Pokaż pełną wersje : Banshee quest <no QS> 2h nudy, emocjonująca końcówka
jak w temacie, emocjonująca końcówka\
http://rapidshare.de/files/2321192/banshee_quest.rec.html
ostatnie 2 minuty...
Braveheart
11-06-2005, 22:22
zarabisty filmik xD
>zullus<
11-06-2005, 22:25
Rezerwuje posta .. ściagam film
Szybsze sciaganie tego filmu http://dl2.rapidshare.de/files/2321192/2560589/banshee_quest.rec
Tuhamiid
11-06-2005, 22:31
Ehhhh jak juz zaczełas/-eś QS to mogłas/-eś dokonczyc.....
A jak mówisz ze no qs to popatrz na to ze w tym filmie jest QS po family beoocha 8o
no fajnie ...tylko nie rozumiem, dlaczego ten sorc wszystkich zabił ?
El Cubanito
12-06-2005, 01:19
LOL kto go joinal do Party ? Przeciez invitniecie go do party bylo najglupsza rzecza jaka mogliscie zrobic lol -.- BAPUPA TO *****!
pzdr.
Koronowany rycek
12-06-2005, 08:35
Film spoko tylko kto to ten Bapuka i za co ciebie chciał zabić.. i za co ich zabił?
Bradwen Hellscream
12-06-2005, 08:41
Film spoko tylko kto to ten Bapuka i za co ciebie chciał zabić.. i za co ich zabił?
bapupa to główny power abuser tego servera.. a zabic chcial dokładnie za nic ... :/ jak on to zwykł mówić - "Just for fun"
Maly Wielki Czlowiek
12-06-2005, 08:43
LOL kto go joinal do Party ? Przeciez invitniecie go do party bylo najglupsza rzecza jaka mogliscie zrobic lol -.- BAPUPA TO *****!
pzdr.
ten co mial lidera ? =]
Bradwen Hellscream
12-06-2005, 08:45
ten co mial lidera ? =]
był to sewov ( jego kolega z rl ; x )
gdyby nie to ze sie nie wyrobilem na tego questa to tez bym mial dopisane "Killed by bapupa"
Ghost Revent
12-06-2005, 08:59
Niezle dziewka tez gram na isarze :P I mnie za***alas raz prawie!!!!1
:baby: :baby: :baby: :baby: X( X( X( X( X( X(
zycze duzo dedow!!! :cup: :cup: :cup:
Ghost Revent
12-06-2005, 09:02
Nawed mnie za***al ale tylko raz :S Bapupa to jest maniak :S
*** mu w dupe :/ Blessy i aola przezz niego stracilem !!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X(
Ku....rcze kiedy bana dostanie ;/??
Szkoda mi Was :( Przez takiego ch**a (bo inaczej go nie można nazwać) skończyć quest dedem... Nie chcę nawet liczyć strat w expie, skillach czy kasie, która poszła na przygotowania. Wszystko zmarnowane przez jakiegoś jednego fanatyka, który lubi sobie pozabijać... Współczuję.
Ghost Revent
12-06-2005, 10:28
Hakne bapupe zobaczycie ! X(
Zostawie mu 8 lvl
Szkoda ze padliscie :(
niezły hardcore... masz szczęścia że przeżyłeś(aś)ale ciekawe jak stamtąd wyjdziesz;>
bede musial pasc, rozwalic quest solo :D, albo zebrac ekipe co chyba jest najbardziej korzystnym rozwiazaniem dla mnie:D
Querix of Ice
12-06-2005, 13:17
Nom Bapupa przegiął troche (TROCHE !!! X( ) omfg -.-
W momencie, gdy ekipa znajduje się przy ołtarzu gdzie trzeba "coś" zrobić z krwią filmik się urywa tzn. tak jakbym dał stop czyli pojawia się główny ekrab tibii. Czym to jest sopwodowane musze od nowa ściągnąć film czy tibiacam ???
