zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cyc vs. Dwarf

Wolan
12-06-2005, 20:05
Mam takie pytanie jestemm palkiem 54/43 (cholerni pk X( ) p-set dwarven shield i niewiem kiedy mi będzie shielding szybciej rósł: 1 cyc max def. czy może 3-4 dwarfy max atk.

-Res-
12-06-2005, 20:06
O co ci chodzi ? O walke z tymi potworami z tarcza i spearami ?
@Edit
Zjarzyłem-Bedzie tak samo rósł chyba że nie bedziesz zadawał hitów...TO WTEDY WOGOLE NIE BEDZIE RÓSŁ
A trening z 3 dwarfami to idiotyzm bo nie dośc ze dużo obrywasz to i tak nic nie daje -Trenuje się max z 2 potworami bo tyle potrafisz ciosow na tarcze przyjac...Ja polecam zsummononowanego monka (ktory cie nie leje) -ty walisz w niego ze spear a ciebie leja 2 spidery -i to wszystko robisz oczywiscie w full eq

Bauton/Havero
12-06-2005, 21:00
shielding ci bedzie rosl nawet z ratami ale mogą być 2 potwory z 2 dwarfami i 2 ratami tak samo rośnie shielding a 8 dwarfów nic nie daje jak cie bije tak samo rośnie shielding :cup: sorry że poprzekręcałem mam nadzieje że zrozumiałeś bo cyclops pomoga rosnąć shielding tak samo jak np rat ...

Wikt
13-06-2005, 09:28
W trenowaniu przede wszystkim chodzi o to, żeby zadawać potworowi minimalne obrażenia, ale do krwi, wiec powinien miec w miare dobry def. Cyklop powinien byc OK. Jeśli wystarczająco często zadajesz obrażenia, to rośnie ci Shielding, a z dwoma potworami rośnie ci szybciej.

Chodzi też o to, by sam potwor cie nie krzywdził. Musisz mieć full eq, oraz ze startu dobry shielding, jeśli chcesz trenować na Cyclopsach, albo stanie sie cos innego...... :|

Neho
14-06-2005, 17:50
No tak, palki trenią w good eq na cycach dopiero na skilach 70/50 w zwyż, bo obrywają i koniecznie biorą uhy ze sobą, polecam ci trening/exp an soldach.

-Res-
14-06-2005, 17:53
No tak, palki trenią w good eq na cycach dopiero na skilach 70/50 w zwyż, bo obrywają i koniecznie biorą uhy ze sobą, polecam ci trening/exp an soldach.
ja treniłem na 45 shieldingu-a distans c*** ma do tego