Pokaż pełną wersje : Odchodze...
Tak.. pozdro dla Arwialda który ciągnie lahe mamie ^^. Mówiąc krótko szkice były moje mówiąc krócej www.cytadela.pl i www.fantasyworld.pl tam znajdziecie moje szkice.Odchodzę z powodu głupiej dla mnei sytuacji. Dać coś na forum bardzo ładngo powiecie, że to plagiat i powiem wam jeszcze jedno. Teraz wy siezachowaliście jak nooby.
Thats all
Pozdro dla:
Majiina
Limenu
Avager
Linek
I sfx (który ma zamiar was shakowac mówiedo serwisu no nic nara czopki :>).
Aha i jeszcze jedno POZDRO DLA BK I SHANA: P
Baron Kaldrick
11-06-2005, 21:26
Cry me a river, oh...
Kto ty w ogóle jesteś? o_0
Shanhaevel
11-06-2005, 21:27
Tak.. pozdro dla Arwialda który ciągnie lahe mamie ^^. Mówiąc krótko szkice były moje mówiąc krócej www.cytadela.pl i www.fantasyworld.pl tam znajdziecie moje szkice.Odchodzę z powodu głupiej dla mnei sytuacji. Dać coś na forum bardzo ładngo powiecie, że to plagiat i powiem wam jeszcze jedno. Teraz wy siezachowaliście jak nooby.
Thats all
Pozdro dla:
Majiina
Limenu
Avager
Linek
I sfx (który ma zamiar was shakowac mówiedo serwisu no nic nara czopki :>).
NIE ODCHOOOOODŹ!!! ;( Cry me a river, w dodatku w wykonaniu nooba wygląda podwójnie dobrze. Nooba, z powodu zachowania jak zarzuciliśmy mu plagiat ("Ciągnij lachę" itd).
I dlaczego "Głupiej sytuacji"? Raczej "Sytuacji bez wyjścia". Czytałem twoje tłumaczenie się. Mętne jest.
@BK
Kiedyś zrozumiesz
@Shan
Arriwald pierwszy zaczął nie ja.
L.imenu tylko powiedziałem bo to mój kumpoel no cóż pa.
Właśnie prowadze drobne śledztwo, które podtwierdzi, czy Kin jest, czy nie jest plagiatorem. Wszystkie dowody jakie uda mi się zebrać, ogłoszę publicznie na forum.
Wielki MarIuSzzo
11-06-2005, 21:50
Odchodzę
To nara...
Shanhaevel
11-06-2005, 21:53
@up
Sejm powołał specjalną komisję ds. afery Kina. W skład wchodzą Limenu, Majin Vegeta i Shanhaevel. Wszystkie wiadomości zostały dokładnie przetworzone i przeanalizowane. Wynik tych prac będzie sprawdzany i będzie na 90 % prawidłowy.
.
.
.
Dziękuję. :D :D
Nie!! Nie odchodz !!!!!
p.s. laski bez... jednego mniej =]
Michaleq
11-06-2005, 22:27
Hurra...to dzięki mnie i mojej dociekliwości..HAIL GOOGLE !!
Arrivald
11-06-2005, 22:29
Tak.. pozdro dla Arwialda który ciągnie lahe mamie ^^
No coz, kobieta nie ma penisa wiec nie ma zbytnio czego ciagnac, chyba ze twoja jest transwestyta. Arrivald pisze sie przez 2 r i v, lache pisze sie przez ch a nie h, naucz sie pisac.
głupiej dla mnei sytuacji
Skoro zachowujesz sie jak noob i robisz plagiat to nie dziwie sie ze jest dla ciebie glupia.
Arriwald pierwszy zaczął nie ja.
No coz, nie wiem w jaki sposob zaczalem, slusznie cie oskarzajac ? Pozatym nie zrobilem tego jako pierwszy.
Zegnam.
Hurra...to dzięki mnie i mojej dociekliwości..HAIL GOOGLE !!
Huehue ten text mnie rozwalil =]
Sprawa zakończona. Kin Jest oszustem.
Koniec tematu... niech to będzie przestrogą.
Sargoth Thalidae
11-06-2005, 23:34
Sprawa zakończona. Kin Jest oszustem.
Koniec tematu... niech to będzie przestrogą.
no to teraz za kogo sie bierzecie? :P ja sie zglaszam na ochotnika :P
TheNatoorat
11-06-2005, 23:46
Kin?
Co to takiego?
Kojarzy mi się tylko z pewną marką alkoholu, ale jako nastolatek nie powinienem się w to zagłębiać...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.