Pokaż pełną wersje : Party...Invite to Party... ??
Mister Knight
16-03-2004, 16:29
Możecie cos dokaldniej mi o tym powiedziec o co w tym chodzi ?? Ja gram na serverze non PvP i czy to cos daje bo z kumplem zrobilismy i nie wiemy co dalej :D odpieszcie jesli byl taki temat to prosze dajcie link z gory dzienx
Party? Ktos tu chyba zaciagnal pomysl z Mu... :D
Ahhh...te C I Py :P
Mister Knight
16-03-2004, 17:08
z żadnego mu.... czegos nie zaciagnalem jak klikniesz na druga osobe to mozesz dodac ja sobie do grupy a po co ona jest? to wlasnie ejst moje pytanie
Bofedojo
16-03-2004, 17:18
To jest taki duel mode tylko ze mozesz wybrac osobe z ktora chcesz trenic. I wtedy ta osoba ktora Cie zaprosila ma zolta tarcze, a ta zaproszona ma niebieska (albo odwrotnie).
Mister Knight
16-03-2004, 17:21
Oryginalnie dodany przez Bofedojo
To jest taki duel mode tylko ze mozesz wybrac osobe z ktora chcesz trenic. I wtedy ta osoba ktora Cie zaprosila ma zolta tarcze, a ta zaproszona ma niebieska (albo odwrotnie).
Ale mowie ze gram na non PvP i jakos nie moge trenowac nie wiem czemu hm bardzo dziwne prawda (lol) wiec po co to jest na non PvP serverach ??
Dr. Omader
16-03-2004, 17:25
A może by tak przeczytać informacje od C.I.P. czasem? wsyztsko masz opisane na tibia.com dokladnie.
Na NON PvP nic to ci nie da z przyczyn oczywistych. Nie da się bić innego playera.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.