zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 2 Nowe serwy ^^

Luki5
16-03-2004, 20:40
Witam

Chciałbym sie dowiedzieć ile osób będzie grało na nowych serwach???
Jeśly będą to na jakich??
Moim marzeniem jest stworzeć polską elitę na jakimś serwie (nowym) :D

Z góry dzięki za wypowiedzi :)

Mystic^Bit
16-03-2004, 20:43
Ja może będe grać na Titani ale dopiero jak będzie serv dla all typa dostępny bo pacca nie mam !

Kojko
16-03-2004, 20:44
Bardzo fajnie, ale po co drugi taki sam temat?
Pewnie kilka osob sie przeniesie, i z tego co mi wiadomo to nasi moderatorzy sie przenosza i zakladaja jakas pro guildie.

Gimlos
16-03-2004, 20:56
powiem szczerze ze z bardzo roznych powodow mozliwe ze zaden z moderkow nie bedzie tam gral .
zamykac nie bede, niech sobie ludzie ponabijaja posty udajac ze beda grac na nowym serwie;)

Raynold
16-03-2004, 21:00
Święte słowa. :) Ja już mam wystarczająco dużo roboty z dwiema postaciami na Danubii i uważam że robienie nowej postaci na nowym serwerze jest po prostu stratą czasu.

Browar
16-03-2004, 21:00
Ja otwarcie mówie że nie będe grał na żadnym z nowych światów!! Wole Julere!! A swoją drogą to nie widze na forum wielu graczy z tego świata... Ale cóż taki los... A te nowe światy są dla podjary dla szpanerów!! Rozumiem że na starych nie było już miejsca ale po co sie tak podniecać że powstały nowe??

Luki5
16-03-2004, 21:03
Nie prawda:(
I czemu odrazu podniecenie??

Niemam zamiaru nabijać postów tylko jestem ciekawy ile osób będzie grało na nowych serwach lub ile już gar :)

Jak myślicie po jakim czasie będą one dla FACC???

Dziękuja za dotychczasowe wypowiedzi :) i
prosił bym o dalsze komentarze ;)

Linek
16-03-2004, 22:11
@Luki5
po takim jak wszystkie zapewne...czyli sobie chwilkę poczekasz...

A ja nie będę się przenosił na nowy świat bo jak przy każdym powstaniu nowego miałbym robić tam postać to na każdym świecie miałbym postać na pewnie około 20-30 lvl i praktycznie zerowe znajomości.Teraz i tak mam za dużo postaci bo 2 na Eterni, jedną na Antice i jedną na Lunarze (to są te co gram, bo mam jeszcze jakiś account z innymi postaciami ale to są takie żeby były :P ).Więc na nowy świat się nie będę przenosił zawsze moim domem będzie Eternia.Co mi z tego że mam szansę być w czymś najlepszy na serwerze.I tak po jakimś czasie znajdzie sie ktoś lepszy a ja zostanę z postacią na świecie na którym i tak nie mam za dużej ochoty grać bo wolę Eternię.

Pfk@
17-03-2004, 21:51
szkoda postaci tracic ciezko robionej ale fajnie by bylo byc kims na takim nowym servie zrobic se tibijska familie z podobnymi nickami ... na valorii tesh jest spox

Mistrz Czarnego Miecza
17-03-2004, 21:57
Ja tam ide !!!!! na Titanie !!!

Mój nick :

Suddek

Prof:

Sorcek (przyszły !!!)

Starkey
17-03-2004, 22:02
Elity raczej nie stworzycie:(, gdyż zawsze na nowych serwach część ludzi gra jednym charem w kilka osób przez 24 h. Zresztą dopiero za jakiś czas te światy będą dla FACC. 8)

Luki5
17-03-2004, 22:29
Ja i moich 6 kumpli z novej przenosimy się na Titanię :D
Gorąco polecam aby było na tym serwie jak naj więcej polaków :))

Sądzę że przed Wielkanacą już serwy będą dla FACC więc mamy trochę wolnego i mamy czas zawojować Titanie :D

ps. Mój nick to "Wyczes" ^^ ( na Titani)
Na novej Ostry (jak potrzeba pomocy to walcie do mnie, pomoge jak będe w stanie ;) )

Gremlin
18-03-2004, 09:09
Widze ze tym razam wybor pada na Titanie, znowu Solera bedzie spokojnym serverem a na Titani beda ciagle walczyc o wladze... obstawiam ze za miesiac bedzie pierwsza woja.

