Pokaż pełną wersje : Magiczność przedmiotów
Deythwen
11-06-2005, 23:07
Mam do was pytanko:
Wiadomo że BoHy dodają ci prędkości. Do tego wiadomo że Bright Sword i Fire Sword Świecą. Czy poza pierścieniami i amuletami jakie kolwiek przedmioty (tarcze, miecze, zbroje, helmy, buty, spodnie) mają jeszcze jakieś magiczne właściwości? Krąży wiele plotek o jakichś czapkach zwiększający magiczny dmg... Czy to prawda?
Angel of Death
11-06-2005, 23:15
Nie <limit 10 znaków>
Wielki MarIuSzzo
11-06-2005, 23:28
Swieci jeszcze fire axe.
slimaczek
11-06-2005, 23:34
I dodałbym że bright sword nie świeci (szkoda, bo jak łaziłem z fire swordem to jeszcze się dało uciągnąć bez torchow)
Re: @up
A life crystal i strange symbol tez swieca na 2 kratki? :confused:
Ikai Anch
12-06-2005, 09:48
Ja słyszałem że pełny dark set daje jakiś właściwości ale nie pamiętam jakie.A pozatym burst arrows maja atak magiczny :baby:
Lucker Graja
12-06-2005, 10:41
dark set???
może gdyby były legi to by miało jakieś możliwości ale normalnie nie ma bo testowałem już dawno i nic.
aha jak z tym life crystal i strange symbol na ile one swiecą?
Gromnjir
12-06-2005, 11:27
no i magic spell wand daje duzo swiatla..
a to ze life crystal daje swiatlo, to nie wiedzialem...
podobno czapeczka z mad mage questu poleprza strzelanie z run hmm o 10% lecz nieiwadomo, widzialem sorców co uzywali tej czapeczki to mieli zzawaliste hity na ich lvle i mlvle niespotykane
Zamkniety w domku
12-06-2005, 19:58
Oprocz swiecacego strange symbola i life crystala w taki sam sporob swieci tez runka magic walla :P
..::QRAS::..
12-06-2005, 20:28
wszystki runki swieca
Zeezowaty czzlek
13-06-2005, 19:24
musze dodać że jeszcze helm "Winged Helmet" dodaje szybkości... mój kumpel go ma.. moim zdaniem przyspiesza tak mniej więcej o 80 leveli :P
musze dodać że jeszcze helm "Winged Helmet" dodaje szybkości... mój kumpel go ma.. moim zdaniem przyspiesza tak mniej więcej o 80 leveli
LOL!
Czesto używane buty. Są JEDYNĄ częścią pancerza która daje dodatkowe przyśpieszenie w chodzeniu. Bardzo często używane przez Paladynów, często ratują im życie. Inne klasy z chęcią też ich używają bo każdy wie że czas to pieniądz.
zastanow sie co mowisz -.-
musze dodać że jeszcze helm "Winged Helmet" dodaje szybkości... mój kumpel go ma.. moim zdaniem przyspiesza tak mniej więcej o 80 leveli :P
ten helm przyspiesza tak samo jak byhy ale w dzisiejszych czasach jest niedozdobycia wec dlatego pisze ze "jednyna część pancerza bez arma co przyspiesza to bohy"
ej a time ring to nie przyspiesza? łeny to po co ja go kupowałem... :D
chodzi mi o to że on też przyspiesza, to ironia :P
robert22
14-06-2005, 19:28
ej a time ring to nie przyspiesza? łeny to po co ja go kupowałem... :D
time ring przyspiesza na 10 min <szkoda ze tak krotko) ;( ;( ;(
jupik pyszne piscie fajne zycie :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.