamy rónież na prace waszego autorstwa (animacje, tutoriale itp...)

Spider
22-07-2003, 19:24
Zagłosowałem na tak, chociaż jest tu kilka rzeczy do poprawy :P. Mam nadzieje, że takowe zostaną dokonane :).

re: bosal

Szkoda, że nie można dać swojego avarta :(. Mam nadzieje, że to sie zmieni :).

Dan the Automator
23-07-2003, 08:27
Nawet nawet tyle, że mam wrażenie iż jest to kopia tibia.gery.pl z paroma poprawionymi błędami i paroma nowymi.

BTW Jak robic ankiete?

bosal
23-07-2003, 12:37
avatary zaraz włącze, ankiety też chyba nieaktywne zaraz zobacze

Avek
26-07-2003, 08:09
Elo strona morze byc ale no wkurwai mnie tibia.gery wlaczam zeby obejrzec screny kumpli co zamiescili a tu niedziala strona "Strony niemorzna wyswietlic" pwoiem kumplom zeby tu zarzucili screny

Cien
08-08-2003, 13:11
a moze udostepnicie domenke - strony graczy o tibi pod adresem - www.cos tam.tibia.pl :P

Sir Derman
22-08-2003, 17:57
Daje swój głos na tak bo częsciej siedze tu niż np: na gerym.

Stronka cool!!!

Yogi
22-08-2003, 20:59
ja dodam ze odkad pojawila sie ta strona to na gerego juz wogle nie wchodze a to o czyms swiadczy :P

Seler
23-08-2003, 21:47
Stronka jest ok ale mozna by bylo dodac np wyszukiwarke graczy i informacje o nich

Mirthal
27-08-2003, 13:38
A ja nie zaglosowalem i troche ponazekam... Bo nie moge (ogolnie to forum u mnie "troche" sie jebie).

A wiec to "troche" = nie moge przejsc bezposrednio z forum tibia.pl przejsc do topicu bo blad ,po wyslaniu odpowiedzi tez blad ze nie ma takiej strony (ale odpowiedzi sie ukazuja).

Gdzie sa wskazowki w zabijaniu potworkow? Heh? W przygotowaniu troche dlugo juz... (od powstania dzialu... a jak nie masz i nie zamierzasz pisac do danego potworka wskazowek wstaw w miejsce tego "-") daj chociaz jakas prowizorke ,lub czyjes a jak nie to popros kogos o napisanie.

Po za tym owe wskazowki rozjezdzaja tabelke ,nie lepiej dac wskazowki pod tabelka ,latwiej by sie czytalo i tabelka przejrzysta.

Opis czaru Fire ball:

Bardzo przydatny czar, nie tyle do zabijania, lecz do blokowania potworów typu Giant Spider itp.

Od kiedy fire ballem blokuje sie potwory? A tym bardziej GSy? Cos Ci sie pomerdalo z fbomba. Ide szukac jeszcze bledow w czarach ,ogolnie strone jest dobra (przynajmniej dziala ciagle nie tak jak gery i szybciej dziala.).

EDIT:

Wedlug mnie powinno byc jeszcze czy czar jest runniczy (+ jesli tak - jesli nie) i jesli jest to mlvl potrzebny do uzywania.

- Exiva " - 20 many kosztuje

- Magic rope - To chyba dziala jak lina tyle ze musisz stac na tej kropce ,przynajmniej mi tak sie zdaje ze to nie daje "Magiczna lina, dzięki niej będzies zmógł wspiąć się na niedostępne pólki skalne itp."

- Hmm co to jest "Poziom potrzebny do używania " ? Chyba powinno byc "Poziom potrzebny do tworzenia " lub cos w tym stylu bo do uzywania z Mlvl mi sie kojarzy

- Mala literowka przy opisie czaru "Poison field"

- Antidote rune przywraca HP?? (nie uzywalem)

- Energy field zadaje od 55 wzwyz potworowi chyba ze padnie szybiec

- Ultimate Healing nie przywraca czasem w zaleznosci od lvlu? od 250 wzwyz? (chodzi o spontaniczny)

re down: No dobra ide se poczytac forum :P po prostu nie mam co robic (trening) tzn nic mi sie nie chce robic :P (skopana pogoda :/)

Yogi
27-08-2003, 13:51
nawet sie nie trudz z szukaniem bledow

juz kilka razy pisalem ze summon monster kosztuje 2000 a nie 200, podawalem tez blad w expie i nikt tego nie poprawil

ps. ostatnio forum cos strasznie wolno chodzi

Alienowiec
21-09-2003, 07:53
Oryginalnie dodany przez bosal
Strona jaka jest taka jest ... :) jak na początek całkiem fajna - prosto przejżyście, ale chcemy to zmienić, dlatego piszcie na forum co chcielibyście tu zmienić i czego brakuje, oraz jakie są błędy. Błędy będziemy poprawiać od razu, a reszta pojawi się w nowej odsłnie. Narazie jednak wszystko pozostaje jak jest :). Zapraszamy do współpracy. Czekamy rónież na prace waszego autorstwa (animacje, tutoriale itp...)

