Pokaż pełną wersje : Wyniki testu gimnazjalnego.
Gonzo von Krenzel
15-06-2005, 11:05
Ha! Właśnie się zerwałem ze szkoły niosąc ciekawą nowinę!
72
punkty z testu! :D
A jak Wam poszło?
Ja na razie nie wiem, bo chodze do 6 klasy, ale mój brat dostał 29 pkt -_- i po c***a moja mama go urodziła:/.
P.S
ON gra w Tibię
-.-
ja niestety mam tylko 78....
jestem zly na siebie - chcialem przekroczyc bariere 80 pkt ale coz .... moze mnie rodzice nie zabija :confused:
W zeszłym roku szkolnym pisałem testy gimnazjalne :D.
70 punktów równiutko miałem.
ps: Długo się do testów uczyliście?
Przypomniało mi się coś, ile najmniej punktów w Waszej szkole, otoczeniu ktoś miał ? W moim przypadku, kolega z klasy mniej niż 10 punktów (z obydwu !), to logicznie nie jest prawie możliwe ale jednak, było udokumentowane na świstku papieru.
Mój wynik to 75 pkt. 44 z części humanistycznej i 31 z przyrodniczej. Jak dla mnie nie jest to zły wynik, mogło mi pójśc troche lepiej z części przyrodniczej ;/, a moja koleżanka z klasy miała 97 pkt, ma średnią 5,9 i w te wakacje ma za friko wyjazd na Słowację i chyba z konkursu do Danii:)
Heh, a u mnie wyniki dopiero beda w piatek...tzn tak mi mowili :P
@Edit : hm, u mnie w piatek jest godzina wychowawcza - moze dlatego wtedy dopiero oglasza? :)
O jaaaa. To u Was juz sa? Mogliby wszedzie tak samo oddac wyniki. Tylko czekac i czekac...Argh. Od 2 tyg codziennie slysze slowa wychowawcy "jutro juz na pewno beda" I co? Dupa..Ile to mozna czekac? Powalilo ich..
U nas też jeszcze nie ma. Chociaż, może i są, dzisiaj był "Dzień Sportu" <ziew> i większość trzecich klas zerwała się przed końcem. Może jutro nam dyrektor powie... O ile coś będzie wiedział...
Baron Kaldrick
15-06-2005, 14:27
Byle do piątku.
Dan the Automator
15-06-2005, 14:31
86 ;/ Z***ałem strasznie, ale tak to jest jak się wychodzi przed czasem, bo Cie na piwo wyciągają ;)
Gonzo von Krenzel
15-06-2005, 14:37
Wyniki zostały dziś oficjalnie podane w całej Polsce. To od szkoły zależy czy przekazała je swoim uczniom. Wyniki dostarczane są przez internet. Szkoła ma obowiązek je wydrukować i ogłosić uczniom.
P.S. Ja się w ogóle nie uczyłem do testów... ;)
P.S. Ja się w ogóle nie uczyłem do testów... ;)
Nie ty jeden ;)
Uczyć się do testów nie było sensu. Jak się nie uczyłeś przez 9 lat (tak, tak, 9! Przykłady? Proszę: ortografia, działania na liczbach, czytanie ze zrozumieniem...) to w 2 miesiące tego nie nadrobisz. Ja jedynie powtarzałam wzory z fizyki... Z jakim skutkiem? Dowiemy się wkrótce :)
kani_mani
15-06-2005, 14:46
Ja miałem 91 (48/43)..., a to dlatego, że w przyrodniczym jedno zadanie pominąłęm. Ale i tak nie było źle :cup:
Vanhelsen
15-06-2005, 14:47
@Gonzo: to znaczy, że mogę teraz gdzieś na necie sprawdzić czy mam czekać aż dyrkowi zechce się podać wyniki?
@Gonzo: to znaczy, że mogę teraz gdzieś na necie sprawdzić czy mam czekać aż dyrkowi zechce się podać wyniki?
Musisz czekac. Informacje nie sa ogolnodostepne ;)
Mc macio
15-06-2005, 14:53
84 czyli razem 150! yeah :D
jak pisałem 2 lata temu to miałem 84p. 48 z matematycznego 36 z polonistycznego, no i teraz siedze i sie kisze na mat-inf-fizie
moja szkoła zawsze z tyłu;dnic nie wiem
przecież te egzaminy są banalne (92(43/49) bo zwaliłem polski)
O jaaaa. To u Was juz sa? Mogliby wszedzie tak samo oddac wyniki. Tylko czekac i czekac...Argh. Od 2 tyg codziennie slysze slowa wychowawcy "jutro juz na pewno beda" I co? Dupa..Ile to mozna czekac? Powalilo ich..
