zaloguj się

Pokaż pełną wersje : NANERENDERIEL "Reklama Imposible is nothing"

Saviol007
11-06-2005, 15:12
Szybka lekcja zabijania w wykonaniu Misia mojego :) zrobila cos o czym ja nigdy niemyslalem, wydaje mi sie, ze Firma Adidas bedzie zainteresowany ta reklama :P NANE Gratz !!! i kazdy powinien to powiedziec!
Ps. ktos da jakis zly kometaz to urwe glowe..........
http://rapidshare.de/files/2313322/nanerenderiel.rec.html
Coment plx...
@jesli chce ktos cos zlego powiedziec na ten temat to niech najpierw wstawi filmik jak robi to lepiej.

Mystic Bosman
11-06-2005, 15:23
Nothing special , na 78 levelu widzialem kolesia trapnietego przez 4 gsy i dla kolo dwarven brige i dal rade , a co do eq to niewiem wy tam na calmerze wszystko takie tanie a w c-armach lazicie?:D nieno musialem sie tego uwalic poniewaz na celescie ktura ma 7 miesiecy 70+ levele min. maja dsm :P

Saviol007
11-06-2005, 15:29
Nothing special , na 78 levelu widzialem kolesia trapnietego przez 4 gsy i dla kolo dwarven brige i dal rade , a co do eq to niewiem wy tam na calmerze wszystko takie tanie a w c-armach lazicie?:D nieno musialem sie tego uwalic poniewaz na celescie ktura ma 7 miesiecy 70+ levele min. maja dsm :P
zawsze ktos musi byc glu... a tamten kolo zabil te gsy i dla czy tylko uciekal -.- a co do eq niewazne ze jest tanie ale jak ktos gra uczciwie bez zadnych mc a musi kupic uh to lapie sie kazdego sposobu
Ps. widizales jak kolo to zrobil ale my niewidzielismy no a moze masz filmik czy poprostu walki wciskasz.

Alekss
11-06-2005, 15:30
taki sobie ale zmarnowales tylko uhy i chhciales zaszpanowac X(

atrureks
11-06-2005, 15:30
jak dla mnie troche marnowanie uhów
ale gz pokonania 4 GS'ów naraz ;)

Saviol007
11-06-2005, 15:34
idzcie stad z takimi kometazami co was interesuja jej uhy to niejest moj film tylko nane chciala to zrobila twoje uchy ze sie martwisz? niepotraficie kometowac normalnie tylko jak nie :
Jestem pierwszy
Strata uh
Slabe
Zrobil bym to lepiej.
<nieznacie sie nic na dobrym filmie ryzykowala zeby nie zaszpanowac tylko kurde zebyscie mieli co ogladac a nie tylko anihilatory i nudne pk na niskim lvlu docencie to albo naprawde nierubcie czlowiekowi przykrosci skad wieice czy dziewczyna nijest wrazliwa?
Zastanowcie sie 3 razy puzniej napiszcie kometaz...!!!

phoneix
11-06-2005, 15:37
taki sobie ale zmarnowales tylko uhy i chhciales zaszpanowac X(

Przeciez to nie jego film, bozee... a tak pozatym to zanim zaczniecie sypac wypowiedzi typu " i co z tego? zaden problem X( X( X( "to polecam najpierw sprobowac ....

Thelarion
11-06-2005, 15:40
pr00 h4rdc0r3 own3ge ( ;

gracias,vax be with u ; *

Koronowany rycek
11-06-2005, 15:46

15:51 Nanerenderiel: i jeszcze 1 prosba: na forum odczepcie sie od mojego eq

Myśl masterze
Po 2 to jest dziewczyna i nie jest pg'rem jak inni maniacy... Ma rl zycie a nie tylko tibia-.-

atrureks
11-06-2005, 15:47
idzcie stad z takimi kometazami co was interesuja jej uhy to niejest moj film tylko nane chciala to zrobila twoje uchy ze sie martwisz? niepotraficie kometowac normalnie tylko jak nie :
Jestem pierwszy
Strata uh
Slabe
Zrobil bym to lepiej.
<nieznacie sie nic na dobrym filmie ryzykowala zeby nie zaszpanowac tylko kurde zebyscie mieli co ogladac a nie tylko anihilatory i nudne pk na niskim lvlu docencie to albo naprawde nierubcie czlowiekowi przykrosci skad wieice czy dziewczyna nijest wrazliwa?

to tylko film <lol> jeszcze sie załami psychicznie... -.- wstawiłes na forum wiec kazdy wyraza SWOJĄ opinie... ;)

Gniewosh
11-06-2005, 15:50
GRATZ!!!

