Pokaż pełną wersje : pacc nie doszedl
czesc wyslalem kase na pacca ale go nie ma od miesiaca. Bede pisal list do Cipsoftu o to ale i tak nic nie zrobia. czy moge dostac pacca chociaz na 3 miechy, bo kase wyslalem na rok.
jesli pieniadze nie doszly to nie
Arthus Drag'Tail
14-06-2005, 06:56
Czlowieku...
USE YOUR BRAIN!!
Skoro nie doszlo, to za co maja Ci dac PACC'a?? Za dobre checi?? Jesli masz potwierdzenie nadania, to mozesz isc na poczte i walczyc o odszkodowanie (lecz pewnie i tak pacc sie nie zwroci)
tak to jest z tymi paccami, chyba lepiej by bylo przelewem placic :], a nie poczta :)
Querix of Ice
14-06-2005, 13:15
Wielka szkoda jak Ci kasa przepadła ;(
Moim zdaniem najlepiej zamawiac pacc na allegro !! B)
heh moj kumpel kupowala pacca karta i do dzis nie ma a to bylo z 5 dni temu ;] wiec cipsoft leci w ***a ;]
@up
a moze poprostu Cip Soft Zablokowal Wykupywanie paccow do Uptadu ?
@up
a moze poprostu Cip Soft Zablokowal Wykupywanie paccow do Uptadu ?
Słuchaj w ilu jeszcze tematach masz zamiar te bzdury pisać? Nie pisz już więcej tego, bo to nie prawda. Najlepszym przykładem jest to, że sam kartą kupowałem pacc'a 2 dni temu i mam.
@topic
Ja kiedyś wysłałem za 3 miesiące i pieniądze przepadły, a pacc'a nie było, więc w Twoim przypadku pewnie to samo. Tylko się dziwię, że takim niepewenym sposobem płatności wysyłasz od razu za rok.
Słuchaj w ilu jeszcze tematach masz zamiar te bzdury pisać? Nie pisz już więcej tego, bo to nie prawda. Najlepszym przykładem jest to, że sam kartą kupowałem pacc'a 2 dni temu i mam.
@topic
Ja kiedyś wysłałem za 3 miesiące i pieniądze przepadły, a pacc'a nie było, więc w Twoim przypadku pewnie to samo. Tylko się dziwię, że takim niepewenym sposobem płatności wysyłasz od razu za rok.
mi rodzice nie pozwalali wiec..... poczta tylko moglem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.