Pokaż pełną wersje : Luring + ComboLuring + Diabelski podstęp
Hmm zobaczcie i oceńcie. I osoba padająca na końcu filmiku to nie mój znajomy... Film również na tibia.de...
http://rapidshare.de/files/2446573/crooserlure.rec.html
no no filmik nieziemski a szczególnie ten podstęp no no nie ma co wielkie gz dla tego pana tylko loocik troszke nie dopisal ale co tam filmik cool.
Film super!!!!
Ależ sprytciarz...
Dzieki ze mnie zabiles ;/ wielkie dzieki po prostu extra X( X( X(
nie ma co robic tylko lurowac ;/ ajj <cenzura>
Dwimenor
17-06-2005, 20:41
Pociesz się Kemot. Ten dead uczyni cię silniejszym :P
Film bardzo ciekawy. Szczególnie ten początek gdzie gs wpadł w ekipę na jakiegoś questa ( na deserta szli?)
beny900rr
17-06-2005, 20:59
Nie no filmik przegina Wielkie Gratz poprostu wymiatasz. Rob wiecej takich filmikow XD jeden z lepszych filmikow jakich ogladalem
Pociesz się Kemot. Ten dead uczyni cię silniejszym :P
Film bardzo ciekawy. Szczególnie ten początek gdzie gs wpadł w ekipę na jakiegoś questa ( na deserta szli?)
Ostatnio miałem, patent żeby zlurować gsa na wyjście z desert questa i pojść go wykonać z jakaś ekipą, tyle że ekipa ustawiła się na początku na wyjściu i nie byłem 30k do przodu ;/
Thx za commenty, jeżeli nikt mnie nie będzie huntował nakręce więcej ;p
Niezły film,ale nieco nudny :|
Moze i nauczy :baby: ale nie wiem czy sie naucze szybko uhac :P jeszcze przy takiej niespodziance to jusz zupelnie nie trafialem na uha ;p
Jak by ktos chcial zobaczyc jak dedam na filmiku to moj nick to Sina Zathe 1 ded na filmie ;( ;( X( X(
oni mnie na jakis quest prowadzili :P
Venderer
17-06-2005, 21:05
OMG... Choć nielubie luringu to filmik niezły... CHoć ta końcowa ofiara załatwiona troche niesmacznie ;/ ale cóż.....
P.S. l00t rzeczywiście troche ciulaty (wg. mnie)
hehe filmik fajny ale mi sie wydaje ze to juz drugi film o lurowaniu w twoim wykonaniu :p
ja 2 razy widzialem jak on lurowal gs raz mi sie udalo zdobyc 40expa jak go bilem :P a on go uhal podstepnie pozniej chyba go zabili ze uhal gs nie wiem
no i teraz niestety moj ded :(
Ciekawy, duzo fajnych rzeczy sie dzieje ;) szkoda ze 22(?) lvl knigh nie wyzional ducha na dragu, zabicie sorka zaje:D
Lord Stasio
18-06-2005, 07:23
Filmik był niezły ale mogłeś powiedzieć że kręcisz to bym może kogoś pozdrowił a tak. ;( ;( ;( Tylko miałem deda. ;( ;( ;( Mógłbyś mi oddać plecak runek ;( ;( ;( ;(
OMG... Choć nielubie luringu to filmik niezły... CHoć ta końcowa ofiara załatwiona troche niesmacznie ;/ ale cóż.....
P.S. l00t rzeczywiście troche ciulaty (wg. mnie)
Lootu brak :s
A co do tej ~końcowej ofiary... Liczyłem, że spadnie z niej coś fajnego [ma dobrego seta], ale się nieudało. Pozatym trochę mnie wkurzyła, bo dałem jej sd żeby mnie walnęła i zamiast dać loga na 10 minut, wróciła po 2 godzinach :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.