Impossible is nothing and I am who I am :)

Gohan Demon
11-06-2005, 16:16
Jestem pierwszy
Strata uh
Slabe
Zrobil bym to lepiej.
LOL LOL LOL ! ! ! :glupek:
1.Kup se slownik
2.A czy ty uwazasz,ze jesli komus sie nie podobal film,to wtedy zle komentuje ?? BIG ROTFL
3.I co z tego ze ryzykowala ?? to ze ryzykowala,znaczy ze to jest dobry film ?? NEXT BIG ROTFL
4.Jest wrazliwa ta ?? to znaczy,ze mamy jej w dupe wpychac mile comenty ?? MAX ROTFL
5.Ok,zastanowilem sie i "puzniej" dalem comenta. Patrz pkt 1.

P.S
Zaraz ten kolo mnie zbluzga za to,ze zle skomentowalem :blazen: :balwanek:
P.S 2
Blagam nie dawaj juz wiecej filmikow,albo przynajmniej sie nie udzielaj ;) .

Nanerenderiel
11-06-2005, 16:33
po tym co przeczytalam to moge stwierdzic ze srednia wieku to 13 lat, bez podstawowej wiedzy elementarnej na temat slownika ortograficznego. naogladaliscie sie anihilatorow i filmow z postaciami na 150 lvlach i teraz juz nic dla was nie bedzie ciekawego. a sami sciskacie te swoje 15 lvle i tylko blagacie: "dont kill i pay"

mala prosba: niech kazdy z was postara sie wystawic filmik na takim przynajmniej poziomie i da link

Gohan Demon
11-06-2005, 16:38
@up
LOL,naprawde jestes jedyna,TA JEDYNA.
OMG ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL.
Mam mniejszy lvl niz ty,a robie owiele wiele wiele wiele bardziej widowiskowe filmy niz ty.Chcesz linki,to se poszukaj na forum.
@down
Niechce mi sie postowac z ulomnymi dziecmi ktore mysla,ze jak dadza 1 beznadziejny film,to zablysna na forum.
@edit
jest taki cwancys,nazywany przyciskiem magikow zwie sie "EDYTUJ"
ja juz sie nie bede udzielal w tym topicu,szkoda mojego czasu na sieroty, ktore utracily kogos bliskiego i teraz,proboja zablysnac na forum.

Saviol007
11-06-2005, 16:39
1.Kup se slownik
2.A czy ty uwazasz,ze jesli komus sie nie podobal film,to wtedy zle komentuje ?? BIG ROTFL
3.I co z tego ze ryzykowala ?? to ze ryzykowala,znaczy ze to jest dobry film ?? NEXT BIG ROTFL
4.Jest wrazliwa ta ?? to znaczy,ze mamy jej w dupe wpychac mile comenty ?? MAX ROTFL

P.S
P.S 2
Sraj sie idioto jak chcesz sobie czytac slownik to sobie czutaj co mi to da ze napsize bez bledow jak i tak wiekrzosc tutaj to to co nane napsiala analfabeci klasa 1-3 -.- a pozatym niehce mi sie ROBIC: Ó, Ę, Ą, -.-

Saviol007
11-06-2005, 16:42
@up
LOL,naprawde jestes jedyna,TA JEDYNA.
OMG ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL.
Mam mniejszy lvl niz ty,a robie owiele wiele wiele wiele bardziej widowiskowe filmy niz ty.Chcesz linki,to se poszukaj na forum.
hahaah idz stad downie... co nzywasz widowiskiem!!? jak solujesz trola czy jak dedujesz przez DLa? czy mzoe jak soluesz DLa z Sd up down na tower uuu super widowisko P.A.L.A.N.T tak
PS dawno chyba w bagazniku po lesie niejezdziles??
hrh
Btw. jak slysze takich idiotow to jestem za aborcja

Desh
11-06-2005, 16:43
W sumie filmik całkiem ciekawy. Kilka razy było gorąco hehe
Eq moglo by byc lepsze ale nie jest zle - nie czepiam sie ;)
Skile sa b fajne, duzo knightem nie gralem ale ja juz przy skilu 60 wymiękałem :D

Aha i nie denerwuj sie tak badzo krytyką, jednym się podoba innym nie, tak jest zawsze i tak będzie tego nie zmienisz :P

Koronowany rycek
11-06-2005, 16:43
Saviol uspokuj sie ....
Każdy ma prawo skomentowania od tego jest ten przycisk
Nie każdemu podobają sie filmy z gsami...
No i saviol śpiesz sie powoli:] bo wiele błędów sadzisz:P

Saviol007
11-06-2005, 16:47
Saviol uspokuj sie ....
Każdy ma prawo skomentowania od tego jest ten przycisk
Nie każdemu podobają sie filmy z gsami...
No i saviol śpiesz sie powoli:] bo wiele błędów sadzisz:P
Koro ty tez masz cos do pisowni -.- wali mnie to jak pisze i ciebie tez powinno-.-
PS. Forum to nie dyktando wiec jak mozesz sie rozczytac to w czym problem?

