Pokaż pełną wersje : Dwa nooby na pohu :P
Witam, mój palladino ma redskula więc grałem uhaczem. Nudziło mi się. Razem z kumplem nagraliśmy mały przewodnik po POH'u. Szególnie przyda się drutom i sorcom na lvl 15-30 którzym nudzi się expienie na roatch a nie znają tajemnic poha :P
Zassaj Filmik :D (http://rapidshare.de/files/2377339/pohali_i_heniu.rec.html)
Głowa Druid
14-06-2005, 15:09
huehue wierzba lamo ;P
@topic dla tych co PoHa nie znaja moze byc przydatne ;P ogolnie niezle...
btw. ali ty masohista jakis jestes xP(o0 nie bales sie ty cykorze ;D:D) cya in tibia...
Nie wiem co was ciągnie do tej tibi -_-". Kiedyś to była GRAa teraz noobow noobow i jeszcze raz noobów -.-. Grajcie w Ragnarok:P. Tam nie beggują o FRIIIIIII ITAMMMMMMMMMMMS PLX.
@Top
Film mi się podobał...
>zullus<
14-06-2005, 15:46
Juz widzialem ten film gdzies .. a jesli chcecie pominac czekanie naduscie na ten link : 8o
http://dl3.rapidshare.de/files/2377339/5373851/pohali_i_heniu.rec
Iriidie co to jest za gra??Skad mozna zeesac jak zalozyc konto itp??Jak cos napisz na gg:7910897 napisz z gory thx
@czepel
Wejdz w google.pl i wpisz Ragnarok i tam pisz toplista... wybierz jakiś serwer sciagnij Sak_SETUP, RAG_SETUP (nr=wersja) i poczytaj:
www.rocity.pl
www.drt.prv.pl.
A tam nie wiem.Wole pograc w cs przez neta albo tibie.
adam knight
14-06-2005, 16:45
ale kicha poszedles na poha bez wlasnych hmm pare tam miales i koniec z nimi lepiej nie sciagac
Głowa Druid
14-06-2005, 19:02
@adam...on poszedl w celach eksploracyjnych, żeby pokazać gdzie low-lvl moze w miare bezpiecznie expic...to jest noob char(uh maker) wiec film jest nudny dla tych co znaja Poh...a pokaz mi swoj film ciekawszy! no dalej czekam!!! uszanowanko xD
ale kicha poszedles na poha bez wlasnych hmm pare tam miales i koniec z nimi lepiej nie sciagac
LOL!
Po 1. Jakbys oglądał film uważnie to zobaczył byś jak na początku pisałem że jetsem w roli "oprowadzacza" Ali-ugabuga szedł 1 raz na poh i tlyko mu pokazywałem (nie miałem run bo decyzje o pujsciu podjelismy na szybko(Ali miał Bp Hmm).
Po 2. Celem filmu nie było pokazanie jak sie strzela z hmm:P i jakie mam hity, a oprowadzenie po tej czesci poha na której sorcowie i druidzi 15lvl+ mogą bezpiecznie expić i to zostało pokazane.
Po 3. Filmik pokazującu 3h expienia na pohu nawet dla kogoś kto wcześniej poha nei widział było by cholernie nudne "oo zabija cyklopa #1137 super..."
Edit: Glowa 1 go uswiadomił :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.