zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa grupa: Pop Peoples

Survivor
13-06-2005, 17:31
Mam pomysł na grupę. Grupa nazywała by się Pop Peoples. Grupa ma na celu zrzeszanie fanów muzyki POP oraz R&B także zrzeszała by imprezowiczów. Tutaj piszcie, czy popieracie to, czy nie.

Ranga: Imprezowiec

Michaleq
13-06-2005, 17:39
Dla mnie moze byc ale watpie zeby ktos z forum chcial miec pod nickiem napis Popman -.-
Generalnie nie interesuje mnie taka muzyka wiec...
Nie bede juz dalej ciagnal mojego posta
Jestem za TAK bo napweno znajda sie tutaj tacy ludzie
@ re down:
nie thx :P

Survivor
13-06-2005, 17:42
Dla mnie moze byc ale watpie zeby ktos z forum chcial miec pod nickiem napis Popman -.-
Generalnie nie interesuje mnie taka muzyka wiec...
Nie bede juz dalej ciagnal mojego posta
Jestem za TAK bo napweno znajda sie tutaj tacy ludzie

Imprezowiec?

Evul Tibian
13-06-2005, 18:09
Jestem Oldschool's maniac ale popre ta grupe.

ponczus
13-06-2005, 18:56
Tylko taka mała errata. Nie ma takiego czegoś jak peoples, jest tylko forma people. Czyli Pop People.

Specter
13-06-2005, 18:56
ja nie cierpie tego typu muzyki, wiec m nie to rybka ale jesli moge cos zasugerowac to jaki Imprezowiec? chyba Imprezowicz no nie? ;)

PiXik
13-06-2005, 18:57
co0 ma impreza do popa;

Tasior
13-06-2005, 18:57
Peoples xDDD
A grupa będzie miała nie wielu członków, lepiej zrobić grupę dla słuchaczy punkopodobnych piosenek :P
@up
Ja równie dobrze mogę się spytać co ma impreza do tekna :P
@down (lol)
Wiesz co? Mimo że tekna nie było przed XX wiekiem, ale to nie przeszkadzało ludziom się dobrze bawić :P. Ale ja mówie same bezsensowne rzeczy, przecież prawdą obiawioną(od Bibli do Czarnej Bibli (rotlf)przez Koran i jakieś tam notatki Buddy ;)) jest że prawidłowo wszedzie powinni grać tekno i dens... tylko się nie uduś ze śmiechu

PiXik
13-06-2005, 19:04
Peoples xDDD
A grupa będzie miała nie wielu członków, lepiej zrobić grupę dla słuchaczy punkopodobnych piosenek :P
@up
No jak nie byłaś(eś?)na impreze to nie wiesz.można zrobić impreze z kantry ale tak prawidłowo na każdej imprezie jest techno raczej(i dance)no ale znając życie wyskoczysz z takim bez sensem że do jutra bede leża na podłodze ze śmiechu
@topic jestem za każda muzyka powinna mieć grupę na forum

Maethi
13-06-2005, 19:15
NIE. Za dużo grup najpierw Metal Milita - rozumiem , potem Oldschool's - zrozumiem , ale po co Regee Force i Pop. Ehh... to lepiej grupa Muzyka .

Powiedzmy grupom NIE. Tibia.pl nie dla idiotów.

Gunir
13-06-2005, 19:21
#Maethi

Proponowalem Dromowi glowna grupe "Muzyka", a w niej podfora: Oldschool's maniacs, Reagge Force, Metal Milita, Techno Stars no i teraz Pop People (bez "s" sie pisze). Dzialalo by one na tej samej zasadzie co forum Teologia i podforów Heretycy i Wierzacy. Kazdy czlonek moglby odpowiadac tylko na swoim forum i na glownym forum "Muzyka", z czlonkami innych grup muzycznych.

Wlasnie Drom, co dalej z tym?

Survivor
13-06-2005, 19:55
NIE. Za dużo grup najpierw Metal Milita - rozumiem , potem Oldschool's - zrozumiem , ale po co Regee Force i Pop. Ehh... to lepiej grupa Muzyka .

Powiedzmy grupom NIE. Tibia.pl nie dla idiotów.

Reggae Force!?!?! Człowieku- sam bym tam dołączył. ale lider ma bana 4ever... -.-

Iron
13-06-2005, 20:21
popieram to z tą jedną grupą mniej bałaganu,lepiej dla wszystkich

Polinik
13-06-2005, 21:14
A malo jest forow w internecie o muzyce, a nawet o muzyce pop?
Jestem przeciwko. To jest forum o Tibii, nie o muzyce.

