zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak można się uleczyć?

marvolo_
16-06-2005, 14:24
A więc sytuacja jest następująca;
JESTEM POCZĄTKUJĄCY i walczę dopiero ze szczurami, jak łatwo się domyślić trochę mnie uszkodziły i chciałbym przywrócić sobie pełnię zdrowia .
Jak to zrobić? :baby:

Hory portier
16-06-2005, 14:35
zjadz cos np meat wypadajacy z owiec albo ser z ratow

Magus
16-06-2005, 14:55
A więc sytuacja jest następująca;
JESTEM POCZĄTKUJĄCY i walczę dopiero ze szczurami, jak łatwo się domyślić trochę mnie uszkodziły i chciałbym przywrócić sobie pełnię zdrowia .
Jak to zrobić? :baby:Jesli jestes jeszcze na Rookgaardzie to mozesz sie leczyc na 3 sposoby.
1. Zjesc i czekac na regeneracje energii.
2. Kupic 'Life Fluid' za 60 sztuk zlota i "strzelic sobie baniaka".
3. Poprosic o wyleczenie NPC - uwaga!! lecza tylko do 65 punktow energii (chyba).

Jesli jestes na kontynencie to mozesz tez kupic czar leczacy, uzyc runow, poprosic jakiegos druida o pomoc albo uzyc pierscienia, ktory regeneruje energie i punkty many.

Uwaga!! Energia regeneruje sie tylko poza 'protection zone' (depo, swiatynie, domki, etc.)

Zeezowaty czzlek
16-06-2005, 16:04
3. Poprosic o wyleczenie NPC - uwaga!! lecza tylko do 65 punktow energii (chyba).

Niestety tylko do 40 hp :P

Zamkniety w domku
16-06-2005, 19:46
Niestety tylko do 40 hp :P

Na Rooku do 65hp
Na Mainie do 40hp
:):):)

Darki Jovski
16-06-2005, 19:55
Kliknij Use na jabuszko które dostales na poczatku i które znajduje sie w bagu :P a jesli go nie masz to zapoluj na owce lub rabity z nich wypada meat lub tez hunc dalej na ratach i czekaj az wypadnie ser.Jedzonko mozna tez kupic ale to sie nie oplaca. Najlepiej kupic sobie wedke , stanac blisko zbiornika wodnego i kliknac use whit w menu wedki :P a potem na wode ( lub prosciej przytrzymac ctrl i klikac na zmiane na wedke i na wode.