Maxi skywarien
11-06-2005, 16:48
Filmik jest rox tyle redow bylo:D gz

Raul
11-06-2005, 16:51
Dla mnie filmik nudny, było tylko ciekawie gdy miała red hp. Ale sam bym na pewno tak nie ryzykował.
Ogólnie nudny, cały czas to samo, przynajmniej miałem co robić gdy jadłem sobie pizze. ;)

Saviol007
11-06-2005, 16:52
w tym temacie jeszcze brakuje zeby ktos powiedzial ze to Ots albo fake hahaha...

vaviec
11-06-2005, 17:01
Koro ty tez masz cos do pisowni -.- wali mnie to jak pisze i ciebie tez powinno-.-
PS. Forum to nie dyktando wiec jak mozesz sie rozczytac to w czym problem?
Mylisz się-mnie to obchodzi, wielu to obchodzi to jest PUBLICZNE forum a nie twoje t są wymogi i masz obowiązek postępować tu zgodnie z regulaminem , a robiąc błędy ortograficzne i obrażając innych forumowiczów je łamiesz.

topic@
Według mnie
1-film nudny(chociaż powiem , że jest to wyczyn)
2- strata uhów~;)
3-Nie jest to niemożliwe-.-

Saviol007
11-06-2005, 17:03
Mylisz się-mnie to obchodzi, wielu to obchodzi to jest PUBLICZNE forum a nie twoje t są wymogi i masz obowiązek postępować tu zgodnie z regulaminem , a robiąc błędy ortograficzne i obrażając innych forumowiczów je łamiesz.

topic@
Według mnie
1-film nudny(chociaż powiem , że jest to wyczyn)
2- strata uhów~;)
3-Nie jest to niemożliwe-.-
nastepny POPRAWNY 12 LATEK na tibi tez psizesz Ę,Ą przez bibulkĘ?
P.S JEJ uhy wiec sobie traci -.-''

vaviec
11-06-2005, 17:06
up@
twoje uzasadnienie jest równie załosne jak twoje błędy.
I nie oceniaj ludzi po tych 2 cyferkach pod avatarkiem ok?synku?
Sorrka malutki ale ja niejestem maniakiem z okularami ktory czyta slowniki i Harrego Potera pff tylko czlowiekiem ktory ma cos innego na glowie nie meczenie sie z ALT+A,O,E,N -.- dajs e siana Tato.
Harry potter?co to?...skąd wiesz kim ja jestem?
Okularów nie nosze ...nie jestem grubym idiotom który nie wychodzi z domu , a jak masz jakieś kompleksy to się powieś.

Margarius
11-06-2005, 17:08
Bardzo fajny film dużo redów ;) I moja opinia na temat tego tematu :] .
Po 1. Dlaczego uważacie że film jest głupi ?? Wiecie jak się musiały ręce trzęść osobie która ledwo się uhała ?
Po 2. Wiem że średnie na tym forum wieu to 13-15 lat ale sam mam 13 i mi się podobał więc nie obrażajcie innych jak ma 13 lat to noob bo ja mam 14 ^^
Po 3. Zejdzcie z Gohan Demona to spoko gość .Ma on żeczywiście wywalone filmy i nie jest noobem na 15 lv. -.- http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Gohan+Demon <-- hehe i najważniejsze zna się na mandze ponieważ ja też uważam że DB, DBZ, DBGT VERY VERY ROX !!!

Saviol007
11-06-2005, 17:10
up@
Sorrka malutki ale ja niejestem maniakiem z okularami ktory czyta slowniki i Harrego Potera pff tylko czlowiekiem ktory ma cos innego na glowie nie meczenie sie z ALT+A,O,E,N -.- dajs e siana Tato.

Margarius
11-06-2005, 17:13

No i spox każdy to szanuje. Ale dlaczego sądzisz że my jesteśmy grubymi noobami w okularkach he?

Saviol007
11-06-2005, 17:14
uhm niemialbym nic do niego jak by niebyl taki krytyczny i gdyby niemowil ze on potrafi zrobic leprze widowiska... bo niebyl na miejscu nane jak ja bily 4gsy jak miala reda, wiekrzosc z was tutaj jak zobaczy gsa to ma kupe w gaciach, a ona wykazala sie odwaga kazdy z was chyba ogladal L.O.T.R?

Dabek
11-06-2005, 17:54
No cóż, gdyby ten film pojawił się tu rok temu to by było "woow", "suuuper", teraz się naoglądali Annihilatorów itp. i wybrzydzają:P.

