PDA

Pokaż pełną wersje : Bez komentarza

Wojo
16-03-2004, 12:31
Witam
Mam tylko jedno male pytanko:
Dlaczego "Cipem" zostaje wybrana osoba ktora nie dorosla jeszcze do takiej odpowiedzialnosci ?? Banuje za to tylko, ze mu sie tak podoba .... Mimo ze to jest tylko gra, ale Panowie dokonujcie trafnych wyborow. Niedajcie wladzy nieodpowiednim ludziom .... Dziekuje

TheNatoorat
16-03-2004, 12:37
Cipy nie banują "za nic" - żeby zostac jednym z nich trzeba być bliskim kolegą GM'ów.

PS: Pewnie używałeś TGG albo MC.
PS2: Qrcze kluczy zapomniałem. 6 godzin na dworze muszę czekać (piszę z kafeji). Po.żałłujcie mnie! :(

Adaras
16-03-2004, 12:47
Ech kolego, zapewne zostałeś zbanowany w epidemii ban'ów, która opanowała tibię w ostatnich dniach.
Powód ? CIP'owie chcieli sprawdzić uczciwość graczy.

Więc wiesz, jeśli używałeś TibiaBot'a lub inne programy to weź...nie zakładaj takich tematów i się sam zastanów a nie jęcz na forum, że cię zbanowali "za nic".

Xodapi
16-03-2004, 12:49
wiesz co, ja miałem tibia gg, ale nawet nie używałem. Na wszelki wypadek odinstalowałem ją. Kompletnie mi potrzebna nie była. Normalna gra jest najlepsza. Wtedy każdy ma równe szanse...

Lefty
17-03-2004, 00:32
Oryginalnie dodany przez Wojo
Witam
Dlaczego "Cipem" zostaje wybrana osoba ktora nie dorosla jeszcze do takiej odpowiedzialnosci ??

troche mylą ci się rangi...
CipSoft, to zespół który zrobił Tibię, nikt go nie wybierał... to oni są tymi, którzy wybierają, następni w kolejce są GameMasterzy, potem Counsellorzy...
Bany za nic zdarzają się naprawdę żadko... więc, jeżeli nie kożystałeś z żadnych rogramów pomocniczych, czuj się wybrańcem.

Wojo
17-03-2004, 21:27
A wiec z gory dziekuje za uswiadomienie mnie ze jestem " wybrancem" tylko szkoda ze w takich okolicznosciach.... :D