Pokaż pełną wersje : Trenowanie afk.
Mister Knight
16-03-2004, 15:46
Właśnie moja postać trenuje i chciałbym sie dowiedzieć czy :
a) to preawda ze wywala po 15 minutach?
b) jak zostawie postac to czy ona sie wyloguje czy bedzie tak dlugo az ją cos zabije albo jej krzyzki nie znikna?
a) wywala po 15 min. ciaglego afk
b) twoja postac pozostaje w grze dopoki nie znikna krzyzki
rowerek33
16-03-2004, 17:53
Oryginalnie dodany przez Gewof
a) wywala po 15 min. ciaglego afk
b) twoja postac pozostaje w grze dopoki nie znikna krzyzki
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli chodzi Ci o ten krzyżyk, który nie pozwala sie wylogowac to po 15 minutach i tak Cie wywali.
Podaje przykład: siedzisz sobie w jaskini z ratami, wiesz że Cie nigdy nie zabija a że czały czas bedziesz miał krzyżyk nie pozwalający sie wylogowac, ale po 15 minutach i tak Cie wywali.
Wywali go ale jego player pozostanie nadal w grze i potworki/player beda go atakowac dopoki on nie zgine lub potworki.player nie przestana atakowac.
Mistrz Czarnego Miecza
16-03-2004, 19:22
Czyli najlepiej używać MAKRO ... :D czyli np. Tańczenie w miejscu i atakowanie lub bronienie ... niewywali ale mogą cie zgłosić do Gm-a :P . ( ale i tak zanim gm coś odpowie to może to potrwać z 3-4 godziny :P ) .
Mister Knight
16-03-2004, 19:41
Oryginalnie dodany przez Mistrz Czarnego Miecza
Czyli najlepiej używać MAKRO ... :D czyli np. Tańczenie w miejscu i atakowanie lub bronienie ... niewywali ale mogą cie zgłosić do Gm-a :P . ( ale i tak zanim gm coś odpowie to może to potrwać z 3-4 godziny :P ) .
hehe niezly pomysl moze sie wyprobuje :d
rowerek33
16-03-2004, 21:42
Oryginalnie dodany przez Gewof
Wywali go ale jego player pozostanie nadal w grze i potworki/player beda go atakowac dopoki on nie zgine lub potworki.player nie przestana atakowac.
Masz racje tak samo jak byś wziął exit zamiast logout.
Czyli jak damy exita to i tak jeszcze przez około 45 sekund jestesmy na vipie o innych osób.
Plx nie używajcie makro...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.