Może nic wybitnie ciekawego, ale lepsze też od wielu filmów które się tu pojawiają. Z mojej strony mogą powiedzieć że film był ciekawy, bo potwierdził moje obawy co do tego co się dzieje na gc mojej glidii jak mnie tam nie ma:P
17:38 Korialstrasz: zaraz bede mial macro
-.-
@ Zul

Rozumiem że bronisz Nane, rozumiem też że nie używasz polskich znaków diakrytycznych - w internecie jest to dopuszczalne. Ale...
Sorrka malutki ale ja niejestem maniakiem z okularami ktory czyta slowniki i Harrego Potera
... jest "odrobiną" przesady, atakujesz go, mimo że ma rację:
1. Nie ocenia się ludzi po wieku
2. Z tego że ktoś ma okulary to się dzieci w przedszkolu mogą śmiać - nie wiesz że krótko/daleko-widztwo jest chorobą (wadą) która wcale nie jest śmieszna i nie pomaga w życiu, a w większości przypadków nie jest też winą tego kogo dotyka (sam noszę okulary od niemal 7 lat, i gwarantuje ci ze nie od czytania słowników, ani też od siedzenia przed kompem - wtedy nawet nie marzyłem o tym że go będę mieć)
3. Żeby przeczytać książke nie trzeba być maniakiem, sam przeczytałem Harrego Pottera - w końcu tyle szumu dookoła tej książki, to dlaczego by się samemu nie przekonać. Ty go przeczytałeś że możesz oceniać i uważać czytanie go za coś ZŁEGO?
4. Ortografia... gówno mnie obchodzi czy masz dysleksje, dyzmózgowie czy po prostu ci się nie chce - nie potrafisz to nie pisz, na tym forum jest wielu ludzi (i ja się do nich zaliczam) którzy NIE TRAWIĄ słów "muj" "ktury", "hodzi" itp. Brak szacunku dla własnego języka - przykra rzecz, a nazywanie "maniakami" i pretensje do tych którzy ten szacunek mają - żałosne.

Kończąc - nie miej do mnei pretensji, tylko zastanów się zanim na kogoś napadniesz - możesz bronić swojego zdania, ale jeśli nie potrafisz tego robić bez atakowaina innych...no cóż.

Mam nadzieje że potrafisz też przyjąć słowa krytyki i przy następnym zalogowaniu się do gry nie ujrzę napisu "XX.XX: Zul Uliczny: ******* sie" lub coś takiego...

Saviol007
11-06-2005, 18:10
nie ma mowy dabeek :) z toba sie klucic nie bede bo masz racje poprostu ponioslo mnie strasznie bo stwierdzili ze ten film to Gówno! :/ a ja bardzo lubie Nane i ty chyba tez ja lubisz mozesz sie postawic w mojej sytuacji.
A jezeli ktos mi ciagle najezdza ze ja pisze niepoprawnie to mnie trzepie, nieoceniam ludzi po wieku tylko jak 12 latek nagle mi robi wyzuty ze z Ą,Ę to mnie szlak trafia a powiedzialem ze 12 latek w okularkach, bo chodzilo mi o Dzieciaki z klasa.. ;> tam sa takie wlasnie osobowosci... dzieciakow wymadrzajacych sie....
Ps.lamie regulamin daj mi bana, bo nie bede trawil takich ludzi ktozy uwazaja ze sa madrzejsi odemnie eeh niedam za wygrana i bede kometowal kazdy DUrny post obrazajacy ten film.

phoneix
11-06-2005, 18:49
up@

Harry potter?co to?...skąd wiesz kim ja jestem?
Okularów nie nosze ...nie jestem grubym idiotom który nie wychodzi z domu , a jak masz jakieś kompleksy to się powieś.

Czemu robisz z siebie wielce doroslego? masz 12 lat jestes dzieckiem i dobrze o tym wiesz, wiec sie nie oszukuj, a filmik na bank jest lepszy niz pk by 12 lvl palek, czyli max. na co stac wiekszosc tego forum :]

Stułbia
11-06-2005, 18:57
Saviol, ty chyba logujesz się na forum, żeby innych wyzywać, szydzić i pokazać jak bardzo dbasz o swoich kumpli.

A tak wogóle to filmik fajny, podobał mi się :D

P.S Anihilatory są nudne i to QS :P

Master Knight de'Vere
11-06-2005, 20:51
Nane Big Gratz! :p Zabićie 4 GS'ów na takim lvlu knightem to niezły wyczyn jeszcze raz Gratz! Super film ;)

!!!David!!!
11-06-2005, 21:36
Chyba go wcieło...
Ja sam mam 14 lat i staram się pisać jak najlepiej umiem i wierz mi nie ucze sie za dużo...

