PDA

Pokaż pełną wersje : behemoty

djr
16-03-2004, 14:33
pobiezne szukanie wykazalo raczej mala ilosc tematow/postow oraz ich lakonicznosc i niska przydatnosc w kwestii polowania na behemoty.

Jak je bic i gdzie znalezc (NAJCHETNIEJ SINGLE RESP) a przede wszystkim jak mocno leja na odleglosc. jakies odpowiedzi/podpowiedzi? da rade bez blokera?

dzieki i pzdr

Mathayus
16-03-2004, 15:42
z tego co wiem to jest jesdno miesjce z behemotami gdzie sa dwa naraz ale moze sie myle

;PP

Jedi
16-03-2004, 16:05
Oryginalnie dodany przez Mathayus
z tego co wiem to jest jesdno miesjce z behemotami gdzie sa dwa naraz ale moze sie myle

;PP

Podałeś bardzo dokładny opis występowania

djr
16-03-2004, 16:07
to moja wina
nie powiedzialem ze nie interesuja mnie odpowiedzi typu: "podobno...", "nie wiem", "nie bylem" etc oraz komentarze do nich, tylko konkretna podpowiedz :))

marred
16-03-2004, 21:07
Oryginalnie dodany przez Jedi
Oryginalnie dodany przez Mathayus

;PP

Podałeś bardzo dokładny opis występowania

A ty jeszcze dokladniejszy.

Behemoty sa tylko dla pacc. Sa pod cyclopsis, na Edron, spawnuja sie glownie pojedynczo i podwojnie, jak wskazuje nazwa miejsca, mozna tam tez spotkac cycki. Ryckowi na solo ciezko jest ubic behemota, pallem/sorciem lub druidem powinno sie udac bez blokera.

Jaxaas
16-03-2004, 21:28
A tak przy okazji tematu zeby nie zakladac nowego
mam 43 lvl i 49 mlvl i na ktorym behemoty na solo??
a teraz moze z blokerem?? prosilbym o rady:D

Raguell
16-03-2004, 22:31
Jaxas, jak solujesz beho~ swoim druidkiem :D to powinieneś nabić 60 lvl i mlv koło 60 wtedy bierzesz invisibility, utamo vita i biegniesz do góry od jego respawnu lejąc go z sd, a jako blockera to polecam siebie :P wreszcie jeden na 3 beho ma gsa ;)

djr
17-03-2004, 11:30
dzieki, juz nieco lepiej ale:

1. jak mocno leja z dystansu?
2. jest single resp? jesli tak to gdzie?
3. moze jakas mapa zebym mogl ocenic sytuacje i wymyslic taktyke?
4. jak nie mapa to moze jakies uwagi typu - niedaleko sa schody wiec jak bedzie ostro to spitolisz...

czy ktos moze mi pomoc?

Mefi
17-03-2004, 14:32
1. sa one tylko w cyklopolis i przy wejsicu masz 2 na raz a potem już pojedyńczo
2. na ogleglosc bije po okolo... hmm.. 150-250
3. da rade bez blokera, bez blokera da rade na wsystkie potwory ale to zalezy od twojego lvlu, paladyn cos okolo 100 lvl, druid/sorc kolo 60 a knight to... 150lvl ?
4. samotne huntowqanie na nie sie nie oplaca za bardzo
5. przy schodach sa odrazu 2 behemoty 3 cycki i kilka soldow wiec jak sobie nie poradzisz to dzida do gory i po klopocie ;P

Elyas
17-03-2004, 16:56
Moj kumpel poszedl na behemoty i odrazu byly 3 behemoty i 2 cycki i zsginol wiec porada to : nie warto lazic samemu

djr
17-03-2004, 17:05
lipa ze 2 na wstepie. lev mam niziutki w opinii wiekszosci (41, mlev 52). ale i tak pokombinuje - hehe. magic shield, fluidy i sdki zobaczymy jak bedzie (pewnie krotko).

btw - to od razu ogloszenie :)

jak ktos z eterni ma chec poblokowac, to zapraszam.
pierwszy raz faktycznie wolalbym z blokerem.

pozdrowki i dzieki za pomocne uwagi

melduje moderatorom ze uzyskalem satysfakcjonujaca odpowiedz, wiec ten temat chyba moznaby juz zamknac (IMO oczywiscie)

Mefi
17-03-2004, 20:49
zapomnialem powiedziec ze tam sa door of expierience od 60 lvla mozna przez nie przejsc

Bebilon
20-03-2004, 18:44
Mysle ze sorc, druid nie poradzi se z nim na solo.
Jes to silny potwór ma udeżenia 300+ :P
Zaduzo nie moge powiedzec bo nawet nie mialem okazji zobaczyc go ;)

Bofedojo
20-03-2004, 21:28
Oryginalnie dodany przez Raguell
Jaxas, jak solujesz beho~ swoim druidkiem :D to powinieneś nabić 60 lvl i mlv koło 60 wtedy bierzesz invisibility, utamo vita i biegniesz do góry od jego respawnu lejąc go z sd, a jako blockera to polecam siebie :P wreszcie jeden na 3 beho ma gsa ;)

Po co wrzucac invisibility?! Przeciez behe widza niewidzialnych...

Villen
20-03-2004, 21:41
Bierzesz po to żeby Cyce i soldierki nie przeszkadzały jak będziesz okładał behe,lepiej dostawać tylko od behe niż od cyców i soldierków no nie?

Jagger
20-03-2004, 22:01
druidem z 43 lvlem i mana shieldem i tak nie wiele zrobi. Dwa behe na wstepie sa zdolne zrobic razem ponad 700 dmg a to ponad 3/4 many tegoz druida, wiec na solo nie polecam.