Maethi
13-06-2005, 21:29
@Polin
A Metal Militia lub Oldschool's , reggee force?
W sumie to ci popowicie mogą czuć się zdyskryminowani z leciutka...

Nie mam zdania..

Dan the Automator
13-06-2005, 21:55
#Maethi

Proponowalem Dromowi glowna grupe "Muzyka", a w niej podfora: Oldschool's maniacs, Reagge Force, Metal Milita, Techno Stars no i teraz Pop People (bez "s" sie pisze). Dzialalo by one na tej samej zasadzie do forum Teologia i podforów Heretycy i Wierzacy. Kazdy czlonek moglby odpowiadac tylko na swoim forum i na glownym forum "Muzyka", z czlonkami innych grup muzycznych.

Wlasnie Drom, co dalej z tym?
Hmm pomysł ciekawy, nie powiem ;)

Survivor
13-06-2005, 22:07
@up:

Offtopic die die die :crusader:

LoL :)

Polinik
13-06-2005, 22:54
@Polin
A Metal Militia lub Oldschool's , reggee force?

Ale teraz mowimy o muzyce pop, przeciwko tamtym grupom tez bylem, ale teraz to nie ma znaczenia. Nie ogladajcie sie na innych, argumentacja "bo jest grupa YYY, to my chcemy grupe ZZZ". Taka argumentacja jest smieszna i nie jest brana na powaznie. To jest forum o Tibii. Rozumiem jeszcze jakies niszowe zainteresowania, ale for o muzyce jest zatrzesienie w internecie. Nie widze potrzeby robic kolejnego.
Widze, ze ostatnio Tibia.pl stala sie dla niektorych darmowym serwisem hostujacym fora. W dodatku oparte na jednym z lepszych forowych silnikow.

Matek
14-06-2005, 08:51
Wiesz Polin albo wszyscy sa rowni albo sa rowni i rowniejsi.

Jak sa fora MM i Reggae to teraz jak znajdzie sie duzo chetnych powinno byc forum pop. Leje na pop, ale rownosc jest rownoscia i to, ze ty jej nie lubisz jest malo wazne.

Albo robimy grupy dla wszystkich rodzajow muzyki jak znajdzie sie odpowiedia grupa ludzi albo wogole.

Polinik
14-06-2005, 09:59
Wiesz Polin albo wszyscy sa rowni albo sa rowni i rowniejsi.

Ale co ma rownosc do tego?
Jezeli nie potrafia dobrze uargumentowac, dlaczego warto, zeby to forum powstalo, to forum nie powinno byc.
A jezeli cala argumentacja to "bo istnieje forum dla muzyki YYY" to sorry, ale jest smieszna i nic nie warta.
Chcecie forum o muzyce pop? To zalozcie, ze nie ma zadnego forum o innym gatunku muzyki i wtedy zacznijcie przekonywac Droma. Sensownymi argumentami.

Gangrel
17-06-2005, 08:32
Tez jestem przeciwny, chodz z nieco innych powodow. Po pierwsze, grupa sypnie sie po niedlugim czasie. Wszytkie grupy ktore zajmowaly sie bardzo obszerna dziedzina sie sypnely(wysztarczy wspomniec Ordo Invictis).

Survivor
17-06-2005, 11:44
Peoples xDDD
@up
@down (lol)
Wiesz co? Mimo że tekna nie było przed XX wiekiem, ale to nie przeszkadzało ludziom się dobrze bawić :P. Ale ja mówie same bezsensowne rzeczy, przecież prawdą obiawioną(od Bibli do Czarnej Bibli (rotlf)przez Koran i jakieś tam notatki Buddy ;)) jest że prawidłowo wszedzie powinni grać tekno i dens... tylko się nie uduś ze śmiechu

Nie chodzi mi o techno. Mi tutaj chodzi, że najczęściej w klubach leci... fakt techno X( ale jest dużo klubów pop-owych.

Matek
17-06-2005, 11:56
Sa tez tak zwane rockoteki, gdzie mozna sie pobawic przy 'ciezszej muzyki'...

sa kluby, gdzie mozna potanczyc salse, rumbe, twista i inne...

sa kluby, gdzie mozna posluchac klasyki: Pin Floyd, Led Zeppelin i innych...

Poprostu teraz wszyscy mysla ze zabawa najlepsza jest przy techno... bo tak naprawde nie slyszeli nic innego:)

Ale Manieczni rox!:D

Ivellios Galanodel
17-06-2005, 12:43
@up
Wystarczy spojrzeć choćby na ostatni komiks od Koko (kokoart.net). :)