Sais
11-06-2005, 22:10
Filmik mi sie podoba. Tak jak to napisala nane nie wazne jakie eq, wazne jak sie walczy... Nie trzeba tu na nikogo wzucac -.-' inni pokazuja filmy jak zabijaja (ledwo lub zaliczaja zgona) behe lub dragi i nikt nic nie mowi, a tu: nie jeden a 4 GSy i to jej sprawa ile uhow na nie zmarnuje ;) Ogolem: spoko filmik B)

Poznanski Rycerz
11-06-2005, 22:25
Ty chyba zaraz okresu dostaniesz?! Spokojnie komus sie film nie podobal niech go skrytykuje a nie od razu go buczysz bo chcesz sie przed kolezanka popisac.
I nie cytuje sie zdjec. Co do filmu to sam bym tego nie zrobil wielkie Gratz dla niej!

Nanerenderiel
11-06-2005, 23:14
dzieki wszystkim za opinie.
a co do uhow - to uwierzcie mi ja nie gram tak jak wiekszosc zeby uhy liczyc, to jest gra i sie bawie tak jak mi odpowiada

Nanerenderiel
11-06-2005, 23:26
a tak na koniec to nie wiedzialam ze zsolowanie 4 gsow jest taka normalka dla kazdego na tym forum to bym nie zamieszczala takiego filmu

Biedny
11-06-2005, 23:27
Lol Saviol~ ty masz jakąś zrytą psyche.
Ludzie piszą tu po to żeby wyrazić swoją opinię, są szczerzy i tyle, a ty ich chcesz odrazu z błotem zmieszać. Bez przesady.

A filmik nawet niezły ;).

Angel of Death
11-06-2005, 23:47
"Niezły hardkor" w pewnym momencie miałaś 39 hp ^^ :P tylko jesli masz tak mało kasy teby kupić sobie lepsze eq to po co zarnowałaś chyba 3 bp uhów : >

Nanerenderiel
12-06-2005, 00:00
widze ze niezle tu przedszkole mamy.
a ja poprosze jakiegos MODKA o usuniecie postow nie majacych nic wspolnego z tematem

@ Angel
cala kasa z gry idzie na sell w rl

Matek
12-06-2005, 00:10
@Nanerenderiel: Brawo dla ciebie, ze jako jedna z niewielu osob na forum traktujesz Tibie jako gre a nie jako "eee... uhy sie nie zwrocily". A twoj eq: e tam... po co miec lepszy, taki widac starcza;)

@Saviol007: Wystawiles film na forum - pojawily sie komentarze.
Tez uwazam, ze jest nudny. A twoje stwierdzenia - zrob lepszy - sa jak gadka przedszkolaka. NIe krytykuj ludzi za to, ze wyrazaja wlasna opinie - inaczej: nie badz smarkacz.

I chyba nanerenderiel potrafi sie sama obronic? Jej tatus jestes czy co?

@down: sam zaczeles skakac wiec czego sie dziwisz?

Saviol007
12-06-2005, 00:14
@Nanerenderiel: Brawo dla ciebie, ze jako jedna z niewielu osob na forum traktujesz Tibie jako gre a nie jako "eee... uhy sie nie zwrocily". A twoj eq: e tam... po co miec lepszy, taki widac starcza;)

@Saviol007: Wystawiles film na forum - pojawily sie komentarze.
Tez uwazam, ze jest nudny. A twoje stwierdzenia - zrob lepszy - sa jak gadka przedszkolaka. NIe krytykuj ludzi za to, ze wyrazaja wlasna opinie - inaczej: nie badz smarkacz.

I chyba nanerenderiel potrafi sie sama obronic? Jej tatus jestes czy co?
Tak jstem jej tatus i co ci do tego moze ona chciala zebym ja bronil -.-'' smarkacz ?? ja -.- no nie baŁdzo nie baŁdzo a krytyka byla jakas do bani by zamiast krytykowac to wyzywali -.- wiec musialembranic nane...
@
Dziekuje bardzo Dabeek :D o to chodzilo :D

cadardocia
12-06-2005, 08:26
Nane spisałaś sie, wielkie gratz, to czego dokonałaś to nielada wyczn, jeszcze raz wielkie gratz. O właśnie, wielkie dzieki za ten film i za DEDYKACJE(czuje sie dumna) :)

a pozatym chciałam sie przyczepić do jednego gostka Gohan Demon, on napisał cos takiego:
"Mam mniejszy lvl niz ty,a robie owiele wiele wiele wiele bardziej widowiskowe filmy niz ty.Chcesz linki,to se poszukaj na forum."

miałam chwile czasu to spoglądnełam na fimy jego autorstwa i nie sądze żeby ue na 2-4 zerki czy bicie draga z dwoma DS'ami i palladynem było bardziej widowiskowe niż to co zrobiła Nane.

a pozatym to tibia schodzi na psy, wszyscy(większość) zrobili sie jakimiś niewyobrażalnymi materialistami i mistrzami
-LUDZIE PRZECIEŻ TO TYLKO ZABAWA!!!

