Pokaż pełną wersje : behemoty
pobiezne szukanie wykazalo raczej mala ilosc tematow/postow oraz ich lakonicznosc i niska przydatnosc w kwestii polowania na behemoty.
Jak je bic i gdzie znalezc (NAJCHETNIEJ SINGLE RESP) a przede wszystkim jak mocno leja na odleglosc. jakies odpowiedzi/podpowiedzi? da rade bez blokera?
dzieki i pzdr
Mathayus
16-03-2004, 15:42
z tego co wiem to jest jesdno miesjce z behemotami gdzie sa dwa naraz ale moze sie myle
;PP
Oryginalnie dodany przez Mathayus
z tego co wiem to jest jesdno miesjce z behemotami gdzie sa dwa naraz ale moze sie myle
;PP
Podałeś bardzo dokładny opis występowania
to moja wina
nie powiedzialem ze nie interesuja mnie odpowiedzi typu: "podobno...", "nie wiem", "nie bylem" etc oraz komentarze do nich, tylko konkretna podpowiedz :))
Oryginalnie dodany przez Jedi
Oryginalnie dodany przez Mathayus
;PP
Podałeś bardzo dokładny opis występowania
A ty jeszcze dokladniejszy.
Behemoty sa tylko dla pacc. Sa pod cyclopsis, na Edron, spawnuja sie glownie pojedynczo i podwojnie, jak wskazuje nazwa miejsca, mozna tam tez spotkac cycki. Ryckowi na solo ciezko jest ubic behemota, pallem/sorciem lub druidem powinno sie udac bez blokera.
A tak przy okazji tematu zeby nie zakladac nowego
mam 43 lvl i 49 mlvl i na ktorym behemoty na solo??
a teraz moze z blokerem?? prosilbym o rady:D
Jaxas, jak solujesz beho~ swoim druidkiem :D to powinieneś nabić 60 lvl i mlv koło 60 wtedy bierzesz invisibility, utamo vita i biegniesz do góry od jego respawnu lejąc go z sd, a jako blockera to polecam siebie :P wreszcie jeden na 3 beho ma gsa ;)
dzieki, juz nieco lepiej ale:
1. jak mocno leja z dystansu?
2. jest single resp? jesli tak to gdzie?
3. moze jakas mapa zebym mogl ocenic sytuacje i wymyslic taktyke?
4. jak nie mapa to moze jakies uwagi typu - niedaleko sa schody wiec jak bedzie ostro to spitolisz...
czy ktos moze mi pomoc?
1. sa one tylko w cyklopolis i przy wejsicu masz 2 na raz a potem już pojedyńczo
2. na ogleglosc bije po okolo... hmm.. 150-250
3. da rade bez blokera, bez blokera da rade na wsystkie potwory ale to zalezy od twojego lvlu, paladyn cos okolo 100 lvl, druid/sorc kolo 60 a knight to... 150lvl ?
4. samotne huntowqanie na nie sie nie oplaca za bardzo
5. przy schodach sa odrazu 2 behemoty 3 cycki i kilka soldow wiec jak sobie nie poradzisz to dzida do gory i po klopocie ;P
Moj kumpel poszedl na behemoty i odrazu byly 3 behemoty i 2 cycki i zsginol wiec porada to : nie warto lazic samemu
lipa ze 2 na wstepie. lev mam niziutki w opinii wiekszosci (41, mlev 52). ale i tak pokombinuje - hehe. magic shield, fluidy i sdki zobaczymy jak bedzie (pewnie krotko).
btw - to od razu ogloszenie :)
jak ktos z eterni ma chec poblokowac, to zapraszam.
pierwszy raz faktycznie wolalbym z blokerem.
pozdrowki i dzieki za pomocne uwagi
melduje moderatorom ze uzyskalem satysfakcjonujaca odpowiedz, wiec ten temat chyba moznaby juz zamknac (IMO oczywiscie)
zapomnialem powiedziec ze tam sa door of expierience od 60 lvla mozna przez nie przejsc
Mysle ze sorc, druid nie poradzi se z nim na solo.
Jes to silny potwór ma udeżenia 300+ :P
Zaduzo nie moge powiedzec bo nawet nie mialem okazji zobaczyc go ;)
Bofedojo
20-03-2004, 21:28
Oryginalnie dodany przez Raguell
Jaxas, jak solujesz beho~ swoim druidkiem :D to powinieneś nabić 60 lvl i mlv koło 60 wtedy bierzesz invisibility, utamo vita i biegniesz do góry od jego respawnu lejąc go z sd, a jako blockera to polecam siebie :P wreszcie jeden na 3 beho ma gsa ;)
Po co wrzucac invisibility?! Przeciez behe widza niewidzialnych...
Bierzesz po to żeby Cyce i soldierki nie przeszkadzały jak będziesz okładał behe,lepiej dostawać tylko od behe niż od cyców i soldierków no nie?
druidem z 43 lvlem i mana shieldem i tak nie wiele zrobi. Dwa behe na wstepie sa zdolne zrobic razem ponad 700 dmg a to ponad 3/4 many tegoz druida, wiec na solo nie polecam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.