Tylko żeby się nagle nie okazało, że masz 99 ;]
PalAnonim
15-06-2005, 15:14
Osz maderfakerstwo, widze tutaj niezle wyniki. 70, wystarczy, 133 razem.
oftop. chcialem zalozyc taki sam temat ale byles szybszy ;)
Faktycznie, testy gimnazjalne nie są trudne. Rok temu bez gruntownego przygotowania napisałem na 91 pkt (45 human, 46 mat-przyr), co mi dało w sumie 164 punkty do LO.
87 ( 44, 43 ) : d Zdziwilem sie ze tak rowno : d
Mac-Graw
15-06-2005, 17:20
Jak w tytule....
Byłem najlepszy w klasie, zgarniając 85 pkt'ów :cup: (42 za część humanistyczną i 43 za mat.-przyrodniczą) Również sięnic nie uczyłem B)
P.S.
NIe poszedłem do szkoły akurat na tą lekcje na której ogłaszali wyniki ;( ale dzięki znajomym z klasy wiem ile miałem :confused: PZ. ALL
A u mnie wynikow jeszcze nie bylo, powinny byc w piatek ale ogolnie raczej nie bedzie duuzo + punkty za oceny a z tym bedzie kiepsko nawet bardzo :/ no ale co zrobic bywa :D
Wyniki zostały dziś oficjalnie podane w całej Polsce. To od szkoły zależy czy przekazała je swoim uczniom. Wyniki dostarczane są przez internet. Szkoła ma obowiązek je wydrukować i ogłosić uczniom.
Oj nie wiem Gonzo. Gadalismy dzisiaj z dyrka, ktora nas uczy (mamy z nia bardzo dobre kontakty) i powiedziala, ze wynikow jeszcze nie ma. I ze nic nie wie na ten temat.
Tylko żeby się nagle nie okazało, że masz 99 ;]
Oj, to mi raczej nie grozi ;)
Hm.. test pisałem w tamtym roku, ale chyba mogę zaszpanować :P
Punkcików zdobyłem 98 (50 matematyczno-przyrodniczy i 48 humanistyczny). Ok... możecie mnie teraz zwyzywać :P
Gniew Mroku
15-06-2005, 22:39
@Ing:Tamten rok, ale i tak gz.
Ja niestety tylko 85 : 50 mat-przyr ; 35 hum.(to nie ja mam dysgrafię tylko ludzie sprawdzający czytać nie umieją :/)
Rincewind
15-06-2005, 23:18
Ja pisałem teścik rok temu i w zasadzie bez przygotowywania się (w ciągu roku też się nie uczyłem) dostałem 84 punkty. Zdecydowanie za łatwy był, przez to niektórzy mogą doznać szoku, gdy zobaczą jaka przepaść dzieli go od maturki :p.
ja dostalem 78 pkt i nie marudze;] dla mnie to jest swietnie:)
Za oceny na koniec dostane 69 pkt, za "działalnosc charytatywna" 2 pkt to w sumie 149 pkt;] i jak tu sie nie cieszyc;)
WOW! Nie byłam dzisiaj w szkole, ale kochane koleżanki mnie poinformowały:
90
Aż mi się wierzyć nie chcę :) :cup:
Dzisiaj u Mnie maja podac>
Ale licze na ok 60-80 punktow
hmm zobaczy sie dzisiaj
Pozdro Trzymam za was kciuki :P
Ja zdobyłem 85 pkt (40 + 45) :D
Ja tak jak Dobo, 86(46,40). Szkoda ze nie staralem sie o ocenki, tylko 60pkt znich bedzie. 146pkt i tak mi do X LO w Kraku starczy :D
Ja tak jak Dobo, 86(46,40). Szkoda ze nie staralem sie o ocenki, tylko 60pkt znich bedzie. 146pkt i tak mi do X LO w Kraku starczy :D
U nas we Wroclawiu inaczej sie liczy ;) mi wychodzi, ze bede mial 60-70pkt rekrutacyjnych :P
Baron Kaldrick
16-06-2005, 14:30
Chyba tylko na Dolnym Śląsku jest inny system rekrutacji....
Lord Karrak
16-06-2005, 14:46
Ja łącznie otrzymałem punktów:
80
Test humanistyczny: 43 punkty (jestem z siebie dumny :D)
Test matematyczno - przyrodniczy: 37 punktów (mogło być znaaacznie lepiej)
Myślałem, że to mi dobrze poszło, a tu widzę, że inni wogóle wymiatają :D. Gratulacje dla wszystkich, życzę wam, abyście się dostali tam gdzie chcecie!