Ogólnie oceniając: film był wyśmienity, Gartuluje Nane

Janoo
12-06-2005, 10:46
no... filmik, może i nie jest zbytnio widowiskowy, porywający, zapierający dech w piersiach, chociaz ten deep red powiekszył mi gałki w oczach na reszte filmu, ale film jest godny uznania, bo ktoś by powiedział ze sie boi albo szkoda mu run na takie fanaberie, szkoda Ci to ok, ale lepiej człowieku byś zrobił jakbyś napisał ze czekasz na kolejny wyczyn, moze tym razem 2 dl,
a eq? po co komu mpa i glegi, pół zycia w p-secie przebiegalem i nieuwazam ze to jest wstyd, ktoś kto tak uważa moze mieć syndrom nowobogackiego, zakładać złoto/srebro i ciuchy adidasa zeby pokazać że mam kase/pozycje i jestem cool, różni są ludzie, różne charaktery a świata nieda sie zmienić

@Nane: miło widziec brak kolejnego fraga na deathliscie ;)

cóż, zostaje mi tylko napisać, że czekam na kolejne, Ekspresyjne, z dużą ilością efektów wizualnych i masą wkoło ognia solo 2x dl ;)

@Dab: dowiedziałes sie ponurej prawdy so jest jak Cie niema :P

Pozdrawiam

Sir Emilio
12-06-2005, 10:54

"10:54 Nanerenderiel: i jeszcze 1 prosba: na forum odczepcie sie od mojego eq"

ah.... nietloerancja sie szerzy...

Tasiorstrasz
12-06-2005, 11:31
Ta wiadomość została usunięta przez: Dabek. Powód: parampampam
(Zul - rekordzista =P)

Filmik jest wporzadku , no nie jest porywajacy i strasznie ciekawy , ale zsolowanie 4 gsow nie jest napewno zwyklym wyczynem.

@ Dabeek
Kori to malutki cheater =P

@ Zul
Troche wiecej spokoju, przeciez po to sie wystawia filmy zeby ludzie ogladali i komentowali , gdy ktos skomentuje ponizej twojej woli nie mozesz go wyzywac , nie na tym to polega, trzeba zrozumiec.

Najwazniejsze ze filmik jest wporzadku :P

fylyp
12-06-2005, 11:55
@Nanerenderiel: Dla tej pani wielkie GZ i respect ;D. Zrobienie czegoś takiego jest wyczynem, jak ktoś tak nie uważa to niech pokaże coś lepszego... Byle by to nie był anihilator, bo od dłużeszego czasu już każdy wie, że to możliwe. I jeszcze gratz odwagi Nane... Ze dwa razy było po kilka HP ^^

@Dabek: A dla Ciebie też respect (sic!), bo rzadko się zdarza, że moderator napisze posta na poziomie, na którym powinien pisać moderator... :p

MoGreene
12-06-2005, 12:49
Filmik mi sie podobał :) Wbrew pozorom to duże ryzyko i sztuka wziąść 4 Gsy na pape (1 większy lag i zonk) Był momenty krytyczne co podnosiło napięcie. Ogólnie filmik mi się bardzo podobał i z miłą chęcią zostawie go sobie w folderze TibiCam. Jeszcze raz Gratz! i oby tak dalej dziewczyno!.
------------------------------------------------------
Ps.Czekam na więcej filmików z jej wykonaniem :P

Sir Duet
12-06-2005, 14:25
****DE niedziala mi jak biore zeby sciagalo to jakies mierne gówno wylazi"perfectnav" ;(

mam prozbe zeby ktos tak ruszyl dupe za przeproszeniem i rehostnol bo rapid share sux

manxe
12-06-2005, 14:32
Podczas sprowadzania URL-a:
http://dl2.rapidshare.de/files/2313322/3121101/nanerenderiel.rec
wystąpił następujący błąd:
Nie można zrealizować połączenia
System zwrócił następującą wartość:
(111) Connection refused
Serwer źródłowy lub sieć mogą być nieczynne. Spróbuj ponowić żądanie później
moze by ktos tak zrobil rehosta na www.tibicam.com plx;]

Wypas
12-06-2005, 14:34
Szkoda że jakies problemy sa teraz z rapidshare bo filmik się ciekawie zapowiada. ;)

Nanerenderiel
12-06-2005, 23:32
jak ktos chce to prosze podac na prv maila to przesle jak nie mozna sciagnac

Pieter
13-06-2005, 08:14
Film mi sie podobal... lubie hardcorowa gre :]

@eq: zadna hanba .... w sumie jak sie gra w 100% uczciwie i sie nie ma otcher chara (jak ja :P) to takie eq i tak jest niezle .....

A POZATYM LUDZIE CO WAM PRZESZKDZA, STARCZA MU TAKIE TO TAKIE NOSI NIE MUSICIE ZARAZ PISAC 999(...) POSTOW ZE WAM SIE EQ NIE PODOBA -.-

Wezu of the Trio
13-06-2005, 17:05
Wrzuc ktos to gdzies indziej , bo na rapidshare cos nie idzie

Lindlay
13-06-2005, 19:07
Okey, wiec zaczne...

