Deaf Scream
16-06-2005, 16:53
Takwiec chcialbym poznac wasza opinie w dreczacej mnie sprawie. Mam chara na hiberni.. 54 elite knight z pacc. Jednak na tym serweze jest zbyt spokojnie..wojny sa bardzo zadko a jedyna odskocznia sa questy lub zabijanie pk z kumplami, jednak taka "sielanka" juz dawno mi sie znudzila. nie placze po dedzie, nie denerwoje sie wiem, ze to jest tylko gra i chcialbym moc wykozystac to co zdobylem a mianowicie walczac w jakiejs tam slusznej sprawie :P (own serwer plx:P). [nie piszczie jak zaczac wojne, bo to akurat wiem, ale nie dam rady ze 100+ lvelowcami:P]
2 sprawa jest to ze knight juz jakis czas temu mi sie znudzil doszczetnie...jak zreszta inne profesje i chcialem zalozyc postac na innym serweze, i tak tez zrobilem. gra na nim moj znajomy z roku, i w sumie to byl jedyny argument aby zaczac wszystko od nowa.., ale z powodu studiow nie mam czasu juz na dluga gre, i prawdopodobnie nie osiagne juz tam nic, wiec moje pytanie brzmi :
Czy przeniesli byscie sie z postaci na hibernie na inna postac, ktora zaczynac trzeba od nowa, wiedzac, ze nie bedzie mozna przylozyc sie do gry po wakacjach, i glownym powodem jest to ze gra tam real znajomy, zostawiajac za soba 54 elite 26 master i 28 royal jakie posiadam na hibernie.
PS. nie wiem czy uda mi sie zrobic sonde, bo to bedzie moja pierwsza:P
PS2. jak masz zamiar pisac cos glupiego nie pisz.
2 sprawa jest to ze knight juz jakis czas temu mi sie znudzil doszczetnie...jak zreszta inne profesje i chcialem zalozyc postac na innym serweze, i tak tez zrobilem. gra na nim moj znajomy z roku, i w sumie to byl jedyny argument aby zaczac wszystko od nowa.., ale z powodu studiow nie mam czasu juz na dluga gre, i prawdopodobnie nie osiagne juz tam nic, wiec moje pytanie brzmi :
Czy przeniesli byscie sie z postaci na hibernie na inna postac, ktora zaczynac trzeba od nowa, wiedzac, ze nie bedzie mozna przylozyc sie do gry po wakacjach, i glownym powodem jest to ze gra tam real znajomy, zostawiajac za soba 54 elite 26 master i 28 royal jakie posiadam na hibernie.
PS. nie wiem czy uda mi sie zrobic sonde, bo to bedzie moja pierwsza:P
PS2. jak masz zamiar pisac cos glupiego nie pisz.