Pozdro
Karrak
PalAnonim
16-06-2005, 20:09
OMG tez sie tam wybieram :) Jaka klasa??
Ma$ter $orcerer
16-06-2005, 20:22
Ja tu się chciałem pochwalić moimi 88 pkt. a tu takie wyniki :P ale i tak jest spoko :]
81 - 41, 40
Dobrze jest :]. Razem ok. 140
misiofaza
16-06-2005, 21:39
No to ja chyba jestem najgorszy bo mam 63 punkty.
Hum 41
Mat 22 ;)
Palladni
16-06-2005, 21:57
Ehh... Skurczybyki!! Odniosłem wrażenie że niewszyscy piszą prawdziwą ilość punktów :P
Ja miałem tylko.... 57. Lipa...
Ja mam 79 (37 mat i 42 pol)
Apropo punktów do liceum. Ilość punktów jest niproporcjonalana w poszczegulnych województwach. przykład: w podlaskim za czerwony pasek dostaje się 10 pkt a w Wawie 4. za to za oceny w wawie można dostać więcej.
OMG tez sie tam wybieram :) Jaka klasa??
Matematyczno-informatyczne(am sa dwie takie, literki I i J chyba)
84. Nie jest źle ;) (44/40)
no ja mam 62 ! ale to cud bo z matematyki jestem na poziomie 6 klasy :p matematyczka Sux >.< w sumie mam 123 pkt :P Profil liceum Hira Gegra Łacina xD.
PalAnonim
17-06-2005, 10:23
Matematyczno-informatyczne(am sa dwie takie, literki I i J chyba)
Geografia, Matematyka(klasa "d"), a ostatecznie mat-inf (klasa "i").
Moja szkoła jak zawsze najpóźniej. -.-'
78pkt myślę, że to najgorzej nie jest.
Humanistyczny - 44
Matematyczny - 34
Moja siora miala 97 pkt.
Zasrana kujonka....
83 punkty ( 47 humanistyczny, 36 matematyczny :/), matma nigdy nie byla moją dobrą stroną, ale nadrabiam ocenami :D ( 38/40). Ogólnie jestem zadowolony, mam nadzieję, że starczy mi, by dostać się do wymarzonej klasy.
58 pktów najmniej w klasie miał kolega 31 pktów.jest on narkomanem i alkoholikiem, a i zapomniałem palaczem.wd mnie 58pktów to dobry wynik
btw.niezłe ściemy puszczacie.od kolegów się dowiedzieliście?jak przecież u nas każdy musi osobiście podpisać,i może zatrzymać inf dla siebie.babka podaje tylko karteczkę i nie można się dowiedzieć od niej kto iledostał.
ale to tylko moja szkoła-.-
72 punkty... strasznie z***ałem ten test :( jak ja to mogłem tak s*******ić? To było tak proste... jeny, ale trudno...
Najsłabszy wynik w klasie to 30 punktów, a najlepszy w szkole to 97 punktów.
Ogólnie punktów do LO na profil mat-fiz-inf będę miał około 127...
ok, 65 pkt ......
ujdzie... ale ze mnie pacan -.- zapomniałem planu napisać.
najmniej to miała taka kolesiówka (huge ballony = tiny brain) = 29 pkt .
ok, 65 pkt ......
ujdzie... ale ze mnie pacan -.- zapomniałem planu napisać.
najmniej to miała taka kolesiówka (huge ballony = tiny brain) = 29 pkt .
Warunek niekonieczny. Znajoma z klasy ma w zasadzie 0=0. Napisala na 23 a balonow to nijak nie widac :/ Mine ma jeszcze glupsza niz sama jest.
Ja mam 89 pkt (46 hum 43 mat).Jestem bardzo zadowolony, bo spodziewałem się troszke mniejszej ilości pkt. B)
86 ;/ Z***ałem strasznie, ale tak to jest jak się wychodzi przed czasem, bo Cie na piwo wyciągają ;)
Chyba na mleko... mlody czlowieku :)
46 z części matematyczno-przyrodniczej i 42 z humanistycznej :) Lepiej niż na próbnych.
pabloxxl
17-06-2005, 17:37
43pol, 37mat. Spodziewałem się że będzie gorzej, ale mogło być lepiej :D
82 pkt - 43 pol, 39 mat. Nie jest zle :) A w ogole sie nie uczylem :)
Vanhelsen
17-06-2005, 18:28
Yeah!