1. Film taki sobie ~
2. @ Saviol i Nenarenderialer czy cos tedy ~ gdy wystawiacie film na foroum powinniscie byc gotowi na krytyke.. Bo potem jest takie cos ze ktos napisze "do dupy film" a ty zaczynasz "ło jezuniu ale ty jestes noob grubas ***any ***u ty jeden !!" co ty myslisz ze taki rezyser filmow wystawia film i potem kazdego krytyka bluzga pokolei ? lawl get a life
@ Angel
cala kasa z gry idzie na sell w rl
3. @ Nenardiela czy cos tedy ~ wiesz ze sprzedawanie rzeczy w rl jest zabronione ?
Yours, Lindlay

PS. Jak mnie zbluzgasz to mam cie w dupie wiec nie trac swych palcow do pisania bluzg na mnie

Master Knight de'Vere
13-06-2005, 19:52
1.Kup se slownik

P.S
P.S 2

Weź koleś sie zamknij filmik był fajny jak ci sie nie podobał to twój problem Nane ma racje wy byście chcieli jakieś głupie Annihilatory i nudne pk oglądać a nie potrafićie docenić fajnego filmu! A jak jesteś taki mądry to sam nakręć lepszy filmik w co wątpie że ci sie uda zrobić lepszy film niż ten!

Gohan Demon
13-06-2005, 20:32
@up
Wyjasnij mi,dlaczego mam sie zamknac skoro to jest forum i kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie na temat filmu.I dla mnie ten film byl nudny itp.Niebede krecil lepszych filmow tylko na pokaz tak jak to robi Nane.Ja krece filmy dla zabawy.Dla ciebie anni i pk moga byc nudne ale niemasz prawa wciskac innym forumowiczom ze anni i pk sa nudne.Widze ze ciebie chlopcze podnieca zwykly film z tibi.

cykus
13-06-2005, 20:43
"Widze ze ciebie chlopcze podnieca zwykly film z tibi."

A nie może ?

Jednym podoba sie film z anni drugiemu z pk .. ale niektórzy nie rozumieja ze jak nei ma ich filmu w temacie to nei warto komentowac... aha .. I co wy z tą stratą uhów ?? wy jej je kupiliście ?
Ktoś chce zrobic fajny film poświęcając kase na uhy zeby przezyc xD a tu zamiast komentowac wykonanie filmu..każdy gada o JEJ uhah ... paranoja ? xD

ReJw
13-06-2005, 20:56
GZ dla Nane

W Tibii wsystko mozliwe....

Sir Duet
13-06-2005, 21:33
nie no GRATZ i nie *******cie ze blockniecie i zabicie 4 GS bez exori i tego shita jest łatwe X(

RocketS
13-06-2005, 22:50
oO 4 gski na klate nice xD ile uhow poszlo? :baby:

@up:

Duet palko Ty to ja kelly xD

Nanerenderiel
13-06-2005, 23:05
@up
Wyjasnij mi,dlaczego mam sie zamknac skoro to jest forum i kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie na temat filmu.I dla mnie ten film byl nudny itp.Niebede krecil lepszych filmow tylko na pokaz tak jak to robi Nane.Ja krece filmy dla zabawy.Dla ciebie anni i pk moga byc nudne ale niemasz prawa wciskac innym forumowiczom ze anni i pk sa nudne.Widze ze ciebie chlopcze podnieca zwykly film z tibi.

przykro mi Gohuś ale ten film nie byl na pokaz. zrobilam to tylko dla siebie a ze uwazam to za pewne osiagniecie to to pokazalam. i uwazam ze w pewnym momencie gry kazdy powinien w podobny sposob sprawdzic swoje umiejetnosci i sile swojej postaci, bez wzgledu na strate uhow i takich tam, bo co dla niektorych ta gra polega tylko na siedzeniu na rotach i radosci ze na caly dzien poszedl tylko 1 uh

z wielka powaga przyjelam twoja konstruktywna krytyke i kolejnym razem dostosuje swoje systematyczne i entuzjastyczne dzialania do twoich konstruktywnych uwag

Haan
14-06-2005, 12:49
Pomysł 10/10
Wykonanie 10/10

Powiem tyle: 2 lvle mniej iTemple ;p

Ogólnie, fajny film.

Maix
14-06-2005, 13:19
Niepotrzebne ryzyko deada, a nawet jednego takiego skilla nie bije się w 5 minut. Dużo razy było red hp. GRATZ!!!

Nanerenderiel
15-06-2005, 23:30
ja was nie rozumie, jaike niepotrzebne ryzyko deda?, a jak pojdziesz na roty i Cie 5 otoczy i mass kick to tez jest niepotrzebne ryzyko deda?

