Pokaż pełną wersje : tomba i hg
Knight Simon Dark lord
16-06-2005, 18:21
na początku był plan pójścia do tomby a potem ja poszedł się kochać jeden scarab coin postanowiliśmy wybrać się do Hg i zobaczcie co nam sie przytafiło
http://rapidshare.de/files/2424397/tomba.rec.html
p.s ja wyszedlem zgadnijcie czemu a mifepa chyba jeszcze tam stoi
edit@
ok już poprawiłem ten błąd ortograficzny
Końcówka filmu jakaś dziwna. Zabił cię ten drag czy co, że się skończył nagle film?
PS. Byliście na Draconii
Spox film te dragi jakies dzikie
Tez sie zgodze zab ilo cie czy film sie skonczyl?? :D
Knight Simon Dark lord
17-06-2005, 09:23
już odpowiadam na wasze pytanie
DEDLEM ;(
@plasteks właśnie ja nie wiedziałem że byliśmy na draconii dowiedziałem sie po fakcie(czytaj pod dedzie) poprostu myślałem jak szliśmy do tego zamku przy tych 3 dsa z niewidką że tam jest wyjście a mnie sie zakręty porąbały :)
@edit
straty odrobione dzisiaj znowu byłem w Hg zaraz zarzuce filmik tylko mi się załaduje na rapidshare
To ja Karlos...filmik moze byc.ocena 8/10
p.s
Jak chcecie filmiki z rook]a to pisac do mnie < sul van rook> harmonia :D
Matekneo
18-06-2005, 07:29
hehehe, fajne akcje mieliscie ;] Jak was dragi nawalaly ;p Szkoda tylko ze deadles :(
PS. Zalapalem się na filmiku na liscie vip xD
Jaga_Goloc
18-06-2005, 08:22
rehost plx bo nie moge sciągnąc ;/ (nie dlatego ze nie umiem ale dlatego ze jest limit ;/) i walnij na www.tibicams.com chyba ze nie umiesz...
spoko filmik, szkoda deada :p
Matekneo
18-06-2005, 18:54
rehost plx bo nie moge sciągnąc ;/ (nie dlatego ze nie umiem ale dlatego ze jest limit ;/) i walnij na www.tibicams.com chyba ze nie umiesz...
Boze Koles w kazdym temacie musisz pisac to samo?? Ludzie wkladaja gdzie chca i gdzie im najwygodniej... odczep sie... -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.