Pokaż pełną wersje : Sorcer na guardach
Xerantes
11-06-2005, 21:00
Mam pytanie. Czy mógłby mi ktoś powiedziec gdzie i na którym poziomie można huntować guardy wraz z summonami (monkami). Jak mógłbym to prosił bym mapkę. Z góry dzięki!!!
Kopalnie koło kazz -> Piętro z samymi guardami. Mapki nie chce mi się rysowac, przeszukaj forum... Cięzko ruszyć dupe nie? :s
Na każdym poziomie gdzie guardy nie atakują cie 2+... czyli:
1 kopalnia poziom z guardami (jest tylko 1)
2 kopalnia pioziom z guardami (jest tylko 1)
3 kopalnia poziom -4
4 kopalnia poziom -4
5 kopalnia poziom -5
6 kopalnia poziom -5...
w 4,5 i 6 możesz srpóbuwoać na niższych o jeden też jest w miare fajnie tylko uważaj przy shcodzeniu:D
Mam pytanie. Czy mógłby mi ktoś powiedziec gdzie i na którym poziomie można huntować guardy wraz z summonami (monkami). Jak mógłbym to prosił bym mapkę. Z góry dzięki!!!
A nie lepiej zejsc i samemu sie przekonac :). Ja chodze na poziomy -5, gdyz tam sa same guardy i wystarczy umiec sie poruszac zeby nie brac +2 na siebie/monka (wyjatek - zlurowane, na to nic nie poradzisz ;) )Na poczatek radze ci idz do 1 kopalni na -5 bo tam jest najlatwiej, ja chodze do 3 ale tam juz trzeba znac kopalnie i umiec sie poruszac bo same potrojne respy sa.
Ewentualnie do huntow w gre wchodzi Dwarf Guard House ale tam nie bylem wiec nie wiem jak tam jest, pytaj sie tych co tam byli
kszychu13
13-06-2005, 10:21
ja osobiscie chodze do 3 kopalni na pozaiom 1 po guardach i soldkach sa tam jakby 4 kanaly w ktorych sa respy jest tam w maire bezpiecznie poniewaz z tych kanalow guardy sie nie luruja:)
W 3 kopalni (tej między rzekami) jest baaaaaaaaardzo dużo guardów na piętrze -5 gdzie można z summonami szaleć. Tylko trzeba przejść przez piętro -4, a tam kilka guardów po drodze, ale mało (3 albo 4 na całym -4) i kilka soldów.
Dwarf Guardy radziłbym ci huntować w kopalni w kazo w tej(tam są chyba dwie)dalej od rzeki. na początku ze 3 soldy a potem pojedyńcze guardy.
Ja bym ci radził jednak wybrać sie na cyclopy do Mount Sternum(Jeśli potrzebujesz dużo exp), a jeśli potrzebujesz kaski to nie guardy tylko soldiery!!! Myślę że na soldiery dobrze jest iść bez summona, a jeśli chcesz koniecznie to może jakiś Orc Leader czy DS. Tam się naprawde szybko trzepie kasę :P, weź ze 2 bp of gfb, 1 of uh, ze 3 of hmm i mozesz siekać. Tylko uważaj, może ci wypaść spora grupka solkow także bez gfb się tam nie wybieraj!
8ukmacher
13-06-2005, 20:30
a od jakiego wlasnie levelu i magic levelu i z iloma bp hmm/gfb/explo polecacie sie wybrac do Mount Sternum na cyclopki ? tak zeby bylo w miare oplacalne.... eq mam dobre :)
8ukmacher
13-06-2005, 21:23
czemu nikt nie odpowiada ??
od jakiego wlasnie levelu i magic levelu i z iloma bp hmm/gfb/explo polecacie sie wybrac do Mount Sternum na cyclopki ? tak zeby bylo w miare oplacalne.... eq mam dobre :cup:
Sam też nie wiem w ktorej kopalni i na ktorym pietrze expic z monkami.Dlatego proszę was aby ktos nakrecil film jak to robic.Z góry thx.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.