82
8o8o8o
Sam jestem w wielkim szoku :D spodziewałem się ~70 max a tu 2 miejsce w klasie, I z matematycznego xD
Sukces :D
namlessone
17-06-2005, 19:38
Ja zdobyłem
93 pointy
47 za humanistyczny i 46 za matematyczny
W sumie będę miał 157 punktów do liceum.
78, mogło by być z 80 ale zły nie jestem;] w dodatku ze nic sie nie uczyłem:D
Mój kolega z klasy 100 pkt.. ale to tylko dlatego ze byl zwolniony z obydwóch części, bo był laureatem.. średnią na koniec ma 5.9 (bo 5 z w-fu ma:p)
ekhem.... cosik mi tu szczerze powiedziawszy dziwnie wyglada. Srednia w mazowieckim, ktore uzyskalo najlepsza srednia ocen w calej Polsce wynosi 51. Tutaj wiekszosc ludzi ma powyzej 80 pkt! Czyzbym czul lekkie bajerowanie ze strony forumowiczow?
@Topic: Moj wynik to 72. 39 polak, 33 mata. Nie jestem ni zadowolony, ni zasmucony. Czuje tylko lekki zal, poniewaz jakby nie kosmiczny stres na macie to mogloby byc lepiej:<
Ten test był o wiele trudniejszy niż w tamtych latach.
Sam dostałem 70.....(-1) ptk ;]
P.S. też coś mi sie zdaje że kilku ludzi tu sciemnia
U mnie w klasie to gośc miał max 79 punktów. A reszta to śrenia ze 60.
(średnia z matematycznego w woj. łódzkim to 25 ptk ;/ )
Re: UP
No nie wiem czy był trudniejszy, mi sie zdaje ze łatwiejszy bo np. na humamnistycznym zamiast rozrpawki lu jakiegoś innego dziadostwa było lsit napisac.. i to na 16 pkt..(jak nie na 16 to prosze poprawic:P)
ekhem.... cosik mi tu szczerze powiedziawszy dziwnie wyglada. Srednia w mazowieckim, ktore uzyskalo najlepsza srednia ocen w calej Polsce wynosi 51. Tutaj wiekszosc ludzi ma powyzej 80 pkt! Czyzbym czul lekkie bajerowanie ze strony forumowiczow?
@Topic: Moj wynik to 72. 39 polak, 33 mata. Nie jestem ni zadowolony, ni zasmucony. Czuje tylko lekki zal, poniewaz jakby nie kosmiczny stres na macie to mogloby byc lepiej:<
No wiesz, na dolnoslaskim srednia z matematycznego wynosi 25 pkt, a za to w mojej klasie srednia osiagnela ok ~38 pkt :P Zreszta, wiekszosc takich przyglupow, ktorzy mieli po 5-6pkt z 1 egzaminu, nie ma dostepu do kompa...
@Adii : ooooj...no nie wiem. Na lekcjach dostawalismy egzaminy z tamtych lat, wg mnie byly o wiele trudniejsze...
Jak wy macie takie srednie z tych egzaminow po okolo ~20-30 pktow to sry ale musze stwierdzic ze jakis rocznik betonow, tym bardziej po wypowiedzi wyzej, ze to byly latwiejsze testy niz w przeszlosci byly.
Hellraiser
18-06-2005, 10:31
Ja mialem 51 xD. 33 Polski 18 Matma. Lubuskie zawsze chyba najgorsze.A wogole ja nigdy nie ucze :P Kocham tylko Histe Wos i Gegre z tego jestem szatan a reszta to juz h*j :P U mnie kumpel w klasie mial 30 punktow z dwóch testow wiec jestem dobry :P Oczywiscie tam gdzie ja jestem :P A calosc nie wiem ile mam :P
nathaniel
18-06-2005, 23:37
ja miałem z polskiego 38 a z matmy 32 jestem zawiedzony... z matmy zrobili sieke ale w sumie mam 140P więc dostane się wszędzie
łatwiejsze niż poprzednie?? hahaha z tamtego roku jak wypełniałem sobie i mi nauczyciel sprawdzał to w sumie miałem 85 a teraz? gówno tylko 70
Tak szczrerze, to swojego nie pamietam. I tak sie dostalem do szkoly w ktorej jest swietnie i lepiej trafic nie moglem.
Kumpel z gimnazjum na probnych zaszalal i napisal na 7 z OBU !!
no ja 65 pkt, :) im evul :evul:
Palladni
19-06-2005, 17:11
no ja 65 pkt, :) im evul :evul:
Lepszy odemnie, evul :) Lepszy, ale niewiele...
