PDA

Pokaż pełną wersje : Mieszkanie w Greenshore

Snowak
13-06-2005, 10:36
A wiec mam takie pytanie odnosnie Greenshore. To jest swietne miejsce dla wedkarzy, gdyz nie ma tam prawie nikogo, a wody sa przepelnione rybami. Mozna by lowic i lowic. Tyle ze, niestety po pewnym czasie Cap dochodzi do zera, i juz wiecej sie nie udzwignie. Bieganie od Thais do Greenshore co chwile tez nie ma sensu. Czy jest moze jakis sposob, zeby moc lowic nonstop ryby w Greenshore, i gdzies je przechowywac, np. wlozyc do depa, ktorego tam nie ma, albo zeby je parcelem wyslac. Daloby sie to jakos zrobic? Bo z tego co ja analizowalem mapki to chyba nie :/

P.S. Nie mowcie mi o kupieniu tam domku, bo nie mam PACCA

Wilq
13-06-2005, 11:38
Bo z tego co ja analizowalem mapki to chyba nie :/

Skoro juz wiesz. to po co sie pytasz? Luuuudzie -.-
Proste popros jakiegos kolege, o ile takiego masz, ktory ma domek w tym miejscu. A jezeli nie to masz wałka.
Koniec tematu ^^

Snowak
13-06-2005, 12:06
Pisze, ze z tego co analizowalem, ale moze cos przeoczylem, jak bym byl pewny, ze nie ma zAdnej mozliwosci, to bym nie zagladal tego tematu. Co od arzu tak na mnie naskakujesz?

Maniack
13-06-2005, 12:25
w greenshore na rynku jest skrzynka pocztowa...
weż parcel, idź na wode, nałów ile chcesz, daj pod siebie jak nie będzie cap.. jak skączysz to do parcela i wszystko jasne

Marek to
13-06-2005, 17:13
Kup sobie kilka parceli idz do greenshore nalow duzo ryb i na rynku tej wsi:D masz skrzynke
I tak sobie mozesz wysylac.

Querix of Ice
13-06-2005, 17:21
Metoda 1. Parcelem wysłac
Metoda 2. Masz tam domek to wrzucaj do domku
Metoda 3. Masz tam GuildHall to wrzuaj do GH
Metoda 4. Lootbagiem do thais :p miedzy trzewami przezucaj bag a przed thais noś rybki po ile max udźwigniesz do depo

Snowak
13-06-2005, 20:10
Wielkie dzieki wszystkim! P.S. Narazie nie mam jak tego wyprobowac, poniewaz zmienilem serwer. Pobilem sie sam z 1 gildia, gdyz jak mnie naszli to nie chcialem dac im runow. Spuscilem nimi jednemu kolesiowi lomot tak, ze go zabilem, ale inni mnie zatlukli. Teraz ciagle mnie tam przesladuja, wiec spokoju juz na tym serwie nie zaznam...

Snowak
13-06-2005, 22:33
Metoda 1. Parcelem wysłac
Metoda 2. Masz tam domek to wrzucaj do domku
Metoda 3. Masz tam GuildHall to wrzuaj do GH
Metoda 4. Lootbagiem do thais :p miedzy trzewami przezucaj bag a przed thais noś rybki po ile max udźwigniesz do depo

co to jest te 3?

Berials
14-06-2005, 10:00
re: UP
co to jest te 3?

W Greenshore jest guildhouse, Tibianicguildhouse chyba się nazywa. Ten statek na północy wyspy. (Z mojego doświadczenia powiem, że niezbyt przyjemny to GH, mieszkałem tam jakiś czas).

Snowak
14-06-2005, 10:18
Ale co to jest?

Berials
14-06-2005, 10:39
re: UP

Chodzi Ci o to co to jest GuildHouse ? Już pisze.
W Tibi są dwa (bądź trzy) rodzaje domków, Domy normalne, Flaty (czyli takie pojedyncze pokoje, np. w Kazz jedno piętro pod depo), i właśnie GuildHouse czyli domy Gildi, to taki duży dom z wieloma pokojami i często jednym dużym wspólnym pokojem, GuildHouse może licytować tylko lider jakiejś gildi i on za niego płaci, w GuildHouse najczęściej jest wiele pokojów które lider gildi "rozdaje" jej członkom (najczęściej osobom z FACC którzy nie mogą domku kupić). GuildHouse jest często bardzo drogi dlatego cała gildia bądź osoby w nim mieszkające składają się na czynsz. Przykłady GuildHouse to właśnie Tibianic, Wolftower, Ab'Denriel GuildHouse czy też Fibula Clanhall.
Jeśli jeszcze czegoś nie wiesz to napisz to zedytuje posta.

Snowak
15-06-2005, 15:28
A Tibianic to nie jest przypadkiem ten statek?

3dsmaxman
15-06-2005, 16:53
tak, to jest
na greenshoe jest jeszcze jeden gh - pierwszy budynek po prawej jak wchodzisz do wsi