Ktos obstawi inny termin?

A tak pozatym zostaje na Secura, jeszcze troche (czyt kilka tysiecy godzin gry) i tez zaczne sie zaliczac do najelpszych :)

n3m3s!s
18-03-2004, 09:40
Zostaje na Valorii. Fakt ze sporo tam power abuserow no ale coz, nie mam ochoty walkowac wszystkiego od poczatku a na valorii czegos sie dorobilem.

Luki5
18-03-2004, 16:38
Ale panowie jak każdy tak będzie mówił to się skończy jak Isara na której wszystkich polaków wytępoli Szwedzi ;(

Im nas będzie więcej tym będziem mniejsza szansa na wojne :))

A dlatego na Titani bo na Solerze będzie gorsze połączenie ( USA ) lagi itp. :(

Pakerek the knight
19-03-2004, 22:27
Ja tam zostaje na Securze. Secura Rulzz. Nie zamieżam już zmieniać serveru grałem tu od początku all postaciami i nie jestem przyzwyczajony do PvP (sorki za błedy ort.)

Jedi
19-03-2004, 22:38
Róbcie to swoją elite, ale co to wam da jeśli i tak przyjdą tacy napaleńcy co grają kilkanaście godin dziennie i chcą tylko zdobyć jak najwięcej ex. Ile razy można się przenosić? Poza tym teraz nie powinno być pk to będzie się grać przyjemniej :D

Podpalacz
19-03-2004, 23:44
Zebyscie sie liczyli musicie nabic 80 lvl w 2 miesiace;))) powodzenia na facc;]]]

Pozdro

Bebilon
20-03-2004, 19:21
Mogli by zrobic jakis nowy non pvp, to bym se pogral ;]

kiper200
20-03-2004, 20:06
ja sie nie przeniosem ani razy a gram juz od 6 miesiecy
bo jest to bez sensu nie bede miał ani jednej dobrej postaci

Matheous
20-03-2004, 20:07
Ja tam sie nie przerzucam, bo:
1.Eternia rox-jakos w porownaniu z Nova(na ktorej wczesniej kiedys gralem) to Eternia wydaje mi sie mniej chamska i mniej PK na niej
2.To ze niskie lvle wcale wam nie wyjdzie na zdrowie, bo ci co maja PACCa juz na Titanii maja okolo 20 lvla(moze przesadzam ale cos kolo tego) i jak wejdziecie to nie dosc ze beda mogli wam zloic d... tylek to jeszcze byle SCIMITAR bedzie 500 gp kosztowal...
3.Nie chce mi sie przechodzic rooka-rook to najnudniejszy-a niestety opbowiazkowy-etap grania na Tibii... Gdyby nagle sie okazalo, ze musze se stworzyc nowa postac(hack na przyklad) i od nowa rooka przechodzic to bym cala tibie rzucil w CHOLERE(Sorry za przeklenstfo ale inaczej nie moglem:) i wrocil do sc...
Sorry za przeklenstfa ale inaczej nie moglem:)

A wogole, czemu wszyscy mowia tu o Titanii? A Solera to co?

Luki5
20-03-2004, 23:44
Głuwnym problemem na Solerze są lagi :(

A na titani gra już mich 3 kumpli z PACCem ^^
Nadal zachęcam wszystkich do gry na Titani :)
Nie poddam się ;)
Jeśli ktoś ma zamiar grać na Titani to prosiłbym aby napisał :)
Im więcej nas tym lepiej ;)

cankel
21-03-2004, 00:46
Ja mam zamiar grać na Titani :D i mam pytanie: kiedy będzie ten świat dostępny dla FACC?? ?(

Mistrz Czarnego Miecza
21-03-2004, 01:11
MAm nadzieje że jutro (na 98%)

Ja gram na Titanie. Mój przyszły sorcek nosi imie Suddek :) ... załatwcie mi tam stuff ...plzzzzzzzzz :P .

Luki5
21-03-2004, 01:52
Sądzę że serw będzie dopiero za jakieś 3 dni dla FACC :(
Mój przyszły nick to "Wyczes" :D
Zawojójemy tan serw ;)
Ze stafem to tak się niecieszmy bo trzeba z kopyta expić!!!!