Pokaż pełną wersje : Czy oplacalne jest postawinie zerka i mino archera...
Tak jak w temacie, czy oplacalne jest postawienie mino archera i zerka podczas huntu na gs'y. Jezeli nie to jakie inne potwory polecalibyscie aby postawic podczas huntu ?
Huncić solo się nie opłaca, wszystko pada po paru sekundach.Jak masz blokera to stawiaj 2 archery.
I o to mi chodzilo :) Thx za pomoc
Co do archerów to nie wiem czy to dobry pomysł. Wiele razy widziałem je na filmach, i najczęściej gineły od poison'a, albo przeszkadzały nie zadając zbyt dużych hitów.
a tam, gadasz, jak sie idze z blokerem to sorc jeśli chce sobie poexpować stawia 2 M. Ar. + hmm i ciągnie z 90% expa, a co do poison fieldow to trzeba miec albo antidote, a jeszcze lepiej z plecaczek ih, i jest z głowy
Moim zdaniem nie opłaca się summonowac archerow na gs hunty. Ja na huncie bylem w skladzie: Knight(bloker), Sorcek, Pall + Mino archer i archer nawet 1hp nie zabrał gsowi. Juz lepiej przyzwac 2 Dsy lub 2 zerki oczywiscie jesli masz blokera :p
Moim zdaniem nie opłaca się summonowac archerow na gs hunty. Ja na huncie bylem w skladzie: Knight(bloker), Sorcek, Pall + Mino archer i archer nawet 1hp nie zabrał gsowi. Juz lepiej przyzwac 2 Dsy lub 2 zerki oczywiscie jesli masz blokera :p
Bloker nic Ci nie pomoze jesli gs sie przerzuci na summony....
Zerki pojdą na 1 hit,z powodu slabego pancerza,więc lepiej isc bez summonow-a jesli to konieczne,to z 2 archerami
variusmax
17-06-2005, 21:25
A od ktorego lvl chodzic jako druid\sork na GS'y:>?
re: UP
Solo czy z blokerem?
Solo wystarczy w sumie utani gran hur i SD & Hmm.
Z blokerem to różnie widywałem, nie będe precyzował bo równie dobrze może pójść 20lvl40mlvl MS albo 30lvl50mlvl ED, to już Wasza sprawa.
Jasssne... powodzenia w życiu z 2 ds'ami/zerkami na gs'ach...
Co do mino archerów, jak się ich nie zablokuje to biegają jak głupie i nie strzelają za często, otoczone parcelami ładnie strzelają (osobiście sprawdzałem).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.