zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Widows Aftermath & JNA vs. Del'Toro

Lord Dreathan
13-06-2005, 15:48
Witam ! Oto filmik z wczorajszej bitwy na Beryli pomiędzy ww. gildiami

Filmik kręcony z perspektywy mojego tibijskiego kumpla

http://rapidshare.de/files/2355232/Berylia_athempt.rec.html

Enjoy.

P.S najlepiej przewijajcie aż do 45-50 minuty trwania filmu

.

Tien Sharpshooter
13-06-2005, 16:31
Film trwa 90 minut, akcja zaczyna sie od 55 minuty (nuuuudaaaa).
Sama walka odbywa się na zasadzie mięsa armatniego, 2 sciany ludzi - kto wychyli głowe, ten ginie.
Cały filmik chce się oglądnąć na pełnym przyspieszeniu.
I'm not impresed.

Lord Dreathan
13-06-2005, 16:34
Film trwa 90 minut, akcja zaczyna sie od 55 minuty (nuuuudaaaa).
.

To sobie oglądaj filmiki z Beholder huntów, na bank są ciekawsze i idealnie pasują do twojego IQ

Telupeje
13-06-2005, 21:18
Brawo Drehu!!!xDDDD

Kebes
13-06-2005, 21:28
(nuuuudaaaa)
Cały filmik chce się oglądnąć na pełnym przyspieszeniu.

Popieram. Już serio wolę BH hunty. Tak szczerze to żaden film z wojen mi się nie podobał. Nie ma nic ciekawego w kilkunastu H-levelowcach nawalających się seriami z SD.

Telupeje
13-06-2005, 23:16
@Kebes
To po kiego chu.ja ściągasz filmy z wojen?
Jak chcesz to ci moge dać linki do paru BH huntów żebys orgazmu dostał.

@Tien Sharpshooter
Drehu napisał żeby przewinąc do 50 minuty. Zacznij edukacje od poczatku bo chyba spie.rdoliłes z lekcji na której sie czytać uczyliście.-.-

Masat
14-06-2005, 00:36
Popieram Tiena :D,filmik taki sobie :p
To sobie oglądaj filmiki z Beholder huntów, na bank są ciekawsze i idealnie pasują do twojego IQ

Hmm... jestem ciekaw jakie Ty masz IQ, hm?Mam przeczucia ze Ty nalezysz to dych z niskim IQ... po to są posty aby np. krytykowac- w przyszlosci nakreci lepszy film, a nie ciągle bedziecie chwalic i bedzie nagrywal coraz bardziej durnowate filmy -.-

Danthorr
14-06-2005, 07:18
O ile dobrze wiem to grasz na securze. wiec siedź cicho i nie pisz nic bo nie masz pojecia o wojnach bo jesli w jakiejs uczestniczyles to pewnie na bluzgi...

Lord Dreathan
14-06-2005, 07:21
Popieram Tiena :D,filmik taki sobie :p

Hmm... jestem ciekaw jakie Ty masz IQ, hm?Mam przeczucia ze Ty nalezysz to dych z niskim IQ... po to są posty aby np. krytykowac- w przyszlosci nakreci lepszy film, a nie ciągle bedziecie chwalic i bedzie nagrywal coraz bardziej durnowate filmy -.-

I tu wlasnie pokazales pacanie ze czytac nie umiesz - przeciez podkreslilem ze film krecil kumpel z tibi a nie ja

pivope
14-06-2005, 08:27
masat ty gowno wiesz o filmach z wojny bo grasz na lamerkim swiecie no-pvp

Misieq
14-06-2005, 08:36

A ty tak duzo wiesz... ze ktos gra na swiecie non pvp nie znaczy ze "gowno" wie... np taki Lef~~ Vieniio, na test servie robia sieke, ale to nie wojna, masz racje... ja gram na non pvp, bo bylem znudzony tym co sie dzialo i dzieje na eterni, wojna za wojna. Kim Ty jestes ze go oceniasz, na podstawie tego ze gra na npvp a nie pvp, pewnie jestes pvp master, i niszczysz kazdego na wojnie pvp masterze :).

@Topic

Trudno zeby wojna low lvls wygladala inaczej, dosc nowy server, choc szkoda uhow na "ludzka barykade". Smieszne jest to ze jak kolo dostawal belta to uciekal na koniec ekranu, zeby nie bily go :P, widzialem film na tibia.de byl, nie wiem czy z tej samej perspektywy.

Volerasi
14-06-2005, 13:42
Ludzie o co wy się kłucicie jedni wolą filmy z wojen a 2 z huntow np. na beho ;p.... Więc nie czaje o co ta kłutnia.

Kebes
14-06-2005, 14:08
@Kebes
To po kiego chu.ja ściągasz filmy z wojen?
Jak chcesz to ci moge dać linki do paru BH huntów żebys orgazmu dostał.

Eee... Jeśli Ty dostajesz orgazmu podczas oglądania filmów z Tibii to coś z Tobą nie tak. Ale jeśli na Ciebie takie filmy tak działają to nie powiedziane, że na wszystkich będą...

Murderer
14-06-2005, 14:10

co ty masz do Masata i Secury :[