Stronkajest calkiem w porzadku tylko brakuje mi jednej rzeczt - Czata

Winnie The Pooh
21-09-2003, 07:53
kurde stronka tibia.pl jest dla mnie najleszpa podwzgledem informacji , opisów , pomocy ,zgadzam sie z Dobo ... forum ... szczerze w porównaniu z Gery.pl to jest do dupy ... nie moge sobie nawet podpisu normlanego wstawić ani nie moge mojego avataru wkleić co za szajs ... ale poza forum i troche szatą graficzną stronka jest naprawde wyrąbista :)

rex
21-09-2003, 10:06
strona cool, forum tez cool (nie moge porównywac z gery bo na tamtym nigdy nie byłem) wszystko jest spox a co do błędów to nie wiem moze tylko jesli chodzi o opisy ale sie nie znam, no i brakuje IRC-kanału i czata ale dobrze ze zastępczo jest ten Zigiego zarzućcie na strone ten link

Karol7k
21-09-2003, 11:00
Strona bardzo fajna :D , ale
1)Z downloadu nie chce mi sie ściągnąć pare rzeczy
2)Opisy przy potworach mogły by być bardziej praktyczne

głosowałem na TAK

Gimlos
21-09-2003, 16:31
wedlug mnie brakuje tutaj czata i opisow broni czyli orientacyjnej ceny specjalnych zdolnosci,czy oplaca sie kupowac,na kogo jest najlepsza itp. poza tym super ale te dwie rzeczy plz dodajcie!

Haguœ
21-09-2003, 16:52
no nie moge sie jeszcze wypowiedziec bo jestem nowy ale pewnie mim sie zpodoba bo tibia t świetosc :D

Haguœ
21-09-2003, 17:00
jusz po kilku minutach ogladania strony mi sie podoba to jest swietne chociaz sa drobne bledy :D ale ogolnie jest fajna . mam nadzieje ze te drobne bledy zniknal ale tego nie wymagam bo i z bledami jest fajna :D

Asieks
21-09-2003, 19:26
Ja tez sondze ze ta strona jest "kopiom"tibi.gery.pl,ale ujdzie w tlymie miendzy ludzmi :D
--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--
Asieks/Mag/21lvl+/26mlvl+/Lunara/Ab'Dendriel/ ---poszukuje gildi
charakter kolegi :))
Mesyszor/knight/17-18lvl+/skill;43/37/mlvl../Lunara/Ab'Dendriel

maku
22-09-2003, 00:30
Głosowałem na może być ponieważ strona jeszcze nie jest idealna. I wiem że z upływem czasu będzie dążyła ku doskonałości.
(i też zanalazłem błąd który znajduje się w downloads\inne pliki i 3 ramka od góry) :)

eerion
22-09-2003, 05:38
Oddałem głos an tak.. Jestem eurotibijczykiem :D No ale dobra uważam że stronka jest bardzo dobra. Korzystam czasami z innych, ale spontanicznie. Do poprawy jest według mnie mało rzeczy ale jestem idealistą. Ps. zamierzam stworzyć własną stronkę o tibii. czy mógłbym zpożyczyć część materiałów?? ?(

Karol7k
22-09-2003, 12:48
Strona jest naprawde dużo lebsza od innych o tibii ! :))

Kosior
03-10-2003, 22:16
Stronka nawet spox

Bobercjusz
11-10-2003, 20:23
jak dla mnie gery to ****** a tibia to jest cus piknego ale jak narazie wyczilem 2 bledy ktore trza poprawic
*1*- jak sie dodaje glos ale nie w sadzie tylko ocen temat to zamiast polskich napisow typu twoj glos zostal oddany to pisze po chinsku lub ukrainsku
*2*- niema takiego czegos jak "Szukaj" bo jest tylko do forum ta opcja

mam nadzieje ze zostanie to jak najszybciej usuniete i zrobione

Blood-Rain
17-10-2003, 10:40
Głosowałem na TAK, bo mi sie widzi przejrzysta, i dużo rzeczy przydatnych za to THX adminom :P

pOzDrO @ll

Ice
17-10-2003, 19:25
No stronka spoxik bardzo mi sie podoba, a co do zmian i innych takich to bym proponowal skonczyc dzial z monsterkami (nie ktore opisy sa nie skonczone, poodswiezajcie je ogolnie bo chyba po tym duzym update-cie to nie ktore potworki maja nowe stufiki) dozucie czacik ;) przyda sie (gery dostanie po d00pie :P) no i w sumie to wszystko co do reszty to nie mam zarzutow ;)

p.l
17-10-2003, 21:47
Oryginalnie dodany przez Mirthal
EDIT:

Wedlug mnie powinno byc jeszcze czy czar jest runniczy (+ jesli tak - jesli nie) i jesli jest to mlvl potrzebny do uzywania.

przyznam przydałby się mlvl do używania ale co do czy jest runiczny to jakbyś zauważył jest tam charge/ładunek, a więc jeżeli nie ma żadnej liczby to czar jest spontaniczny

vidiel
18-10-2003, 01:49
Ale sie wkurzyc mozna na te servery zapchane nawet o 2 w nocy.Siedze dzis od rana i pogralem se tylko z 2h max.Caly czas co widze to Libera zaladowana na maxa X( .Jaja se z ludzi normalnie robia. TIBIA RLZ

Weezee
18-10-2003, 19:04
Ogólnie strona ujdzie. Zobaczymy za jakiś czas co z nią będzie.:P

Asieks
18-10-2003, 21:30
Moze byc.Chociaz som to male blendy np.dotyczonce sforkow...=]

Lord piccolo
20-10-2003, 20:03
zagłosowałem na TAK, strona jest fajna mimo niektórych niedorubek