PDA

Pokaż pełną wersje : Pacc znowu;/

Pan Tadeusz
17-06-2005, 19:02
Sry za drugi temat napisal bym w tamtym , ale mod zamknal , bo myslal , ze problem rozwiazany=p.
moj drugi problem wyglada nastepujaco , jak juz mowilem zamowilem pacc'a
kartą visa i dostałem maila , przetlumaczonego na polski "Drogi Użytkowniku,
Twoje zamówienie za "Płatne Konto w Tibii na 3 miesiące (90 dni)" (numer zamówienia *******) zostało dostarczone i jest teraz przez nas weryfikowane. Twoje zamówienie zostanie przetworzone w ciągu najlbiższych 4 godzin, ale w żadnym wypadku nie zabierze to więcej niż 24 godziny.
Aby unkinąć pobrania wielokrotnych kosztów z Twojej karty, proszę nie ponawiać zamówienia.. " Chodzi o to , ze juz minelo 30 h , a cipsofty nie daja znaku zycia mial ktos z was podobny problem i potrafi mi powiedziec czy oni zawsze tak w kulki leca ??

Matiq
18-06-2005, 06:35
To teraz wejdz na www.tibia.com / kliknij My Account / lognij sie i potwierdz go :?

Pan Tadeusz
18-06-2005, 07:50
To teraz wejdz na www.tibia.com / kliknij My Account / lognij sie i potwierdz go :?

Tyle , ze ja wchodze co godzine i nie mam formularza potwierdzajacego?

moF
18-06-2005, 09:17
No smuutna sprawa jak napisale ze max 24h a tu juz 30 leci :( ale gdyby brac pod uwage np. punktualne wlanczanie servov gdy trwaja na nich jakies prace czy cos to nie naleza raczej do tych punktualnych. A pozatym napisali ze kase juz maja wiec nie maja powodu pacc'a ci nie wstawic oO. Tak mi sie widzi ...

Murderer
18-06-2005, 11:45
nie znam osoby ktorej tibia.com nie dostarczyla by zamowionego pacca i nie wydaje mi sie zebys ty byl pierwsza.Albo musisz troche poczekac albo to ty lecisz w kulki :p

Pan Tadeusz
18-06-2005, 16:03
nie znam osoby ktorej tibia.com nie dostarczyla by zamowionego pacca i nie wydaje mi sie zebys ty byl pierwsza.Albo musisz troche poczekac albo to ty lecisz w kulki :p

Ja w kulki nie lece bo to nie ja mowie , ze bedzie w max 24h , a do tej pory nawet maila nie ma , wyslalem do nich maila z pytaniem czemu tak dlugo i mam nadzieje , ze NIE odpisza mi maila ze swoim Faq jak to czesto robia ;/

Baradax
18-06-2005, 16:06
A probowales sie zalogowac na Tibie? Ja od razu po odtrzymaniu takiego maila sie zalogowalem i juz mialem pacca.

Pan Tadeusz
18-06-2005, 16:09
A probowales sie zalogowac na Tibie? Ja od razu po odtrzymaniu takiego maila sie zalogowalem i juz mialem pacca.

Logowałem , ale loguje sie z free ^^

Moze oni naprawde duzo pracy maja na wakacje ,wiec pozostaje mi czekac...

Sous Ghanon
18-06-2005, 18:03
mialem tak samo tylko ja placilem oczywiscie platnicza a nie kredytowa i tak pisalo a jak wziolem wrescie kredyt to po 15min mialemaktywowac na my acc... wiec moze platniczej uzywasz sprawdz

Teraram
18-06-2005, 18:57
Potwierdz pacc i juz ;]

Pan Tadeusz
20-06-2005, 11:45
Kartą kredytowa placilem , dostalem od nich maila , ze blad lezy w ich systemie kart kredytowych ( obciazenie ) czy cos takiego mieli , ale pacc juz dotarl :-)
temat mozna skasowac =D