Pokaż pełną wersje : Co do zdjęć...
Co do zdjęć - wydaje mi się, żę każdy głupi komentaż (tudzież mam namyśli texty na temat czyjegoś Cheatowania) powinien zostać skasowany i nagrodzony - wiadomo jak. Piszę tego posta, bo obrzydza mnie patrzenie na kolejne gadanie nie wnoszące nic do tematu i zaśmiecające go.
Myślę, że posty, jakie opisałem wyżej, powinny być powodem reportów.
Proszę o rozważenie tego.
...
Wydaje mi się, że to zaraz ty zostaniesz nagrodzony - wiadomo jak ;)
Mmmm...Powiedz mi tylko, za co? Nie wiem... Próbujesz być przemądrzały czy tylko się popisujesz? Mówię całkiem poważnie. W regulaminie nie ma tego opisanego, a sam spójrz co się dzieje w dziale "zdjęcia".
Mmmm...Powiedz mi tylko, za co? Nie wiem... Próbujesz być przemądrzały czy tylko się popisujesz? Mówię całkiem poważnie. W regulaminie nie ma tego opisanego, a sam spójrz co się dzieje w dziale "zdjęcia".
Moderatorzy to robią, tylko nie dołają aż tylu postom ile sie pisze w dziale Zdjęcia. Co, myslisz, ze modki to ALFA & OMEGA? Najwyzej Dwimenor tam trochę siedzi i kasuje posty.
Szczerze? Dla mnie wiekszosc komentarzy w zdjeciach jest glupia....
fajne sski oby takich wiecej na tym forum
Ot.. Maly przyklad.
Thaaa.. Pamietam te czasy kiedy bylem maly i glupi, spamowalem w zdjeciach ile sie dalo, zeby ranga skoczyla o stopien wyzej....;) Stare czasy.
Najwyzej Dwimenor tam trochę siedzi i kasuje posty.
Człowiek haruje a nawet go nie docenią :(
@topic
Zgadzam się iż powinny być kasowane, jak również powinny być kasowane wszelkie sprzeczki typu (a tamten to PA, a tamten mi coś ukradł itp.), również commenty (a tibia gg, mc, TBI itp) ... jednakże w moim osobistym przekonaniu powinny wylatywać zdjęcia robione na light hacku, bo a) nie byłoby głupich komentarzy, b) zdjęcia są ładniejsze (mowa o takich z podziemi), c) w końcu tibia.pl ma propagować uczciwą grę, a takto wejdzie Ci taki newbie, zobaczy że ktoś ma 80 lvl postać, używa light hacka, nikt mu tego nie wypomina, a wszyscy go chwalą -.-
Racja, można i tak, i tak, ale uważam, że powinno się coś z tym zrobić, bo to wszystko staje się żałosne, isn't it?
Btw:Człowiek haruje a nawet go nie docenią
Doceniam każdego, kto robi co do niego należy :P
Odświeżanie jest złe wiem wiem...
Mam pytanie: Jaki komentarz można napisać do zdjecia? Albo że jest ok, albo że do dupy... to samo tyczy się broni, potworów, magii, profesji itp. zwykle te same pytania (DRAGI!! questy, unikalne przedmioty, "co jest lepsze" itp.)
tomekfaszcz
24-06-2005, 00:20
Nie prosciej bylo by wylaczyc wyswietlanie licznika napisanych postow(albo wogole rang) ? Bylo by po problemie i nikt by nie gonil za postami ani nie zastanawial sie czy jak cos napisze to go nie wybluzga kolejne 10 osob ze nabija posty.
...a mnie doprowadzaja do bialej gorazki komentarze w stylu:nice ;d <10 znakow>
Niechcsie tacy ciesza ze nie jestem modem :D
Ponadto zgadazm sie z p.l ze zdjecia z light hackiem powinny byc kasowane. Zadna frajda ogladac jak sobie super koles radzi np na warlockach z "pomocnikiem".
