zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Suntower

Xopunuk
13-06-2005, 18:33
Mam pytanie następujące. Pod Ab'dendriel jest taka wieża zwana Suntower i w niej jest taki dziadek NPc który chce sprzedać "The fire of the sun" za 10 K. Nie wiem o co mu chodzi więc prosze o jakies opinie i fakty na ten temat. Wcześniej widziałem też takiego dziadka pod Thais który też chcial mi cos wcisnąc za 10 K. Powiedział jeszcze o tym że moge kupić "Spark of the Phoenix" u księżniczki ognia w Kazzo. Mówił też coś o Carlin i o Ermo ale ni pamiętam o co tam chodziło. Proszę o pomoc

Sadomaso
13-06-2005, 18:39
Są to drogi kolego blessy. Kiedy się zapłaci temu NPC 10 k, ten cię pobłogosławi co zmniejsza straty po deadzie o 1 %. Takich punktów jest kilka więc, jeżeli sie wykupi wszystkie + promocje to straty zmniejszą się o około 10 %. Haczyk w tym, że takie blessy są jednorazowe (podobno) :). To by było na tyle.

Berials
15-06-2005, 13:13
Haczyk w tym, że takie blessy są jednorazowe podobno

Napewno są jednorazowe, po każdym deadzie znikają, niezależnie czy masz wykupiony jeden czy cztery blessy, wszystkie się niwelują gdy zobaczysz napis You are dead.

mort
15-06-2005, 13:50
TYLKO PAMIETAJ MUSISH MIEC PACCA ale i tak chyba nie sprzeda bez niego :p

Bzik
15-06-2005, 15:31
TYLKO PAMIETAJ MUSISH MIEC PACCA ale i tak chyba nie sprzeda bez niego :p
nie trzeba na www.tibia.kgb.pl wszystko jest opisane

Survivor
15-06-2005, 15:43
było!
szukaj!

Madius
19-06-2005, 16:52
Jedynie aby wykupić bless u Eremo potrzebny jest pacc. Po wykupieniu promocji (tracisz 7%), dodatkowo za 5 blessów stracisz tylko 2%. Są jednorazowe, ale opłacalne zwłaszcza na wysokim levelu. ;)