Bradwen Hellscream
16-06-2005, 01:58
mnie tam film sie bardzo podobał : P
gratz skilli , lvla i ogulnie odwagi żeby to zrobić : P

ps : co do eq to może świetne nie jest ale w zupełnosci starczy ( sam przez b.dlugi czas wolałem sobie kupic kilkadziesiąt bp uh niż dsm )

Poncki
16-06-2005, 09:05
Moim zdaniem ten wyczyn mozna uzanc za cos ladnego, bo nie wszystkim ludzia odbija aby pojsc na solo na 4 GS i stracic w *** uhs <to jest komplement> Jeszcze raz Gratdz.

dominik16
22-07-2005, 19:15
Hmm... to było... cudowne to był istny dowud że nie trzeba mieć super eq zeby coś dobrze zrobić jestem pełny podziwu.To było po prostu "The best".
P.S:Cieńutki loocik.
P.S2:bardzo dobry sprint 8o
Cya tibia rullez

Grenni
22-07-2005, 19:44
@up
KIego ... odswiezasz tematy sprzed miesiaca -.- ?

Misjonarz
22-07-2005, 23:34
Co do Nanerenderiel to wielkie gratz zsolowania 4 gs ;) Eq sie nie czepiam kazdy nosi takie jakie chce co z tego ze tanie??
Co do Saviola to zal mi ciebie czlowieku. Wez idz do psychologa bo widac ze cos z toba nietak -,-

Thorvind
22-07-2005, 23:44
Filmik ladny nie powiem. Grats dla autora.
Niezly hardcore tez jest na naginata quest. Niestety mam tylko SSy :/
Filmik moze zrobie pozniej.
Oczywiscie nie pojde tam solowac, ale blokowanie 2DLow mozna nazwac hardcorem.
Ale ten filmik w swoim stylu rzadzi ;)

Koszyk
23-07-2005, 00:35
Woaah ! nie widzialem takiego filmu dawno :) gz dla tej Pani :) 4 GS to wyczyn.

PS: Ci ktorzy mowia ze ten filmik to gowno no to niech sami sproboja bloknac 4 Gsy i je zabic to pogadamy :)) to nie jest latwe... niektorzy maja poblemy z 2-3 GSami a tu 4

PS2: pewno wiekszosc z tego forum ma max 20 lvl i wrzyciu nie pokonali GS'a

Nakaye
23-07-2005, 01:03
Film mi sie bardzooo podbal... duze ryzyko :-) malo ludzi by sie dowazylo to zrobic wiec GratZ dla Ciebie :) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

.... w jednym momencie jakie black hp :) ....

Phoelerius
25-07-2005, 23:27
Szybka lekcja zabijania w wykonaniu Misia mojego :) zrobila cos o czym ja nigdy niemyslalem, wydaje mi sie, ze Firma Adidas bedzie zainteresowany ta reklama :P NANE Gratz !!! i kazdy powinien to powiedziec!
Ps. ktos da jakis zly kometaz to urwe glowe..........
http://rapidshare.de/files/2313322/nanerenderiel.rec.html
Coment plx...
@jesli chce ktos cos zlego powiedziec na ten temat to niech najpierw wstawi filmik jak robi to lepiej.
Taki mały Annilihator :) , a co do EQ to jak ktoś nie chce używać AOLa to takie eq jest w sam raz na każdy lvl.

Lazar
26-07-2005, 00:26
A mi w filmiku najbardziej podobło się jak Nana miała czarne życie. Już myślałem "dead", ale nie, w statniej chwili uh ! Gratz pomysłu i wykonania :)

Co do eq: Każdy nosi takie jakie chcę:)

Golempol
26-07-2005, 00:28
Super filmik. Co do eq tu sie nieczepiam chociaz mozna bylo miec lepsze. ja na 20 lev mam c arma tydzien roibienia uh i 30 k sie znalazlo. to moj 40 post :)

rage6
26-07-2005, 01:27
.. ale dzisiaj sobie skomentuje. No więc wyczyn jest godny naśladowania , ciekawy film , widać że nie oszukujesz (programy do uhania itp.) , podoba mi sie bardzo , gratuluje.

-=DanieL=-
26-07-2005, 11:09
bardzo fajny filmik z tymi gsami XD

Clark
26-07-2005, 14:56
w tym temacie jeszcze brakuje zeby ktos powiedzial ze to Ots albo fake hahaha...
Mowisz masz to jest FAKE!!!!!!!!!! a jezlei to nie fake jest to ots zapewniam was!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P
a ogolnie film spoko:) eq moglo byc lepsze jezeli wam cos nie pasuje to kupcie jej inne ona pewnie chetnie przyjmie od was dsma:P gratuluje 4 gs solo moze 8 niedlugo ?:P Ktos mowil to przedemna ale gratuluje traktowania gry jakos zabawe :)