PDA

Pokaż pełną wersje : Trenowanie afk.

Mister Knight
16-03-2004, 15:46
Właśnie moja postać trenuje i chciałbym sie dowiedzieć czy :
a) to preawda ze wywala po 15 minutach?
b) jak zostawie postac to czy ona sie wyloguje czy bedzie tak dlugo az ją cos zabije albo jej krzyzki nie znikna?

Gewof
16-03-2004, 16:18
a) wywala po 15 min. ciaglego afk
b) twoja postac pozostaje w grze dopoki nie znikna krzyzki

rowerek33
16-03-2004, 17:53
Oryginalnie dodany przez Gewof
a) wywala po 15 min. ciaglego afk
b) twoja postac pozostaje w grze dopoki nie znikna krzyzki

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli chodzi Ci o ten krzyżyk, który nie pozwala sie wylogowac to po 15 minutach i tak Cie wywali.
Podaje przykład: siedzisz sobie w jaskini z ratami, wiesz że Cie nigdy nie zabija a że czały czas bedziesz miał krzyżyk nie pozwalający sie wylogowac, ale po 15 minutach i tak Cie wywali.

Gewof
16-03-2004, 18:08
Wywali go ale jego player pozostanie nadal w grze i potworki/player beda go atakowac dopoki on nie zgine lub potworki.player nie przestana atakowac.

Mistrz Czarnego Miecza
16-03-2004, 19:22
Czyli najlepiej używać MAKRO ... :D czyli np. Tańczenie w miejscu i atakowanie lub bronienie ... niewywali ale mogą cie zgłosić do Gm-a :P . ( ale i tak zanim gm coś odpowie to może to potrwać z 3-4 godziny :P ) .

Mister Knight
16-03-2004, 19:41
Oryginalnie dodany przez Mistrz Czarnego Miecza
Czyli najlepiej używać MAKRO ... :D czyli np. Tańczenie w miejscu i atakowanie lub bronienie ... niewywali ale mogą cie zgłosić do Gm-a :P . ( ale i tak zanim gm coś odpowie to może to potrwać z 3-4 godziny :P ) .

hehe niezly pomysl moze sie wyprobuje :d

rowerek33
16-03-2004, 21:42
Oryginalnie dodany przez Gewof
Wywali go ale jego player pozostanie nadal w grze i potworki/player beda go atakowac dopoki on nie zgine lub potworki.player nie przestana atakowac.

Masz racje tak samo jak byś wziął exit zamiast logout.
Czyli jak damy exita to i tak jeszcze przez około 45 sekund jestesmy na vipie o innych osób.
Plx nie używajcie makro...