Pokaż pełną wersje : Kopalnie elfow w ab...
Otoz, gdzie moge znalezc kopalnie elfow w ab?Znalazlem pewien klucz (14:39 You see a silver key (Key:3033), na tibia.pl pisze "kopalnie elfow w ab".Ale ja znam jedynie taka dziure z elfami w ab, nie potrzeba jakiegos klucza...czy ktos mi moze to wyjasnic :)?
Chyba cos mi sie pomylilo =).
hmmm no wiec tak stoje przed dp w ab idziesz na lewo i kawal za falue masz zejscie do podziemi schodzisz na poziom -2 idz idziesz do "gory" otwierasz tym kluczykiem pare drzwi i smiagasz z trollami :P chyba wytlumczaylem to tak na chlopski rozum ale mam nadzieje ze znajdzie :)
Mister Knight
16-03-2004, 15:18
Ale uważaj bo tam jednego arcainsta ubijesz ale jeszcze jak cie zaczna gonic scouty i zwykle elfy to moze byc cienko.
eeeee...to tylko do trolli...a myslalem ze cos fajnego bedzie :p.
@Mister knight : zeby oczyscic te cale elfy to trace max 200hp wiec raczej sie ich nie boje ;)
Oryginalnie dodany przez Mister Knight
Ale uważaj bo tam jednego arcainsta ubijesz ale jeszcze jak cie zaczna gonic scouty i zwykle elfy to moze byc cienko.
LOL ja to miałem pecha bo nigdy nie spotkałem na trolach elfów :D
A na którym poziomie są tam elfy(jak głeboko trzeba tam zejść żeby je spotkać)?
W tamtej jaskini są tylko trole, mozna od nich przejsc na ghoula skeletona i slimy, a elfy są na północny zach. od depo AB (potrzebna Machete).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.