Kurde, nie przyjzalem sie dokladnie koncuwce, zauwazylem tylko 2x UE:P, musze przewinac 2 godziny i znowu zobaczyc:D
Ghost Revent
12-06-2005, 14:26
bede musial pasc, rozwalic quest solo :D, albo zebrac ekipe co chyba jest najbardziej korzystnym rozwiazaniem dla mnie:D
Solo a ile masz bp uhów?:P i tego co wiedziałem tą ilość ds'ów jak ja nie mogłem sam z 20 bp uhów ;P 8o Ale mam nadzieje żebyś wyszedl/a
:)
<<Sadziu>>
12-06-2005, 14:40
wlasnie z takich powodow opusicilem isare
Braveheart
12-06-2005, 14:48
Dziewka to facet przestańcie mówić eś/aś :PPPP
Z powodu takich debili jak Bapupa i spółka nie warto grać na Isarce. Z tego co widziałem padł Toxaxo 125 ek (bapupa walnął triple ue? ). Dziewka, jako chyba jeden z nielicznych przezyles, myslisz, ze nie beda cie huntowac?
huntuja chyba kazdego za level wiec boje sie tak jak kazdy inny:P wydostalem sie z tamtad dzieki Galadowi~ 120~ elitowi. A teraz sobie spokojnei expie :)
Ghost Revent
13-06-2005, 12:37
A propo widzialem wczoraj Windale Del'Toro powiedzialem mu co sie stalo
A on nic .Mediota del'toro tez :D ;) :Ork:
P.S
to chyba jednyna osoba ktora sie nie boji Bapupy a tagze wielkie Del'toro ktore zabijalo Bapupe!!!!!
HAIL DEL'TORO!!!!! B) :wiking: :Ork:
Hakne bapupe zobaczycie ! X(
Zostawie mu 8 lvl
Szkoda ze padliscie :(
jest osoba co posiada account bapupy
i lubi robić mu "account disabled 5 minute's " :D
Dobrze ze Bradwen~ nieposzłeś :)
A propo widzialem wczoraj Windale Del'Toro powiedzialem mu co sie stalo
A on nic .Mediota del'toro tez :D ;) :Ork:
P.S
to chyba jednyna osoba ktora sie nie boji Bapupy a tagze wielkie Del'toro ktore zabijalo Bapupe!!!!!
HAIL DEL'TORO!!!!! B) :wiking: :Ork:
Windale~ ma tak za***iste PvP ze Bapupa nawet niestara sie go atk~ :)
NO! nareszcie sie doczekalem filmu z banshee questem xD
Ghost Revent
14-06-2005, 13:44
Kto gra na isarze ?bo z kolegom szykujemy trapa na bapupe fd , fe itp
Nawed nie zdazy sie uhnac ;) ;) ;)
:)
Poprostu combo ze mozna sie zesrac ! :wiking: :kat: :berserk: :wiking: :Ork: :elf: :wiking: Co tam hunt :)
Kto jest za !!!!!!!??????? X( :cup: :]
Lesio Kiler
14-06-2005, 19:32
Hmm a ja mialem isc z nimi na tego questa xD dobrze ze jednak nie poszedlem :P wiem jak to jest pasc przez bapupe i stracic blessy i aola :| ale jakos trzeba życ :]
Jaga_Goloc
14-06-2005, 19:33
dajcie filmik na czyms innym, a nie na RapidShare bo nie da sie czasem sciągnąc bo limit jest
promonuje na tibicams.com
Arturek Wichniarek
14-06-2005, 21:41
Nie nawidze szwedow. W sprawie trapa zawsze pomoge jak cos to na gg.
3414171. Bo ja juz sie nie loguje;]
Dziewka gratulacje;] Przezyles:PPP
Dajcie ten filmik w innej stronce bo mi ""de"" nie wchodzi a chciał bym sie wybrac na tego qwesta.
FAST PLZZZ<śpieszy mi sie troche bo mam jush 66 lvl a tego qwesta musze wykonac bo szkoda mi kasy na bohy>
Name;Ferry
Lvl:66
Mlvl:49
Świet:Nebula B)
Pymyn of isara
15-06-2005, 19:40
Nom Isara jest chyba najbardziej zrytym światem pod względem power abuserów (szwedów) a zwłaszcza Bapupy, rookkiego, da doktorka, sewova itp. Też już tu niegram bo bym długo niepociągnoł
Sozemego
18-06-2005, 12:55
Dziewka lepiej bys dal im linka do filmu zrobionego przez Flockiegio....
Tylko sama koncowka ;]
Co do wszystkich wypowiadajacych sie tutaj. Naprawde bardzo trudno sie czyta, gdy widze same gwiazdki. Uspokujcie sie. Tak, bapupa to kretyn ale nie wyjdzie mu to na dobre.
:>
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszne
Czyngis-chan
28-06-2005, 14:00
Dziewka miales nie samowite szczescie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.