zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ale z nas byly nooby :D

Gumski
15-03-2004, 18:27
pamietam jak sie jaralem ze mam 80 gp na rooku i jak se sworda kupilem u slepego orca - ale to byl szczyt bogactwa a jak przeszedlem na maina to najpierw zwiedzilem cale miasto zanim gdziekolwiek wyszedlem a potem do wszytskich fikalem i szukalem kupca na sworda, jak mmnie o to upomnial jakis high lv to mu powiedzialem fuck of potem wiecie co bylo :) a jak bylo z wami?

Mister Knight
15-03-2004, 20:35
Zabardzo nie czaje po co ten temat, moim zdaniem każdy kto pierwszy raz zasiadł przed kompem i zobaczył Tibie to się jarał jak z ciężko upolowanego rat`a wypadło 4 gp ! :]

Gewof
15-03-2004, 20:44
Zacznijmy od tego ze n00b i newbie to 2 rozne okreslenia i nie byles wtedy n00bem tylko newbie. n00b-osoba ktora mysli ze wie wszystko, ze jest najlepsza itd. a wcale tak nie jest, newbie-osoba poczatkujaca, ktora dopiero zapoznaje sie z dana gra/programem. Wiec nie myl pojec.

Jazio!
15-03-2004, 21:34
ciężko upolowanego rat`a wypadło 4 gp !

Ja jak byłem newbie, to nie umiałem otwierać zdechłych potworków:p

Bart_l
15-03-2004, 21:45
hehe..

Ja kupiłem torcha za 70 gp :D i sprzedałem studded armor za 4 :/

Ulrek
15-03-2004, 23:30
A no ja też nie wiedziałem na początku że szczura można otworzyć.
I jak się po drabinie wchodzi (klikałem na drugi szczebelek od dołu :)))))

PS. Ale już chyba było parę tematów w stylu "Twój pierwszy kontakt z Tibią"

PPS. A swoją drogą: gdzie się podziało określenie "lamer" i dlaczego zostało wyparte przez "nÓba"?

Mister Knight
16-03-2004, 15:07
moze dlatego ze newbie nie znaja jeszcze lamera i dlatego jak kazdy ich wyzwal chociaz raz od nOOba to odrazu zaczail i zaczal tez tak gadac i lamer moze bedzie to archaizm?

sesaj
16-03-2004, 16:50
Atam...bylo...minelo... :P

Gangrel
16-03-2004, 17:15
Ja dałem wspaniale ciała kiedy zapytałem się pk czemu mnie atakuje zamiast uciekać.

Gumski, ty dalej jestes nOOb, kja zreszta też:D:D:D

Elyas
16-03-2004, 17:41
Ja jak gralem pierwszy raz to nawet nie wiedzialem ze mozna wyjsc z miasta na 1 lvlu :)
i jeszcze cieszylem sie ze na 7 lvlu znalazlem studded armor i wiedzialem co z nia zrobic
i jeszcze nie wiedzialem ze istnieje cos takiego jak Mainland dowiedzialem sie bo jak mialem 8 lvl (prawie 9) od goscia ktory mial 12 lvl na rooku powiedzial ze jak nie pojde i zostane to wejde do gildii :)
i zostalem ale jak nabilem 11 lvl poszlem na maina i zginolem w drodze do rotow (niewiedzialem ze istnieje depo :P ) noi zaszlem a tu mnie zaczol jeden waliic zginolem i robilem nowa postac bo myslalem ze sie traci postac :/