zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tutorzy

Postmanek
12-06-2005, 21:33
Ja i każdy prawie z moich kumpli robilismy na tutora egzamin i ZAWSZE BYL 1 BLAD!!! 1!!!! Czy ktos z was kiedys to zdal, mial wiecej bledów? PLZ MSG MEE!

ahcarb
12-06-2005, 21:38
Ja i każdy prawie z moich kumpli robilismy na tutora egzamin i ZAWSZE BYL 1 BLAD!!! 1!!!! Czy ktos z was kiedys to zdal, mial wiecej bledów? PLZ MSG MEE!

on ci niepokazuje ze miales 1 blod tylko ze w kolejnosci 1-20 popelniles w pierwszym pytaniu blod a reszty niewyswietla np popelniles w 2 zadaniu blod i ten ci wyswietli natomiast reszty juz niesprawdza

Postmanek
12-06-2005, 21:41
aha czyli pokazał mi jeden a mógłbym miec wiecej o skubany

Postmanek
12-06-2005, 21:41
i dzieki za odpowiedz szmaciaro :)

ahcarb
12-06-2005, 21:44
i dzieki za odpowiedz szmaciaro :)

jaka kur... szmaciaro? wyrazaj sie troche...

Stefan12532
12-06-2005, 21:49
on ci niepokazuje ze miales 1 blod tylko ze w kolejnosci 1-20 popelniles w pierwszym pytaniu blod a reszty niewyswietla np popelniles w 2 zadaniu blod i ten ci wyswietli natomiast reszty juz niesprawdza

hmmm gdzies o tym slyszalem, ale zgadzam sie z gostkiem

btw

Gdzie moge podejsc do takiego testu? szukalem na tibia.com nie znalazlem link plax :]

Postmanek
12-06-2005, 21:53
@up
Służę uprzejmię.
Oto link jestem.zbanowanym.idiota.pl (http://...........).

Zamaskowany
12-06-2005, 22:23
popatrzcie na adres podanej strony. niby ok? ale jak sie kliknie to adres jest calkiem inny:P. ciekawe co to znaczy...:)

Quodion
12-06-2005, 22:27
@up
Służę uprzejmię.
Oto link
Albo jestem przewrażliwiony albo próbujesz tutaj kogoś hacknąć. Wyjaśnisz mi ten link który podałeś...

Dwarf
12-06-2005, 22:30
hmmm gdzies o tym slyszalem, ale zgadzam sie z gostkiem

btw

Gdzie moge podejsc do takiego testu? szukalem na tibia.com nie znalazlem link plax :]
Musisz miec PACCa :] i jak juz masz to wlazisz w my account i tam masz takie cos "become a tutor" i musisz miec 1 postac z przynajmniej 20lvlem ;d

Repos
12-06-2005, 22:40
Mam takie pytanie, jakiego typu to sa pytanie tzn. czego dotycza, ogulnie tibia rules, czy cos wiecej prosilbym o pare "naprzykładów"

Khazar
12-06-2005, 23:21
Dotycza ogolnie dalej Tibiii: regul, manuala, znajomosci obowiazkow tutora itd.

przykladowe pytanie (przetlumaczone):
Ktora z opisanych sytuacji pokazuje buga, ktorego powinno sie zglosic?:
1. NPC odmawia tradu z kobietami.
2. Czlowiek przemienil sie w lwa.
3. Na rooku jest czlowiek mogacy atakowac innych.
4. Gracz wpisujacy czar adori gran dostaje dunke Sudden Death.

pytania w testach na tutora sa pytaniami wielokrotnego wyboru.

Zewcio
13-06-2005, 09:38
pokazuje zawsze tylko 1 blad... ja do testu podchodzilem 3 razy i zawsze 1 pokazlo a wiem, ze mialem wiecej, teraz juz nei stety nie podejde bo dostalem bana za krzykniecie na ogolnym "fucking noobs" -.- n/c ...

podsumowujac: nie mysl ze jestes kozak i masz 1 blad bo zawsze tylko 1 pokazuje :P

Mam takie pytanie, jakiego typu to sa pytanie tzn. czego dotycza, ogulnie tibia rules, czy cos wiecej prosilbym o pare "naprzykładów"

przyklad: kiedy mozesz miec muted
1. spamowanie na ogolnym chacie
2. za szybkie uzywanie czaru utevo lux
3. zbyt szybka rozmowa z NPC

Przypominam ze mozna zaznaczac kilka odpowiedzi... tu sa dobre dwie (1 i 3)