No, ja rok temu 93 pkt ;)
Jak wy macie takie srednie z tych egzaminow po okolo ~20-30 pktow to sry ale musze stwierdzic ze jakis rocznik betonow, tym bardziej po wypowiedzi wyzej, ze to byly latwiejsze testy niz w przeszlosci byly.
W moim odczuciu to kiedys byly trudniejsze. Teraz zamiast rozprawek daja listy, a i tak wiekszosc tego napisac nie umie. Sam walnalem sie na jakichs banalnych pytaniach...u mnie w klasie duzo osob mialo po 40+, tylko zdazylo sie 4 osobnikow, ktorzy mieli ~20 i kupa...srednia spadla.
Ja tam nie jestem z siebie zadowolony. Nawalilem i tyle. 67 pkt, wynik bleee. Z ocen wyszlo mi 54, wiec razem 121. Bedzie ciezko...
dij_buhh
19-06-2005, 21:59
haha a ja mam 83 pkt. za egzamin...
45 z matematyczno-przyrodniczego...
i
38 z humanistycznego...
w sumie z ocenami i zachowaniem mam 148pkt.
wpyte jest...
btw.
rekord klasy wynosi 21 pkt.
Yanardana
24-06-2005, 14:10
Skosiłem jakimś cudem 80 punktów. Z ocenami będzie 142 więc nie narzekam.
Ja mam 96... 50 z humana 46 z mat-przyr :] Razem do LO mam 196 punktow... a wynik z testu byl tylko 4 wynikiem w mojej klasie 8o wiec n/c
A ja miałam 48 z cz. humanistycznej i 43 z matematyczno-przyrodniczej :D:D
4 w szkole no no :) wymiatam... ale gorzej ze średnią trochę ale co tam :P
pozdrooo :*
miazdzyryjek
28-05-2007, 18:37
gdzie w necie mozna sprawdzic te wyniki ?
Ja na razie nie wiem, bo chodze do 6 klasy, ale mój brat dostał 29 pkt -_- i po c***a moja mama go urodziła:/.
P.S
ON gra w Tibię
-.-
15 lat i w 6 klasie? Gratuluję.
Gratuluję tylko tym osobom które mają powyżej 80 pkt.
gdzie w necie mozna sprawdzic te wyniki ?
Nigdzie nie mozna, wynik dostaniesz na swistku papieru.
Puk, puk, rozumku. Popatrz na datę posta:P
Ja mam nadzieję, że moja szkoła nie będzie miała znowu beznadziejnej średniej.
Hellraiser
28-05-2007, 20:30
@Oftop Ich liebe es.
Kurwa, ale 3cio-gimnazjalistów, ;s Olaboga.
@Topic?
Ja to pisałem 2 lata temu?
To miałem 51, i sie kisze w LO, na rozszerzonej Gegrze i Hiście.
przykro mi ale teraz ty wyszłeś na kogoś innego ...SPOJRZAŁBYŚ na date posta to zauważyłbyś że post ma 2 lata ...
Zillek Edonek
28-05-2007, 20:35
Jesteś ślepy, czy niewidomy? On pisał tego posta w 2005 roku!
>matiiii
Ty zwyrodnialcu! Jak mogłeś nie zauważyć, że post jest sprzed 2 lat?!
Jeeedziemy chłopaki! Jeszcze 10 takich i będzie zamknięty temat.
>topic
Liczę na 45 z humana i 35-40 z mat-przyr. Jeśli wyniki będą w połowie czerwca, to się pozytywnie zdziwię.
Dobra, dobra. :D Sorka, ale nie zauważyłem. :D Nie musicie mnie tak tyrać. Mój błąd. :P
Fjaszbyn
28-05-2007, 20:55
miałem 51, i sie kisze w LO, na rozszerzonej Gegrze i Hiście.
Całkiem nieźle, jak na człowieka, który twierdzi że nie jest "bucem", a jako argument podaje to, że słucha techno.
Hellraiser
28-05-2007, 21:01
Całkiem nieźle, jak na człowieka, który twierdzi że nie jest "bucem", a jako argument podaje to, że słucha techno.
Faster, Harder, TRANSFORMERS!
Btw, przypadkiem nie jesteś z "tej firmy co dystrybuuje kasety Video i DVD w Polsce"
@Furora wie.
Fjaszbyn
28-05-2007, 21:04
Faster, Harder, TRANSFORMERS!
No, kurwa, rzeczywiście.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.