zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem

Unbelevier
16-06-2005, 08:30
Witam,
problem wiąże się z Tibią, ale dotyczy nie tylko jej, mianowicie: robiłem reinstalacje Windowsa i pech chciał że pod koniec instalacji zabrakło prądu i windowsa nie było, jednak jakimś cudem udało mi sie odzyskać to co było. Wszystko chodziło normalnie oprócz Tibii... ta po pierwszym urchomieniu "wykonywała złą operacje" a po drugim poprostu sie nie włączała, jedynie można było ją zamknąc przez CTRL+ALT+DEL. Problem trwa nadal, i nie wiem co z nim zrobić. Reinstalowałem Tibie kilka razy, ściągałem od nowa ale nic nie pomogło. Pomóżcie

Z góry dzięki za pomoc

Hjotszn
16-06-2005, 08:42
/edit/ciach

Lucifer
16-06-2005, 08:48
Nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło (!)

Cóż chyba zostaje Ci reinstalka ponowna (?) Nie chcem się wypowiadać w sprawie bo jak palne głupote, to potem do mnie pretensje :x

Zajrzalem do tego tematu i stwierdzilem ze nie zdolam pomoc kolesiowi wic nie mam sensu niczego pisac wiec powiedz mi McJeran na c*** zasmiecasz forum? Punktow za ilosc postow nie dostaniesz wiec po co wypowiadasz sie na temat o ktory mie masz pojecia nie wnoszac nic do tematu??????

Xzonixek
16-06-2005, 09:01
Format... Miałem ten problem i po formacie rozwiązał sie :D ;(

Lucifer
16-06-2005, 09:04
Przyszlo mi teraz do glowy by moze skorzystac z opcji NAPRAW w winshicie???
Mozliwe ze przy oszyskiwaniu systemu utraciles jakies pliki ktore spowodowaly konflikt.
Wszak to jest jedynie sugestja ale moze pomoze.

Powodzenia...

Gangrel
16-06-2005, 12:28
Zformatuj go porzadnie, powinno przejsc.