Jak ktos lubi adrenalinke to zapraszam an solo hunt na GSach na POH po ciemku :D uwierzcie super doznanie :D
W dziale ze zdjęciami jest tak cholernie dużo zdjęć... Przeglądanie wszystkiego to mordęga... A jeśli by karać za wszystkie głupie komentarze, to strzelam około 80% postów musiałoby zniknąć, a duża część userów miałaby bany ;)
Btw. licznik postów jest przecież ukryty na samym forum (dopiero przeglądając profil usera można sprawdzić liczbę postów). A nie wydaje mi się, żeby niektórzy specjalnie nabijali posty, po prostu nie rozumieją tego, że takie pisanie jest bez sensu i koniecznie chcą powiedzieć światu, że obejrzeli zdjęcia i że im się podobają bądź cokolwiek
Elenus- Kamos ma 12 lat i jest tylko nabijaczem postów. Niczym więcej. Ja z nim nie dyskutuje, bo nic mądrego nie ma nam do powiedzenia.
@Co do tematu:
Popieram.
Evul Tibian
24-06-2005, 08:26
Elenus- Kamos ma 12 lat i jest tylko nabijaczem postów. Niczym więcej. Ja z nim nie dyskutuje, bo nic mądrego nie ma nam do powiedzenia.
@Co do tematu:
Popieram.
Ty tez nie masz nic do powiedzenia. Slowo "popieram" i to wszystko? Zadnych argumentow? ...
@topic
Komentarze typu "fajne ss, more plx" oraz "cziter!!!111oneoneone" powinny byc kasowane oraz autor takiegoz komentarza powinnien dostac punkty karne spam, bo to nie jest nic innego niz zwykly spam.
Komentarze w tym dziale PRAWIE nigdy nie powoduja jakies ciekawej dyskuji, co najwyzej obrzucanie sie blotem. Tak wiec albo bedzie trzeba wywalac wszytko komentarze albo zostanie tak jak jest. No, chyba ze ktos uwaza stwierdzienie typu "nice oftki dja wiecej" za dyskusje ;)
Ja staram sie porównać servis tibia.pl to Tibii.
Admini = CipSoft
Modki = GM
Dlaczego nie można dać Tutorów?
Gremlin : mógłbyś podać mi przykład postu który wnosi coś do tematu i przy okazji zachęca do dalszej pracy ( lub nie) autora zdjęć.
btw. i tak nie siedze na zdjęciach.
@up
Tyle, ze to wlasnie my - userzy powinniśmy być Tutorami. Zgłaszając bad posty, pomagasz w pracy moderatorom, tak jak Tutorzy. To właśnie od nas, zależy jakie będzie to forum.
@Co do tematu:
Popieram.
Mam 13 lat. Prowadzenie dyskusji na forach prywatnych to nabijanie postow? ok...
Rzeczywiscie, na forum nic nie mam wam do powiedzenia. Jedynie w OWiONie mogę porozmawiać i na forach prywatnych ;)
Czytales moje posty? Co jest w nich nie madrego? Madroscią nie grzeszysz.
Btw, przyszedlesz na forum zeby jechac po uzyszkodnikach? (Ja, Evul Tibian i ~kilku innych)
Evul Tibian
28-06-2005, 18:30
Btw, przyszedlesz na forum zeby jechac po uzyszkodnikach? (Ja, Evul Tibian i ~kilku innych)
I tak nie bardzo mu to wychodzi ;)
@topic
sumienne reportowanie kazdego spamu bedzie najlepszym rozwiazaniem
Dwimenor
28-06-2005, 18:52
Gdybyśmy z P.L'em mieli upominać i kasować każdy post o treści "Spox zdjęcia" to dnia (i nocy) by nie starczyło. Chyba ważniejsze jest, żebyśmy się zajmowali poważnymi sprawami.
Ja staram sie porównać servis tibia.pl to Tibii.
Admini = CipSoft
Modki = GM
Dlaczego nie można dać Tutorów?
Bo jak sam cipsoft przyznał, pomysł powstania systemu tutorów był chybiony. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.